guitar hero

Har suttit o nött lite gh, sääämst ärjag! men det går uppför iaf :}
roligast var när mamma skulle spela, hahhahaha hon ÄR sämst.....

hmm, kanske borde skaffa mig ett liv? Händelselöst lov men jag klagar inte antar jag! :) saknar inte skola det minsta så..

Nej nu ska jag gå och tjocka mig framför tvn, nån dålig film som mamma skulle se, äsch, får funka!


trött

sådärja, hemma.....
Igår var det ju somsagt utgång på station, hade inte ens roligt tack vare min jävla huvudvärk, uschhhh! Menja, förutom den så var det helt okej.. Var ju som de som förstörde allt.
For därifrån vid ett-tiden för jag kände att ja inte pallade mer, blev bara illamående av all huvudvärk. somtur var så fick jag sova i stan så jag slapp gå endå hem :) snällt!
Blev väckt av att Camilla ringde och undrade om jag ides gå på stan med henne, hade inget bättre för mig så visst. ;b sen kom Elin och joynade oss. FRASSEMAT (L)

neusch, skriver bara massa ovärda saker.....
Ska gå och äta något sen så hoppas jag på att mamma skjutsar mig till Elin så jag slipper gå, är extremt lat idag. sen köpa maaaaassa godis. mums.. En vanlig "bakisdag" helt enkelt! fast ja blir ju aldrig bakis, men endå :) hängig o lat!
Kanske lägger in nå bilder senare, fårse...


wiehoo

Nu kom dagen som jag väntat så länge på.
23 december 2008 = ARTOOOON!

Hihi, vi ses på fredag @station, Right? ;)

2

I övermorgon fyller jag år ;) wieho!
Iallafall, märkte nyss att Grinchen går på tv kl 5, så då är då jag bänkad vid tvn =D åh, jultradition! och av någon anledning så blir jag aldrig less på grinchen heller. :)
Har börjat packa litegrann eftersom jag drar mig till Boliden imorgon, tills på fredag. Måste tänkatill när jag packar eftersom jag drar direkt till Nina när jag kommit hem från Boliden, därför måste jag packa ner allt jag behöver nu..

Ne, nu ska jag fortsätta packa och vänta påatt grinchen ska börja, (förhoppningsvis kan han hjälpa mig att få tillbaka julstämmningen)


3

Usch vilken jobbig dag, har bara varit på allmänt dåligt humör idag..
har inte gjort nånting heller.. eller jag färgade håret brunt imorse, för jag var blond när jag vaknade upp, till en viss del, uschusch! haha.. Såklart vart det ju jättefult när jag färgade det, ( JAPP, dålig inställning idag, Jagvet! ) , men jag har inte råd att färga det nå mer. Det är nog meningen att jag ska vara svarthårig resten av livet, tyvärr....
Ajaaa, nu har jag beslutsångest om jag ska sitta hemma ikväll eller om jag ska orka följa Nina på fest.. men det kändes riktigt jobbigt, eller? blöhh vi får se hur det blir! :)

-
TRE dagar kvar.
snart är caroline (HAHA?) med i leken!

bruna ögon?

Hoppas påatt dehär funkar nu! Har alltid velat ha en annan ögonfärg eftersom jag knappt vet vad jag har? :S alla möjliga färger känns det som..
Skulle passa bra till annandan och nyåårs ;)


Gå in du med:)
http://www.fargadelinser.se/

8

Sitter på skolan brevid en tokig Lisa som hettsar över en Rädda-barn text som vi håller på med på religionen.
För en gång skull så vaknade jag före väckarklockan idag, sköönt! Men är inte spec pigg för det...
Har en viktig lektion framför mig, Teckenspråk. Usch, jag längtar verkligen inte..

Nepppp, dax o börja jobba!

