Halloween

Ikväll blire att vara i Byske och göra projektarbetet, inge drickade för mig inte ;) Halloween är endå så överskattat så det gör mig inte så mkt att göra bort lite av arbetet :)
Ska hoppa in i duschen snart och invänta mormor&morfar som kommer närsomhelst ;D sen ta bussen till byske vid 6.. är hemma i stan vid 11 så då blire antingen att hitta på något eller fara hem och sova om jag inte orka styra något ;b

ovärt inlägg ;D meenmen, ska hoppa in i duschen nu.

have fun.

Söndag

Jaahapp, söndag..... ball!
Inte gjort någonting idag, vilket jag aldrig gör på söndagar, oftast!
Har väl inte gjort så mkt i helgen heller.. I fredags så chillade jag film med Nina.. och i lördags så drog jag in till stan med mamsen.. fifan så mkt folk de var bara föratt Jill Jonsson var i ck och sjung.. aja, på kvällen var jag  iaf hos Nina igen och tittade på hockey, Sara med.. sen for vi ut o körde lite, sen hem o soooov. Inte så värd helg alltså.
sovit sämst oxåå, och ingen koll på vad klockan har varit heller, åhh så jobbigt att ställa om klockan o grejer ;b
Juustja, glömde säga hur håret blev.. Haha ja, somsagt, det blev ju jävligt blondt mitt uppe på huvet, sen vart det väl som rödbrunt, så jag färgade håret ljusbrunt så det blonda försvann... Så just nu äre rödbrunt och kmr förbli så ett tag för jag kan inte färga håret på ett tag nu, är huuur slitet som helst alltså!  menmen.......

Vad händer på lovet då? - Ingenting!
Förhoppningsvis hittar jag på saker endå, har som inga pengar så det blir lite svårt. Men nått ska jag nog komma på. :)

Mamsen är bäst för tillfället, gett mig en jacka som var räätt dyr, menja, megasnygg var den väl inte, men helt okej! Stor och mysig iaf.. sen ett linne och en ipod. Precis vad jag behöver! Himla snäll, och om ungf tre veckor så får jag mig en mobil, woonderbart! för det behövs verkligen kan jag lova.. så jag kmr vara fattig o inte ha nå pengar på min tele för jag kommer inte fylla på den förrän jag fått en ny telefon.

Sååja, nu har jag skrivit av mig massa onödiga saker, haha..
Ska lägga mig i soffan och titta på Miami ink nu sen Hål i väggen, med chokladpudding, mums!

blondin?

Sitter med blondering i håret just nu....... Haha Nej, jag ska inte bli blond! Men är så sjukt less på mitt svarta hår så nu ska jag försöka få det brunt istället, vilket innebär att jag kommer måsta blondera mitt hår :S och det lär ju bli mer än en gång kan jag lova, men förhoppninsvis tar det sig rejält nu! :)
Nog pratat om håret! ;D Valde att ta det luungt ikväll, rätt skönt faktiskt.. Har mublerat om mitt rum, sitter med hårfärg i håret nu, och resten av kvällen lär spenderas framför tvn med maami. :) äsch, jag klagar inte!
En vecka kvar tills lovet, inte dåligt! Vet dock inte vad som händer på lovet, men det lär väl lösa sig :) peppar mest tills den 23:e dec, hahaha! åh, jobbigt länge kvar!

Neee, nu äre tvn som gäller tills jag ska skölja ut hårfärgen, kanske skriver sen ikv om hur det vart ;D

apu

himlarns tjock nu alltså.. Ligger i soffan och tittar på tv, och när det är reklam på tvn så tar jag fram datorn som ligger brevid och börja sociala där ist.. Ska snart gå och göra mig varm choklad.... eller fruktsallad? åh, svårt val.. vi fårse ;)
Har iaf avklarat 3 dagar på apun nu. Är ju somsagt på coop, nära och bra för min del. Men att börja kl 8 på morgonen var sjukt mkt jobbigare än vad jag trodde, för jag tar mig inte upp förrän det är en kvart kvar, och då äre stressigt.
Menmen.. Helt okej iaf, varken roligt eller tråkigt såatt.. Skulle inte klaga om det fanns lite mer att göra bara, tiden går så sjukt sakta när jag inte har något att göra. Så fem veckor vet jag inte riktigt om jag kommer att orka, men det lär väl märkas senare.
Förövrig så for jag Nina och Sara till Bureå igår, eller Robert och Matte följde dit men sen drog dom. Nina tattuerade sig, vart riktigt nice. :) Men insåg just då att jag aldrig kommer att palla att göra det, så blir ingen tattuering för min del, haha.

