Torsdag.

Hallåja!
Torsdag idag och jag ska bege mig till jobbet om cirka 5 minuter. Min hittills enda lediga dag igår bestod av att hjälpa mamsen att tvätta bilen sen mumsa i sig smörgåstårta! Jag och Jenny for även iväg o hörde priser på hennes bil och sedan plockade vi upp Camilla och tog oss en promenix, skönt! Nästa lediga dag blir lördag och då står grillning på schemat. Mycket mer än så har jag inte planerat..

Veckans resterande planer:
Torsdag: 12-21
Fredag: 7-17
Lördag: Grillning
Söndag: 16-21

Onsdag.

Tjenaredå!
Sitter och gör något väldigt dumt just nu, nämligen färgar håret. Jag som har varit så duktig hur länge som helst och inte färgat håret, har nu bestämt mig för o bli ljusare och därmed bleka håret. Sagt och gjort, här sitter jag nu. Men jag har tänkt ha ljusare nu till sommarn så jag ska verkligen försöka hålla det med. Men det borde jag klara av eftersom jag varit så duktig över ett år nu, haha! Dock vet jag inte hur många blekningar jag behöver, men jag startar på två så får vi se hur det artar sig.

Aja, nog om håret. Dagen då? Har jobbat till fem idag sen drog jag och Jenny på solbacken och gjorde några ärenden och efter det drog vi till Bureå. Mja, det är väl vad min dag har bestått av. Ska sitta klart verkningstiden sen hoppa in i duschen och bli människa igen, sen invänta Andreas som kommer hem från Kiruna ikväll.

Måndag. -mobilbilder.



Rensade ur mobilen på lite bilder och här har vi några av dem. Konstigt nog så får jag inte till det med vridningen på bilderna. Alltså bilder från min mästar-bärgning, färjabåten, det fina påskägget av andreas och såklart mitt fiiina hjärta, hahaa!

Söndag.

Jobbarhelgen är nu avklarad och det har gått riktigt bra. Tempot har sänkts en del på sistone så nu är det äntligen inte lika mycket stress. Gått riktigt fort har det gjort, och veckan kan man ju se fram emot eftersom jag bara jobbar tisdag, onsdag och torsdag. Wiieheei!
Hann i princip bara komma hem från jobbet idag så trillade det in lite folk för bingo-mys! Gamm-tanter/gubbar eller vadå, JAJEMÄN! Men vi trivs. ;) haha. Har som blivit standard att dra ihop ett gäng och spela bingolotto. Efter det blev det även hockey och i förlängningen drog alla hem till sitt och jag satt med hjärtat utanför kroppen. Hockey är verkligen inte nyttigt för hjärtat alltså, haha.

Men nu är det dax att springa runt och göra lite nytta innan jag intar sängen med min kära bok som jag snart (tyvärr) läst ut. Hoppas även på att Andreas hör av sig när han slutar jobba för det börjar vara nån dag(ar?) sen vi hördes av. Toooorsdag, toordag koomsi! Hehu ja som dom flesta förstår så kommer han hem då.

Nämen nu är det slut på skitsnacket. Hörs en annan dag!

Torsdag.

Hejhejhalllå!
Jag lever, tro det eller ej! haha. Väääääldigt dålig uppdatering. Men jag slänger in några ord nu iallafall.
Har gjort lite allt möjligt sen sist. Har ju hunnit med en Sundsvall-tripp över en helg med Andreas och hans familj med Ikea, Birsta city osvosv. Spelat bingo x2, kört fyrhjuling, bogserat, sovit i husvagn osv.
Även varit sjuk nu under hela helgen som varit och är fortfarande inte riktigt kry. Men på drygt en halvtimme ska jag bege mig till jobbet och stanna i Boliden tills på söndag. Drar upp resterade av veckans jobb..

Veckans resterande jobb:

Torsdag: 11.45-12
Fredag: 12-21
Lördag: 7-12, 16-21
Söndag: 7-17

RSS 2.0