Lördag.

Godmorgon! eller, jag har varit vaken några timmar nu men ändå..
Känner att jag bara har skrivit negativa grejer i bloggen hela veckan och idag blir det nog ingen ändring på det. Min höft döööödar idag. Gah, nån som vill byta? Jag betalar gärna för att bli av med den! :) småless det här problemet.. Annars då? Död i huvudet, magen är död och hjärnan sitter nog inte där den ska. Halsen är knäpp men annars är det bra!

Nä, nu ska jag gå och klä på mig varma kläder, tokkallt idag ju? Sen sätta mig framför tvn en stund. Hörs!

Fredag. -tv

Gissa vad jag just hittade på tvn? ICE AGE 2!!!!
Hehe alla som känner mig vet vad jag tycker om det. ;)
Så nu då caroline bänkad en stund framöver!

Fredag.

.... hjärnsläpp ....

Vet inte hur jag ska börja inlägget, så vi skiter i det. Idag är det iaf lite bättre med förkylningen. Är knappt hes längre, dock kallsvettas jag som en gris. helt sjukt. Osså måste jag springa fram och tillbaka till toan för att inte göra någon olycka på golvet, om det ens skulle hända. Pratar om kväljningar och ingenting annat, haha.

Nu  står jag i valet och kvalet om jag ska äta plättar eller lax. Har suktat efter lax i en vecka nu men kändes småjobbigt.. Har ingen ork för o ställa mig vid spisen och låtsas somom jag vore en kock (för det är jag verkligen iinte!!). Nä, jag ska nog ligga kvar i soffan och känna lugnet. Titta på tv och sen äta!

Torsdag. -boring

Jävlar så tråkigt jag har. Eller det hela sitter väl i att jag är ensam. Eftersom jag varit sjuk så har jag inte umgåtts med någon på över två dagar! Enda människan jag träffat i max typ 2 min är andreas när han har kommit för att lämna/hämta något. Mooobbad! åh, tråk.
Och jag har riktig beslutsångest om jag ska till jobbet eller inte. Vill inte göra en repris från i måndags. Men det lutar nog mot att plågas igenom hela helgen av jobb (eller till på tisdag rättaresagt). Aja, vi får se!

Kom med förslag vad man kan hitta på! som inte är ansträngande..

Tordag. -otur

Vilken skitkväll jag hade igår! Eller rätt mys oxå. Såg gamla godingen "A walk to remember", huuuur bra är inte den filmen? Flännade som ett litet barn, åh. Direkt efter det slog jag igång "Remember me", har faktiskt aldrig sett den förr. Men det var ju inte ens lite bra heller? Eller kan det vara föratt jag inte orkade vara spec insatt i den så jag förstog inte hela filmen. Jag somnade då ifrån slutet, -i soffan.

Nu till hjärtattacken. Jag hade tänt två ljus på tvrumsbordet. Just när jag höll på att somna märker jag att det vart lite väl ljust. Tittar på ljusen och ena drar igång med världens låga. Var uppe på en millisekund och fick panik och tänkte att lägenheten kommer brinna upp! Sprang till köket och hämtade ett vattenglas att släcka med. Satt säkert i 5 minuter och bara stirra. Må låta töntigt, men jag vart skiträdd!
Tänk om jag hade somnat? Härligt att ta död på alla andra grannar, fyfan... Jag har alltid varit jättenoga med att släcka alla ljus och se till så att allt är lugnt. Min mami var ju rätt bra på att få olyckor av stearinljus just därför är jag extra noga..

Aja, som plus i kanten hade jag tydligen inte slängt igen dörren till frysen ordentligt och det märkte jag ju såklart inte förrän imorse. Vatten öööööverallt. Kan väl se det somatt jag avfrostade frysen men glömde ta ut maten, eh! haha fanå, jag orkar inte..

Låååååångt inlägg...

Onsdag. -still sick

Fortfarande sjuk, åh! Hoppas verkligen att det hinner gå över till imorgon. har ju en hel jobbarhelg framför mig. Men aja, jag kan inte göra så mycket annat än att hoppas att jag klarar av att jobba, annars blir det att ligga hemma och försöka bli frisk, funlife på en helg sådär!

