Lördag. -sundsvall 2.0

Hejhejhallå.
Lördagkväll och jag ska endast packa lite inför sundsvallsresan sen lägga mig för o sova, möjligtvis titta lite på tv. Och JA, jag var i sundsvall nyss men det kan väl knappast bli för mycket? ;) Andra gången inom en vecka nu, men jag trivs. Ska bo ute på en camping med mamsen medans vi tar hand om Birsta city. ;) Åker imorgon och kommer hem på tisdag. Och när jag kommer hem dröjer det inte länge förrän min kära sambo kommer hem, plus hans arbetskompis som ska tigga sovplats hos oss till dagen därefter.

Ja, nog om detta! Dax att börja packa.
Haade!

Fredag.

Halloj!
Fredag idag och min dag har hittills spenderats hos mami. Solat i nån timme o sådär. Är fortfarande väldigt blek och lär nog vara det resten av sommaren. Har inte ro i kroppen att ligga ute sådär.
Nog om detta. Ska ta tag i min jobbiga disk sen måste jag hinna slänga mig i duschen innan jag hämtar upp Jenny för att sen fara o köpa kött och sen bege sig till Camilla för lite grillning och någon cider på det.
Ha en bra kväll allihopa!

Onsdag. -sundsvall

Onsdag idag och jag startade dagen redan vid åtta imorse. Städning i klädkammaren och tvätt står på schemat idag. Ska ta en liten paus nu och äta lunch. Skulle även behöva göra några ärenden på solbacken men vi får se om jag tar det en annan dag istället.

Helgen? Ja. Gick somsagt ut på stadsfesten på fredagen, väldigt trevligt. Som varje år så tycker jag att stadsfesten är gode överskattat men tråkigt har jag ju inte haft. Träffade min syster som jag inte träffat på väldigt länge så det var kul att umgås med henne en stund. Och när vi kom hem så ringde även älskade Elin som jag inte pratat med på huuur länge som helst så det var riktigt kul att hon ringde! Hon är verkligen toksaknad.
Lördagen? Klockan 7 slet andreas upp mig ur sängen efter 3 timmars sömn. Mådde skit och skulle nu sitta i bilen i massor av timmar. Var så sjukt otaggad! Men vi tog oss fram och gjorde ett stopp på Hemsö Fästing där vi drog underjord och fick en guidning om kalla kriget. Jag som inte är det minsta intresserad tyckte faktiskt det var riktigt spännande att se hur dom levde 40 meter ner under marken. Nog om detta. Har varit en skön avkoppling i s-vall iallafall. Hoppat studsmatta med andreas och hans mamma, sovit i husvagn, skjutbana osvosv. Och inte att förglömma söta lilla Selma (hunden) som jag är förälskad i. Ville verkligen sno med henne hem.

Nepp detta går icket. Dax för lunch!

RSS 2.0