Söndag.

Gårkvällen spårade. En kille blev tagen av polisen och den andre hamnade på akuten, kul... Men det var ju kul så länge det varade..

Men berättar kanske mer om det sen. Palle hämtar upp mig närsomhelst och skjutsar mig till stan så jag och hoppa på bussen till Boliden. Jobbar somsagt 16-21 ikväll och kommer nog att sova där.

Hörs!

Lördag. -skål

Hallådär! igen..
Är sjukt taggad och känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll. Med tanke på många sakor så kan rätt mycket gå fel, och det pga en enda människa! But guess what? Jag kör på som jag alltid gjort tidigare och skulle nått inträffa så ska jag se till att inte bebelandas med det! =) även om jag kanske är en liten del av det..

Nu kör vi mina vänner! Taggade caroline, ehhjoo! Har hunnit fixa håret och halvsminkat mig, fattas bara nått i magen sen är jag redo. Man kanske borde ta och dricka sig en "bakisbrus" nu så jag är någorlunda kry imorgon? Jobbar kväll och då är det inte okej o se bakis ut. Tur att jag sköter mig. ;)

Höööööööörs möjligtvis imorgon!


Självklart med den bästa!

Lördag.

Sov alldeles för länge idag. Somsagt, jag kan lätt sova 12 timmar, miiiiinst! Men nu är jag iallafall utvilad och ska försöka städa (som jag nu har sagt i en vecka), lär förmodligen inte bli av idag heller. Men stöka bort lite borde jag ju kunna göra. Ska dra mig in i duschen och bosätta mig där idag med, härligt!
Och ikväll spenderar jag min tid på Anderstorp hos Anten. Hans flickvän fyllde år igår så det blir väl nån form av firande. ;) Måste bara komma på hur jag ska ta mig dit, eller rättaresagt, till mamma först. Går ju knappast!

Skummprat, avslutar här. Hörs sen!


Onsdag.

Gokväll!
Skrev ett inlägg för nån timme sen men valde att inte publicera den enbart föratt jag var jävligt lättroad och skrev bara massa konstiga saker, höhö. Blir ett lite mer normalt inlägg nu, dock väldigt tråkigt.
Har parkerat rumpan i soffan som vanligt, men ska snart gå och lägga mig i sängen istället och titta på Breaking Bad. Vad skulle jag göra utan den serien? Förmodligen nöta lite mer dator..
Annars ikväll har det inte hänt speciellt mycket, umgåtts med Robert en stund och försökt städa undan lite i lägenheten..


Vääldigt gammal bild (5år?) på mig & robert + en camilla

Tisdag. -pics

Bjuder på nå randombilder i brist på annat. Vissa fulare än andra ;) hahaha.



ahh det får duga för ikväll.. hur kommer det sig att det bara är festbilder? förmodligen föratt det enbart då man har med sig kameran, haha. men somsagt, ha överseende med dom extremt "fina" korten ;)

Tisdag.

Gokväll! eller nått..
Sitter och gör, dammdaramdam..... ingenting! och det händer väl ändå aldrig? blöh.
Men känns rätt okej ändå. Om en timme börjar ju allt på tvn så då har jag något att underhålla mig med. Tills dess ska jag nog skrubba ansiktet o göra mig klar för sängen så jag slipper stressa senare.

Och fortfarande har det inte kommit in nå jobb.. blir gaaaaaaaalen. jag behöver pengar! Längtar mer än mycket tills på fredag när jag får lön. Då måste en outfit köpas. Tröjor!! brukar inte få paniksug på shoppning, men nu har jag verkligen det, och det behövs!

ähh, nu ska jag spela mahjong sen börja röra på mig.. hörs!

Söndag. -slutkörd.

Fullt upp i helgen men kul har det varit! Har inte hunnit landa i lugn och ro förrän nu.
Fredagen bestog av jobb sen hem och prata bort halva natten sen sova. Lördagen bestog av fyllekörning, min första dessutom. Insett att det tar fan på krafterna, haha. Massa högljuda skratt, prat och skrik. Men kom ändå hem kring strax före tre iallafall och somnade nog ganska direkt. Känns nästan somatt man är bakis idag, haha. Tack för lånet av bilen andreas! Har just lämnat tillbaka den så nu är jag billös igen, buhu.

