Torsdag.

Godmorgon!
Ska snart bege mig in till stan. Behöver jag ens säga vad jag ska göra? Tror inte det. Sen blir det fort hem och stöka på i ca 2 timmar innan jag måste tillbaka till stan igen o sätta mig på bussen mot Boliden för första gången på två veckor nu! Jobb 16-21 ikväll, vill jag ens veta hur mycket jag har missat medans jag inte jobbat? ;b

Nepp, nu ska jag börja dra mig. Hörs!

Onsdag.

Gokväll! haha gammtant..
Sitter och kollar på Idol. Verkar som att jag har börjat följa det nu? Eller så beror det på att jag inte har något bättre för mig. förmodligen så är det nog så.
Men jag måste verkligen ta tag i pluggandet. Har tänkt vara "duktig" och göra ett hemtest nu iallafall sen får jag väl plugga mer senare nån dag..

Dagen annars har bestått av en körlektion med halkläraren sen umgåtts med Camilla. Mormor och morfar kom förbi och hjälpte mig att laga cykeln sen vart det leverstuvning till middag, mums! Efter det har det varit rätt lugnt. Vi gick förbi Ica en sväng sen kom Andreas hit en snabbis och lärde mig litegrann om all skit som finns under huven på bilen, haha.

Dax att plugga. Kanske hörs senare!

Onsdag.

Godmorgon! Steg upp kring nio idag, duktigt! Har fått i mig frukost för första gången på väldigt länge men nog har jag lika ont i magen för det. Eller det känns mer som stressmage, not fun.
Om en timme ska jag återigen bege mig in till stan o köra. Hela dedär projektet är ett stressmoment. Det börjar närma sig nu och jag måste lägga ner all energi på att det ska gå fort. Halken på måndag. Provet och uppkörningen är bokad, dock är det inte säkert att det blir av det datum som är satt, vi får se hur det går för mig helt enkelt. Men nervöst och stressigt är det.

Tisdag. -godnatt

Ett ord räcker för den här dagen, HAHAHAHA!!
Galet, bara galet. haha.

Annars så har jag överlevt dagen förutom tuppluren jag gjorde efter jag kom hem från allting, som jag redan förstog att jag skulle göra. Men nu ska jag vika in och lägga mig i sängen och se breaking bad och sen sova! Hörs imorgon, Godnatt!

Tisdag.

Godmorgon!
Är alldeles för trött just nu. Stiga upp imorse var en plåga. Ta sig i duschen var ännu värre! Haha inte lätt..
Sitter just nu o äter frukost och ska snart bege mig till arbetsförmedligen. Förhoppningsvis går det fort för då hinner jag gå till körskolan o försöka klara repetitionerna.
Det är det enda jag har tänkt göra nu på morgon. Ska sen skynda mig hem o då får vi se vad som händer. Kanske sova? (A)

Måndag. -slö

Nu har jag legat o slöat alldeles för länge. Kolsvart i lägenheten så det är nog dax för tända ljus och ta fram körskoleböckerna som har fått vila ett bra tag nu. Är inte alls peppad men det måste ju göras. Om en halvtimme blir det att titta på Idol i brist på annat sen fortsätta o plugga, och hoppa i duschen!
Ska se till att lägga mig tidigt ikväll så jag orkar med morgondagen. Arbetsförmedligen, körlektion, plugg och umgås!

Tänkte lägga upp bilderna sen i lördags men dom var på tok för fula så det skippar jag, haha...

Måndag.

Jag sov på tok för länge idag. Arbetsförmedlingen ringde och väckte mig och tur var väl det! Sitter och funderar på vad jag riktigt ska hitta på idag. Borde städa men hur kul känns det när det är riiktigt bra väder ute? Vi får helt enkelt se vad jag hittar på.

Veckans planer:
Måndag: ?
Tisdag: Arbetsf kl 9, körlektion
Onsdag: Körlektion
Torsdag: Körlektion, Jobb 16-21
Fredag: Jobb 16-21
Lördag: Hoppas på att få jobba!
Söndag: Hoppas på att få jobba!

