Fredag.

Hejdär!
Fredagkväll då, och vad händer? Själv vet jag inte vad jag ska hitta på. Antingen ska jag följa Jessica på en fest men vara nykter själv eller så stannar jag hemma och myser bara. Blir ju en lång dag imorgon så jag behöver sova så mycket jag kan. Väckarn kommer vara ställd på mellan 5, halv 6 nånting. Ska nämligen jobba och direkt efter jobbet så beger vi oss till Umeå. Ska kika på en bil så det lär dröja ett bra tag innan jag får landa hemma och ta det lungt, om jag ens ska hem dvs. Blir antingen att dra hem eller till boliden, vi får se helt enkelt!

Dax för middag, hörs sen!

Onsdag. -pms.

Det är verkligen inte min dag idag!!!!!!!!!!
Är så jävla negg att det inte går dit en till. Allt är emot mig idag alltså.

Började motvilligt att sortera tvätt eftersom jag var inställd på att jag hade tvättid idag. Sagt och gjort, bär med mig den överfulla ikeakassen och inser att någon annan redan har tvätt i maskinerna. Går och kolla på "schemat" och inser att det var igår jag hade tvättid!!!!!!!!!! Great, det var ju igår jag faktiskt hade orken till det.. Och nudå? Ja, nu finns det ingen tid förrän om över en vecka så nu får jag väl sitta naken resten av tiden... (överdriver jaaa)

Bilen som vi hittade var såklart såld och jag fick sämst lön denhär månaden. Ja, underbart är vad det är. Vad ska jag hitta på nudå? Vill mer än allt sova just nu och vakna upp på bättre humör.

Det enda positiva som hänt idag är väl att min gamla dator verkar fungera normalt igen. Men samtidigt kanske otur? Nu har jag ju köpt en ny dator helt i onödan. Vad ska jag med två datorer till, överkurs!

greatgreatgreat...

Måndag.

Hallådär!
Mår äntligen bättre. Slocknade redan vid 8 igårkväll och steg upp 8 imorse och kände att jag mådde tillräckligt bra för o hoppa in i duschen direkt. Så nu är jag på benen igen, sköööönt!
Gårdagen var det värsta jag varit med om på länge, fyfan för magsjuka alltså. Dock tror jag mer att det var ett virus? Men många påstår att det var magsjuka så då kanske det var det då, haha. Mådde skitdåligt iallafall. Har nog aldrig sovit så mycket som igår heller. Tog mig ju inte direkt upp ur sängen och jag är ingen tvtittare så det bästa jag kunde göra var att sova för då kände man inte av hur äckligt man mådde. Nej, aldrig mer tack!

Dock mår magen inte helt bra än (kanske inte så konstigt) så jag lever på blåbärssoppa fortfarande. Colan går inte alls ner i magen, spykänsla direkt. Dock funkar väl frukt. Eller jag tvingar min mage till att det ska funka iallfall. Så nu ska jag gå och göra mig en fruktsallad så jag får i mig någonting.

Höhö ja, ett väldigt intressant inlägg, not. Men det händer ju ingenting i övrigt. Ingen vill ju komma hit och bli smittad av mig och min röst håller inte måttet så det är som svårt. :( huhu.

NU> topmodel i två timmar, NICE! sen förmodligen sova.

Söndag.

Aldrig mått såhär dåligt på väldigt länge. Har drabbats av magsjuka..........
Har legat i sägen precis hela dagen. Orkar inte ta mig upp.. Mariann var just förbi med cola och blåbärssoppa men fyfan, börjar bara må ännu mer illa. Men försöker tvinga i mig det ändå!

Nej, nu måste jag lägga mig igen annars pjuuukar jag, kan inte ens sitta upp i fem minuter, tragiskt. godnatt.

Lördag.

Hallådär!
Underbart väder ute, så frågan är om man ska orka sig ut och gå en sväng? Ska nog börja med att försöka förnya musiken på telefonen sen får vi se hur det blir med promenaden.
Om två timmar måste jag sätta mig i bilen o köra till Boliden. Ett jobbpass på 16-21 ikväll är vad som gäller. Orkar jag så ska jag försöka hitta på något ikväll, men det får vi se senare helt enkelt.

Mja, skriver kanske mer senare. Måste kolla upp om jag kan byta musik på telefon eller om jag är inkompetent till det, haha. Hörs!


Torsdag.

Just kommit ur världens skönaste dusch! Och välbehövlig, jag har nämligen stått och skurat upp spya idag. Japp, inom vårdyrket kan allt hända. Höll faktiskt på att spy själv, sjukt äckligt. Tror det var första gången i mitt liv som jag ens gjort det, haha! När jag var liten "var jag tvungen" att spy på golvet jämt så stackars mamma alltid fick torka upp efter mig. Men nu på senare år har jag faktiskt lärt mig att det ska ner i toan så jag har lixom sluppit detdär. Men det lär ju knappast vara den sista gången jag gjorde det idag, jobbar ju tyvärr imorgon med! Usch, många har åkt på magsjuka men dom måste ju få sin hjälp ändå.

