Onsdag.

Gokväll! Snart sängdax, ska bara kika på några grejer på datorn sen ska jag försöka sova. Jag hoppas innerliiiiigt att bilen startar imorgon. Varför måste det vara så sjukt kallt?!?! Skulle haft mig en motorvärmare+stolpe en natt som denna. Usch, inte taggad.

Hursom, ungefär 40 minuter kvar tills jag blir gammal. Och bland det första jag ska göra imorgon är att dra mig till systemet och handla inför nyårs, haha. Lika bra o göra bort det när jag förmodligen inte kommer att ha tid till det nästa vecka. Efter det bär det av till Boliden o käka smörgåstårta sen bege sig till jobbet o jobba 16-21.

Meeeeeeen, vi kanske hörs imorgon! godnatt

Onsdag. -dagen före 20

Hallådär!
Kom hem från Boliden för en stund sen. Väntar på att mamsen ska sluta jobba så jag kan hämta upp henne sen dra vidare till solbacken och göra några ärenden. Vad som händer senare vet jag inte riktigt, men något blir det nog. Det är ju trots allt min sista lediga dag innan nyår, höhö.

Imorgon är det min dag. Känner jag mig gammal då? Jo faktiskt, i kroppen iallafall, haha. Men att jag fyller år just imorgon känns inte alls. och inte att det är julafton i övermorgon. Gick in och kollade på hur kontot ser ut, och stämmer siffrorna så kommer jag vara överlycklig imorgon! kunde inte passa bättre alltså. Glad caroline? JAPP!

Söndag. -slö

Idag är det en såndär värdelös dag när jag bestämt mig för o inte göra ett skit. Håller på att ladda hem Grinchen just nu, ett måste att se den varje år! Min egna jultradition. ;) Ska nog tända ett par ljus oxå för värme i den här lägenheten verkar inte existera, tyvärr.

Veckans planer:
Måndag: 7-12, 16-21
Tisdag: 7-12, 16-21
Onsdag: Ledig!
Torsdag: Fyller 20!, jobb 16-21
Fredag: Julafton!, jobb 16-21
Lördag: 7-12, 16-21
Söndag: 7-12, 16-21

Känns helt ok att beta av 50 timmar på jobbet i veckan! :)

Fredag. -humörsvängningar

Sådärja, har varit klart på stan och nu när jag kom hem så vart jag på skitdåligt humör. Bästa botmedlet mot det är att jag går och lägger mig, men gör jag det så kommer jag inte kunna sova ikväll så det sket sig rätt rejält, kul. Blir nog en varm dusch istället sen dryga fram tills bussen går till Boliden. Hur jag ska ta mig hem imorgon vet jag inte och just nu skiter jag i vilket... nej nu slutar jag skriva innan jag säger för mycket.

idiot.

Fredag.

Sådärja, då var det helg igen. Dock inte för mig. Är iofs ledig idag men måste ändå bege mig till Boliden för jag har ett 7-12 pass imorgon. Vet dock inte hur jag ska göra än, om jag ska ta bilen eller om jag ska åka buss ikväll och sen få skjuts hem till stan imorgon, vi får se!

Nu strax ska jag dra mig in mot stan och fördriva tid där med mamsen. Ska försöka hitta mig en nyårsklänning osv, lycka till, till mig! Sen vet jag inte, somsagt så måste jag bestämma mig om hur jag ska frakta mig till Boliden. Köra bil dit lät inte så peppande faktiskt..

Hörs sen!

Torsdag. -trött

Färgar nu håret brunt för sista gången..... i år iallafall. alla känner väl mig? JAPP, jag velar hit och dit hela tiden och förstör mitt hår bara mer och mer, JAG VET! kan ju verkligen inte gå runt som jag gjort nu sista veckan. blonderat håret 3 gånger (?), ja, ni kan ju tänka er hur det ser ut. Men nu spelar det ingen roll om det blir förjävligt med brunfärgen jag har nu, jag ska ha det ändå annars kommer jag bli flintis inom en snar framtid!

och nu till ett annat problem. Klänning till nyårs!?!?!?! kul att man hittar någon, kul att dom som man kan tänka sig ha i brist på annat har helt fel storlekar. kulkulkul! höhöh negginlägg. ;)
Nepp, imorn ska jag och mami på stan och ragga nyårsklänningar. Lycka till, jag har redan slökollat igenom stan. och en sak är saker, den här staden levererar inte!!

