Tisdag.

Cheeeeeenaredå.
Rätt nykommit hem från Boliden. Jobbade till 5 sen blev det min efterlängtade röding till middag, gootti! Sen dess har jag bara kört hem till stan med släpet som jag behöver imorgon. Hatar att jag inte har kula på bilen.. Aja, använder den ju inte så mycket men nu tog jag morfars bil och släp till stan och ska behålla den till imorgon eller på torsdag. Fick ett sms från Mio igår om att min soffa har kommit så nu ska jag ta och hämta den imorgon. Och i samma veva kommer Andreas och hämtar min soffa. Enligt han "måste" han ha den så skön som den är, men aack så fel han har, haha. Men han har ju typ bott i den så han får väl tycka det då.
Men nu ska jag faktiskt få tummen ur och städa. Jaaaaavet hur länge jag har sagt det men nu ska det verkligen bli av! Orkar nog inte vara så noga men bättre ska det se ut iallafall. ;b

Veckans planer:
Måndag: 7-12
Tisdag: 7-17

Onsdag: Sälja gammsoffan, hämta ut nya
Torsdag: 7-12, 16-21
Fredag: 7-12
Lördag: Fest
Söndag: ?

Tisdag.

Hejhejhallå.
Mitt humör är fortfarande okontrollerat så om nån jävel (huhu ursäkta) vet vad det kan bero på så snälla berätta. För allt är egentligen på topp för min del, vad jag vet, men ändå är jag så sjukt negg den senaste veckan. Krånglar till problem som inte ens är problem osv.. Ja ni fattar!
Jag har nu iaf varit förbi Jonatan som jag råkade ställa till problem med i lördags (enligt mig), men han har inga motgångar alls med mig så det är jag som inbillar mig igen, haha duktiga caroline.

Nu är jag iallafall hemma och tror att jag ska fortsätta ta tag i garderoberna. Man samlar på sig alldeles för mycket skrot genom åren. Och jag är inte det miinsta trött så att lägga sig o sova finns inte ens med på kartan. Vilken tur för mig att jag är ledig imorgon då. Byter gärna med någon som är morgonpigg men kvällstrött. Går inte riktigt ihop med jobben att fixa och dona på kvällarna. Som tur är jobbar jag bara kväll i veckan så nu klarar jag mig iaf. Men nästa vecka blir det andra bullar..

ähh, ska sätta igång nu. Kan hända att jag slänger in ett inlägg senare igen.
Förövrigt, tooooooknöter sönder Moa Lignells låt. Hur bra är inte hon?!

Måndag. -suck

Kan inte sova....... för många tankar!...

Hoppas att morgondagen löser problemen. Gondatt.

Måndag.

Måndag igen då, tyvärr. Är inte alls sugen på en ny vecka. Men inte så mycket att göra åt saken. Mitt humör sviktar från en sekund till en annan, förstår inte riktigt vad som händer, kanske man har gått tillbaka några år och blivit ungdom igen? Haha ;) Ähh, jag har inget vettigt o berätta så jag slänger upp veckans jobb osv sen måste jag försöka hitta mig nå arbetskläder. Skönt med reeeejäl sovmorgon varje dag iallafall. ;)

Veckans planer:
Måndag: Jobb 12-21
Tisdag: 16-21
Onsdag: Göra bort ärenden
Torsdag: 16-21
Fredag: 16-21
Lördag: Fotostudion
Söndag: ?

Söndag.

Ja, då har vi söndag igen då. Helgen har gått alldeles för fort och jag har inte riktigt hunnit med. Men kul har vi haft! hehe. Dagen igår var ju kanske inte på topp, men senare mot kvällen vart det betydligt bättre. Börjar förmodligen bli gammal nog för o bli megabakis. Sånt som jag alltid slapp förr, men icket nu längre! Dock så blir jag alltid mindre bakis sista dagen om jag har gjort en 2-dagars. Konstigt? Ja!

Fredagen var det inflyttningsfest i hamn sen ut på Olles och igår satt vi hos Pipen i stan sen ut på Olles. Dessutom gick jag hem igår helt själv. Måste vara första gången sen jag flyttade till Morön, haha. Hade ingen jacka på mig heller så jag blir säkert dyngsjuk, menmen sånt som händer! Kunde fått skjuts men var så tjurig så jag skulle gå.

Nu kom camilla så det är dax o vara social. HAADE!

Torsdag.

Haha frågan är ju varför jag skrev måndag som rubrik i förgående inlägg? Förmodligen föratt jag är heeeeeelt dagavill. Tog mig ett tag innan jag kom på att det är torsdag idag. Ujuj, jag börjar nog bli lite smått dement jag med.

