Onsdag. - jobb

Blir ett snabbt inlägg nu. Måste strax dra mig till bussen så jag kommer fram till Boliden nångång. Jobbar 13-21 idag. Är riktigt trött men det ska nog gå bra ändå. :) smsa gärna.
Resterande av veckan:
Onsdag: Jobb 13-21, buss hem 22.30
Torsdag: Jobb 16-21, buss hem 22.30
Fredag: Ledig, buss till Boliden på kvällen
Lördag: Jobb 7-21, förhoppningsvis hämtning hem till stan
Söndag: Ledig, sooova!

Tisdag. -städardag

Sitter och kollar in Aiks match mot Färjestad. Hittills går det ju rättså bra, hoppas bara att det gör det tills matchen är slut med. ;) Ingen hockeyfantast direkt, men helt klart kul att titta på ibland. Kommer dock missa massa av matchen. Ska strax dra på mig nå slitna mjukiskläder och bege mig mot garaget och göra Hondan riiktigt tjusig, haha. Om den nu kan bli det? Men efter att caroline gått lös på dendär bilen så kan den ju inte bli annat än fin!
Städartaget har minsann inte släppt, först lägenheten och nu bilen. Tur att jag gör något utav min lediga dag!

Tisdag.

Ledig idag, sköönt. :) Dagen har bestått av att städa lägenheten, välbehövligt vill jag lova. Nu skulle jag bara behöva en tvättid men som vanligt så är det alltid upptaget långt framöver.
Blöh, har riktigt tråkigt just nu. Och vad finns det att hitta på? Inte speciellt mycket, vi får väl se vad som händer ikväll. Ska iallafall försöka sova rättså tidigt ikväll. Morgondagen kommer bestå av jobb, samma sak på torsdag, kanske fredag och lördag.
Ne, som ni ser så har jag absolut ingenting vettigt att skriva så jag avslutar här.

Måndag. - jobb

Tröttare än tröttast idag. Ska bli intressant och se hur jag klarar av denna dag. Har ett jobbpass på 12-21.
Hade gärna stängt av väckarn (kl 8) imorse och bara fortsatt att sova, men icket. Upp och dra på sig nå kläder osv sen kom Matte och skjutsade mig till busstationen. Så nu sitter jag hos mormor & morfar och ska fördriva nå tid innan det är dags att bege sig mot jobbet och jobba resten av dagen. Usch, bara tanken på att vara hemma om över 13 timmar får mig att vilja lägga mig ner och sova igen.

Men, nu ska jag försöka få i mig nå att äta så jag överlever resten av dagen.
Hörs och ses!

Lördag.

Finally home. Precis som jag skrev tidigare så blev det ut med bilen med Andreas och Matte. Mycket mer än så hände inte, haha. Nu är jag då iaf hemma och ska strax lägga mig i sängen och försöka sova. :) Konstigt nog är jag inte speciellt trött även fast jag ligger i sängen redan vid 8-9 på kvällarna, vanligtvis. Får försöka sova tidigt imorgon istället!
Godnatt :)

Fredag. -segt

Seeeeeeg kväll. Jag måste nog vara den enda ungdomen i skellhell som sitter hemma helt ensam framför tvn och datorn ikväll. ;) Rätt nyligt varit och "storhandlat" så man klarar sig ett bra tag framöver. Nu ska jag sitta och fördriva lite tid här sen förmodligen dra ut och åka bil bara, tragiskt men sant. :)
Sådärja, nu har ni fått höra min händelselösa fredag. Hoppas alla andra som ska ut på station osv har riktigt skooj!
Hörs och ses!

Fredag. -rösta

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Fredag.

Helg, igen! Inga speciella planer förutom att jag jobbar söndagkväll.
Idag har jag spenderat min tid i tvättstugan. Är alldeles strax klar och då blir det att hoppa in i duschen så jag blir människa igen sen fara iväg och handla. Börjar bli tomt i både kylen och frysen. Efter det vet jag somsagt inte vad som händer, något lugnt iallafall. :)
Mycket mer än så har jag inte att skriva, hörs och ses! släng iväg ett sms och var social!.. :)