Och äntligen har jag fått det lite bättre härhemma. Upp med några tavlor och lampor. Ska rensa ur garderoberna nångång i veckan när jag får orken till det. Har alldeles för mycket skit som jag inte behöver längre, sen storstäda lägenheten. Vad jag vet än så länge så jobbar jag inte förrän på fredag, tråkigt! Hoppas att det kommer in mer jobb så man har nått att göra på dagarna/kvällarna.

Tisdag.

Är inte på bra humör just nu!!!!!!!!! gaaaaaaaaaahh..............

aja, drar till boliden nu o sover där till imorgon. Jobb 7-16. nått att underhålla mig med imorgon iallafall.

Måndag.

Godmorgon! Ja nästan iallafall..
Jag sover typ 12 timmar per "natt" nu. Och det brukar jag verkligen inte kunna, men nu går det hur bra som helst. Trött jämt och ständigt och värk i hela kroppen. Men så länge jag inte blir smittad av förkylning eller magsjuka som går på jobbet så är då jag nöjd..

Dagen kommer bestå av ett besök på solbacken för o handla och efter det förhoppningsvis städa. Såg att det fanns ute ett jobbarpass ikväll så jag hoppas på det bästa att jag får den.

men nu måste jag stöka undan härhemma sen springa över till tvättstugan o kolla om en ledig tid. Hörs!


Torsdag.

Snart helg igen!! Det är ju helt sjukt, helg jämt. Fast man kanske inte ska klaga? ;)
Snart bär det av in till stan och hoppa på bussen till Boliden. Ska även sova där inatt eftersom jag jobbar imorgon oxå. Skönt nog så slutar jag 12 imorgon.

Vilka ska på s8 imorgon?

Onsdag.

Dagen har bestått av att umgås med Jenny och nu ikväll med Camilla. Mycket mer än så har inte hänt. Nu är det dax att ladda upp för jobb resterande av veckan. Dock väldigt små pass men det är skönt! Är trött redan nu så jag ska fixa det sista sen hoppa i säng nu och se efterlyst sen sova.

Godnatt!

Bäst!!

Tisdag. -ryck

Fick nyss ett ryck och bytte gardiner i köket o rummet, diskat, städat och tänt alla ljus och gjort det allmänt mysigt på kortkort tid. Bradär! Ska se film med jenny nu!

hööörs sen!

Tisdag.

Ledig hela två dagar, skööönt! Frågan är ju vad man ska hitta på? Det vet jag somvanligt inte. Förmodligen städa och såntdär roligt.

Förövrigt så blir jag måttligt irriterad på min fastighetsskit. Ja, allt är inte deras fel men dom tar inte på sig att hjälpa en heller. Ringde just dit och ställde mig i kö för en parkeringsplats. Jag har ingen bil än, men kommer att skaffa en och då är det bra o stå i kö redan nu. Men, dom säger att jag inte får stå på någon annan parkering och då kan jag alltså inte ha bil? Tar ju gode lång tid mellan gångerna någon säger upp en parkeringsplats. Gör fler parkeringplatser (för nog ryms det några till) och fixa besöksparkeringarna!!! dom är totalkatastrof. När andreas bodde här var han på dom flera gånger om att man inte får ställa sig på någon annan besöksparkering men måste föratt vi knappt har någon!!.. ähh skitsamma.

Nu ska jag börja bege mig mot posten och (äntligen!!) hämta ut mitt körkort. Dom har sämst öppettider och jag har jobbat så har inte riktigt haft tid att hämta ut den, men nu blir det av! I samma veva ska jag kolla om det finns ledigt nån tvättid så jag får det bortgjort nu när jag är ledig.
Hörs sen om jag inte hunnit frysa ihjäl påväg dit. ;)

Söndag.

Söndag igen då! Tiden går så sjukt fort. Innan jag har hunnit blinka så är det helg igen. Men nästa helg jobbar jag faktiskt så då blir det en luuugn helg.
Hann knappt med gårkvällen igår. Den gick riktigt fort. Vi bestämde oss för o gå på Allstar och det tog ett bra tag innan vi fick gå in (eller jag rättaresagt). Liten som jag är så vart det snack om denna månad som jag har kvar innan jag är 20. EN MÅNAD!! aja, jag tog mig då in iallafall. jamenar, det sprang 91or därinne. Menmen, jag tog mig ju in. :)
Har legat och tjockat mig med elin framför tvn hela dagen. Och lär bli något liknande resten av kvällen. Snart kommer Sara förbi och plockar upp mig så vi kan handla nåt fett på ica sen förmodligen bara hem och slöa. Trevligt det med!