Har nu även avbokat körlektionen för imorgon och istället bokat 2 nya tider om några veckor. Känns som att det är mycket pågång nu. Egentligen inte, men jag vill verkligen ha körkortet nu. Det enda som stoppar mig är jobbet.

Nä nu måste jag ställa mig och diska sen ta bort alla grejer som ligger framme. Borde inte, men måste! Skiter i att jag borde ta det lugnt. Måste passa på medans jag är hemma. Om än det ska ta hela dagen/kvällen att göra det, haha.

Hörs sen!


Tisdag. -mobilbilder


Vintern 2009. Kusin och jag


Träsktroll! & lite av min eländiga lgh


SnyggElin, höhö


Crilles student 2010


Buskissen Kiwi!


Snyggmilla!


Taggad?


Skelleftehamn 2010

Tisdag. -sjuk

Lite roligt att se att dom flesta inläggen innehåller nånting med räkningar, haha. Men det gjorde ju mitt förra inlägg oxå så.. Man blir ju alltid lika glad när lönen rullar in på kontot, dock så försvinner de ju lika fort på räkningarna!

Nämen strunt.. Sitter och pressar godis och har fortfarande inte slagit igång någon film än.. Det är riktigt påfrestande att käka godis för jag får ingen luft såfort jag äter nåt nu när jag är sjuk. Så antingen måste jag stanna upp och ta feta andetag eller låta som ett flåsande peddo som rökt i 65 år, höhö. Men det går ju det oxå!

Ähh, nu ska jag försöka få någon ordning på överföringen mellan mobil-dator. Fattar ingenting!!! så går det när man är hjärndöd. Jag har ju nått att roa mig med resten av kvällen iaf. Hööööööööööörs.

Tisdag.

Ligger hemma och är sjuk. Drog ju till jobbet igår. Tyvärr så var jag ju såklart efterklok. Pallade inte mer än 3 timmar på jobbet (orkade inte ens det), så drog jag hem helt döendes. Skulle nog ha stannat hemma igår. Men nu är jag iallafall hemma igen och ska försöka kurera mig med halstabletter, te och näsdukar och film. Fyfan vad tråkigt det är att ligga hemma helt ensam! Någon som känner sig lika sjuk som vill joina, eller känner att den oxå vill bli sjuk? Kom till Morön. ;) haha nejmen....

Har just betalat hyran och insåg att jag inte fått hem min teliaräkning. Jag blir gaaalen på räkningarna som man måste efterlysa för o få betala! Gah, önskar mer än gärna att det inte hade märkts något, men sån tur har man ju inte. Så får ta och ringa domdär imorgon och höra vart räkningen tagit vägen!

Ännu ett minus är att jag var tvungen att avboka min körlektion till imorgon. När fick jag nästa tid då? På torsdag klockan 7. ÖÖH!? Nja tror inte jag hinner bli frisk till dess så det blir nog att avboka den med. Men det tar vi imorgon isåfall.

Nu har jag skrivit nog med ointressanta grejer. Ska ta och leta mig en film och bara känna lugnet. Hörs sen!


Måndag.

Sjuk och jävlig! Men ändå ska jag försöka arbeta mig igenom den här dagen. Mår skit! Vill helst av allt lägga mig ner och sova bort hela dagen. Ta en kratta och skrapa i halsen sen dra upp klumpen i halsen som gör att jag känner mig spyfärdig hela tiden, gaaaahh..

Nämen nu ska vi vara positiva... eller nått! Ska börja dra mig till stan nu. hörs!

Lördag.

Gooodmorgon!
Finvädre idag ju, wieho!

Jag är då pigg och glad idag även fast jag bara sovit fyra timmar. Kom isäng alldeles för sent igår och jag vaknar ju alltid så sjukt tidigt på mornarna nu när jag jobbar jämt så det blev ju såklart jävligt lite sömn.. Men då kanske jag kan ta igen det imorgon istället!
Gårkvällen då.. Alkoholintag hos Elin, riktigt roligt vare! Sen blev det ut på station en sväng och slutligen max. Inte föratt jag hann äta något, huhu...

