Måndag. -10 dagar.

Hallåja!
Måndag idag och äntligen en ledig dag! Blir rätt intensivt nu innan jag far utomlands. Helgen rullade på fort iallafall. Lite strul på lördagen när vi var en "man" kort och alldeles för mycket att göra men vi tog saken i egna händer och fixade upp det så söndagen blev riktigt bra och med mycket skratt. Har säkert hört "gangnam style" tusen gånger nu, med live dans till, haha. Efter jobbet har jag myst med mamsen båda dagarna, försökt sticka litegrann men har som lämnat över det till mamma nu, hehu.
 
Nee, ska slänga mig i soffan med kollegieblocket och ringa till Camilla och få fram nå kloka ord om min psykologiuppgift så jag senare kan fortsätta tvätta. Höörs!
 
-
Två skoldagar och fem jobbdagar kvar. Gaah, låt det gå fort!

Torsdag. -plugg.

Hallåja!
Vaknade ovanligt sent idag så jag har hittills inte hunnit med så mycket. Slängt i mig lite frukost, duschat och nu har jag suttit och knåpat lite på psykologiuppgiften. Låångt ifrån klar men jag har hunnit få ner lite text som stöd för det jag senare ska skriva. Hade tänkt lägga det åt sidan en stund och påbörja min andra uppgift istället inom vård och omsorgsarbete.
Planerna idag är att springa på stan med mamsen, men hon har inte svarat på smsen på flera timmar så jag undrar riktigt vad hon håller på med, får nog ta ut skruttbilen och köra till henne sen..
 
Nepp, måste fortsätta så jag får något gjort idag.
 
Helgen:
Fredag: 11.45-21
Lördag: 7-17
Söndag: 06.45-17

RSS 2.0