Lördag.

Ligger som en klubbad säl och känner att jag borde börja ta tag i saker nuuu. Klockan börjar bli mycket och jag har hittills inte gjort ett skit som hör till kvällen. Ligger fortfarande och grubblar på om man skulle orka ta sig i duschen, men det får nog vänta tills inatt eller imorgon, haha. griscarro

Slänga på sig det första man hittar ur garderoben, slänga ihop håret i en fläta sen ready to go? Sounds good to me höhö. Nja, vi får se vad jag orkar göra.

Lördag. -hatar cyklar

Gaaaaaaaah, jag hatar allt som har med cyklar o göra. För jag har alltid så jävla otur!! Dom cyklar jag har haft har blivit stulna åt höger o vänster, och nu när jag äntligen har fått behålla den jag har så har det blivit punka, greeeeat. Pumpade cykeln för en halvtimme sen och nu när jag skulle använda den så var bakhjulet självklart platt igen.

Aja, blir att ta bussen till stan för o umgås med mamma en stund. Sen dra hem o få i sig någon middag och göra sig iordning för ikväll. Kvällen kommer som jag sa tidigare, spenderas hon Ante Norberg!
Vi hörs sen för nu har jag brottomt!

Fredag.

Sitter just nu och väntar på att Camilla ska träna klart så hon kan få tummen ur och hoppa i duschen så vi blir klara, haha. Hårda ord. Ikväll ska vi somsagt förbi Elin en stund. Men mina ögon skådade just att det regnar, härligt? Förhoppningsvis får vi skjuts dit. Men medans jag väntar på henne kanske jag själv borde göra mig iordning. Vilket bara är att slänga på sig nån risig makeup och nå fula kläder, orkar verkligen inte bry mig ikväll. tummen upp på det!

Nepp, nu ska jag ta mig en alvedon så jag överlever kvällen sen rota i garderoben för vad som ska användas imorgon. Då har Ante N "avskedsfest". Somsagt, alla lämnar Skellhell!

Fredag.

Fullt upp dom närmaste veckorna. Mer och mer möten bokas ju närmare 20-sträcket jag kommer. Gah, jag vill inte bli gammal, bara dyrt. haha ;b
Dagens planer är iaf att åka in till stan om drygt en halvtimme på ett "möte" sen strosa runt med Sara och kanske camilla? Sen hem till mig och ta det lungt. Ikväll blir det en sväng förbi Elins avskedsfest och jag kommer sakna henne maaassor nu när hon lämnar sverige! Alla lämnar skell nu har jag insett. men jag då? haha.
Ja, sen vet jag inte vad som händer och ärligt så bryr jag mig inte heller. Gärna en tidig sovarkväll för mig, vi får väl se.



Torsdag -halken

Shiit, nu är halken bokad, neeeeeeervös! Dock är det om 1,5 vecka men ändå, haha. Fick en klump i magen när vi bokade. Körlektionen gick iaf bra, hade en annan lärare. Jens lämnade mig för en annan tjej ;) haha.

nee, nu ska jag gå och kolla om jag hade bokat tvättstugan idag, förhoppningsvis! sen blir det nog att städa, ser förjävligt ut här..

Torsdag.

Det var rena plågan a tt stiga upp imorse, rättaresagt för en timme sen! Hade jättesvårt att somna igår så idag får jag lida för det. Som tur är ska jag bara köra idag annars har jag inget speciellt planerat.

Fan jag har ju brottomt! Lycka till, till mig med körningen.. känner på mig hur det kommer gå....

Onsdag.

Är jag trött? Nej såklart inte. Men seg iallafall, så förhoppningsvis somnar jag snart.
Satt just på, öh vad heter det ens? Kungarna av tylösand? haha nä somsagt, vet inte ens vad det heter. Men vad fan är det för något? haha bara pinsamt det illa jag ens sett. Nepp, ska slänga mig i sängen och se serier istället.

Hörs imorgon, eller nått..........