Nämen, ska kanske dra mig in på stan om en stund (om jag orkar gå) och snurra runt där med Sara sen får vi se vad som händer. Dricka ikväll igen? kan hända..


Emil, LaisvallarN, Jens, Jag och eliin

Torsdag.

Jag lever, tro det eller ej!

Nämen, datorn har ju inte riktigt varit min största prioritering. Sitter jag här så snabbkollar jag facebook sen lämnar jag datorn igen..
Min sammanfattning av dagarna den senaste veckan går ju rätt fort att berätta.
Jobba> Äta> Plugga> Sova!
Japp, thats it!

Har riktigt längtat för o få komma hem idag. Åkte in till stan med Emma som lix skulle kolla på en lägenhet just brevid mig så hon skulle hitta rätt. ;) haha. Men det känns goode tomt härhemma. Är ju van vid att alltid ha någon runtomkring mig men måste nog säga att det är rätt skönt ändå!

Lördag.

Dödstrött idag men jag får lov att hålla mig vaken till ikväll. Ska strax iväg med amanda på jobbet! Jag ska aldrig sova så länge som imorgon alltså. Sovmorgon är vad jag vill haaaaaaaa! gahh. Ähh. nu är det dags att bege sig utåt. Vi hörs!

Tisdag.

Skitväder idag men jag trivs. Skönt att det äntligen kommer in lite svalare luft i lägenheten, det behövs! Sen hinner man göra tråkigheter när man lix inte kan vara ute i solen. Så för mig har hela förmiddagen bestått av att städa.
Vet dock inte vad jag ska hitta på tills jag och Amanda drar till jobbet. Gah, vill typ börja jobba nu istället för 16. Ikväll när jag väl är där så ska jag försöka styra ihop mina jobbhelger lite bättre. Det håller ju somsagt inte, haha!

Alla vi vikarier vill byta åt höger och vänster men jag lyckas aldrig kunna göra det eftersom jag jobbar alla gånger, blöh! men jag ska göra mitt bästa. Vill ju liiiite fritid till att umgås oxå.


Måndag. -schema

Spanade just in mitt schema.. Ska man skratta eller gråta? Jag jobbar i princip alla helger 9 helger framöver. Just nu skrattar jag bara. men när jag väl har insett att det inte är rimligt så är det väl dags att börja gråta, hahaha! och inte är jag ledig på veckodagarna heller, haha nejnej.
Mitt schema är ju heeeeeeelt sjukt!! Måste försöka byta till mig bättre tider. det här håller ju inte?

Måndag. -vaaarmt

Gaaaah så härlig min lediga dag har varit! Drog till hamn och har umgåtts med camilla hela dagen. Suttit ute precis hela tiden oxå. Hunnit bli röd i anskitet, haha great. Hoppas att det hinner lägga sig till brunt fort istället!
Blev just hemskjutsad av Andreas och Palle så nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vad som händer. Trött är jag då iallafall inte. Men solen tar på krafterna, särskillt när jag är så dålig på att dricka vatten. Ska se till att ta mig en riktig kalldusch nudå.

Aja, skriver nog kanske senare!

Söndag.

Update igen. Har ingenting att komma med men vill ändå skriva, höhö..
Kvällspasset gick precis som jag hade förväntat mig, dvs galant! Nu ser jag däremot fram emot min lediga dag imorgon, riiiiktigt skönt! Blir att dra till hamn och steka sönder, kanske ta sig ett dopp oxå?

Frågan är ju bara vad man ska hitta på nu. Fullt medveten om att jag borde lägga mig och sova. Men jag tror nog att jag ska ta en 10-minutare i solariumet sen hoppa in i duschen och SEN försöka sova. Eller ännu bättre, spela wii! ah, vi får se hur jag gör..

Söndag.

