Torsdag. -allergisjuk

Blöööööh, nu har jag drabbats av allergin igen. Kände av den igår oxå men den kommer och går lite som den vill.. Så nu sitter jag och toksnorar och känns som att jag har ett popcornskal i halsen även fast jag inte ens minns sist jag åt popcorn? Usch.. Däckade några timmar i mammas säng sen skjutsade jag in henne till stan och nu är jag hemma. Funderar starkt på att sova igen, känner mig inte riktigt kry.. Annars borde jag väl egentligen städa, vi får se vad jag hittar på.. Men sängen lutar det nog mest åt faktiskt. Blir en goode lung kväll vill jag lova. Det enda som är planerat är att skjutsa mamma hem igen (om det inte blir för sent) och vara med jonatan typ, om inte han slutar jobbet så sent.

Ah, det var allt för mig än så länge. hejs.

Torsdag.

Hallådär! Allt på topp just nu. Fint väder och ledig resten av veckan plus att det är festival (hmm), så livet leker väl just nu. Inte föratt jag är speciellt intresserad av festivalen men.. Folk lever iaf!
Måste bege mig ner på stan och trängas inne på banken eftersom jag tappat bort min bankdosa och den verkar inte vilja komma fram så jag MÅSTE skaffa mig en ny idag. Har inte betalat alla räkningar än så det måste göras idag.. Jävla bilskatt osv som kommer ruinera mig, nästan....

Ja, nu har jag uppdaterat att jag lever iaf. HÖRS SEN!

Söndag.

Gokväll med er. Eller alldeles strax är det godnatt för min del. Dessutom är jag hemma! ojoj, det var inte igår vill jag lova. Men det ska bli skönt att få sova i min säng inatt faktiskt.
Helgen har iaf varit kanon! Var i stavaträsk och drack med mina vänner. Haha orkar inte berätta vad vi hittade på osåå men.. Jessica hittar inte sitt minneskort med alla midsommarbilder så det verkar som att det blir en bildlös midsommar. :( Jag som verkligen ville se dom, jag kan bara tänka mig hur dom såg ut! haha..

Aja, drar upp veckans planer innan jag säger godnatt!
Måndag: 12-21
Tisdag: 7-21
Onsdag: 7-16, fest?
Torsdag: fest?
Fredag: Fest!
Lördag: Fest!
Söndag: SOVA!

Hmm, ja lite enformig vecka. Men var inte orolig, såklart att jag inte ska dricka fyra dagar!! Men nån av dagarna blir det fest iallafall. Det är ju festival och sommar, och verkar ska bli bra väder så det är klart att man ska passa på medans man är ledig! :) NU> GODNATT!

Torsdag. -packa?

Vad ska man riktigt packa med sig till skogen? Alltid svårt att inte packa för mycket. Brukar oftast inte använda hälften, men tack och lov finns det dom som är värre, haha. Ne, jag ska försöka tänka smart den här gången. Vi har ändå inte så mycket plats i bilen så jag får lov att försöka ta med mig så lite så möjligt. Har jag ens börjat då? Såklart jag inte har. Måste få tummen ur nu på en gång så jag slipper stressa i sista sekund. Blir att Jonte hämtar upp mig på en stund så då måste jag se till att få med mig allt på en gång.

Aja, dax att börja nudå så man blir klar nångång och förhoppningsvis somnar tidigt. Inte så troligt men jag ska nog lägga mig och se Breaking Bad och sen sova. Upp rättså tidigt imorn.

Trevlig midsommar på er!

Torsdag.

Men hallådär. Det var inte igår jag skrev. Enda anledningen är väl att jag inte minns när jag var hemma sist? Ja, ni förstår.. Datorn har jag knappt suttit vid på hela veckan så.. Jobbar och sliter, och när jag inte befinner mig på jobbet så umgås jag så datorn har jag inte tid med. Men nu är jag ledig tills på måndag klockan 12 finallyyyyy! Dock lär det inte bli mycket datorsittande i helgen heller.
Planerna är väl egentligen inte många. Ska ikväll iväg på solbacken o handla osv sen blir det nog umgås med Jonatan och så.. Sen upp tidigt imorgon för o bege sig till Stavaträsk (haha?!) och fira midsommar där med mina kära vänner. Kommer hem redan på lördag och då fortsätter väl drickandet där, lite beroende på vilket skick man är i. ;)

Nu ska jag iaf ta och lägga mig ner och sova för jag är dödstrött, måste hinna somna en stund innan mamsen plockar upp mig igen. Godnatt eller nåt!

Onsdag.

Godmorgon. Vaknade rätt sent idag. Har fortfarande ingen ordning på min dygnsrytm. Uppe sent på kvällarna (eller natten rättaresagt) och sover gärna länge på dagen. För första gången på länge så var jag ensam igårkväll efter jobbet, kändes riktigt tomt men det är ju bra att jag inte har folk runtomkring mig hela tiden. Beroendemänniska som jag är....