Aja, nog om det haha. Ska hoppa i säng direkt! Igår låg jag redan vid halv 9 så jag ligger ju liite efter idag. Måste försöka somna så tidigt som möjligt eftersom jag sover sjukt dåligt nu. Såååååååååå, godnatt med er! ett 7-12, 16-21 pass väntar på mig imorgon, dvs stiga upp senast halv 6. Dock får jag skjuts hem så jag är ju iaf hemma "tidigt". NEJ GODNATT!

Onsdag. -sjuk

Godmorgon! Jag har dock varit vaken ganska länge. Har sovit skitdåligt inatt pga sjukan jag har dragit på mig. Jag har kallsvettats som en gris inatt, och andningen, ja usch. Nån som har tips på hur jag kan få mindre ont i örat?! Har skitont i högerörat och världens tinnitus när det är tyst. Har lock för öronen fast det gör skitont.

Aja, lever på apelsinjuice nu iallafall, dock har jag snart druckit upp alltihop så då får jag hitta på något nytt.. Eftersom jag har ont i halsen och mest mår illa så blir det nog nyponsoppa eller något. Camilla skulle komma efter skolan o hämta lite grejer och umgås så jag funderar på att göra en fruktbeställning med henne så jag har något nyttigt att försöka få i mig.

Tisdag.

Gaaaaaaah, jag har gått och blivit "sjuk", häärligt! Vaknade upp imorse med världens huvudvärk och megaont i nacken, och som plus i kanten har jag mått illa hela dagen så jag glömde ju självklart bort att äta. Men jag och Linda drog iaf förbi Ica en sväng så jag fick mig nå i magen. Har skitont i ena örat och halsen med! Usch.

Nepp, slut på klagandet. Ska gå och lägga mig o försöka sova, om jag kan. Har tinnitus så det bara sjunger om det alltså. Godnatt!

Lördag.

Gaaaaaaaaaaah äntligen!! Har städat sen jag steg upp imorse och jag kan bara säga, det var verkligen på tiden! Skjuter upp städningen hela tiden när man lix bara springer "in och ut" här, det känns iallafall så. Boliden börjar ju snart vara mitt första hem, och min lägenhet som andra hem. ;) inte gillat! Nu är det bara renbäddningen kvar sen kan jag slappa hur mycket jag vill. Dock lär jag nog inte göra det för man blir alltid så pigg när det är rent och fräscht härhemma. Kanske man ska ta tag i duschavloppet när jag lix håller på? Nja, vi får se.
Camilla dyker upp om ca en timme och då kan det ju vara en fördel om jag har hunnit duscha osv så hon slipper sitta och vänta på mig som hon alltid annars måste göra. ;b

Fan, jag måste ju springa ner till källaren och dumpa av nå grejer där oxå. Har nog fullt upp minst en timme till. Hörs sen!


Hand i hand genom allt

Fredag.

Gokväll!
Kommit hem för en halvtimme sen. Minst sagt spännande på jobbet ikväll, polisförhör osv! Men nog om det.
Det är mysfaktor gånger maaassor här, gillat! Hittade min pyjamas som jag använde flitigt när jag kring tio år och den ser fortfarande ut att vara ny och nog är den lika skön som då. :D Härligt! Allt på topp, slängt mig i soffan med en kopp varm choklad och ostmackor, nu fattas bara en bra film sen kan det faktiskt inte blir bättre. Inte avundsjuk på alla som är ute och dansar på station ikväll, faktiskt! ;)

Nepp, slutskrivet. Ska strax hoppa i säng och försöka sova, men först hitta en film!

Torsdag. -5 saker

Fem saker ni inte visste om mig:
  1. Håller andan varje gång någon nyser/hostar.
  2. Hatar att prata i telefon på bussen. Svarar inte, eller tar det helst kortfattat.
  3. Tror att jag ska dö/kvävas (nästan) varje gång jag spyr. (tack & lov händer det inte ofta)
  4. Hatar att vara ensam. Blir lätt beroende av att ha människor omkring mig dygnet runt. Dock går det oftast ganska bra när jag vant mig vid att vara själv efter ett tag.
  5. Hatar mörk choklad och laktris vääääääääääldigt mycket. Hatar, ja, det är rätt ord!

Tisdag.

Hallådär! Vaknar upp till att det är soooool, perfekt! Blir på så bra humör när det är fint ute, förhoppningsvis håller det i sig.. Ska ta och göra mig nå frukost sen fixa mig lite innan jag beger mig in till stan o gör några ärenden där. Efter det blir det att köra till Boliden o jobba ikväll! ah, orkar inte skriva mer. Hörs sen!

