Fredag. -midsommarbilder

Haaallåja!
Fredag idag och det innebär stadsfesten för mig och många andra ikväll. Men innan dess har jag massor att göra innan jag ens kan fundera på att sätta mig ner. Hursom, besiktningen av lägenheten gick ju galant precis som jag hade hoppats på. Så igår vart jag äntligen av med den!

Fick även idag ingen sovmorgon. Är så sjukt less på byggarbetarna här ute. Dom har hållit på banka och spika i flera dagar nu just under vårat sovrumsfönster. Inte alls någon bra semester när man inte får sova längre än till sju, huhu!

Hursom, har inte tid att sitta här något mer o skriva om ointressanta grejer. Ska ta tag i packningen inför sundsvallsresan imorgon sen stöka undan lite härhemma.

Men här har ni några midsommarbilder iaf! :)

Torsdag. -besiktning

Jahapp, då var domedagen här för min gamla lägenhet. Förhoppningsvis klarar jag besiktningen galant, men dom är så fruktansvärt petiga så jag är inställd på att måsta stanna en stund efteråt och fixa det som ska fixas. ;b Den som lever får se!
Ska springa ner till garaget och kika var pöjken gör för hyss sen somsagt dra med honom till besiktningen av lägenheten. Fixar jag den utan "anmärkning" så ska jag fortsätta ner på stan lite senare o kika om det finns något spännande. Har fortfarande inte varit i närheten av Stadsfesten så det är ju dags att inviga den för iår!

Nepp, klockan tickar iväg och jag måste börja bege mig. Haa'de!

förövrigt, fastnat för en riktigt bra låt! gotthard - one life, one soul.

Tisdag.

Hallåja!
Vaknade upp av att telefonen ringde, självklart telefonförsäljare som försökt få tag i mig flera dagar men jag inte orkat svara. Nu imorse så blev det att jag svarade ändå och fick självklart "bråka" mig igenom samtalet. När ska dom förstå att man inte är intresserad av deras dåliga erbjudanden? Usch vad less jag blir.
Annars då? Ja jag har semester och det känns verkligen välbehövt. Andreas verkar dyka upp lite tidigare än vanligt, så han är nog hemma redan ikväll innan jag hinner lägga mig, nice!
Nepp, dax att bege sig till mami för lite lunch sen måste vi börja tapetsera i gamla lägenheten!

Veckans planer:

Tisdag: Tapetsera, flyttstäda
Onsdag: Flyttstäda det sista?
Torsdag: Lägenhetsbesiktning
Fredag: Stadsfesten
Lördag: Sundsvall
Söndag: Sundsvall

Torsdag. - 4månader.

Hallåja!
Har just käkat kycklingsallad med min käre sambo och är nu i koma. Det är ju så sjuukt gott alltså. Hursom så slog jag just igång datorn och ska fixa lite grejer medans Andreas är ute o fixar med bilen. Ska sen ta tag i mina naglar o slänga på lite nagellack så det blir en färgklick någonstans iaf, på min stackars likbleka kropp. Behöver verkligen sola!!

Annars så har jag och mami sprungit runt på stan o bränt pengar. Fick dock med mig det jag behövde så man ska väl inte ha någon ångest över att pengarna drog iväg iaf. Har även kikat på glasögon som nu tyvärr är ett måste att inhandla. Mina har gett upp hoppet för länge sen så jag är illa tvungen att köpa nya. Ska tillbaka imorgon tror jag och bestämma mig för vilket par jag ska ta. Ska även boka in frisörtid som jag tvekade lite om idag. Mitt hår är ju katastrofalt så det behöver åtgärdas genast!

Nog om detta. Ska lägga mig o dö en stund efter jag somsagt fixat naglarna. Min kropp är verkligen inte på min sida idag och jag skulle kunna börja flänna så ont det gör. MEN, nej, jag är bara väldigt less. Någon som vill byta ut min höft osv? Helt gratis vill jag lova!

Onsdag. -nationaldagen.

Hallåja!
Onsdag idag och jag ska strax bege mig till Boliden och dumpa av släpet som jag fick låna av morfar tidigare i veckan. Blir sedan att jobba ett kvällspass innan jag vänder hemmåt igen.
Fick även ett bra besked av Andreas, tydligen så får dem flesta in skattepengarna på fredag, för dem som skickade in den via internet. NIICE! Mycket välbehövliga pengar vill jag lova, hehu.

Annars då? Helgen bestod av fiske, fällfors och inflyttningsfest. Så nu är det bortgjort, haha. Var dyngbakis i söndags även fast jag tog det rätt lugnt på lördagen, så då blev det väldigt lite gjort. For förbi Robin en sväng ute i boschen och var social, trevligt!

Nepp, dax att ta tag i disken nu så det ser fint ut när man kommer hem igen. Tjiing!

RSS 2.0