Fredag.

Äntligen helg!
Efter att varit på svenskalektionen, som varade i typ 5 min för alla missförstog nog, så fick jag veta mitt betyg och började dra mig in mot stan.. Gick runt där flera timmar med camilla och sara, men kom bara hem med två par strumpisar. Är fattig eftersom jag (kanske) ska pierca mig nästa vecka. :)
Nu är jag iallafall hemma, eller det var ett bra tag sen.. Har nyss diskat upp disk för två år(!!!), så mamsen inte har något att klaga på när hon kommer hem på söndag! För städa lär jag ju göra när jag har tråkigt så ;D

nepp, nu ska jag ta och göra min midaag, rostat bröd med ägg och lite kaviar, muumma! sen kanske städa rummet lite och duscha. sen invänta att Jenny ska kma hem så jag har något att göra ikväll! sen kommer jontand med.

Måndag.

Har väldens huvudvärk, riktigt jobbigt. Ännu jobbigare är att det är skola imorgon, även fast jag varit ledig nu i några dagar, men jag är riktigt less!
Hos läkarn kom hon fram till att jag ska hålla mig borta från alla mjölkprodukter under 2-3 veckor. inte en chans att jag kommer klara det, så jag drar nog bara ner på mängden istället.
Hos frissan gick de väl oxå bra. Blev mörkt hår utan slingor osv som det först var tänkt. Men guudarns så skönt det är att ha mörkt hår igen istället för min tidigare äckelhårfärg!! men håret blev riiktigt kort (enlig mig), men.. det växer väl ut nångång.. den "riktiga" caroline är äntligen tillbaka, haha! mörkt hår, thats me.. aldrig mer "ljust"..

så har min dag iaf sett ut, efter maten drog jag till Gummark och umgicks med Jontand och Tobbe, så nu är jag äntligen hemma och ska pressa alvedon och kanske se nån film eller något, inte trött än.....

Söndag.

Tråkiga söndag!
men det är oftast domhär dagarna som jag får något vettigt gjort. tex stääääääda!
Ledig imorgon från skolan och som tur är så missar jag bara två lektioner.  ska iväg till läkarn sen färga håret hos frisören för första gången.. neervöst! mycket pengar som går åt, känns inte så bra om det skulle bli fult då.

Men nu haar jag brottomt, ska ut o gå med sara!

Namnsdag

Grattis på mig! Karolina får duga eftersom Caroline inte finns med på almenackan ;b

Håller hus i Boliden nu tills på fredag.
Kommer väl mest ta det lungt här, ska iaf ut o övningsköra imorgon för andra gången. Wish me luck!
Vet inte riktigt vad som händer i helgen, men några planer har jag väl ;D times will tell helt enkelt.

Nepp, nu ska jag slänga mig framför tvn med morfar och laptopen så jag kommer någon vart med atikeln.

Söndag.

Skola imorgon, inte peppande! borde ha pluggat järnet nu i helgen, men det gjorde jag ju såklart inte, orken finns inte.
Helgen då? Inte gjort spec mkt egentligen.. I fredags låg jag bara hemma o tjockade, var ute o åkte bil med Sara en stund, annars inget.. och igår drack jag med Catrin och Camilla var nykter, droppa förbi massa folk, men ingen man kände.. ;b var ut o åkte bil, sen heem o sova!
Hänt lika lite idag, suttit ute o solat, annars inget.. Somvanligt på söndagar, skittråkigt! höhö..


Torsdag.

Äntligen så är det snart fredag.. vill bara ha helg just nu. okoncentrerad i skolan och mår illa som en gris, ingen bra kombination direkt!
Men efter två lektioner imorn så äre iaf helg.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på imorrnkväll, men nåt lär det ju blii, på lördag blir det iaf alkoholintag.

Nae, har inge vettigt o skriva direkt.. på en stund så ska jag o Sara iaf ut och gå, och svänga förbi stan o soola ska jag oxå göra, behövs ;O

Onsdag.

Den här dagen har inte alls varit nå vidare bra.. kanske för lite sömn? Skulle vaka inatt med Jontand, höll inte riktigt för mig, somnde några timmar medans han orkade hålla sig vaken hela natten. Vi var ute och körde bil i 4 timmar, så vi hann verkligen vara överallt runt skellhell! in i mörka skogar på grusvägar ochja..... usch! men det var trevligt endå.

Annars har det inte hänt mycket idag, åt på balder, spelat kort, gått på stan med Nina, Elin hämtade ett par skor hos mig sen var jag ute och gick med Sara en stund.. Inte pluggat något som jag verkligen BORDE ha gjort, har rätt mycket att göra..

Tog förresten ett nytt hål i örat igår, haha ointressant vetande. Blir lätt så när jag har långtråkigt och vill göra något nytt, ta hål i öronen ;b haha! men dock kommer jag nog ta ut det lite senare, pressade igenom ett smycke däruppe på örat, vilket alltid har blivit infekterat tidigare ( tagit hål 3 ggr där ), såja, tar nog ut skiten snart ;D

Meeeeeeenmen, ska fixa lite grejer sen fortsätta nöta datorn och kanske lite tv. :)

ahjo

Det som inte dödar, det härdar. . .

Tisdag.

Bögdag! blöhh.. eller den var väl inte så farlig tidigare idag, men nu ikväll så suger allt! Och jag är aaaaarg över jävla Word som inte fungerar längre eftersom jag använt upp mina 25 ggr (!!!). Skitprogram! Datorjävel!.... ja..
Så nu får jag inga skolarbeten gjorda, men just nu skiter jag totalt i det. ( inte imorgon men ).. och jenny kommer bli tokig över att jag inte ska redovisa engelskan imorgon, för det har jag bestämt mig att jag inte ska!

Åhh, allt vart just jättejobbigt just nu..

Ge mig sommar, ge mig sömn och ge mig allt som är problemfritt och utan ångest!


Nepp, nu ska jag slänga mig framför tvn med mams och fortsätta sura och klaga över livet.

Haha stora problem va? lite är inte lätt alla ggr ;D hahah!


Måndag.

Har inget nytt o skriva direkt.....
Stannade hemma från skolan idag, försovde mig. Huur jag nu ens kunde göra det? gick ju och la mig halv 8, så jag har väl sovit 13-14 timmar inatt ;O helt sjukt!
nae, nu ska jag nog dra mig till Jenny och hjälpa hon att tvätta, haha.. eller leta någon middag. ja vi får se..

-
Tänk på vad du gör, sluta ångra allt du säger.
Det kanske var bäst som det var för någon månad sen.
Jag vill inte delta i dina problem.

Piteå

Haft galet kul ikväll alltså. :D blev att jag drog till piteå och implusdrack med massa nya människor.. Kalles var så sjukt mkt större än här, dock så kostade det 60 spänn oxå, men Anna jobbar där så det ordnade sig eftersom jag inte hade nå pengar med mig.. efter calles drog vi ut och åkte bil, extreeeeemt jobbigt o sitta i knä ochja.. blöh..
När Alle, Tobbe och Solle var less på Pite så drog vi iaf hem, så nu är jag äntligen hemma, men inte det minsta trött ;b

Nepp nu ska jag gå från datorn och vara lite social och pressa massa mackor och tillsist försöka sova! :)

RSS 2.0