Måndag.

Hallåja!
Varit underbart väder idag, sol och snö på backen (i boliden iaf), så jag bestämde mig för o städa när jag slutade jobbet idag eftersom jag blir så grymt pigg och glad av sånt väder, sagt och gjort så är jag snart klar efter tre timmar. Har dock lite kvar att göra men nu när jag skulle byta sängkläder insåg jag att det inte finns några passade lakan så när jag skrivit klart detta ska jag bege mig till Jysk och köpa ett nytt lakan, sen ska jag även på coop och inhandla någon middag och något drickbart, insåg att det ekar i kylskåpet..
 
Nepp, dax att skynda sig innan tvättmaskinen hinner bli klar.. Haa'de!

Onsdag.

Haalloj!
Har för en stund sen varit och gjort bort cirkulations-provet. Var sjuk (för hundra år sedan) när jag egentligen skulle ha gjort det, så nästa tillfälle vart idag. Hoppas verkligen på det bästa, men man vet aldrig vad som händer.. Igår gjorde vi även slut på kursen. Den avslutades med övningar på räddningstjänsten sen tillbaka till skolan och blåsa liv i en spritdocka, haha.
 
Hursom, ska bege mig in i duschen sen fortsätta vidare till Jenny så vi får oss nå käk sen umgås en stund. Blir en rätt tidig kväll eftersom jag börjar jobba tidigt imorgon.
 
Torsdag: 7-12, stan
Fredag: 11.45-21
Lördag: 06.45-16
Söndag: 7-12, 16-21

Lördag.

Hallåja!
Sitter just nu och småpluggar litegrann, gjorde just en paus vid datorn men ska strax fortsätta igen. Dagen kommer inte alls bli spännande men jag känner att jag behöver få göra bort lite tråkiga saker och detta är min enda lediga dag framtill onsdag så det är lika bra att passa på och fixa tvätten, disken och pluggningen. Senare ikväll blir det att umgås och mycket mer än så vet jag inte, och mig spelar det ingen roll heller.
 
Åh, nu kom solen fram så ska passa på att springa ut o fixa lite sakor. Hörs!

Onsdag.

Onsdagkväll och här sitter jag helt ensam i soffan med datorn, spotify, lite plugg och tvtittande. Är en såndär dålig kväll när man bara känner sig ensamast i världen, vilket jag hatar! Varannan onsdag är aldrig rolig när man vet att andreas just har farit och att det är en vecka innan han kommer hem igen. blöhh..

Just nu vill jag bara att tiden ska gå fortare så man får lägga sig och sova nångång. Har planerat att jag ska tvärslänga mig i duschen och sen vid 9 är det efterlyst på tvn och då får det lov att vara okej att lägga sig i sängen. Inte föratt jag är trött eller så, bara så morgondagen kommer fortare. Ska bosätta mig i Boliden tills på fredag när jag jobbat klart. Känns faktiskt riktigt skumt att inte jobba i helgen, menmen, det får lov att gå det med. Tidigare tyckte jag att det skulle bli skönt, men nu vettefan. ;b
 
(skulle publiceras för typ en timme sen men jag gör det väl nu istället)

Torsdag.

Torsdag idag och den har startat förjävla bra alltså!
Vid 10 imorse satt jag i frisörstolen och skulle äntligen bli mörkhårig, sagt och gjort. Är äntligen mörkhårig och det känns som riktiga caroline kommit tillbaka, haha. Måste sluta med tramset om att bli "ljushårig" meeeen, än så ska jag inte lova något. Skönt känns det iallafall, sen har jag även ett parti som är lite mer kopparaktigt i håret.
 
Hursom, sen plockade jag upp Andreas och drog iväg till besiktningen så jag skulle ha någon som skulle förstå sig på allt som skulle kunna tänkas vara fel på bilen. MEEEEEN, den klarade jag oxå!!!!! Känns så jävla skönt så det finns inte. Varken jag eller andreas hade något hopp för min stackars bil. Men nu känns det så jävla skönt att ha blankt papper när jag senare ska sälja iväg den. gaaahhh.. happyface!
 
Nepp, nu ska jag lägga mig och sola tror jag. Måste ju bygga på "brännan" nu när jag är mörkhårig, ser ju så sjukt blek ut annars, och det går iiiiiinte för sig. ;)

RSS 2.0