Tack och hej. ;)

Torsdag.

Var några dagar sen jag skrev sist såg jag. Kan bero på att jag knappt suttit vid datorn. När jag är i boliden är jag för upptagen med att jobba och att sova så jag gör i princip inget annat. Nu är jag iaf ledig imorgon och ska toksova hade jag tänkt, haha. Lär kanske inte bli så men jag ska försöka iaf. Har som inget planerat ändå så. Ska gå över till tvättstugan o kolla om det finns någon ledig tid imorgon och i samma veva städa när jag lix är ledig. Ikväll blir det nog inte mycket mer än att slöa, och jag klagar verkligen inte!

mhm, intressant. hörs sen..

Söndag. -happyface

Är huuuuuuuuuur glad som helst!!! Fick just veta en lite förtidig present av mamsen. ;) Pengar till en bil, det är precis allt jag önskar mig! Min födelsedag/julafton är räddad! wiiiiiiiiiiiie, happyface x10.

Och hur går det med städningen då? Haha njaaa, inte speciellt bra va. Det enda jag har gjort är att diska, men nu måste jag sätta igång! Dra fram dammsugaren och plocka undan här iallafall. Det får nog duga för idag tror jag.

Söndag. - 2010lista

Borde förmodligen ha väntat med denna eftersom jag inte kan svara på alla frågor förrän nyåret närmar sig. Men jag gör den nu ändå i brist på annat!
Det har hänt så sjukt mycket detta år egentligen, haft sambo halva året (utan kärleksförhållande, haha), jobbat tokmycket, skaffat körkort, ja, huur mycket som helst!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det är nog flera saker.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Har nog aldrig haft ett nyårslöfte!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jo faktiskt. en barndomsvän

4. Dog någon som stod dig nära? Nej tack och lov!

5. Vilka länder besökte du? Ingen tyvärr :(

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Lite mer fritid på sommarn så man kan hitta på massa roliga saker! (dock vill jag ju jobba så jag har råd att göra något, svårt dedär!)

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 25e oktober!

8. Vad var din största framgång 2010? Jobbat till max, och bäst av allt, tog körkortet!!

9. Största misstaget? Hm ja, jag vet inte.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Halsfluss är det värsta jag har haft i år.

11. Bästa köpet? Hm, bra fråga!

12. Vad spenderade du mest pengar på? Måste ha varit bussresor, helt klart.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mitt efterlängtade körkort.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Massa låtar från i somras, tex We no speak americano, alltså inga personliga låtar.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer? Reeeeeeest!

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat (fast ändå inte, ni fattar nog!)

18. Hur tillbringar du julen? I boliden med släkten, och på jobbet!

19. Blev du kär i år? Nej inte kär

20. Favoritprogram på TV? eeeh. vet inte?

21. Bästa boken du läste i år? Har nog inte läst något annat än körskoleboken i år, haha

22. Största musikaliska upptäckten? Vet ej

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Har ju inte hunnit fylla år än! 11 dagar kvar ;)

25. Något du önskade dig men inte fick? Det får vi ju se om drygt två veckor

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Somsagt, har inte fyllt år än!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Vet faktiskt inte, men jo, jag antar det

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Min stil? arbetskläder, haha

29. Vad fick dig att må bra? Mina närmsta som ställt upp

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen!

31. Vem saknade du? Många men ändå ingen

32. De bästa nya människorna du träffade? hmm, nog finns det några :)

Söndag.

Riktigt lång och skön helg. I fredags var jag ju i Ursviken och umgicks med Jessica, Dennis och Rickard, såg idolfinalen osv. I lördags vart det film med Camilla och Oskar. = Alltså en slapparhelg. Men det behövdes nog! Nu laddar jag istället upp för massa jobb resterande av månaden.
Ska samla kraft till att städa idag sen får vi se vad som händer. Kanske umgås med sara? :)

Veckans planer:
Måndag: 7-12, 16-21
Tisdag: 7-12
Onsdag: 7-12, 16-21
Torsdag: 7-12
Fredag: ? ( kanske jobba 7-16)
Lördag: 7-12, födelsedagsfest
Söndag: slöa?

Lördag. -boring.

