bad consciense, ohyes!

Det kan inte vara sant. Japp, ännu en tabbe från min sida, great! även fast det inte var jag som startade och slutförde den men.. och egentligen var de inte mitt fel, men Japp jag har dåligt samevete! :( fanå

Gårkvällen då. Vet inte vad jag ska säga men det hände en heel del! Förfest hos nina ( jag var nykter hela kvällen ) sen drog vi ut på Station även fast min ekonomi inte har råd med det egentligen.
Var där nån timme sen skulle jag och Kim och hans kompisar dra till Olles, men vad händer? Dom springer iväg och jag är helt inne i att skicka ett sms på hans telefon, så jag tappar bort dom. Hittade Linus och gick till Max för o käka med Jimmy. Efter mycket om och men så hittade iaf Kim mig igen och kunde få tillbaka telefonen. Ville bara döda hans jävla telefon som ringde HELA tiden, hur orkar han ens?
Kom väl hem kring 3 och har inte sovit mycket inatt villja lova, så jag lär vara helt död ikväll på kvällens utbud.. Ska hitta på nå skoojsigt med Emma, saknade ungeee!

Ajaa, ska fortsätta vänta påatt Sara ska ringa så vi kan gå ut!!
Kan lägga in en bild på mitt blonda hår senare när jag fått bilderna från igår, eller blire bara en vanlig mobilbild med sämst kvalla. Ja, vi ser väl hure blir. Risigt äre iaf.

Tisdag.

Jag spricker snart av ilska...... SKADADE MÄNNISKA, det är ju förfan något allvarligt fel på dig.

-
Äh, ska inte skriva massa skit som endå ingen fattar.. Jobbat på Coop idag som alla andra vardagar på senaste tiden. Första timmen gick så jävla sakta och jag tänkte faktiskt fara hem, men senså ringde Emma så vi satt o babbla i en halvtimme så då hade jag iaf något att göra, men efter jag pratat med henne och gått ner i butiken så hade vi fått hur mkt varor som helst så det var nice. Happyface på mig kan jag loova! så resten av dagen gick hur fort som helst. :)
Dagen imorgon lär ju inte bli så mkt sämre eftersom jag får jobba med Anna ;) Vi har alltid kul då så jag ska nog överleva.


Nepp, nu har jag inget mer att skriva. Ska fortsätta lyssna på musik i högsta volym och försöka komma fram till några lösningar om vad jag riktigt ska göra av nåra personer! cpcp..

Grattis!

Graaattis på Nina som fyller 19 idag! :)
Ska strax iväg på stan o hitta nån present åt henne, sen skavi (och sara) äta på Monaco sen gå till Olles och titta på hockeyn. Förhoppningsvis kommer jag somna tidigt ikväll för jag är riktigt trött, somnade tillome på lunchen, illa!

Hoppas på att min sista coop-vecka går relativt fort, vill börja jobba på något nytt ställe nu. Är så enformigt på Coop och det finns inte speciellt mycket att göra. KappAhl nästa!

Nepp, nu ska jag nog dra mig in mot stan så jag hinner med det som ska göras ikväll.


Lördag

Riktigt seg dag. vaknade för två timmar sen, helt död i kroppen, Drack ju somsagt igår, och trevligt vare. Orkar som inte säga så mycket om kvällen, hände inget "udda" iaf. :)

Har en jättekonstig känsla i magen nu och jag vet inte vad det beror på, det är grymt jobbigt iallafall. Har bara lust att gå ut och lägga mig i en snöhög och ligga där ett tag ;b

Ajaa, idag blire nog att vara med Jenny iaf, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nått blire säkert, jag är inte så brydd endå så det spelar ingen roll för mig om vad som händer.

