Måndag.

Ny vecka, ny dag. Måndag.

Helgen var riktigt fartfylld. Fredagen var dock ganska lugn, var hemma med andreas och flummade på hela kvällen innan vi snurrade nått varv runt stan sen for hem och såg Ali G på tv tills vi somnade. Lördagen bestog av tapetsering hela dagen! Vid 12 på natten drog vi vidare till anteN där det var fest, fast jag var nykter. Helt ok kväll men kom hem lite väl sent.. Söndag då. Fortsätta med tapetseringen sen for jag till mamsen och åt en smaskig middag med efterätt och efter det for jag till erik och tittade på medans dom skruvade.  dåvetni..

Idag blir det en rättså lugn dag. Ska försöka städa litegrann här i lägenheten och boka tvättid. Sen efter middagen blir det nog att återigen åka till robins gamla lägenhet och göra det sista, sen fortsätta stirra när pojkarna skruvar, men oj så underhållande dom är, haha.

Veckans planer:
Måndag: Boka tid för kortbricka, atorp
Tisdag: Procapitamöte 8-12, hämta ut paket?
Onsdag: Jobb 16-21
Torsdag: Leeeedig, vad göra?
Fredag: Jobb 7-12, 16-21
Lördag: Jobb 16-21
Söndag: Jobb 7-17

Torsdag. -övertrött och flamsig

Hemma efter jobbet! Eller okej, jag slutade nio men innan bussen beger sig från Boliden så är klockan sovdags. Men nu har jag iaf varit hemma i drygt en halvtimme och ska ta och lägga mig i sängen o se tv. Uppe i varv x10. Jobbartimmarna gick riktigt segt konstigt nog. Inte föratt det var tråkigt eller så, men jag var riiktigt trött. Och självklart så blir man pigg direkt man kommit hem när man väl får sova!

Ähh svammel. Ska ta och leta reda på tvdosan här i mörkret och sen... JAAAAAAAAAA, jag ska spela wii ett tag!!! smart caroline!... hehehehe tidfördriv. men sen blir det att muffa undan den snarkande/sömntalande fläskdorisen som tagit upp hela sängen så man får sig nån plats i sin EGNA säng, ah tjockis.

Nä, nu Uno på wii (japp, tönt) > sängen > tv > sova! dåvetni.

Onsdag.

Tråååk, somvanligt. Händer verkligen ingenting på dagarna. Ska försöka ta tag i disken som börjar bli större och större sen hoppa in i duschen och försöka bli människa igen. Sov riktigt dåligt inatt, vaknade tusen ggr och hade ont i kroppen. Liten snudd på att jag håller på att bli sjuk, kändes iaf så igårkväll och inatt.

Vad händer i helgen ungdomar? Ska alla till umeå eller finns det någon stackare som ska vara hemma i tråkiga skell oxå? :) Jag stannar förmodligen härhemma. Hör av er!

Ne, ska slå igång musik och börja diska. Sen hoppa in i duschen och försöka få upp värmen, shiit så kallt det är! Sen ikväll blir det umgås med rupert och efter det, den efterlängtande sömnen! Hörs och ses.


Söndag.

Seg dag. Har inte gjort någonting utöver att handla.
Helgen har oxå varit riktigt lugn och skön. I fredags vart det jobb och senare på kvällen umgås med Elin och Camilla. Svängde förbi Nina en stund och sen ut på calles vilket var år och dar sen jag var där sist...
Lördagen bestod enbart av att ta det lugnt hemma. For till garaget en sväng på kvällen sen snurra några varv runt stan sen hem och sova i princip. ;b

Nä, ska nog hoppa i säng och fortsätta sova. Har redan hunnit sova över en timme och är fortfarande megatrött även fast klockan är lite. Godnatt!

Torsdag. -panik

Jag måste ta och lugna mig. Blir galen på att jag är heelt säker på att jag inte kommer vakna av väckaren imorgon =missa jobbet. ÅHH, jag måste måste MÅSTE vakna!! Är någon vaken halv 6 senast? VÄCK MIG!! Näokej, det borde vara lugnt..........

Jaja, nu släpper vi det. panik...
Drog in på stan med mamsen och kikade lite där, lika dött som vanligt. For sen hem till henne och åt en efterlängtad kyckligsallad och hämtade cykeln som jag så länge dragit mig för o göra. Men nu äntligen står den i cykelrummet. ;) kring sjutiden drog jag till Elin och var tröttare än tröttast. Jag var nog inte världens mest roligaste människa umgås med, men det må då vara.

Och jag som skrev i tidigare inlägg att jag förhoppningsvis skulle ligga dödstrött i sängen redan vid 10? eeehne. Jag är inte trött längre.. Men ska ge det ett försök iallafall, jag måste ju. Blir att slå igång tvn, rättså bra sömnmedel dedär ;)

Godnatt!

Torsdag.

Godmorgon!
Har nu snart varit vaken i en timme. Why? Ingen aning! Vaknade upp klarvaken men nu överväger jag att gå och lägga mig igen. Fast samtidigt så kommer jag säkert att sova till mitt på dan, vilket jag inte vill. Måste ta mig isäng tidigt eftersom det står jobb på schemat imorgon.

Dagen kommer bestå av tvättid mitt på dagen (ooooork), umgås med Elin och fara hem till mamma för o hämta cykeln. Mer än så blir det inte men det nöjer jag mig med! Förhoppningsvis ligger jag i sängen dödstrött redan vid 10 ikväll.

Nej, ska ta och göra mig lite frukost sen lägga mig i sängen och se tv eller något. förhoppningsvis inte somna..

