Tisdag.

Halloj!
Passar på att skriva nu medans jag kommer ihåg att jag äger en blogg.. Har den mest bara för att skriva av mig ibland om sjukt ointressanta grejer och förväntar mig inte att någon ska läsa det heller, snarare tvärt om!
 
Ska iallafall göra mig någon middag och slå mig ner i soffan och se tv medans jag väntar på att disk och tvättmaskinen ska bli klar.. Stökat undan lite härhemma och just betalat bort räkningar så nu lär det nog bli en slapparkväll. Har heller inte något att göra i skolan, förutom att läsa igenom det lilla jag ska redovisa nästa tisdag, så ingen stress till det förrän det börjar närma sig
 
Usch, vad less jag är på mina grannar. Nu två-tre dagar i rad så har dom levt om, typ somom dom hade fest eller nått. Och oljudet startar alltid efter 10! och somvanligt måste dom ha kolikungar som skriker dygnet runt.. Visst, jag är inte en såndär sur granne som klagar på om man har fest nångång, men förfan, håll det till helgerna. Lagomt irriterande när dom lever om som mest på vardagarna när man själv ska upp och jobba.
Vill flytta till hus så man slipper ha grannarna upp i knäet hela tiden, göra som man vill inte inte behöva anpassa sig efter någon annan. Vill flytta NU, helst igår. Meen, det får vänta tills det kommer in något spännande hus. :)
.

Måndag.

Heellu!
Jahapp, dax för en ny vecka som verkar bli rätt så lugn. Jobbar endast torsdag och fredag och har skola imorgon. Ledig resten av tiden..
Haft en riktigt mysig helg med mitt hjärta i helgen. Fredagen bestod av middag på Kriti och sedan bowling (som jag fetloosade i) och sedan air hockey som jag fick ta revanch i. ;) Mysig 9-månaders-firande!
Lördagen bestod av inflyttningsfest hos Robin uti skogen. Var riktigt skönt att slippa vara bakis dagen efter! Blev en väldigt lugn dag igår, såg två filmer, fick massage (!!), skipbo-spelande och andreas bakade en god sockerkaka. ;b
 
Mjapp, thats it. Måste börja plugga nu.. blööh. Har prov imorgon och har läst alldeles för lite så jag ska ta tag i det nu hade jag tänkt!

Tisdag.

Haellojj!
Dagen har väl egentligen inte bestått av så mycket mer än skola och Jersey shore-avsnitt med Jenny. Var även förbi stan en sväng och köpte en grej. Gjorde bort ett prov idag och imorgon ska jag börja plugga inför provet nästa vecka. Vi kör intensivt nu! Men skönt att göra bort dom två enda proven vi skulle ha för terminen, trodde inte dom skulle komma så tätt inpå varann bara, huhu.
 
Tror jag ska tvätta av mig spacklet och hoppa i säng och kramas på Ted, känns som det enda rätta just nu. Har någon konstig känsla men kan inte riktigt sätta fingret på vad? Blir irriterad på mig själv att jag ännu inte fixat ny musik på mobilen, annars hade det varit ett självklart val att plugga igen öronen med kväll, menmen!

Torsdag.

Halloj!
Dagen har bestått av en otroligt skön promenix i skogen. Att jag aldrig lär mig att det faktiskt är riktigt skönt att plugga igen öronen med bra musik sen bara gå. Man tänker inte ens på att man går, är som helt borta i en annan värld och det är så sjukt skönt att få rensa alla tankar ibland. Tvekade lite innan jag gick in i skogen (livrädd för skog) men jag ska helt klart börja gå runt där istället, riktigt mysigt faktiskt.
Hoppade in i duschen direkt jag kom hem sen kokade jag upp köttsoppa som jag nyss fått i mig. Ska börja tagga upp för jobb nu, ska bege mig om ca 10 minuter så det är väl dax att slänga på sig kommun-kläderna och göra sig redo. Efter jobbet blir det nog mest troligt att plugga inför provet på tisdag sen hoppa i sängen. Ingen märkvärdig dag alltså.. Haa'de!

RSS 2.0