Torsdag. - akuten

Godmorgon!
Steg upp för en liten stund sen men känner mig inte riktigt utvilad, men kunde dock inte somna om. Igår vart det en riktigt lugn kväll, la mig i sängen redan vid 9. Tittade på tv och somnade ganska precis vid 11. Två timmar senare vaknar jag upp av att Andreas sitter upp i sängen och mår riiiiktigt dåligt och har svårt att svälja och få tillräckligt med luft (han blev jättesjuk tidigare på kvällen). På med kläderna och hoppa in i bilen och köra till akuten. Jävligt skönt att det vart tomt där, hade det varit kö hade jag nog somnat på plats. Kände med honom hur ont det måste ha gjort för honom när han var tvungen att "plågas" igenom alla tester, haha.
Nu sitter jag och väntar på att Vårdcentralen ska ringa så vi kan dra och kolla upp det mer, lär ju bli pencilin.
Jaja, nog om hans skrämmande sjuka. Säg mig vad man riktigt kan hitta på, på morgonen? Finns ju ingenting på tv och man orkar inte hitta på något ansträngande. Problem, problem. ;) Funderar på att koka ihop en gröt och sätta på en film så åtminstone två timmar rinner iväg. Vi får väl se!
(märkte nyss hur mycket jag skriver RIKTIGT, hela tiden?! haha)


Onsdag. -helpless

Motivationen ligger på noll just nu. Att man alltid ska behöva oroa sig. Kommer jag få nå mer jobb, varför inte i stan? Kan jag betala hyran nästa månad? Tvingas jag användas av soc till slut? Varför finns det inte lediga lägenheter som är billigare än min nu när man behöver det? Flytta hem är inte ett alternativ. Har jag lyckats flytta hemifrån och klarat mig bra själv på olika sätt så vill jag ju inte börja om från början igen. Hjälp mig! Ett jobb i stan skulle förenkla såå mycket. Hur jag än vrider och vänder på det och faktiskt anstränger mig lite så står det still.
Lägenheten börjar bli som en sopstation (inte riktigt, men nästan), orkar jag ta tag i det? Nej.
Negativt inlägg. Riktigt så illa är det väl inte, men fortsätter det i denhär takten så kan det bli!


Onsdag.

Dagarna springer förbi, somvanligt, även fast jag inte gör något speciellt.
Vaknade kring halv 8 igår och var hur pigg som helst. En timme senare satt jag på skehamn-bussen mot Camilla. Kom på iden att ta deras gammvolvo så vi slapp ta bussen till stan. Allt gick bra till en start. Bilen var rejält översnöad men den startade ändå. Vi skottade av hela bilen och runtomkring och tänkte börja bege oss till stan. Men biljäveln hade totalt lagt av, haha great. Men vi gick oss ju lite "motion" iaf. :) Tog bussen till stan, for till Camillas skola så hon fick lämna in tentan sen gjorde jag ett ärende på banken. Efter det hände det inte så mycket mer, middag med Camilla och Ante, sen lite UNO spel, trevligt. :)
Idag är jag då inte lika pigg, orkade inte stiga upp förrän vid halv 11. Har just hoppat ut ur duschen och ska snart torka håret osv så jag kan dra till stan med Catrin en sväng. Efter det vet jag inte vad som händer, men nått "kul" skulle väl kunna hittas på. Hörs och ses!



Fredag.

Steg upp före väckarklockan ringde idag, wonderful! :)
Ska ta halv 9-bussen till stan sen hoppa på 9 bussen till Boliden. Tyvärr går de ju ingen buss före tolv så jag får sitta och fördriva lite tid hos mormor och morfar istället. Blir ett jobbpass på 12-16 idag, egentligen helt onödigt men nån krona får jag ju in iallafall.

Äntligen känner jag mig utvilad, somnade nog ganska direkt efter nio igårkväll och vaknade nu halv 8. Sov som en kung!

Nej, nu ska jag göra iordning det sista sen börja gå mot bussen så jag hamnar i Boliden nångång.
Hör av er om nån vill hitta på något i helgen! :)


Torsdag.

Rolig dag? Nej. Andreas ligger och sover o är sjuk (haha han vaknade just när jag skrev det, men lär väl somna om direkt igen), jag sitter här och nördar vid datorn och Ante N står framför mitt kylskåp och klurar ihop meningar av små ord. Dvs, vi har fan inget liv.
Vill att morgondagen ska komma så jag kan få jobba mina fyra timmar sen återgå till helg. Vet dock inte vad jag ska hitta på men något ska jag väl kunna hitta på.
Asch, ska gå och kolla om folket lever och hoppas på att jag får fram något ord ur dom. :)
Vi hörs!

Tisdag.

Idag har jag verkligen inte en bra dag, långt ifrån. Även fast jag var riktigt trött igår så kunde jag inte somna förrän vid fyra. Jag börjar bli riktigt less på min hosta. Varför ska man alltid få utbrotten på natten/morgonen? Ge mig bara sömnen jag behöver, snälla! Så för andra dagen i rad så har jag sovit väldigt lite, vilket börja tära på kroppen.
Gårdagens jobb gick iallafall som smäck, haha. Lungt och skönt var det. :) Nu får vi väl se när nästa gång blir, kan hända att det redan blir på torsdag. Pest åt vikariesamanordningen säger jag bara!
Ne, jag ska fortsätta se tv en stund till sen fundera på att städa, om jag får orken till det. Sen blir det nog rätt lungt resten av dagen. Har en heel del att fundera på som jag måste ta itu med. tyvärr. Låt det bära eller brista!