Veckans planer:
Måndag: Jobb 7-12, 16-21
Tisdag: Hämta ut körkortet!!!!
Onsdag: ?
Torsdag: Jobb 13-21
Fredag: Jobb 7-12
Lördag: Jobb 16-21
Söndag: Jobb 16-21

Lördag. -seg

Ligger som en sliten krigare i soffan och orkar inte röra mig. Dock har jag faktiskt städat lägenheten idag, litegrann. På en timme kommer Elin hit med goomat osv. Tills dess ska jag inte göra ett skit. Bara försöka få på mig nå kläder och tvätta bort emosminket sen igår. Haha taggad tjej, not.

Lördag.

Sov alldeles för länge idag. Vaknade vid halv 1? inte direkt likt mig!
Ska försöka diska upp lite härhemma sen få i sig nån "lunch". Ser förjävligt ut härhemma. Ska invänta Elin som kommer vid 6-tiden med lite käk sen bär det nog vidare med Emanuel osv, trevligt. :) Innan dess ska jag alltså hunnit stöka bort lite, haha lycka till.

Meeeeeeeeeen, vi hörs nog senare. Måste få lite gjort nu!

Onsdag.

Nuuu är jag äntligen hemma. Mina 4,5 timmar på jobbet har min sagt varit hektiska. Förhoppningsvis är det lugnare imorgon annars vet jag hur jag ska orka. ;b reservbränslet är redan borta på att försöka hålla mig frisk så det kan bli tungt imorgon.

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen slänga mig i soffan och se efterlyst! Sen blir det nog sängdax efter det skulle jag tro. Hörs sen!

VET NI AV EN PASSADE BIL ÅT MIG? HÖR AV ER! inte kul o ta buss längre.. ochja, det ska vara en billig bil på alla möjliga sätt.

Onsdag.

Godmorgon!
Steg upp för en halvtimme sen. Smörjde in lite linnement (stavning?) igår innan jag gick o la mig. Vet inte riktigt om det hjälpte för jag somnade med lika ont i axeln ändå. Och nu på morgonen så har jag självklart fortfarande ont. Usch, jag blir bara på dåligt humör om jag har ont någonstans, förutom höften då, som jag är van vid!
Ska ta mig en alvedon innan jag drar på jobbet. Längtar faktiskt! Har ingenting vettigt att göra hemma så varför inte jobba? Dock inte lika taggad för imorgon. Kommer befinna mig där 14 timmar, OCH jobba dagen efter. ähh, jag är ju ungdom? haha ellerrr.


Tisdag. -pain

Har bara hunnit sätta in musik på mobilen, och det kommer vara bland det sista jag gör. Nu går jag och lägger mig. Jag sitter ändå bara och klagar för mig själv för det här är inte ens kul. Ska pressa ner alvedon först, dock är det domhär gångerna som alvedon inte funkar, vilket det alltid gör annars. :/

godnattttttttttttttttttttttt.

Tisdag.

Jag kan fortfarande inte få nåt grepp om vad som händer. Mådde bra imorse men efter jobbet stupade det neråt riktigt fort. Och nu ikväll är det inte ens roligt! Men ska försöka göra annat så jag inte känner av det lika mycket. Men vad? Ska iaf börja ladda ner nå låtar och sen sätta in dom på mobilen, sen får vi se vad som händer. Lite för tidigt för o lägga sig o se bb sen sova, så det tar jag senare.

Skulle iofs kunna leta upp nåra nummer som jag tänkt ta tag i, förhoppningsvis imorgon om jag orkar. dvs ringa min fastighetsägare, försöka få tag i kommunal om dendär jälva (JAA!!!) akassan och ringa lönemonica och höra hur många dagar jag har jobbat. Om jag inte minns helt fel så måste man ha jobbat 360 dagar för o bli inlasad. Vet att det är rätt långt bort men alltid bra o höra vart jag riktigt ligger till i dedär. :)

Nee, ska ta och ladda hem nå musik nu sen rota lite i garderoberna o kolla om jag hittar nå kul (haha?).

Värken tar döööd på mig. Byta nån? Snälla? Är inne i en dålig period nu, kul.. Men jag försöker hålla humöret uppe (Y).

RSS 2.0