Lördag. - handikappad

Bara jag som inte var ute och festade igår? Jag låg nämnligen hemma i sängen och sov hela kvällen. :) Skönt vare! Vet inte riktigt vad som hände igår men när jag steg upp vid sex-snåret så var jag långt ifrån kry. Kändes somatt jag blivit misshandlad hela natten. Ont i halsen (och massa äckelslem), nackspärr, ont i ryggen, svanken, höften och benen! det var riktigt härligt, NOT! Men jag lyckades plåga mig igenom hela jobbdagen trotts allt.
Ett smart val av mig att ligga hemma och sova resten av kvällen igår, känns mycket bättre idag. Förutom halsen. Nu sitter jag och hoppas på att min slemlösande brustablett ska vara effektiv så jag hänger med på kvällens planer, dock får jag ta det lungt. :) Bara mitt illamående går över, hate it....
Har inte mycket mer att säga, bara tråkiga saker som ska göras nu på dagen. ;) Diska, försöka städa, springa över till tvättstugan och allt detdär som måste göras. Vi hörs!

Torsdag.

Dålig uppdatering! Beror på att jag inte varit hemma på ett bra tag.
Hursomhelst. Det har väl inte hänt något speciellt sen sist jag skrev, somvanligt, haha. Håret har blivit svart, det är väl den enda skillnaden ;) (somom jag aldrig har haft det förr?!)
Nepp, ska försöka tagga inför jobb ikväll! Hade stooooora problem i förrgår med att fixa skjuts till busstationen, men tack vare min snälla vän andreas så blev det många sömnlösa timmar för honom så jag tog mig till bussen iallafall, hehe. Ska undvika sånnadär problem, men orkar inte stanna i Boliden!
Nej jag vet inte själv vad jag snackar om. Överskottsenergi!! Ska hoppa in i duschen nu sen försöka diska undan lite :)

Söndag.

Jahapp, då har vi söndag igen. Dagarna bara springer förbi samtidigt som dom går jättesakta. Sitter just nu på Anderstorp och slöar. Händer väl inget märkvärdigt framtill bussen till Boliden ikväll. Är inte taggad på att stiga upp så tidigt men ska jag ha pengar så är det bara att tokjobba!
Ja, jag har väl inte så mycket mer att skriva. Hörs senare!

Onsdag.

Dålig uppdatering märker jag nu, men det bjuder jag på! Kan bero på att jag knappt varit hemma något i veckan, vistats på Anderstorp mestadels och i Boliden. Gårdagen och idag har jag spenderat på jobb. Men nu är jag iallafall hemma i stan, glömde mina glasögon härhemma och eftersom jag knappt använt dom på en vecka var det på tiden att fara hem och hämta dom.
Ska alldeles strax finna mig orken att hoppa i duschen sen förhoppningsvis sova. Måste stiga upp vid 8 imorgon och ta bussen till Boliden. Har möte (som jag har längtat till) vid 10 sen jobbar jag 12-21.
Ne, har ingenting intressant att skriva så jag avslutar här. Hade!

Torsdag. -downfall

Downfall med stort D. Hur orkar jag ens?!?!?!?! blir tokless på det här. Nu får jag fan ge mig. Gång på gång säger jag att jag ska förändra allt som är dåligt för mig, nästa dag är jag på ruta ett som tidigare. Ska jag säga sanningen eller fortsätta låtsas som ingenting? Alla andra ser, förutom vi. Det ligger i förnekelse.
Jag orkar inte mer, creds till mig om jag överlever kvällen utan att någpn märker något!

Måndag.

Blöh, så extremt tråkigt jag har just nu! Men jag antar att jag inte ska klaga, har iallafall tråkigt sällskap, bättre än att sitta hemma själv, haha. Dom fyra andra mupparna sitter och spelar cs (JAPP, töntar!!), och jag sitter...här? Knarkar halstabletter och koncentrerar mig på andningen, japp jag är en sjukling idag. Fick mig inte mycket sömn inatt. Sprang på toan stup i kvarten för att kräkas och när jag väl la mig i sängen rymdes jag knappt i min egna säng. Slem är det värsta och äckligaste jag vet. But what to do. Ska fortsätta pressa nå äckliga brustabletter och hoppas på att det blir bättre snart så jag iallafall kan få sova på nätterna.
Nej, nu ska jag fortsätta tråka och hoppas på att det händer något snart, vilket det såklart inte kommer göra.