Dagens planer blir inte mer intressant än att göra tråkiga ärenden på stan, träna osv. Har hittills betalat bort nå räkningar som jag fått tidigt. Tack för höjningen av hyran btw!! nooooot. Usch, börjar bli dyrt för en liten etta. Börjar vara på tiden att flytta till en tvåa nu!! Får lägenhetsvisningar lite nu och då men ingen som jag riktigt fastnar för. Dyrt, fel område osvosv. Men turen vänder väl nångång.

Och bilen.. Har bestämt mig för o inte sätta ut den på blocket förrän nästa månad när jag fått lön. Sen ska jag försöka utöka mitt utbud på bilar, det fåår vara nåt annat än en golf. Bara den går billigt och ser någorlunda okej ut så är jag nöjd. Ah, men ska ändå tjuvkika på blocket nu en stund och kolla om det finns något för kräsna caroline.. hörs!

Tisdag. -besiktning

Hejhej.
For iväg på besiktningen idag och den gick igenom. TUMMEN UPP PÅ DET! Andreas gjorde ett mycket bra jobb igår, och jag och Jonatan gjorde ett bra jobb med reflexerna på bilen. ;) En hårtork och tandtråd löser många problem, höhö. Nämen det känns skönt att allt är gjort, nu ska jag väl bara lägga ut den på blocket. Men måste få tag på en bil som jag kan låna dom dagar jag håller på att söka mig en ny bil. ah, vi får se hur jag gör med detta..

Nepp, nu ska jag bege mig mot jobbet och arbeta i fem timmar. Vad som händer resten av kvällen vet jag inte, men det blir nog rätt lugnt iallafall! hejs.

Måndag.

Men cheeeeeeeenarerå.
Veckan inledes med att vara duktig och få nånting gjort! Bra jobbat caroline. Jobbat till 12, for till Jontand med Jenny och fixade litegrann av min bil, städade, hämtade upp Lina och Andreas och for till Bure där ante skulle fixa resterande grejerna på bilen och nu är den äntligen klaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!! Massa plus på att det äntligen är gjort. Nu blir det besiktning på onsdag sen är det nog bara att sälja iväg bilen om jag så vill. mehehe. Annars blir det bara lungt ikväll, typ. hehuhe. Breakingbad osv som vanligt=)

Veckans planer:
Måndag: 7-12, fixat bilen
Tisdag: 16-21
Onsdag: träna, ?
Torsdag: 16-21
Fredag: 12-21
Lördag: 7-12, 16-21
Söndag: 7-12, 16-21

lördagsmys i boviken

Fredag. -HELG!

HEEEEEEELG! Fan vad skönt. Dagen har hittills bestått av att skjutsa Jontand till jobbet, träffat på Robert och pratat bort en stund med honom och nu tvättat och stekt lite i solen. Längre än så har jag inte kommit. Börjar dock känna av tröttheten så jag funderar på om jag ska vila en stund innan jag måste springa över till tvättstugan en sista gång. Men vi får se, har lite andra saker att fixa oxå så..

Kvällens planer är rätt oplanerade, haha. Blir förmodligen att ta sig någon kall men mycket mer vet jag faktiskt inte. Time will tell =)


Tisdag.

Hejdär.
Vilket wonderful väder vi haft idag alltså! Det gillas starkt. Hoppas på riktigt bra väder resten av veckan med, möjligtvis inte så varmt som det varit, men nästan. (NEJ, jag klagar inte, bara önskar)

Aja, ikväll blir det bara att ta det lugnt. Ska återgå till jobbet imorgon och hoppas på att det går bra. Haft mina yrselstunder nu i kanske två veckor sen krånglar magen.
Drar upp resterande planer av veckan i brist på annat att göra.
Onsdag: personalmöte 13-15, jobb 15.30-21
Torsdag: Jobb 7-12, 16-21, lunch med arbetsk.
Fredag: Gymma, fest
Lördag: fest?
Söndag: Slappardag

ne, nu blir det förmodligen att sova, säkert tills imorgon, fan vad skönt! jag funkar inte som jag ska. godnatt. (och NEJ, det beror inte på mina matvanor till alla som tänker det, jag äter!)

Söndag.

hejhejhallå!
Gårkvällen var awsome, ja eller hela helgen har varit bra! Var ju somsagt cruising igår, blev dock inte så mycket bilåkande. Var mest på Dhl med trevligt folk innan vi drog in till stan o käkade o sådär.. Hela dagen har bestått av breakingbad avsnitt, baksmällan (hade inte sett filmen så det var verkligen på tiden!), varit hundvakt och pratat om allt mellan himmel och jord med jonatan. Otroligt skönt att inte vakna upp det minsta bakis idag vill jag lova!

Nu är det soffhäng som gäller tills jag ska sova. Bigbrotherfinalen ikväll så jag är som bänkad i soffan. Förhoppningsvis somnar jag tidigt så jag tar mig upp till jobbet imorgon.

RSS 2.0