Torsdag. -GOTT NYTT ÅR!

Sådärja, snart har man överlevt ännu ett år. Vet inte om jag orkar dra en summering av året eftersom jag har så sjukt dåligt minne. Kortfattat; jobbat en heeeeeeeeel del, tagit studenten, flyttat hemifrån och blivit mycket mer självständig. Ja mer än så vet jag inte, haha.
Rättaresagt så är jag för trött just nu för att ens riktigt tänka igenom året. Sov riktigt dåligt inatt och vaknade rätt tidigt. Men det är nog lika bra för jag har en del att göra innan jag beger mig till Anderstorp där kvällen kommer att spenderas med god mat och dricka.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så det blir någon ordning idag, sen ska jag springa över till grannen och be om hjälp med nå småfix. GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER, HA DET BÄST!!

Onsdag. (vitberget)

Hehe, lite argt inlägg tidigare idag. Men efter att jag hade klagat av mig lite så vart det bättre! Just nu sitter jag och väntar på milla och oskar, vi ska nämligen upp till vitberget med nå folk och "leka av oss i snön". Man kan aldrig bli för gammal för sånt! Förhoppningsvis somnar jag tidigare än vad jag gjorde igår (imorse), behöver all sömn jag kan få.
Nej, nu ska jag leta fram täckisarna och hitta en jacka som jag kan använda! hörs och ses.

Onsdag.

Jag blir gaaaaaaaaaaaalen över alla dessa jävla telefoner (okej, det är bara 2 men låter som 25) som ringer stup i kvarten, nu är jag less!!!!
Nu ska jag få tyst på skiten sen bege mig till stan om en liten stund. Det är ju nyårs redan imorgon, not good!

Tisdag.

Sprungit runt på stan med Nina och hennes mamma mest hela dagen. Köpte mig lösnaglar och ögonfransar och handlade. Mycket mer än så har jag inte gjort idag. Ikväll är det iaf bio camilla och oskar som gäller, sen får vi se vad som händer. :)
Haha ja, har inget mer att skriva. Kan hända att jag slänger in ett inlägg senare ikväll!

Måndag. (storstäda)

Måndag idag, och jag är äntligen hemma i stan, eller rättaresagt så kom jag hem igårkväll.
Har just storstädat klart och nu är det äntligen rent och fint i lägenheten. Har fått upp andra gardiner som jag så länge har sagt att jag ska byta, vilket äntligen är gjort. Jag har stått och skurat golvet förhand i badrummet och hittar ni en renare toa än mig, hör av er!, för jag har tammefan putsat sönder mina händer för hela dedär badrummet, haha! Okej, det låter somatt det var världens svinstia innan, men så är inte fallet. ;) Nu fattas det bara att byta sängkläder och springa över till tvättstugan och boka tvättid sen är jag klar för idag.
Frågan är ju vad man ska hitta på resten av dagen? Ska tända några ljus och fundera ut vad jag ska laga för middag senare och även hoppa in i duschen, sen förhoppningsvis umgås med någon vänlig själ ikväll.
Förövrigt köpte jag mig en ny tv i fredags (välbehövligt!!!) Panasonic 42"


Fredag. (juldagen)

Ännu en tidig jobbardag, det börjar ta lite smått på krafterna. Men idag slutar jag tolv så då hinner jag förhoppningsvis vila ut litegrann! Gick och la med redan just efter halv 9 igår, var toooktrött. Hörde att klockan slog halv 10 sen minns jag inte mer, så jag antar att jag somnade då nångång.
Annars händer det nog inte speciellt mycket idag, ska jobba sen hem och försöka sova litegrann, sen kommer kusinerna över på middag (måste äta upp resterna sen igår) sen blir det nog bara att ta det lugnt skulle jag tro.
Skriver nog senare idag, ska börja ta på mig ytterjackan och bege mig till jobbet nu.

Torsdag. (julafton)

GOOOOD JUL!
hehe, inte föratt vara negg, men det känns inte som julafton idag? ;b saken gör väl inte bättre av att jag jobbar 7-17 så jag missar kalleanka oxå (hur tråkigt ni än påstår att det är så är det jultradition, höhö).
Nej, nu är det dax att bege sig till jobbet! välklädd är jag, kanske lite VÄL välklädd. 4 par byxor och 4 tröjor plus jacka. Japppp jag är välutrustad.

Tisdag. (boliden)

Nu har jag landat i Boliden. Stannar somsagt här tills söndagkväll så underhåll mig gärna med sms! Ska försöka få igång internet på min laptop som jag tog med mig, men det får bli ett senare problem.

Ska fixa nå grejer på fb sen slänga mig i soffan och se tv en stund. :)
Vi hörs.

Tisdag.