åååååååh, har inga pengar på telefonen, ellerjo 48 ÖRE!! jag dör, ( har varit utan pengar i 3 dagar nu ) JAPP kalla mig mobilfjortis. men det går ju fan inte få tag på någon ;s jag blir tooookig.
Nu har jag iaf (trorjag) beställt hem telia max 25 så jag kan börja använda det. äh jag vet inte, nått ska komma med posten iaf, Måste få kunna använda mobilen snaaart iaf!

Nepp, nu ska jag fortsätta dricka min cola och se på våra bästa år, hej!

Tisdag.

Blev en halv dag mindre på Coop idag, gick hem vid 11 för jag orkade verkligen inte, kämpade iaf på fast bettan tyckte att jag skulle dra redan när jag kom dit vid 8. Hatar att vara sjuk och jag vet inte vad det beror på heller, måste vara dendär jävla allergin. :( Somnade vid 3 och vaknade 6 o var klarvaken. Vilken normal människa är klarvaken vid 6 om man somnat tre timmar tidigare? ;S sjuksjuksjuk!

Jag har iaf sovit i två timmar när jag kom hem, slocknade direkt! Men nu ska jag verkligen försöka orka med Coop resten av veckan så jag inte får frånvaro, inte bra!
Nu ikväll blire inte att göra mycket, försöka sova tidigt iallafall. Kanske gå ut och gå och hämta Step up 2 hos Jonatand. Jag är liite efter som varken sett ettan eller tvåan!

Nepp, nu ska jag leta mig något att äta till middag.
Förövrigt så fick jag hem skorna igår =D hmm, blir 177 cm lång.


Söndag.

Tycker att jag är riktigt duktig på att uppdatera bloggen nu, eftersom jag inte har tänkt lägga ner så mycket energi. Skriver bara föratt.. och skriver sjukt ointressanta grejer, men endå :)

Igårkväll kom Jonte och hämtade upp mig, skulle egentligen dricka med han vart opeppad så vi tog det lungt istället. Lärde han att spela 500 (kortspel), och somvanligt förlorade jag ( gör alltid det i alla spel mot honom ).
Sen kom Stoor, Kevin och nån ful unge och joynade oss. Satt bara och klagade på allt och var allmänt störande ;b
Dom fick iaf sin vilja egenom att Jonte skulle skjutsa dom till Matte efter mycket om och men. For sen ut och fortsätte att köra sen droppa vi av alla som var med i bilen och for hem och såg film.
Var helt död imorse när jag vaknade, tröttare än någonsin och det är jag fortfarande. Jonte bjöd iaf på subway mat när jag vaknat till,  längesen man åt där, gootti!

Sådärja, skrivit av mig väldigt onödig information. ska fortsätta göra det jag gjorde tidigare, ingenting!

tråk

Ja, tragiskt men sant.. Jag har blivit en av ALLA töntar som skaffat facebook, haha! Hade väldigt lite o göra, så jag blev medlem, fattar ingenting av det än, får utforska detdär en annan dag när jag har lite o göra.

Sitter just nu och gör absolut ingenting. Slocknade direkt efter middagen och sov ett par timmar och när jag väl vaknade så insåg jag att det inte gav något att hitta på nåt ikväll, så det blev en hemmakväll förutom en halvtimme som jag och sara spenderade ute med Kim som jag inte pratat med på väldigt länge.

Frågan är ju vad jag ska hitta på nu? Finns som inte så mycket att göra för alla andra är ute och festar eller gör något annat tråkigt. Blir nog att försöka sova kanske? Eller sätta på en film lät som en bra idé. JAPP nu har jag bestämt mig, Ice Age är på g=D

Torsdag.

Torsdag idag, halvseg dag men endå rätt okej faktiskt! Coop funkar ibland och ibland inte, haha. Tiden går så sjuukt segt även om det inte är jättetråkigt att jobba.
haha ärligt så fattar jag inte meningen jag just skrev men orkar inte radera den, hahah!