Onsdag. -trött

woops, råkade somna direkt efter jag kom hem från mamsen och vaknade nyss, inte bra!! Känner mig dötrött än och skulle lätt kunna fortsätta sova. Men närsomhelst kommer Sara hit och socialiserar sig. Efter det blir nog att fortsätta se Breaking Bad sen sova, förhoppningsvis.

Skiter i pluggandet idag. Har varken lust eller ork. Körlektionen idag gick väl, okej. Inte bättre än så. Dock hade jag en ny bil idag, en kombi!? inte liten vill jag lova.
Och eftersom han har hoppat över lite grejer jag skulle ha gjort före jag lärt mig allt jag kan nu så ska vi träna på start i uppförsbacke osv. Jag fick ett klart besked, jag kommer klara det innan jag fyller år! Gah, fyfan vad skönt det kändes.

Men nu kom Sara. hööörs sen!

Onsdag.

Godmorgon! Själv har jag varit vaken nu ett tag men bara suttit och sett tv och diskat. Ska fortsätta stöka på lite härahemma, kläder överallt! sen ska jag bege mig in till stan föratt köra en timme och därefter dra till mamsen och umgås där ett tag.

Hörs sen!

Tisdag. -serie

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med Breaking Bad, godis, vatten och mobilen! riktigt skönt ska det bli. Jag är ju verkligen inte en serie-människa men bb kan man se en hel dag utan att bli less. Får tacka Jonte för det tidsfördrivet. ;) Tanken är väl att jag ska försöka sova tidigt ikväll men vi får väl se. Har förbjudit mig själv att se mer än 3 avsnitt!

Men nu ska jag slänga mig i sängen. Hörs imorgon om hur bra/dåligt det gick med körningen. sooomom någon bryr sig ;)

Tisdag.

Gaah vilket skitväder! Och vad hände med trafikkön när jag skulle hem från stan? Den var värre än när det brukar var hockey, galet.
Hursom, ikväll blir det bara att ta det lungt i min ensamhet, ska bli rättså skönt ändå. Förhoppningsvis hittar jag nå bra på tv som jag kan underhålla mig med. Sen blir det nog även att plugga och försöka sova tidigt ikväll. Blev alldeles för sent igår. Måste ju försöka vara utvilad till körlektionen imorgon. Och nu kan jag återigen passa på att säga grattis åt jenny som tog körkortet idag!

Hörs sen!

Måndag.

Blev rätt sent igår, och jag såg faktiskt klart valvakan igår! Tänker då inte kommentera nånting av gårkvällen.

Ïdag har det inte hänt så mycket mer än att jag drog en stanrunda med Sara och efter det slänga sig i soffan och titta på tv. Har just klarat av fas F så nu ska jag belöna mig med ansiktsmask och en riiktigt skön dusch. Synd bara att man inte har ett badkar!
Om ca två timmar kommer Jenny hit och kraschar min lägenhet till imorgon. Blir massa plugg och förmodligen en sväng förbi ica för o inhandla nå onyttigt ikväll. ;) Annars bara ta det lungt!

Men vi hörs senare, nu blir det dusch och försöka se ut som en människa igen.


Söndag. -valet

Precis som jag skrev tidigare så har jag nu pluggat litegrann, och ska fortsätta göra det innan jag blir alltför trött. Har faktiskt oxå hängt med i valvakan mer än vad jag trodde. Men det är bara sjukt pinsamt så lite kunskap jag har om politik, dock tycker jag nu när valet är "över" att det är intressant att kolla på det? Ah, förhoppningsvis fortsätter väl det och att jag lär mig mer. Skäms caroline!

Hm ja, jag har inget vettigt att skriva. Idag verkar det bara bli snack om valet och pluggning. Mycket mer än så händer inte ikväll. Känner ingen press för o gå och lägga mig tidigt ikväll heller så jag lär nog vara uppe ett bra tag till. Kanske slå igång filmen Hachiko senare som förövrigt är huur bra som helst! Riktig flännarfilm för dom som älskar djur. ;b

Men, nu ska jag fortsätta plugga och se tv. Skriver kanske ett till ointressant inlägg innan jag går och lägger mig annars får det bli imorgon!