9

Har äntligen tagit tag i mitt rum och städat hela Skiten!  så nu är det rent och fint, eller fint vetja väl inte men ;b Har även flyttat in mina kläder i det lilla "förrådet" som sitter ihop med mitt rum, så nu har jag ett litet rum med kläder istället för garderober där man aldrig hittar sina kläder ;b osså har jag rensat bort kläder jag inte använder längre.. Inte helt bortkastad söndag!
Insåg just hur stressad jag egentligen borde vara. Har inte köpt några julklappar än, och jag har inte inskaffat någon klänning till nyårs.. herrejiisus! Det är ju snart jul! och jag har inte ens någon julstämmning....
Går bara och peppar om att jag snart fyller år. Har nog knappt ens förstått det heller egentligen, haha!
Längtar bara väldigt mycket till fredag då jag kan köpa alla julklappar och förhoppningsvis hitta nå kläder så jag får det bortgjort och inte behöver ha det på samvetet. Senså är det ju lov då oxå, Wonderbart! =D

9 days left..


usch

usch så jobbig denna dag kändes. Kom hem vid halv 5 imorse så jag somnade ju halvsent, ides inte vaka! senså halvsov jag till typ ett, och från dess har jag inte gjort Nåågonting! ;s håller på att laga mat nu och funderar ut vad jag ska göra ikväll, beslutångest! Sjukt tråkigt att vara hemma själv, så jag ska väl försöka sociala med någon.


usch
- hemma själv
- värk i hela kroppen
-  inga pengar
- uttråkad

+ snart jul osv =D

plugg

Blöhh, sitter och pluggar inför slutprovet i teckenspråk. Svårt och minnas allt man ska säga, men det går framåt med pluggandet iaf, det är ju bra.. Har däremot inte gjort något i handels som jag sa att jag skulle göra, får tatag i det imorgon på hålet!
2 veckor kvar tills jag fyller år, sjukt nice! och det ska firas rejält den 26e med alkohol och trevliga människor, I hope! :) Jag är hur taggad som helst iallafall.
Jaasi, vad mer finns det o skriva?
en lektion imorgon kändes sjukt ovärt, men det ska bli nice att få se Elins tatuering, tror det blev braa=D senså ska jag umgås med tjockisen på kvällen med, var inte igår villjag lova!

aja, händer det nå kul på fredaag? Finns inte en chans att jag kommer orka vaka, men jag ska ge det ett försök. Men att se film hela natten gör inte saken bättre, haha :s äsch, folket får hålla mig vaken helt enkelt!

-
Lifehouse - Broken


Söndag

Skola imorgon, är inte det minsta peppad.. Men det är bara två veckor kvar sen äre lov, I love it!
Helgen har bestått av att vara hundvakt och igår vart det fest. Hoppas på att jag somnar tidigt ikv för jag kom inte isäng förrän halv fem och jag steg upp ganska tidigt imorse så..
Är extremt uttråkad just nu, vetinte vad jag ska hitta på. hoppas på att Sara ringer o säger att vi ska ut o gå, så jag har något att göra ;b Det är iofs tv-kväll, men allt jag ska se börjar inte förrän åtta..

-
I dont know anymore, is it worth it? probably not..

plugg

Har nu suttit jättelänge med instuderingsfrågorna till provet som jag har tills på onsdag, men inte går det frammåt för det! Har bara hunnit halva häftet änsålänge, sen gav jag upp. Har ju som mitt egna lilla sätt o plugga, skriver om svaren på frågorna i färg så jag minns lättare.
Ajja, iaf.... Kan berätta kortfattat om helgen.
I fredags låg jag bara hemma i soffan och sjukade på, men var ganska skönt. Roade mig med Pirates, fast ja somna i slutet, haha.. och i lördags drog jag mig ut på fest med Nina. Vi var först hos Anders sen for vi till Nyhamn och var där resten av kvällen, hade riktigt trevligt och träffade massa folk som man inte träffat på länge, så det var nice! söndagen var väl inte lika ball för jag visste ju att förkylningen skulle bli värre, men det får jag ta. :)

Neepp, nu ska jag gå och skriva ner andra halvan av häftet på instuderingsfrågorna.

btw, om nååån har sett ett par nycklar, så hör av er=( huhu

RSS 2.0