Lördag.

Blev en sväng förbi Arvidsjaur igår (eller rättaresagt, hitanför aborrträsk!), trevligt trevligt. Måste verkligen fara ditupp igen eftersom det är där jag i princip är uppväxt.
Hursomhelst, på en stund så drar jag, Camilla, Oskar, Robin, Palle, Anna, Ante och Fredde till den lilla hålan degerträsk mitt uti skogen. =) Skoterkörning och allmänt mys bara. Har verkligen blivit en stadsbo känner jag. Vet inte hur välklädd jag ska vara och vad jag borde packa med mig, illa! Men jag har då på mig rejält med kläder så jag lär ju inte frysa iallafall.
Kommer säkert bilder senare om Camilla kommer ihåg att ta några kort. ;) Är iallafall borta till imorgonkväll mest troligt! Höööööörs

Fredag.

Gick riktigt bra att jobba igår, efterlängtat! Dock vart jag megatrött i slutet och när jag hade satt mig på bussen så somnade jag ganska direkt och sov hela vägen till stan. Kvällen var riktigt lång och tråkig. Men mitt uppi mitt two and a half men-tittande så dyker Andreas och Palle upp. Dom vände i princip rakt upp och ner på min frys och tillslut hittade dom sig varsin daimglass, haha. Lyckades iallafall somna rätt tidigt igår, och det bästa av allt, jag somnade i soffan, toookskönt!
Slutpratat om gårdagen. När som helst kommer Camilla och hämtar upp mig. Blir en sväng förbi stan och sedan vet jag faktiskt inte vad som händer. Det återstår att se. :)

Onsdag.

Idag lyser minsann solen, härligt! Dock vore det ju lite bättre om det inte varit så kallt ute.. Jag vill inte ens veta hur kallt det är om några dagar. Dagens planer är iaf att städa så jag slipper komma hem till smuts när jag varit i Boliden och jobbat, bättre att jag gör bort det idag när jag lix inte har något annat vettigt att göra, somvanligt.
-
Jag blir tokig på mitt egna tänkande, ge dig caroline!

Onsdag.

Usch, klockan är alldeles för mycket med tanke på att jag ska jobba på torsdag (börjar sju), vilket betyder att jag borde ha lärt mig att sova vid den här tiden. Måste ju få tillbaks dygnsrytmen som jag tjatat om så länge, men icket!
Känner mig riktigt negg just nu. Ska gå och lägga mig och se nått av 2 1/2 men sen försöka soova, tror tillochmed att jag ska ställa väckarn imorgon så jag inte sover så länge. Ring gärna och väck mig!
- på att jag är vaken på natten och sover långt in på dagen
- på att jag dragit på mig uvi och aldrig lär mig av misstagen att undvika det
- på att jag fick betala miljoners för domdär antibiotikatabletterna
- på att mitt jobb ligger i boliden.
- på att det är svinkallt ute. Jag är less på att sitta inne!!
+ på att jag mest troligt får jobba en del denna månad! ( =pengar )

Måndag.

Godmorgon everyone, eller...... god afton? För mig är det morgon iallafall. Börjar dock vara på god väg att få tillbaka dygnsrytmen. Andreas ringde och väckte mig vid halv 11 för att jag inte skulle sova bort hela dagen, råkade dock somna om i över en timme igen men....... det hör inte till saken :)
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och försöka bli människa igen, sen ta det lugnt en stund innan jag styr dagen med eliin! Ja, mycket mer har jag inte att säga, skriver senare.
Haha förlåt Elin, jag vet att du inte gillar bilden...

Söndag.

Märker nu att jag blir sämre och sämre på att uppdatera. Men det händer ändå ingenting speciellt även fast jag inte riktigt har "tid"/lust att sitta vid datorn.

Ja, idag har det då inte hänt något speciellt. Grattat och spenderat lite tid med min vän Andreas som fyller år idag, Grattis gammgubbe! Ska köpa en rollatur till dig så fort jag får pengar till det, höhö.
Annars har ja mest bara sovit, kom hem rätt sent igår sen låg jag och ante och pratade i flera timmar om allt och ingenting så vi somnade rätt sent in på morgonkvisten. Tror att det börjar bli dax att sätta igång en film och sedan försöka sova, eller kanske läsa en bok? Ja vi får se.

Här är några nyårsbilder iaf. (togs hundratals men mer än hälften var jätteovärda bilder)


RSS 2.0