Måndag.

Duuuuuuuuuuuuktigt Caroline, duktigt! För första gången på snart ett år försov jag mig från procapitamötet (jobb). Starkt jobbat.. fanå! Ah, chefen vart iallafall inte arg och nu ska jag få en ny tid istället, tur det..

Lördagen då. Kuuul vare faktiskt. Börja dricka redan vid 10 på morgonen, ovanligt för att vara mig. Tyvärr har jag inga bilder från dagen men jag tror ni överlever. :) In mot kvällen vart det tungt, var huur trött som helst och lite smått osocial, men de må då vara. Vi kom hem vid halv 4 och slocknade direkt i sängen!

Nepp, nu är det dax agtt sätta upp håret i en ful tjoffs och börja bege sig mot stan med Catrin! Hörs och ses.

Fredag.

Lugn fredag, skönt! La just på en ansiktsmask och sen skaj ag slänga på lite brun utan sol, alla tummar på att det inte blir orange, snälla! Aja, vi får väl se.. Resten av dagen är då helt oplanerad, det enda jag vet är att svänga förbi systemet och inhandla lite alkohol inför imorgon.

Kring 9-tiden imorgon beger vi oss till Piteå. Tvivlar starkt på att det slår förra årets vårträff. ;) Men vi gör det bästa av det helt klart!

Skriver nog mer senare, hörs och ses!

Torsdag.

"söndag" idag. Men inte är vi ledig för det, jobb som gäller ikväll! Eftersom det går söndagsbussar idag så åker jag redan vid halv 2, drygt. Är trött och seg idag. Men det blir väl bättre senare idag.

Ja, jag har inte mycket mer att berätta. Skriver senare..


Tisdag. - hemmafru?

8 tvättar, 2 stora överfulla torkrum och 5 förrådsbesök senare så känns det betydligt bättre! Kläderna är rena, lägenheten är tömd på väääldigt ovärt småskräp nu fattas det bara att göra sig av med damm och få det rent och fräscht här. Tvivlar på att jag hinner det idag men är ju ledig imorgon med så då tar jag det då. :)

Tvätta måste ju vara bland det drygaste man kan göra. Visst, det är megaskönt när allt är rent. Men att springa fram och tillbaka till grannhuset och hänga upp tvätt är minsann inte kul när det tar sån tid.. Kanske borde bli duktigare på att göra det varje vecka även fast det inte är mycket som ligger i tvättkorgen. På köpet så tvättar jag alla andreas kläder oxå, haha.

Jätteointressant inlägg! Ska fixa lite grejer i garderoberna sen hämta/hänga upp det sista i tvättstugan sen hoppas på att jag hinner dra en vända på golvet och sen duscha. Strax före sex ska jag iväg och möta upp Camilla. Atorp till hennes pappa sen hem till min mami och hämta cykeln. Vad vi hittar på resten av kvällen är det ingen som vet. :)


Söndag.

Söndag är alltid söndag, dvs slappardag! Ska inte göra något vettigt idag. Se lite avsnitt av Full Frys, tv, äta och sova. Intressant dag, noot. :)

Gårkvällen spårade ur totalt. Men vi lämnar det. Jag var iallafall nykter, vilket var jävligt tur medans alla andra i princip var klappkanon (där vi var iaf). men somsagt, vi lämnar den kvällen i tystnad.

Måste verkligen somna tidigt ikväll för väckarn kommer vara ställd på strax efter 5 imorgonbitti. Jobbjobbjobb! Skönt nog så jobbar jag bara till tolv och bäst av allt så får jag skjuts till bussen imorgon eftersom jag inte har något cykel längre, crap!

Fredag.

Snabbt inlägg!

Ska iväg och handla nå viktiga smågrejer nu sen bär det av till stan och spendera kvällen med Elin. Magen kurrar ihjäl sig snart så maten är räääääätt efterlängtad. Vad vi riktigt ska göra ikväll är det ingen som vet. ;D

Vi hörs senare!

Onsdag.

Godmorgon! Suttit och slöat i soffan hela morgonen. Ska strax dra på mig arbetskläderna sen invänta Amanda. Vi ska förbi folkparken en sväng sen bege oss mot Boliden för o jobba resten av dagen.
Mer än så händer inte idag... Måste sova tidigt ikväll för o orka koncentrera mig på procapita-utbildningen imorgon, men det kommer nog gå bra..

Nej, dax att sprita mitt onda infektionssår sen försöka se ut som en människa igen! Hörs och ses.


Lördag.

Helt kry kan jag väl inte påstå att jag är idag. Jag vill ha pizza mer än allt annat just nu. Men har jag pengar? Nej! Får försöka dra fram fantasin långt därinne i huvudet och laga ihop något ätbart såhär dagenefter.

Gårkvällen då. Den började i ursviken med lite folk, kortspel och prat. Sen begav jag och fredde oss in till stan. For till matte föratt vi skulle ut på olles vilket såklart inte blev av eftersom folk är så otroligt sega. Så jag bestämde mig för att dra hem rätt fort efter att jag kommit dit. Efter lite diskuterande, småbråk och nattmat så lyckades jag ta mig hem rättså tidigt ändå. Men somnade nog ännu senare pga massa grejer som legat och skavt sen tidigare. Dagen kan bli riktigt intressant, svävar en konstig stämning hemma hos mig.

Nej, nu ska jag fundera ut vad som ens skulle kunna locka mig att äta ur det jag har i frysen, förmodligen ingenting.. Mat är ett måste dagen efter!!

RSS 2.0