Hursomhelst, Jobbat idag, ätit och nött framför datorn bara.. Klickade hem ett par skor från Nelly.com med. Nu har jag nått att sysselsätta mig med varje dag framtill sommarn, Lära mig gå i högklackat!!! 13cm, herrejösses.
Jaaja, annars har det väl inte hänt speciellt mycket. Vet inte vad helgens utbud är heller, kanske vara med robert på lördag iaf, menja, jag vet inte!

Ne nu ska jag nog fortsätta sociala med några töntar på msn sedan soova! börjar ju somsagt 8(!!!) imorgon.

Här är iallafall en bild på skorna. Ville dock ha dem i svart, men blev bruna.

Nelly  Shoes - Tree

sämsta dagen på länge.

Den här dagen har varit riktigt kass. och då menar jag RIKTIGT kass. Har nog inte funnits någonting som varit bra idag, skulle jag tro.
- Börja med att jag försov mig imorse, men jag kom just och pass i tid iallafall.
- Skurit mig på händerna x10.
- For hem efter lunch
- Slocknade direkt och sov tre timmar frammåt.
- Mobiljäveln.. åhh varför bombar alla mig med sms just idag :(
- Skithumör, jävlajävla! Hatar dehär.. chena pms!
- Förkyld/hosta
- Bråkat med mr.R som vanligt....... tur att vi blir vänner fort igen

Positiva händelser idag då?
+ ..............

Nej jag tänkte väl det, happylife idag!

söndag

Åhh opeppad på livet just nu. Ångest över att jag börjar jobba imorgon, jag vill inte! särskillt inte i 5 veckor. :(
Blööh, jag behöver lov en vecka till! funderar påatt fixa nån annan praktikplats i 2 veckor, men då borde jag ju som göra det IDAG ;s

äsch, vet som inte vad mer jag ska skriva... kanske skriver nått mer ovettigt senare idag.
Ska fortsätta se Sveriges västa bilförare nuu, grymt bra program. =D


Fredag.

Fredag idag då, ingen aning om vad jag ska hitta på i helgen men det löser sig nog.
Har haft rättså fullt upp i veckan. For till Piteå i måndags och umgicks med nåra barndomsvänner +anna och någon skum random från Luleå. Kom hem i onsdags, hann bara hem och äta och duscha sen hämtade Jonte upp mig. Gjorde väl inte spec mkt, var mest i garaget och var ute och körde med Robert B, for tillbaka till Jonte vid tio och slockade direkt, var hur trött som helst! Hade massa konstiga drömmar och var allmänt skum ;b Vaknade vid 9 igår och var riktigt pigg, for ut och körde med robert igen sen frassemaat, satt riktigt bra i magen! senare på kvällen umgicks jag med Robert F och Jimpan en stund, trevligttrevligt!

Haha så har min vecka sett ut, får väl se vad som återstår. Förkylningen har inte heller gått över, riiktigt jobbigt!
menmen, ska  fixa lite grejer sen sova trorjag, är trööööött!

Måndag

Varför vaknar jag före 9 nu när jag har lov? herregud! Finns inte så mycket att göra nu heller när alla troligtvis ligger och sover. Menmen, snart kommer iaf mamma hem så jag inte blir helt själv och har någon att umgås med.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men förhoppningsvis blir det något iaf. Ska nog dra mig till Coop och prata om praktikplatsen iaf, kanske in till stan med. Fårse vad jag orkar göra.

Imorn drar jag iaf till Piteå har jag bestämt mig för.. kommer hem på torsdag :)
sen äre väldigt oplanerat, men det löser sig!


blöh

Himla ball att bli sjuk på lovet, peeeeerfekt! usch, fast så farligt äre inte, jag kan fortfarande hitta på saker, även om rösten sviker ibland och jag snorar sönder ;b
Skulle egentligen till Gummark med JonatanD idag men han är utanför Lövis och det är nog lika bra för jag är inte spec peppad nu när jag är förkyld.


Aja, nu ska jag fortsätta titta på tv och kika om jag hittar nå kläder som jag vill ha..

RSS 2.0