Veckans planer(jobb):
Måndag: 12-21
Tisdag: 16-21
Onsdag: 13-17
Torsdag: 7-12
Fredag: 16-21
Lördag: Tjejkväll!
Söndag: ?

Lördag.

Det känns verkligen som söndag idag. Varför vet jag inte, men så känns det.
Är hur seg som helst idag. Måste nog stoppa i mig massa vitaminer och hoppa in i duschen så jag förhoppningsvis blir som vanligt igen. Måste även gå ut till bilen o kolla om den är en istapp på fyra hjul eller om den faktiskt ser okej ut. Jobbar 16-21 ikväll så ni vet vart ni har mig.. Inväntar sms från Emma, har jag riiiiktigt tur så jobbar hon ikväll vilket betyder att jag tar mig heeeeeeem. Hooooooooooooppppassssss! annars blir det att sova i boliden till nästa vecka nångång.

Hörs sen! dax för dusch

Tisdag.

Är det tisdag idag? tror det iallfall. Illa att jag är dagavill när jag jobbar, då borde man ju ha koll kan man tycka. Hursom! Just kommit hem från Boliden. Mamma skulle ha bilen så jag fick allt lov att köra morfar bil till stan o dumpa av den hos henne. Guuuuuuuuuuuuuud så skönt det kommer bli när jag skaffat mig en egen! Tanken är att köpa en vid nästa lön, om jag hittar en dvs.

Fullt upp på jobbet. Alla är typ sjuka så man jobbar dubbelt upp. Skulle egentligen slutat 12 idag men jobbade över till fyra istället. Nu har jag istället hela kvällen framför mig som jag ska ta tillvara på att vila. Litegrann, ska springa till tvättstugan minst en gång i timmen några timmar framöver men annars så. ;D Börjar bli knapert i garderoberna så det var fanimej på tiden!

Nepp, ska plocka undan lite skräp härhemma nu sen invänta Sara, blir somsagt en lugn kväll. Hörs sen!

Måndag.

Godmorgon! eller nått.. vaknade kring halv 11 idag. Har sovit sjukt dåligt inatt, frossa, svettats, nyst och haft ont i halsen. Men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och duscha av mig nå bakterier sen packa väskan inför boliden. Medans jag väntar på att klockan ska bli 2 så blir det nog att spela maaaaaaario! :)

Yep, där har ni min dag. Duscha, packa, spela, åka buss, jobba, sova! Kommer hem imorgon igen, hörs då!


Söndag.

Har hunnit nysa tusen ggr idag och det gör lika ont varje gång. Känns som knivar i halsen, skönt! Som plus i kanten har jag världens boll i halsen som inte alls har nå planer på att försvinna heller, huhu.

Och jag har fortfarande inte lärt mig dehär tangentbordet, huuuuuur störande? Tar ju tusen år att skriva och jag blir irriterad på att det blir fel hela tiden, haha jobbigt att vara datanörd och inte kunna skriva utan att måsta titta ner lite då och då! Allt är som så snett och konstigt..

Hursom, drar upp veckans jobb istället!
Måndag: 16-21
Tisdag: 7-16
Onsdag: 16-21
Torsdag: ledig
Fredag: 7-12
Lördag: 16-21
Söndag: ledig
alltså ett rätt slappt schema för veckan, häärligt! Kan jag verkligen behöva.

Söndag. -2011

Vad har hänt sen jag skrev sist? Inte speciellt mycket men kan väl skriva det i punktform.
  • Fyllt 20, varit på systemet, köpt ut, datorn kraschade, köpt ny dator,
  • "firat jul", jooobbat, firat nyår, bränt pengar på rean, nördat maria bros.
Det är väl vad jag har gjort, självklart massa mer men inget intressant om jag nu inte glömt dra upp något. Nyår var som alla andra gånger, rätt tråkig. om inte den här var liiite tråkigare. men inte är jag bitter för det!

Kan säga så mycket som att det känns riktigt bra ibland att vara singel. Umgås nästan bara med folk som har respektive, och jag känner mig inte avensjuk om vi säger så (menar nu inte att alla bråkar!!). tjaffs, bråk och återigen tjaffs. höhö menar inget illa, bara att jag trivs bra som det är nu. ;D enbart bry sig om sig själv, och ska det bråkas får jag lov att göra det med mig själv!

Aja, nu ska jag faktiskt nörda mario igen, riktigt slö idag. Tur att jessica ringde och väckte mig från tuppluren jag hade i soffan. Har faktiskt varit i hamn idag så jag steg upp tidigt!, just därför förtjänade jag en liiiten tupplur.

RSS 2.0