22 december idag vilket betyder att det är en dag kvar tills min födelsedag och två dagar kvar till julafton. Har ingen som helst julstämning. Kan nog bero på att jag inte har nå julpynt här hemma. Tycker att det räcker med allt domandra har, gott och väl. Allting är ju så överskattat. ;b
Hursomhelst, idag ska jag en sväng förbi arbetsförmedligen med Camilla och kolla upp en kurs som jag vart lite småsugen att gå. Men det är nog inte så troligt att jag kommer in för jag har inte skrivit ett brev om varför dom ska ta just mig, eftersom jag inte fått veta tillräckligt mycket än, men vi får se.
Sen ska jag även hinna köpa mig en tv idag. Min tjocka tv kan jag slänga ut med nöje för jag håller på att gå lös på den snart alltså.


Veckans planer:
Måndag: Följde camilla på ett möte, arbetsförmedligen
Tisdag: Arbetsförmedlingen, köpa tv, Boliden
Onsdag: Fyller år, jobbar 7-12, 16-21
Julafton: Jobb 7-17, julmat och umgås med släkten
Fredag: Jobb 7-12
Lördag: Jobb 7-21
Söndag: Jobb 7-21
Väntanu,............ trevlig vecka med jobb.

Onsdag.

Har verkligen ingenting intressant att berätta. Gör inte mycket annat än att jobba nu för tiden. Men jag är i varjefall hemma i lägenheten, ska alldeles strax lägga mig i sängen och försöka sova snart. Är illamående och jag vet inte riktigt vad de beror på. Men med en bra bok och ett varmt täcke så ska det nog bli bättre.
Imorn blire kanske att städa sen iväg och gymma med Camilla och Nina, sen drar jag återigen till Boliden och jobbar.
Hörs och förhoppningsvis ses när jag har tid och lust!

Söndag.

Trött och fryser ihjäl närsomhelst. Blöh, tråkiga söndag. Dagen har verkligen gått hur segt som helst och det är länge kvar innan den är över. Händer då inget speciellt idag heller. Sitter hemma hos mamma just nu. Får skjuts till lägenheten sen ikväll, så de kan hända att de blir att sociala med Ante en stund innan jag går och lägger mig och hoppas på att de blir en tidig kväll ikväll. Drar till Boliden vid 6-snåret imorgonbitti så jag behöver all sömn jag kan få.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och hoppas på bättre tider och bättre humör. Hörs.

Lördag.

Vaknade upp av en känsla som liknade baksmälla väldigt mycket. Men icket, jag var nykter igår. :) Dock känner jag mig fortfarande helskum, haha.
Ikväll vankas det fest, taggad eller inte, jag vet inte. Beror mycket på vad det är för folk man är med och vad vi hittar på. Men det blir nog ball förhoppningsvis! (jag är inte lika negg som jag låter, höhö)
Nu ska jag gå och fixa dom bortglömda naglarna så det blir någon ordning på det hela. Sen blir det nog att städa undan lite och hitta sig nå kläder att ha, och kanske smälla i sig någon mat om min mage väljer att må lite bättre.
Men vi hörs senare!

Torsdag. (stressad)

Usch vad stressad jag känner mig även fast jag inte behöver. Har sprungit fram och tillbaka från tvättstugan i nån timme nu. Ska dit alldeles stax en sista gång och ta med mig resterande kläder som är kvar.
Fick hjärtsnörp nyss, jag hittade en gammal räkning som inte är betalad sen lååångt tillbaka. Skolkatalogen, det var ju minst 100 år sedan! Men nu är den betald (var TVUNGEN att vara betald senast 19dec) så nu kan jag andas ut, dock jävligt drygt att jag fick betala mer eftersom räkningen har kommit för andra gången. Men nu slipper jag hamna hos kronofogden eller vad som nu hade hänt, fyfan.
Ne, nu ska jag springa till tvättstugan igen, skriver nog ett inlägg till innan jag drar till Boliden.

Torsdag.

Blev uppväckt av att chefen ringde. Goode tur att jag svara för jag fick höra en riktigt bra nyhet. Caroline jobbar under jul, happyface!!!! Precis vad jag ville, och jag får jobba rättså mycket oxå. Jobbar på min födelsedag, julafton och juldagen, great! höhö nu är jag nöjd.
Jaja, jag hinner inte skriva nå mer. Måste sortera tvätt sen springa iväg till tvättstugan. Det är väl där jag kommer bosätta mig ett tag nu framöver idag. Hörs!



Onsdag.

En dag närmare helgen!
Igår spenderade jag mest hela dagen med Camilla. Vi for iväg och gymmade med Nina sen hem och åt korvstroganoff, mumma! Efter det for vi till Vila med Sara en stund och därefter vart det en chillarkväll hemma hos mig. Laddade även ner Paranormal Activity, Ante kom hit och socialade en stund igår så han fixade så filmen börja funka. Yep, jag är sämst på att ladda ner gejer så det funkar, för det gör det aldrig för mig, men nuså! :)
Idag blir det att äta middag hos mamsen, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Måndag. (jobb)

Vaknade för ungefär en timme sen, riktigt bra! Brukar i vanliga fall sova bort hela dagarna. Men nu är jag uppe iallafall och ska dra fram dammsugaren och börja städa, diska, springa över till grannhuset och boka tvättid osv. Efter det blir det duschen och dra sig till Boliden o jobba kväll. Börjar bli standard för mig att alltid jobba kväll på jobbet. Men jag klagar då inte.
Nej, ska jag få någonting gjort idag så är det bäst att jag börjar nu! Hörs.