Förmodligen den segaste dagen på vääldigt länge. Har inte gjort ett skit på hela dagen, huuuuuuur tråkigt? Det enda som har hänt var att Kim knackade på dörren och våldgästade mig. Så lite social har jag ju iallafall varit idag, wow. Lite senare så följer jag Camilla till hamn och umgås där istället. Blir lite film oså.

Ska......... nä jag vet inte. vad ska jag göra till dess? Haha vilket tragiskt liv jag har idag, kul!

Onsdag.

Sådärja, lite chokladpudding har landat i magen, solningen är gjord nu fattas bara några utfall sedan dusch. Men först ska jag se klart efterlyst. Efter det vet jag inte vad som händer, är långt ifrån trött så något ska jag nog försöka hitta på.

Hörs senare!

Tisdag.

Åhh blir så less. Har vänt på dygnen och det är långt ifrån ok. Vad finns det ens att göra den här tiden på kvällarna? Det enda jag har gjort är att sitta vid datorn och diskat undan allt som fanns kvar. kul?
Nästa vecka börjar ju mitt schema komma igång på riktigt med massa jobb och då har jag verkligen inte tid med att sitta uppe o slösa bort dötid på att vara vaken. Jag försöker lägga mig tidigt men det går bara inte att somna. Ska sitta här en stund till och spela mahjong sen leta mig något att göra i lägenheten. Elin dyker nog upp på tag och ska sova här. Så då har jag iaf någon som socialiserar sig med mig som tur är. :)
Tack och lov återgår mitt vanliga liv nästa vecka! det här gillas inte..


Huur gammal bild som helst. småbarn!

Tisdag.



Sitter o fular mig hos mamma just nu framför hennes cam. What else to do?
Dock delar jag inte med mig av dom extremt fina bilderna. Visar en tråkig bild på hur fin jag är idag istället. Håret osv, mycket fint! haha not.

Hörs sen!


Söndag.

Alla söndagar börjar se likadan ut för mig nuförtin. Ligga i soffan och dö helt enkelt. Men det är rätt skönt ändå. Imorse vaknade jag iaf tidigare än igår. Vid halv 10 kunde jag inte sova längre, även fast klockan var 5 imorse när jag somnade. Ska ta och läsa igenom min mobil nu, alltid ett roligt tidsfördriv!
Gårkvällen var iaf riktigt kul ändå. Började hos Fredde med massa folk (småfolk, hahah!) och sen ut på olles. Var nog rätt bra att vi inte drog till folkparken för enligt alla jag har träffat som var där så sög det. och olles var ju faktiskt helt okej. ;) eller mer, höhö..

Ähh, nu ska jag fortsätta se breaking bad som jag nu totalfastnat för, jobbigt att det alltid ska bli så spännande i slutet så man bara mååste fortsätta se. Dock ett bra tidsfördriv. ;) Ska först ringa camilla och uppdatera henne om fortsättningen på gårkvällen som hon missade, hehe. ;) Hörs!

Lördag. -party

Here we go again! Fest.. Har alldeles snart fixat klart mig och ska bege mig till Fredde med Jessica. Blir en alldaglig klädsel för jag orkar fan inte klä upp mig ikväll! men vem bryr sig? inte jag iaf :)

Men vi hörs senare gott folk! skål!

Lördag.

Vaaaaaaad hände? Caroline vaknade tjugo i två!!!!!!!! inte okej. Har jag någonsin sovit så länge? Jag tror inte det! Usch så hemskt. Jag somnade ändå just före halv fyra men hade tydligen ingen tanke på att vakna tidigt. aja!

Igår vart jag iaf väckt av jobbet halv 7 som frågade om jag kunde komma och jobba, vilket jag självklart kunde. Så ett 7-16 pass till mig, perfekt! Efter det drog jag hem till stan o slängde i mig lite mat sen bar det iväg till hamn med Camilla. Vi la pussel (såå underskattat) och tiden bara flög iväg. Vid 11 ringde oskar och ville till stan ut på krogen, lite smårund under fötterna. Så iväg till stan för o umgås med han, Johnny och någon Isak! trevligt var det även fast man var nykter ute. :)

Nu är frågan om man ska dricka ikväll eller inte? Får se vad alla andra vill göra. Är ledig ända tills på torsdag så nåt måste jag ju då hitta på tills dess. :)
Höööööörs sen!

RSS 2.0