Ne nu ska jag gå från datorn och försöka hitta på något annat tills Jenny kommer. Vi ska plugga inför filmningen imorgon, vi kommer verklig vara sämst, haha!


helg

Helg nudå, ellerja, börja igår.
For till skolan o gjorde klart nå uppgifter igår, sen stan en stund och letade efter en ny telefon osv, tror nästan att jag har hittat den jag vill ha. Blir nog en Sony Ericsson W350i. :) Så nästa måndag har jag förhoppningsvis en ny telefon, för den jag har nu funkar verkligen inte bra!
Iallafall, senare på kvällen så impulsdrog jag och Jenny till Byske där Johanna och Nina satt o drack, och några till som kom lite senare.. Trevligt vare iaf=) kom hem vid typ två kanske..
Och ikväll blire fest, eller inte för mig, men för dom andra.. Så vi får se vart och hur kvällen slutar. blir nog bra iaf. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och äta sen gå till Jenny tills vi drar vidare=)

W350BLUESF

drygt

Himla dryg dag alltså. Började med lektion på Kaplan, såklart att det ska regna. muums, not!
Efter den slutade så stog jag ute i regnet och pratade med Emil i typ en halvtimme kanske, sen cykla jag tillbaka till skolan med Nina. Så sjuukt kallt, var alldeles genomblöt, inte nice alltså.
Nu ikväll har jag bara sett hockey med Sara och Nina, skönt att inte göra någonting. :)

Hmm, hur jobbigt som helst att hitta den mobil man vill ha. Min är ju typ trasig så jag skulle behövt köpa mig en ny, men vilken?! :S

skola

Uschhh, så jobbigt det är med skola. Men slutar snart handelslektionen, tur det. :)
två dagar kvar av skolan sen börjar apun, wiie. Slippa massa skolarbete, hur skönt som helst.
Ajaa, i helgen vet jag inte riktigt vad som händer, det lär väl märkas. Det kanske blir att dra till Ånäset och sociala med Emil, haha boschunge!

Bloggandet känns bara skumt.. Skriver om helt ovärda saker som ingen vill veta endå! haha,
Nej nu ska jag ta och fortsätta "jobba" så jag tar mig hem nångång!

helgen

Helgen är över och jag är inte det minsta peppad på skola imorgon.. Som tur är så går jag bara nästa vecka sen har jag apu i 5 veckor. :) och lov emellan, så blir borta från skolan i 6 veckor, endå skönt!
Efter skolan i fredags så följde jag Ewe som skulle pierca sig i tungan, och jag skulle byta till en kortare stav. Efter det så skulle jag till lassa och hälsa på morfar, som hade åkt dit med ambulans dagen innan. Var riiktigt jobbigt att vara där, ville bara därifrån :/ menmen....
Senare på kvällen vart de 18års fest för Jenny :) och Camilla som fyllde år igår.. Trevligt vare iaf, men stressigt att ta sig till hamn och allt dedär. När dom skulle dra ut på krogen så drog jag hem, var rätt skönt endå.
I lördags vart de att chilldricka och se film hemma hos Nina, sen hem och försöka sova, har som vänt på dygnen ;b

Ajaa, ska fortsätta städa nu och försöka lägga mig tidigt ikväll så jag orkar med skolan imorgon! :)

blogg

haha nu har jag blivit som alla andra och skaffat mig en blogg.
får väl se hur aktiv jag kommer att vara, har som inget att skriva.. vi får väl se ;b

ajaa, nu ska jag iaf ut och gå broarna med sara och försöka bli på bättre humör:)
för denna dag sög. huhu

+ morfar<3

RSS 2.0