Onsdag.

Gokväll!
Sitter som en dösill i soffan just nu men ska få tummen ur och hoppa in i duschen så jag kommer mig ett steg närmare sängen. Jag är nämligen dödstrött. Jag och Andreas fick ett ryck och vaknade strax efter sju imorse och har sedan dess gjort massa saker med Fredde på köpet. Och efter det drog jag till Boliden på möte och lite jobb. Såfort jag satt mig på bussen och började slappna av så kom tröttheten i samma veva, och sedan dess har jag varit trött även fast jag tog en prommis hem. For även iväg till Bureå en sväng och hjälpte Jenny att städa ur bilen.

Men nu är jag somsagt hemma och ska hoppa in i duschen sen bege mig till Anderstorp och förmodligen direkt sova, möjligtvis kanske läsa lite ur boken. Godnatt!

Söndag. -veckan.

Veckans planer:
Måndag: 7-16
Tisdag: 7-12, 16-21
Onsdag: Ärenden, Möte 12-17
Torsdag: Lyftteknik 13-17
Fredag: 7-12, Piteå
Lördag: Fest?
Söndag: ?

Andreas kommer hem på tisdag och i veckan har vi tänkt hinna göra massa skoj utöver jobbet som jag inte ids skriva in här när inget är fastställt. Piteå på fredag är spikat iallafall. Mys!

Söndag. -helgen.

Söndag idag och helgen är inte långt ifrån över.. Årets lugnaste helg för min del. Har inte gjort ett skit och bara njutit av att göra ingenting (vilket jag annars aldrig brukar göra), riktigt skönt faktiskt. Fredagskvällen bestod av att umgås med Jessica och bara ta det lungt i soffan. Och igår var jag med Jenny och Camilla. Även då blev det soffhäng och en sväng förbi hennes pappa.
Hittills idag har jag hunnit ta en mycket skön promenad med Jenny över den "nya" bron som jag inte ens har varit i närheten av tidigare. Nu ska jag helt klart börja gå till Atorp mer. Så ovärt att ta bilen när det är så pass nära. Ännu bättre att bron är nästan just nedanför mig och på andra sidan ganska nära Andreas! så nu är det färdiglatat för min del..
Ska slappa en liten stund till sen ska jag stöka bort lite härhemma och dona på i skogarderoben som jag inte tog tag i tidgare i veckan. Ska fortsätta leta efter saker som jag alltid slänger in i garderober men som jag aldrig använder så jag kan rensa litegrann.. Har onödigt mycket grejer.

Sen blir det middag hos mamma osv! Hon fyller ju år idag oxå. Grattis mamma <3

Saknar håret och sommarn!!!
dax att fixa en frisstid kanske..

Onsdag. -städ.

Chenaredå!
Steg upp strax före 10 imorse och började tokstäda. Tog en liten lunchpaus för ett bra tag sen och nu ska jag fortsätta. Har dock bara golven och toan kvar så det går nog rätt fort. Har jag lusten kvar så ska jag även ta tag i sko/jack-garderoben och försöka få lite ordning där. Är så skönt när det är gjort plus att jag måste se till att bocka av vettiga grejer när jag lix är ledig. Vila upp mig får jag göra i helgen istället, för den har jag planerat att göra riiiktigt lugn. Ska inte göra ett skit helt enkelt, hehuehue.

Nepp, dax att fortsätta städa. Hörs!

Tisdag.

Gokväll.
Hade mest bara tänkt skriva att jag lever. Min lust för o blogga har verkligen dött ut och jag vet inte vad jag ska skriva. Blev aldrig att jag for till Norsjö och besiktade bilen, morfar kom hem från lassa igår så han for själv. Istället vart det fikatime på Stigs med Andreas, David och Palle och efter det lite ärenden på lassa. Pussade Andreas hejdå för i veckan och drog iväg till mami o käkade middag och tillsist umgåtts med Jenny. Yep, det var min dag idag..
Klockan börjar bli en hel del så jag ska kasta in handduken och lägga mig och läsa en stund innan jag somnar. Ska försöka att inte vända på dygnen så mycket. Är konstant trött nuförtin och det har blivit så mycket annat nu när jag börjat om med mina piller. Förhoppningsvis går det över fort!

