Onsdag.

Usch vad stressad jag känner mig över skolan. Har alldeles för mycket jobb i veckan för o hinna med det jag ska, men det får ju lov att gå ändå..
Drog iväg på stan med mamsen idag och hämtade ut mina nya glasögon, dom är verkligen skitfula, haha. Senså småshoppade vi litegrann och begav oss sedan hem. Har nu fått i mig middag och väntar på att Camilla ska bli klar i stan så vi kan dra iväg till henne så jag får hjälp med en grej i skolan.
 
Sover över i Boliden hela helgen eftersom jag har jobbarhelg, weehey, not.

Tisdag.

Tisdag idag och den startade med intensiv skola. Har nu fått en inlämningsuppgift och ett muntligt prov till nästa vecka. Är dock bara ledig imorn och på torsdag så jag får se till att tokplugga då.
Sitter just nu o väntar på att få börja jobba så man gjort bort denna tisdag, men först ska jag invänta andreas och käka med honom innan jag kan bege mig. Längtar verkligen efter mina två dagars ledighet.
 
Mja, händer inte så mycket spännande just nu så jag har inte så mycket mer att skriva. ;b Ha'de!

Tisdag. -skoldag.

Hallooj!
Är just nu hemma på rast men ska strax tillbaka till skolan. Började somsagt imorse och ska nu gå skola 1,5 år på heltid. Samtidigt som jag jobbar då såklart, och på distans. Kan bli riktigt spännande. Känns som att jag verkligen kommer ha det jag gör  framöver. Redan fått en uppgift till nästa vecka men tack och lov är den rätt enkel!

Nepp, dax att bege sig tillbaka till skolan och efter det blir det middag med mamsen sen umgås med Jenny. Sen kommer även min älskade hem inatt nångång.

Onsdag.

Hallåja.
Ska strax hoppa isäng så jag inte vänder på dygnet alltför mycket. Ska invänta att Andreas ringer oxå. Känns somatt det kommer bli en tung vecka nu, saknar honom redan hur mycket som helst och han for så sent som imorse, buhu. Men vi får hoppas på att det går fort ändå! Tänk att ett halvår kan gå så sjukt fort?! Känns inte alls som att vi har varit tsm så pass länge, lika nykär nu som då.
blöööh, haha ne nu får jag sluta!

Dax att lägga sig o se tv istället. Morgondagen kommer bestå av att springa på stan med mamsen en stund sen umgås med Elin och Lisa!

-
simple plan - summer paradise, ft sean paul ♥
stiftelsen - vart jag än går

Söndag. -blöh.

Halloj!
Söndag idag och jag mår precis som jag förtjänar. Dock lite ångest sen igår, kanske onödig känsla idag men det må vara. Blir nog väldigt lite gjort idag, vill hitta på något men orken finns bara inte där. Tur att jag har världens bästa vid min sida iallafall.

Mjaa, har inte så mycket mer att skriva. Tomt i huvudet, hehu. Ska fortsätta se det världelösa marathon-programmet på tvn i brist på annat att göra. Måste försöka piggna till så jag orkar hämta min bil i hamn senare, och även mina glasögon. Gaah, så dumt att jag glömde dom igår!!

Veckans planer:
Måndag: Fixa extraljus på bilen
Tisdag: 6månader med andreas, jobb 16-21
Onsdag: 16-21
Torsdag: Köpa nya glasögon(?)
Fredag: 12-21
Lördag: 6.45-17
Söndag: 7-12, 16-21

Fredag.

Dålig uppdatering nu igen...
Dock har jag haft fullt upp sedan jag började om att jobba. Jobbar sjukligt mycket nuförtin men tack och lov är jag ledig imorgon iallafall och då vankas det piteå med mamma. Nolia står på schemat, och hälsa på några barndomsvänner. Så ikväll blir det väldigt lugnt, ska till hamn och gå en långprommis sen får vi se vad det blir. Lär bli en rätt tidig kväll iallafall.

Nepp, dax för middag. Hörs!

RSS 2.0