Torsdag.

Haallåååjj.
Dagen startade så tidigt som halv åtta imorse. Vaknade av en sur man som kom in och knackade på min sovrumsdörr. Det var målarna som skulle måla fönsterkarmarna i lägenheten. När dom var klar kunde jag såklart inte somna om men jag har legat och tjockat mig i sängen hela morgonen och dejtat tvn. Känner mig så sjukt slö men samtidigt galet rastlös. Undrar riktigt vad jag ska hitta på idag?! Ska iallafall försöka göra klart uppgiften i skolan sen kan jag nog börja fundera på att hitta på något.
 
Nääaejjee, dax att sätta igång med skolarbetet. HÖÖRS!

Torsdag.

Halloj!
Förkylningen går som upp och ner. För tillfället känner jag mig rätt pigg och jag orkade jobba dom stackars få timmar jag skulle idag. Efter det var jag dock död och råkade somna en liten stund. Men hann iallafall starta igång en tvätt och fixa disken och städat undan lite.
Nu när det verkligen är dax att sova känner jag mig inte alls trött, förmodligen mest för att jag inte har någon större lust att lägga mig i den stora sängen själv, utan andreas.. Har även småstress över hemtentan som jag måste fixa klart. Den ska inte in förrän på tisdag men jag är ändå stressad när jag vet att jag ska jobba hela helgen och inte kommer att vara hemma och kunna göra den. Får helt enkelt slutföra den på måndag, har iallafall startat med den nu ikväll. Alltid något!
 
Extremt tråkiga inlägg men jag kan inte direkt påstå att mitt liv är speciellt spännande heller för tillfället. Jobbar, umgås lite då och då, och pluggar. Ser väl ut som dom flestas liv kanske, meeen. Snart hoppas jag det händer nåt skoj! Bara över 2,5 terminer kvar av skolan, haha. Efter det har man ju iallafall lite mer fritid än vad jag har just nu.
 
Näe, dax att stänga ner datorn och försöka koppla bort allt och lägga sig o se lite tv istället i förrhoppning om att inte ligga vaken heeela natten. Tvn brukar ju vara ett rätt bra sömnmedel för mig så. ;b Godnatt!
 
 

Onsdag,

Men hallåja!
Tokslö dag idag, kände mig faktiskt nårgorlunda kry imorse när jag vaknade men insåg rätt snabbt när jag steg upp att jag inte alls är så fräsch, känner mig typ sämre än igår. Har inte orkat göra ett skit och det känns som att jag fortfarande har feber. Ska ändå kriga mig till jobbet imorgon eftersom jag lix slutar kl 12. Är det alltför jobbigt så får vi se hur jag gör med helgen men jag ska satsa på att jobba iallafall.
 
Nu ska jag bege mig in i duschen och försöka bli människa igen, sen åka iväg till hamn på middag och filmdejt. Tur att någon vill vara med en sjukling iaf, haha!
 
Veckans resterande jobb:
Torsdag: 7-12
Fredag: 11.45-21
Lördag: 06.45-17
Söndag: 7-12, 16-21

Tisdag.

Ååååh så skönt att äntligen gjort bort uppgift/provet vi skulle ha idag. Kunde visst mer än jag trodde och nu är det äntligen överstökat. Har för tillfället lunchrast och efter den startar vi direkt på nya uppdrag. Efter skolan blir det middag hemma hos mamma sen har jag inte så mycket mer planerat. Får se om jag kanske börjar plugga redan ikväll, beror på motivationen. ;)
 
Förövrigt så tror jag att jag har gått och blivit en gammkärring (sad but true). Igår och idag så vaknade jag före väckaren, dvs förjävla tidigt. Stackars andreas nu när han kommer hem, sovandes flickvän tidigt på kvällen som inte alls är social. Nämen till helgen ordnar det säkert upp sig. Har ju stigit upp vid 6 varje dag flera dagar så det är väl inte så konstigt kanske..
 
Nepp, slut på strut. Ska ringa andreas och höra om han är vaken! Sista passet för honom ikväll, WIIEHIEHIEHIEHOOIUO! hehu, han kommer alltså hem inatt. ;)

Måndag.

Halloj!
Är äääntligen hemma i stan. Har somsagt bott i Boliden hela helgen fylld med en massa jobb. Mitt humör har sviktat en del och jag skyller allt på min höft som inte velat samarbeta med mig.. Meen, jag höll det för mig själv och överlevde ändå!
Direkt jag kom hem så började jag starta tvättmaskinen, diska, fixa mat och provat tröjorna jag köpte förra veckan. Allt för att slippa plugga. Och nu sitter jag här och skriver, samtidigt som jag tittar på Top model, allt för att slippa.. Meen, jag har bestämt mig för att jag inte får sova förrän jag läst igenom alla hundra sidor en sista gång sen ids jag inte göra så mycket mer. Vet inte vad som händer imorgon så det jag kan nu får jag helt enkelt försöka klara mig på. Hoppas det går bra iaf.
 
Ska fortsätta se tv sen somsagt läsa i boken innan det blir sovdags!
 
Veckan:
Måndag: Jobb 7-12
Tisdag: Skola
Onsdag: Möte 13-16
Torsdag: Jobb 12-21
Fredag: Jobb 7-12
Lördag: ?
Söndag: ?
 
Gaah, jobbat sen förra måndagen (utom onsdag) och ser ljuset i tunneln, nu är jag iallafall på rätt vecka, bara 4 dagar kvar till HEELG!!

RSS 2.0