Tisdag.

Hallåja!
Ligger fortfarande i sängen och tjockar mig.. Har hunnit prata bort mycket tid i telefon och betalat av räkningar. Men ska få tummen ur efter detta och göra mig en gröttallrik till frukost sen hoppa in i duschen och bli människa igen.
Ska nog inte göra så mycket mer innan jag ska vara på synoptik och sätta in linserna. Har fått hem 2 veckors provlinser som jag nu ska använda. Dock var det ju så längesen jag använde det sist så måste gå dit och få en lektion först. Efter det blir det en solbacken-runda med Jenny sen äntligen hem till Andreas och pussa på honom lite. Mja, that's it for now.

Blir upp tidigare än faen imorgonbitti för jag ska tydligen agera som bärgare. Huhu spännande! Mja, nu lär det ju bli väldigt dålig uppdatering skulle jag tro. Har ju blivit så dom veckor som Andreas varit hemma.

Måndag.

Hallåja!
Fläkar ut mig i soffan just nu och slötittar på BigBrother. Men jag kastar nog snart in handduken och går och lägger mig istället. Har ju varit uppe sen halv 6 imorse och det tar på gammkroppen, haha. Ska lägga mig och läsa istället innan jag somnar.
Och imorgon kommer min sötnos hem, äntligen!! Det har varit längsta veckan hittills, precis som jag förstod innan han ens for. Och eftersom jag kläckte ur mig det innan han for, så tyckte han att det var lika jobbigt. Skulle nog inte sagt något från början för då går man väl in med den inställningen omedvetet, hehu. Men nu är veckan avklarad och eftersom han har bytt jobb så kommer han vara ledig två veckor istället. Dock jobbar jag rätt mycket nästa vecka men det ska gå ändå!

Ähh, slut på struntpratet. Godnatt!

Fredag.

Halloj.
Just käkat middag och ska strax lägga mig i solariumet o hoppas på att jag inte blir lika likblek som nu, måste verkligen göra något åt detta. ;b efter det blir det en dusch i väntan på att jag och Jenny ska dra till hamn. Blir somsagt en väldigt lugn kväll!

Ska även trixa lite mer härhemma. Hann inte göra så mycket som jag hade tänkt idag. Krångel med vattnet som slutade funka osv. Svårt att diska och dammtorka utan så det blev aldrig av. Men, det får jag ta tag i nu ist, om jag inte gör det imorgon. ;) vi får se!

Fredag. -myttare.

Hallådär!
Tvättmaskinerna är igång för fullt och jag ska alldeles strax ta tag i disken. Så min eftermiddag kommer spenderas av att springa fram och tillbaka från tvättstugan och städa lite emellanåt. Även sola måste jag göra. När Jenny slutar jobba så ska vi iväg till Solbacken med Camilla och inhandla lite grejer osv. Vad kvällen har att erbjuda får vi se. Men det blir nog en väldigt lugn och skön kväll skulle jag tro. :)

Igår hade jag och Andreas ett långt samtal om diverse saker. Bland annat varför alla alltid ska lägga sig i allt man gör och säger och jag blir riktigt irriterad över hur folk ens orkar bry sig så mycket om andra. Det är skitsnack hit och dit och självklart stämmer det sällan. Till och med ens vänner kan säga saker från det förflutna som inte stämmer för fem öre. Som tjänar till vadå? Förmodligen bara för ens egen vinst men i slutändan så blir det inte som dem vill ändå. Jag skattar mig jävligt lycklig som har tilliten till Andreas och han till mig. Vi är helt öppen med allt och det ingenting finns att dölja?! Såååå mycket enklare, särskillt när folk vill förstöra och JA, det har hänt sedan första veckan. Dax att ta tag i sitt egna och sluta bry sig om andra! .. Av någon konstig anledning så har detta gällt killar. Så tjejer är inte så mycket värre som så många verkar tro. ;)

Onsdag.

Tjenaredå!
Mjahapp, onsdag idag och vad ska jag hitta på? Antagligen inte mycket framtill jobbet ikväll. Ska även sova i Boliden tilll imorgon! Inbrottet hos Jenny igår gick finemang och nu har jag äntligen ett användbart löshår. Var inte alls jobbigt att sy ihop det så nu framöver lär jag nog köpa så jag kan sy ihop det själv, mycket billigare.