Söndag.

Väldigt lugn söndag. Spenderade gårkvällen och dagen idag i hamn. Sen dess har jag inte fått mycket gjort förutom att rösta. Blir nog förmodligen att sätta på valvakan och ha det i bakrunden medans jag pluggar till körkortet. Måste verkligen engagera mig i det. Nog föratt jag har varit duktig hittills och pluggat, men mer behövs!

Kanske hörs senare då!

Fredag.

Helg igen, skönt! och ledig är jag oxå, ännu bättre ju.
Körningen igår gick ju sisådär, haha. Tanken på att Palle oxå skulle sitta i bilen var inte alls kul, tills jag insåg att han var snäppet bättre än andreas på att förklara. ;) Men somsagt, bilen var helt sär. Växlarna hoppade lite huller om buller och som plus i kanten fanns det ngen styrservo. Men annars gick det väl rättså bra, haha.

Camilla ligger och sover som en liten bebis brevid mig och jag ska ta och lägga ifrån mig datorn och se Tyra show och kanske försöka ta en tupplur jag med innan kvällen är igång. Har suttit och gjort faser på datorn nu sen jag kom hem från stan. Äntligen är fas C avklarad! bara F och repetition kvar nudå. :)

Hörs kanske senare ikväll!

Torsdag. -körning

Ska snart ut och köra med andreas skrotbil med han och camilla. Somsagt, går det dåligt är det bilens fel! höhö. Sen regnar det oxå, tar nog livet av alla som är i närheten men annars kommer det gå bra, haha. Sen får vi se vad som händer, förmodligen bara ta de lungt. Men det ser vi då!

Hörs och ses

Torsdag. -städdag

Usch, det är farligt att sätta sig ner. Man blir trött direkt och orkar inte fortsätta städa. Nog föratt det bara är govlen kvar men det får lov att vänta ändå. Ska nog dra igång mitt sista "hemtest" bara föratt jag var sämst på fas C imorse, inte bra! Men först måste jag springa över till tvättstugan och hänga upp det sista, blööh.
Men duktiga caroline har skurat upp duschavloppet, och fyfan vad äckligt det luktar! och ser ut.. Men nu är det gjort och skiner som aldrig förr... eller nått..

Nä, tvättstugan var det sen fas C! sen lär väl camilla komma hem så vi får i oss någon middag innan hon drar på träning och jag sitter hemma och latar mig med en dusch och plugg.

Torsdag.

Godmorgon! eller det var förlänge sen..
Dagen började med att viksamordningen ringde och väckte oss kvart i sju och frågade om jag kunde komma och jobba. Skulle inte hinna med bussen så det sket sig. Fick därpå "massa" sms om förfrågningar på jobb. Gahh vart så sur att jag tillslut valde att stiga upp. Det värsta jag vet är när telefon går igång direkt på morgonen.

Efter det har jag väl egentligen inte gjort så mycket. Pluggat och äntligen klarat en till fas, och nu håller jag på och tvättar. Ska ta och diska och städa undan här litegrann eftersom det tydligen kommer hit nå folk på fredag, haha! men det blir noog bra.

Och ikväll blir det körning! Känns som att det var längesen nu så jag kan verkligen behöva uppdateras. Men med Andreas skrotbil så får vi väl se hur det går. Går det dåligt har jag iallafall något att skylla på!
Hörs och ses!

Lördag. -söndag?

Känns verkligen inte som lördag idag. Blir en hemmakväll med breaking bad och kanske lite plugg. Välbehövligt!
Var pigg imorse och drog igång och städade lgh med camilla, som nu förövrigt ska bo här i en vecka, greeat! Sen for vi förbi solbacken och handlade litegrann sen en pizza från Domina. Somsagt, nu ligger vi i soffan i paltkoma, åtminstone jag.

Bjuder på nå bilder från igår iallafall.