Nepp, dax att dejta sängen nu. Sover hemma och själv för första gången på en vecka, huhuuuu! Godnatt

Söndag.

Hallådär!
Har just kommit mig ut ur duschen och är hemma för första gången på flera dagar, haha. Men ska bara blåsa håret nu sen ska jag och Jenny iväg och handla innan vi beger oss till garaget i Bureå. Ska städa ur bilen o fixa litegrann..
Jag och Andreas var iväg till Bygdsilium idag och bytte bort hans Cheva till en likadan bil som jag har fast kombi så han ska slippa tanka bilen varannan minut. ;) Annars i helgen så har det väl varit lätt lungt.. Smådrack i fredags och igår tog vi det väldigt lungt, sov mest hela kvällen och var osocial haha.

Meeen, nu har jag icket tid med detta! Ska börja dra mig nu efter jag blåst håret.
Blir nog inget mer skrivet innan tisdag iaf. Jobbar delat imorgon sen ska jag umgås med Andreas innan han drar tillbaka till Kiruna och sen även besikta morfars bil i Norsjö. Såååå då vet ni mina planer. HA'DE!

Tisdag. -loove.

Hallåja! Klockan är egentligen på tok förmycket för o vara uppe än. Borde verkligen sova meeen, jag har inte ens pallrat mig till Anderstorp än. Känns jobbigt men såå värt det när jag kommit mig dit. Ska iaf slänga på mig nå mjukiskläder nu sen bege mig så jag hinner lägga mig o läsa tills jag somnar. Vid drygt 5 så kommer Andreas äntligen hem och joinar mig! Och ja, nu får ni det bekräftat, vi är tillsammans och det inträffade ju på en rätt bra dag ändå, haha. ;b

Men nu ringer tjockisen så jag ska pallra mig vidare. Hörs sen!

Tisdag. - <3dag.

Hejhejhallå!
Har just varit en sväng till tvättstugan och nu sitter jag här och slappar medans jag väntar på att min brunutansol ska torka in.
Alla hjärtans dag idag och vad är då mina planer? Först göra klart i tvättis sen plocka med mig Jenny och Camilla o göra lite ärenden sen hade jag tänkt hälsa på morfar på lassa en sväng. Efter det blir det myskväll med Jenny och tillsist bege sig hem till Andreas och sova där tills han kommer hem från Kiruna, dvs vid 5 på morgonen.


Förövrigt så fick jag dethär söta mms'et inatt.
Haha så sjukt gullig. ;) back in the days!

Söndag.

Hallåja!
Blev aldrig att vi for till Luleå för det kom lite förhinder, så vi får ta det en annan helg helt enkelt. :) Dock var gårkvällen riktigt skum alltså, haha fattar ingenting. Menmen, trevlig var den iallafall. Just nu sitter jag och Jenny och nöter Carlifornication men efter detta avsnitt så ska jag packa ihop lite sen ska vi bege oss till Jenny istället. Sover över där till imorn eftersom vi lix ska upp samtidigt så vet jag med säkerhet att jag tar mig upp i tid, haha.

Måste se till o ha fullt upp tills på onsdag så tiden går fortare. Sjukt hur man kan sakna en person när det egentligen bara var två dagar sen sist man sågs, hehu. Men det är bra att vara ifrån varann, bara inte såhär i början. (A)

Lördag. -Luleå.

Hallåja!
Dax för mig att hoppa in i duschen alldeles strax så man slipper stressa senare. Vi ska ju somsagt iväg till Luleå och umgåsa! hehe. Känner mig riktigt pigg oxå, vi får väl se hur länge det håller sig.. Andreas låg o sov när jag kom igår så väckte upp honom och han var döendes, så vi gick direkt o la oss och somnade inte långt efter det så det blev en tidig kväll igår ändå! Vaknade just innan hans väckare gick igång vid 6 imorse sen fortsatte jag att sova när han drog. Sov till 9 och sedan dess har jag hunnit en sväng på Solbacken med Jenny och pratat bort massa timmar i telefon. Men nu är det somsagt dax för ett ryck!