Veckans resterande planer:
Onsdag: 16-21
Torsdag: 7-12, vård i livets slut 13-17
Fredag: Tvättid, ärenden
Lördag: Grillparty
Söndag: ?

inte mycket till planer i veckan..

Tisdag.

Hallåja!
En vecka sedan jag skrev sist såg jag just.. Har väl inte hänt så mycket sen sist. Har jobbat, haft utbildning, fått min nya telefax, skurit mig i fingret av en kniv för första gången på 21,5 år(!!), umgåtts, druckit, busat osv.
Landat härhemma i lägenheten och är själv och inser tystnaden nu för första gången på.. länge? heuheuhe. Tråkigt men rätt skönt ändå! Blir väldigt lugnt ikväll för min del iallafall. Ska strax göra inbrott hos Jenny och leta mig en synål så jag kan sy mitt löshår som jag har fått hem. Sen blire nog bara läsa o sen sova!

Nepp, dax att slå slag i saken. Ska slå en pling till Andreas som återigen är påväg till Kiruna och börja bege mig mot Jenny!


Hjärtat!

Tisdag.

Hallåja!
Nu var det kväll igen, dagarna bara springer förbi ju.
Orkade inte tvätta idag även om det verkligen skulle behövas, får ta det en annan dag snart. Blev istället att jag tog mig en prommis till mami och käkade lunch där sen for vi ut på stan en sväng sen förbi Kåge och kikade på lite grejer. Sen bestämde vi oss för o käka middag här hemma hos mig och mormor/morfar kikade även förbi en stund. Trevligt!

Ska plocka ihop lite grejor som jag ska ta med mig till Anderstorp sen se ett avsnitt av BB på tvn innan jag beger mig till Andreas och lägger mig för o sova. När jag vaknar upp imorgon så har jag honom brevid mig, mys! tur veckorna går fort.. dock går hans ledigvecka ännu fortare! :/

Nepp, dax att sätta igång om jag ska få mig isäng nångång. Kvällstrött som en tok!


Tisdag. -godmorgon.

Godmorgon!
Själv orkade jag inte vrida och vända på mig i sängen längre så jag steg upp strax efter 7 imorse! Har verkligen gjort en helomvändning. Jag som alltid varit så morgontrött sover aldrig efter 8 längre. Brukar oftast vakna kring 7-halv 8. Men det är ju bra att jag har bättre dygnsrytm än tidigare iaf, dock tror jag att detta bara är en liten period jag kommit in i.

Hittills har jag bara suttit och slappat med radioprogrammen på tvn med nyttig frukost (wow!!). Men ska få tummen ur och springa ner o kolla om jag kanske kan tvätta idag. Om inte så blir det nog en prommis när min kära ipod har laddat klart.

Igår ringde chefen och frågade om jag ville gå på ytterligare en utbildning, wiehoo! Vård i livets slut, har jag nu två torsdagar och fick dessutom med mig Emma. Alltid mycket trevligare att ha med sig någon man känner. ;b även fast förra utbildningen gick riktigt bra ändå.

Ähh, snackar bara massa skit. Skriver senare.

Måndag.

Hallåja! Vet att det var eeeeevigheter sen jag skrev här sist. Har som varit dålig med datorsittande på senaste tid. Men ska försöka slänga in lite ovärda inlägg nu istället. Har väl hänt en hel del sen sist men nu ids jag inte skriva upp det när det börjar bli så pass länge sen.

Och nu börjar BigBrother som jag verkligen inte ha följt så ska försöka se lite nu istället. Slänger upp veckans planer iallafall!

Veckans planer:
Måndag: 7-12, ärenden, jenny
Tisdag: Tvätta osv
Onsdag: Andreas
Torsdag: Utb 8-12, jobb 16-21
Fredag: 7-16
Lördag: fest?
Söndag: slappa?

somsagt, inga planer i veckan. Men Andreas kommer hem tisdagnatt så jag kommer hålla mig road ändå!

RSS 2.0