Söndag.

Sista dagen på denhär veckan och det rullar iväg lika fort som tidigare. Snart är det helg igen, haha. ;)
Några tvprogram och sms senare så somnade jag ändå ganska tidigt och sov till klockan 11 idag, välbehövligt. Sprang mellan datorn och tv mellan varven tills jag blev less och tog mig en prommis runt Boliden stället. Nu är jag tillbaka till huset och ska fördriva lite tid innan jag beger mig till jobbet för ännu ett jobbarpass, 16-21. Efter det drar jag mig hem till schtaan och hoppas på att det blir en tidig kväll ikväll. Inte föratt jag ska upp till något speciellt men det vore bra om jag kunde få tillbaka dygnsrytmen hemma i lägenheten med.

Kom med förslag på vad jag ska göra till veeckan, jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Har väl tänkt dra förbi Anderstorp och hälsa på maami för det var ett bra tag sen jag träffade henne nu. Sen ska jag även boka tvätttid så jag får mig nå rena kläder. Annars har jag ingen aning om vad som händer. Har väl nå småplaner inför lucian oxå men..

Ja, det var väl allt onödigt jag hade att berätta. Ska slötitta på tv nu till jag ska iväg till jobbet. Vi hörs!

Lördag.

Usch så segt. Har inte tagit mig upp ur sängen förrän vid halv ett. Och om ca 40 minute ska jag bege mig till stan och sätta mig på Bolidenbussen. Ännu ett jobbpass ikväll. Kommer att sitta och ruttna helt ensam i Boliden hela kvällen efter jobbet så kom gärna förbi!!!! hehe, jag gillar boliden rätt mycket, huh?
Ne, jag har inte så mycket mer att förtälja. Hoppas på att Sara ska ta och vakna (eller vad hon nu gör), så hon svarar i telefon, jag behöver hennes hjälp med ett (egentligen) lätt "beslut". Svara unge kvinna!!
Haha nej, nu ska jag gå och sätta upp håret i nån ful tjoffs, ta på mig arbetskläderna sen leta i kylskåpet efter någon middag som jag måste ta med mig innan jag börjar jobba.

Fredag. (segt)

Sitter och väntar på att Camilla, Oskar och Robin ska hämta upp mig nu så dom lär väl vara här ganska snart. Dock vet vi inte vad vi ska hitta på än, men det blir väl att sladda tills vi kommer på något bättre, haha. Det återstår att se.
Men nu måste jag dra mig vidare! skriver kanske när jag kommer hem..

Fredag.

Helg, IGEN! herregud, det är ju helg jämt och ständigt, men jag klagar inte! ;)
Är inne på min andra jobbarhelg nu. Jobbade 7-12 idag och lördag/söndag jobbar jag 16-21. Men jag gjorde en tabbe märkte jag nu när jag kom hem. Jag tog tydligen hem jobbtelefonen, Braaaaaaa caroline, mycket bra! Måste förbi Amanda ikväll och ge den till henne så hon kan lämna tillbaka den direkt på morgonen imorgon. Fan vad klantig jag är. I övrigt så gick det bra på jobbet idag, men jag satt inte still en sekund. Sist in på fikarasten och först ut, inte lugnt.
Jag var riktigt skum inatt oxå. Vaknade vid två och var bombsäker på att klockan närsomhelst skulle slå sex (väckarklockan var ställd på det), men icket. Var tvungen att kolla på mobilen och insåg att det var FYRA timmar kvar innan jag skulle upp. Var hur pigg som helst och funderade helt seriöst på att stiga upp för det kändes lönlöst att försöka sova igen. skum..

Jaja, jag bara tjollerskriver om absolut ingenting. Funderar på vad man riktigt skulle ha gjort ikväll. Blir iallafall att umgås med Camilla, och Oskar och Robin? Nånting ska vi nog komma på. Återkommer senare. (haha?)

Klarar jag att hålla mig borta från mobilen i helgen klarar jag allt hädanefter!

Tisdag.

Dålig uppdatering, jag vet! Har bara inte orkat skriva något. Har inte hänt något speciellt ändå, förutom grejer jag ändå inte skulle skriva här.
Just nu sitter jag och mumsar på äggmackor. När jag ätit upp frukosten så ska jag bege mig in mot stan och tralla runt där med Sara en stund. Sen beroende på när jag kommer hem så ska jag försöka städa undan lite och diska, bli riktigt skönt när det är bortgjort.
Vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda, förhoppningsvis slipper jag sitta och ruttna i lägenheten helt ensam iaf. Kanske ut och sladda ellernåt? Ja, vi får se.

RSS 2.0