Onsdag.

Sitter just nu och fördriver tid framför tvn -efterlyst. Ska nog alldeles strax gå och lägg mig i sängen och läsa delegeringshäftet sen försöka sova. Om jag inte är så hurtig så jag går på en liten promenad innan, vi får se. Är verkligen inte trött men skulle behöva somna tidigt för jag har en låååång helg framför mig. Ska ställa väckarn på 9 imorgon så jag lyckas somna tidigt inför fredag.

Helgen består somsagt av jobb. Fredag och lördag 7-12, 16-21 och söndag 7-17.  Så bomba mig gärna med sms när jag spenderar helgen i boliden/bjurvattnet. Man har ju inte direkt mycket att göra där så socialisera er med sms ;b

Förövrigt hittade jag ääääntligen mina skor inför sommaren, som jag har letat! Trodde faktiskt att jag skulle vara tvungen att gå "plattfotad" hela sommaren. Okej, jag hade nog köpt ett nytt par men ändå.. Dock skadar det ju inte om det skulle komma fler skor på posten. ;) Men det gäller att prioritera sina pengar! Så inga skor åt caroline..

Ähh, skriver inget vettigt. Ska fortsätta se klart efterlyst sen får vi se vad jag orkar göra. Hoppas på att somna tidigt iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0