Måndag.

Då har vi måndag återigen. Kortfattat så har helgen bestått av jobb, kusmark och suttit i en bil.
Idag kommer jag inte göra något annat än att befinna mig på jobbet. Pigg är jag verkligen inte, vaknat och stigit upp tusen ggr inatt för att döda hostan, men icket. Blev att sova i soffan inatt istället. Tjugo över sju gav jag upp och steg upp. Förhoppningsvis orkar jag hålla mig vaken tills jag kommer hem till stan ikväll igen.

Ja, vad finns det mer att skriva? Hm, ingenting tror jag. Slänger in ett inlägg senare istället. :)

Torsdag.

Härligt väder ute idag, wonderful! Morgonens uppvaknande var inte lika wonderful. Har nu dragit på mig en rejäl hosta vilket betyder att jag måste springa fram och tillbaka från toan hela tiden (får kvälningar av allt slem). Men det blir nog bättre under dagens gång, I hope. Kurerar mig rejält med medicin iallafall.

Dagens planer är iaf att springa iväg till Af på ett coachmöte klockan ett. Efter det kanske det blir stan och umgås med Camilla litegrann. Mycket mer händer nog inte idag, inte som är värt att nämnas iaf, hehu.
Men ett som är säkert är att jag är bänkad vid tvn klockan åtta, Sveriges värsta bilförare, kuuung!

Onsdag.

Idag har jag i princip bott på arbetsförmedlingens hemsida och i min käre telefon. Sökt jobb och ringt massa ärenden, graaatz carolajn att du äntligen tog tag i alltihop!! Nu hoppas jag på det bästa. Sommarjobb TACK (okej, jag har redan ett men det skadar ju inte att byta), få tillgång till akassa sen få en godkänd lämpen. Nu hoppas vi på det bästa!...

Nu ska jag gå igenom andreas pillerburkar (han är oxå förkyld) och kolla om jag hittar något som passar min jobbiga sjuka. Sen är det bara invänta ett samtal från af och sedan finally hoppa i duschen. Känner mig inte fräsch nånstans.
Måste sen förbi mamsen och hämta ett kuvert så jag kan posta alla mina brev sen hämta ett ansökningspapper på coop. Men efter det SKA jag ta det lugnt. måste ju bli frisk nudå...

Måndag.

Sådärja, dragit på mig en förkylning, härligt! Nja inte direkt. Och det verkar bli värre och värre. Har fått en jobbtur imorgon men blir det värre än vad det är nu så vet jag inte riktigt om jag kommer klara av att jobba. Men förhoppningsvis så går det, jag behöver alla timmar jag kan få.

Ska strax iväg och handla lite, det viktigaste börjar försvinna så det är dax att fylla på kylskåpet osv. Efter det blir det en vääldigt lugn kväll. Är helt död efter att ha stökat undan här lite, kanske inte så bra när man är sjuk men, det behövdes verkligen.

Nu ska jag och min hesa gåsröst ta och ringa ett samtal sen dra iväg till affären somsagt, sen sova tiiiiiidigt, wonderful! Godnatt? Ja typ :)

Onsdag.

Händelselös dag. Enbart pillat på min telefon som jag köpte igår och sett tv och diskat. Mhm, intressant dag! Ska strax hoppa in i duschen sen fixa nån middag. Resten av kvällen blir nog ganska lugn. Jobbar imorgon och fredag så det blir att sova tidigt som vanligt. :)
Aja, inte så mycket mer att skriva. Hörs senare! :)

Måndag.

Just hoppat ut ur duschen och strax är det nog sovdags. Eller kanske slå igång lilla kyckligen och sen sova? Hm, jag överväger nog den iden! :) Steg upp 05.40 imorse för fem timmars jobb så jag hade tänkt sova i tid så jag fortsätter på min helt okej dygnsrytm. Morgondagen lär jag spendera på städning (somvanligt) och ett ärende på stan. Även köpa en ny mobil tror jag! Förstår inte varför alla mina telefoner ska krångla hela tiden, ehrm, hmm.. Har dragit ut på det länge nu och jag behöver verkligen en ny mobil. Duktiga caroline tappade ju bort sin telefon igår, great! Men den hittades utanför Buffys några timmar senare, liggandes i snön. Men överlevde gjorde den!

Nej, slut om strunt. Dax att kolla igenom tv.nu sen slå igång en film om det inte finns något vettigt på tv. Godnatt!

RSS 2.0