Gaah vilket härligt väder det är ute! Dock tycker jag att det är lite varmt att sitta ute och sola. Men jag försöker. Måste ju få lite färg åtminstone.

Gårdagen vart ju inte riktigt som planerad. Slutade med att vi drog till burvik och skulle bada och basta osv. När vi väl kommer dit så är det redan massa folk där och som plus i kanten så regnade det. Så vi vände om till hamn och satt ute hos oskar och spelade kort och smådrack istället. Kom hem strax efter tolv och somnade ändå rättså tidigt. Så jobbpasset kommer nog gå galant ikväll!

Ska ta och göra iordning mina jordgubbar sen sätta mig ute på balkongen igen. Sen blir det att dra iväg till stan och sätta sig på bussen till Boliden. Kommer hem ikväll igen!

Veckans planer:
Måndag: Ledig, hamn?
Tisdag: Jobb 16-21
Onsdag: Umeå
Torsdag: Jobb 16-21
Fredag: Jobb 7-16
Lördag: Jobb 7-12, 16-21
Söndag: Ledig

Lördag.

Godmorgon! Eller jag steg upp vid 9-tiden så jag har varit uppe ett bra tag nu.
Sitter med svart hårfärg i håret och en ansiktsmask i hopp om att huden inte ska vara lika grå och torr. Dunkar musik på hög volym och ska ta och fixa några andra småfix nu innan jag hoppar in i duschen och blir människa igen. Senare idag blir det en sväng förbi stan med Camilla och Oskar sen hem till mig och sakta men säkert korka upp, great!

Förhoppningsvis kommer det upp några bilder i bloggen framöver. Vet att det är tråkigt utan bilder! Blir så när jag inte äger en fungerade kamera. Jobbar på saken!

Fredag. -hemmakväll

Antar att jag är en av dom få som sitter helt ensam ikväll och faktiskt tycker att det är riktigt skönt? Suttit ute på balkongen ett bra tag och lyssnat på grannens fest (läs: gitarrspelning) och allt annat oljud som hör till stadsfesten, haha. Dunkar på rätt bra även fast jag har balkongdörren stängd och tvn på. Men det går nog sova ändå! Jag ska absolut inte klaga för den här helgen är väl en av dom få som faktiskt gör att Skellefteå stad lever litegrann!?

Jag har då inte lyckats göra någonting av det jag hade tänkt göra. Har varken solat eller färgat håret. Får ta och göra det imorgon istället. Ska nu se klart Grease på tvn sen kanske slå igång en film eller nått. Hoppas på att bli trött snart! Är jävligt seg, men inte trött.

Ähh, babbelbabbel. bara massa strunt. Vi hörs!

Torsdag.

Tänkte bara göra en snabb update. Ska börja dra mig till jobbet på ungefär en halvtimme. Så jag måste skynda mig att torka/platta håret sen slänga i mig mormors goda fläskpankaka!

Blev ändrade planer för morgondagen, wonderful! Jobbar 7-16 istället för kväll, höhö. Så nu är jag helt öppen för förslag! Men jag antar att alla dricker imorgon?

Ahh, har småbrottomt. Vi hörs!


Onsdag.

Skitväder! Dock gör det väl inte spec mycket eftersom jag lix jobbar och håller mig mest inomhus.
Ska snart dra mig till stan sen ta bussen till Boliden. Har möte i två timmar sen jobb till 9 ikväll. Stannar där tills på fredagkväll. Peppad? Nej.. Vill vara ledig ju! åtminstone fredag, menmen. Pengar är det ju iallafall.

ähh, ska packa ner allt jag behöver sen bege mig in mot stan. Hörs nog senare till helgen!

Söndag.

Har ingenting vettigt att skriva. Det enda jag gör är att jobba eller ta det lugnt. Men jag trivs.

Vecka 27:
Måndag: 12-21
Tisdag: Ledig, fira sara
Onsdag: 13-21
Torsdag: 7-12, 16-21
Fredag: 12-21
Lördag: Ledig, stadsfesten
Söndag: 16-21

RSS 2.0