Onsdag. -happy

Fan vad bra allt känns just nu! Ligger steget före. Vad jag pratar om är oväsentligt, höhö.
Haft två körlektioner idag, första gick väl sådär (enbart enligt mig men ändå) och den andra bättre. Hoppas på att vara riktigt nöjd imorgon med körningen! Tur att jag har en riktigt bra körlärare som pushar mig till max och låter inte mina tvivel komma emellan. Tummen upp till han! (Y)

Annars då? Har väl inte hänt speciellt mycket. Köpte mig en ny skjorta idag så jag får lite nytt i garderoben. Men snåltarmen är igång nu när jag ska spendera massa tid i bilen.
På fredag är det fest som gäller och jag är riktigt taggad. Har inga direkta planer, men att dricka med bra musik är bra nog åt mig. Det tänker jag fanimig unna mig nu när jag inte gjort något annat än att jobba.

Nä, dax att diska sen slå igång solariumet och förhoppningsvis orka färga håret ikväll. Mer upd senare.


Göra en repeat på denna kväll?
Dock inte med samma personer

Söndag.

Jag lever! och fick tack och lov sova i Bjurvattnet i helgen så jag har haft umgänge. Kanske inte så värt att jag for hem ikväll men ändå. Ska upp halv 6 sen dra iväg och jobba imorgon. Sover över i Boliden och kommer hem på tisdag. Siiiista gången jag sover själv där, niice! eller det vet man ju aldrig men..

Nu blir det att hoppa in i duschen (och jävligt fort ska det gå) sen hoppa i säng direkt. Känner på mig att jag kommer vara död imorgon, men det må vara.

Veckans planer:
Måndag: Jobb 7-12, 16-21
Tisdag: Jobb 7-12, teorikurs
Onsdag: Körlektion 11.30-12.30, 13.30-14.30
Torsdag: Körlektion 11.30-12.30, tvätta
Fredag: Fest?
Lördag: städa? (..ellerhur)
Söndag: Jobb 7-12, 16-21

Fredag.

Just kommit ur duschen, egentligen ska jag befinna mig i Boliden men självklart försovde jag mig, great! Så nu går nästa buss inte förns kvart över tolv. En timme sen till jobbet, men jag hoppas det löser sig ändå.

Somsagt jobbar jag i helgen och kommer inte hem förrän på tisdag. Gah vad skönt att det snart är över! Ska bara stå ut 5 jobbdagar sen är jag ledig ända tills nästa söndag. Då ska jag försöka boka in massa körlektioner. Efter gårdagens körning blev jag hur peppad som helst!

Men vi hörs nästa vecka! Lär somvanligt inte sitta vid datorn därborta.

Torsdag.

Torsdag idag och mina planer är inte mycket mer att att ha en körlektion sen jobba ikväll. Blir nog att försöka hitta lite grejer på stan mellan timmarna. Körlektionen slutar ju halv 12 och bussen till Boliden går halv 3. Dock tror jag inte någon har tid att gå på stan idag så det får nog bli en tripp själv, sen sitta och plugga på skolan.

Sitter här halvdöd och ska strax försöka få i mig någon frukost. Jenny sover fortfarande så det blir nog att väcka henne snart med. ;b vart liite sent igår så jag lär nog vara dödens på jobbet ikväll, förhoppningsvis är det fullt upp så man håller igång och inte hinner sätta sig ner och bli trött.

Men nu ska jag gå! Hörs senare. inte förrän på tisdag om jag inte skriver ett inlägg ikväll eller imorgonbitti. Hörs!


Onsdag.

Nu har jag legat i sängen alldeles för länge. Måste hoppa in i duschen och få i mig något att äta innan jag sätter mig på bussen  påväg mot Boliden. Jobbar bara fyra timmar idag. Känns väldigt onödigt med tanke på att jag har en viktig teorikurs idag som jag mycket hellre hade vistats mig på. menmen!

Skriver nog kanske mer senare idag. Blir nog att plugga med Jenny efter jobbet!

RSS 2.0