Mjaa, sitter och gör ingenting.. Är smått irriterad på allting och vet inte riktigt varför och därför blir jag ännu mer irriterad, mest på mig själv kanske. Haha ja inte äre lätt inte..

Ska nog börja med lite småfix här hemma och rensa lite tankar nu när jag faktiskt har tid för det. Måste verkligen försöka sova tidigare än igår men känner jag mig själv rätt kommer jag faila rätt hårt!

Ähh, skriver väl senare i brist på annat att göra. Ha'de!

Måndag. -nyttig'are

Jahapp, då var det kväll igen. Och kvällsmänniska som jag är så skulle jag lätt kunna städa hela lägenheten nu. Har haft tid för det hela dagen men orken har inte funnits, förrän nu. Meeeen, jag måste hoppa isäng direkt för väckarn är ställd på klockan 6 imorgon! Känner mig inte det minsta trött men jag må ju prova på min egna säng oxå. Har inte sovit i den sen helgen så det är högtid för det nu! det är väl rätt sköntl att sova själv, ibland.. sällan...

Har försökt hålla mig borta från onyttigheter men Jessica lyckades förstöra det för mig ikväll så nu har jag fått i mig lite godis ändå. Men ähh, jag är då på bättringsvägen iaf. Ätit myyycket mer frukt nu dom senaste dagarna än vad jag gjort på flera månader. Nu gäller det bara att det håller i sig. Har säkert vitaminbrister i massor så nu gäller det att ta igen lite.

NEPP, detta går icket. Får inte hitta på mer ursäkter för o slippa sängen. Nu är det dax att lägga sig o försöka få tvn att sömna in en. GODNATT!

Onsdag.

Halloj.
Lugna gatan hära! Ska sakta men säkert börja rensa ut lägenheten litegrann på skit som man alltid sparar på sig under dom få år jag bott här. Sen även hoppa in i duschen innan jag ska plocka upp Camilla och dra en raggarsväng på solbacken.

Blir så sjukt trött av dethär vädret, går mest hela dagarna som en zombie och orkar inte riktigt hänga med. Men inatt fick jag rätt många timmars sömn så det finns hopp för mig! Dock somnade jag i Jonatans soffa och vaknade inte förrän 8 imorse och hade småpanik över att jag inte riktigt visste vart jag var. Men det löste sig ju tillslut, haha. Förflyttade mig till sängen och sov till 10 sen skjutsade jag iväg honom på jobbet och begav mig hemåt. :)

Nepp, dax att starta rensningen! Haade.

Vill tillbaaaaka till värmen!!

Måndag.

Chenaredå. Måndag och ny vecka. Erbjuder en rätt lugn vecka dessutom, skönt!
Helgen har väl varit rätt lugn oxå. Har däremot fått 7 timmars sömn som mest på hela helgen. Kom hem på tok för sent på lördagsnatten och fredagen hade jag svårt för o somna bara. Vi körde ju somsagt bilkurra och det  var riktigt trevligt! tills Jonatan körde fast bilen i en lerpöl i skogen. Vi stod säkert där i två timmar med 20 killar runt om och bara glodde. Men när dom äntligen fick tummen ur och agerade så fick dom äntligen loss bilen. dessa pojkar............. tar sju evigheter innan det händer något!

Veckans planer:

Måndag: Middag hos mami, tvätta
Tisdag: Jobb 16-21
Onsdag: Städa!, camilla
Torsdag: Jobb 7-16
Fredag: Jobb 7-16, inflyttningsfest
Lördag: ?
Söndag: ?

Fredag.

HEJHEJHALLÅ! Det var visst två veckor sen jag skrev här senast, huhu. Men nu är jag tillbak!
Som dom flesta vet så drog vi ju till turkland med inte världens tur kanske, 3 av 4 vart sjuka, haha. Jag är fortfarande inte på topp men det tar väl sin tid. Bilder osv lägger jag väl upp senare när det finns mer tid.
Ska alldeles strax bege mig till Boliden och starta upp jobbarhelgen. Sover där inatt och kommer hem vid fem-snåret imorgon. Mormor o morfar är på resande fot så jag får huset för mig själv, not fun!

Annars har det väl som inte hänt något. ELLER joda! Sa upp lägenheten för en halvtimme sen och skrev sedan på ett nytt kontrakt. FINALLY!

men nu har jag inte tid mer. Lär inte bli något mer skrivande i helgen heller för direkt jag kommer hem har jag fullt upp med bilkurra osv innan jag måste skalla kudden inför ännu en arbetsdag, såååå. Vi hörs nästa vecka.


RSS 2.0