Japp, det var min mindre intressanta uppdatering. Skriver kanske imorgon igen och jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran så det kanske kommer upp  några bilder här. Det är minst sagt på tiden!

Fredag. -A.

Blir en kort update. Har kommit hem för en liten stund sedan från jobbet och nu ska jag bara trycka i mig mina mackor sen bege mig till min myspajk. Har varit bortskämd med att slippa sova själv hela veckan men imorgon drar han iväg och jobbar så då får jag väl klara mig på egen hand. ;b
Och imorgon tar vi brudar vårt pick och pack o sticker till Luleå tills på söndag! Blir nog braaaaaaaaaaaaa.

Nepp, har icket tid med detta. Måste försöka sova tidigt ikväll och tack och lov är jag faktiskt trött! Skriver väl imorgon eller när jag kommit hem från Luleå. TJIING!

Torsdag. -mys.

Hejdär, igen!
Har just kommit ut ur duschen. Är tydligen jätteseg så jag har inte hunnit läsa något men det får jag väl ta i helgen istället. Läser ju verkligen aldrig böcker annars men den jag har fått låna av Jenny är megaintressant!
Hursom, ska blåsa håret nu sen bege mig till bilen så jag kommer mig iväg på jobbet. Blir att dra till Bureå direkt efter jobbet där vi ska tvärkika på min bil. Får se om Ante lyckas hitta på något smart med den. ;b

-
förövrigt så svävar jag nog på moln just nu, haha.
inte mycket som kan förstöra detta.
Time will tell!


Torsdag.

Halloj!
Är nu hemkommen och just fått i mig lite lunch.. Har ju haft lyftteknik nu på morgonsidan och ikväll är det jobb som gäller. Och efter jobbet beger jag mig till Andreas igen och sover över där till imorgon. Plus í kanten är att jag även få ha bilen i garaget med motorvärmaren hela natten, skönt!

Ska strax hoppa in i duschen o sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske sätta mig o läsa eller något, städningen gjorde jag bort igår så den slipper jag idag iallafall.

Tisdag.

Hallåja!
Tisdag idag och jag tar det hittills väldigt lugnt. Har just ätit lunch och ska se lite tv innan jag hoppar in i duschen. Jobbar ikväll och ska ta bussen till jobbet eftersom jag åkte hem med Antenorberg igår så min bil är kvar i Boliden.
Har ju inte direkt haft tur i helgen. Bilen har varit tvungen att kablas varje gång jag skulle starta den. Menmen, ska sova på atorp ikväll så då får jag nog ha den i garaget iaf. :)

Nepp, nu ska jag ta och ringa Jessica som inte blivit uppdaterad dom senaste dagarna, för det har bannemig hänt en hel del under helgen! ;)

Söndag.

Veckans planer:
Måndag: 7-17
Tisdag: 16-21
Onsdag: Burefix
Torsdag: lyftteknik 8-12, jobb 16-21
Fredag: 16-21
Lördag: 06.45-21
Söndag: 7-12, 16-21

Onsdag.

Hallådär!
Uppstigen men inte speciellt pigg. Ska strax pallra mig iväg till Jenny och duscha eftersom det vart stopp i avloppet igår. Ringde just fastigheten och sa mitt förnamn och talade om problemet. Hon sa att hon skulle skicka dit en i eftermiddag och hade stenkoll på vad jag hette i efternamn och vart jag bodde, haha. ;o rätt illa?! har nog pratat med henne lite för mycket, hehu.

Hursom! Har möte mellan 13 och 17 sen ska jag plocka upp Jessica och efter det blir det att vara med Andreas en stund, han ska nämnligen tvärkika på min bil. Mycket mer än så har jag inte inplanerat!

RSS 2.0