Fredag.

Heeelluueue!
Fredag idag vilket innebär helg. Fast jag har ju helg varje dag i 1,5 vecka till HÖHÖ. ;)
Matfesten var iaf ingen hitt. Robin skulle köpa mat men det slutade med att han hamnade på max istället, haha. Sen snurrade vi bara runt i skogen en stund innan jag bytte bil och umgicks med Fredrik och Jonatan istället. Sen for vi hem och såg en skräckis och efter det sovdags för min del. Jag har såååååååååån resfeber. Dock verkar jag ha sovit rätt hårt inatt. Vaknade aldrig av när jonatan gick och la sig vilket jag brukar göra, sen har jag tydligen pratat i sömnen hela natten. Resfeber? Joootack!

nepp, nu ska jag slöa lite framför tvn sen måste jag hämta min mobil som jag duktigt nog glömde på sunnanå!
MEN NI MÅ JU DÅ HAADE I KALLA SVERIGE ;)

Torsdag. -packa/matfesten

Blööh så jobbigt att packa, vill inte.. Önskade att allt bara fanns med så jag kunde sluta bry mig, för jag vet verkligen inte vad och hur mycket jag ska ta med mig. Men det löser sig! Har snart fått ner det viktigaste iaf, eller ja, typ.. tror det!

Ska ta ett litet uppehåll och dra vidare på matfesten med Robin och Lina istället. Sen hem och fixa litegrann sen blir det iväg till Jonatan och se "hur många lingon finns det i världen" myep myep, det är väl vad min kväll kommer att innehålla.

Måste säga att det var väldigt skönt att få vara helt ensam någon timme sådär, haha. Bara jag och musiken.. Skönt! nej, nu måste jag gå och fortsätta en stund innan jag blir hämtad.

Torsdag.

Men tjeenare då.
Det var inte igår jag skrev här direkt. ;b Haft fullt upp men jag stortrivs. Kortfattat sen sist jag skrev så har jag jobbat, varit på stugsistan, druckit, bowlat, spökhus, pajja knäet, kört över mina tår, hmm och ja, förmodligen det. Minns inte riktigt, haha.

Nu ska jag bara ta och få tummen ur och packa. FÖR VET NI VAD!!!!! Imorgon drar jag. HA-HA. nej förlåt...
Har även köpt mig ett hemmabiosystem så nu har jag äntligen ljud jag kan städa och packa till, perfect!

ähh orkar inte skriva mer. Hörs sen istället. HADE

Måndag.

DÖDSTRÖTT, är bara förnamnet för mig. Blev en delad tur för mig även idag. Jag bor somsagt på jobbet så alla som hör av sig, Ja jag lever! Jag orkar bara inte ha telefon i högsta hugg just nu, hehu.
Helgen har iaf gått bra, eller ja, kroppen har inte varit på min sida det minsta men på jobbet har det väl varit rättså lugnt tack och lov. Kom hem för en stund sen och har hunnit ta väärldens skönaste dusch. Kändes som att jag duschade bort halva mig. Huvudet väger minst ett ton fast jag bara stirrar in i väggen och det är helt tomt. För trött för o ens tänka, haha då är det illa.
Har iaf dragit på mig min onepiece (måste vara bland det bästa köpet jag gjort) och bege mig till Jonatan. Alltid skönt att slänga sig på soffan och se film och bara allmänt ta det lungt, utan att vara själv. Är rätt säker på att jag kommer slockna innan filmen ens är över men vad gör det om 100 år?!

Dax att dra sig innan klockan blir alltför mycket. Har låång sovmorgon imorgon, och tro mig, jag ska sova!! Godnatt.

Fredag.

Usch så slö jag är idag! Ligger i soffan och har inte ens klätt på mig än, men jag ska ta tag i mitt liv direkt efter jag skrivit klart detta.. Känns konstigt o börja klockan fyra för hela sommarn har jag börjat tolv som senast.. Eftersom jag jobbar nästintill 100 procent så kan man inte lägga sånnahär kortdagar..

Såg just att det bara är 2 veckor tills jag lämnar kalla sverige, höhö nice! Måste ner på stan någon dag och inhandla massa saker som jag kommer behöva.. Har jag tur så är allt på rea, vilket det borde vara. :)

Har nu kommit fram till att jag förmodligen sviker Boliden redan ikväll. Ja, jag vet att det är jävligt ovärt att köra hem efter jobbet men samtidigt.. Jag orkar inte sitta där hela helgen, så jag hinner ju kanske hitta på något i några få timmar innan jag måste skalla kudden. Så, så får det nog bli. Men blir jag megatrött innan jag slutat så är det ju klart att jag stannar där=) Får kanske göra en repris från igår? haha. Åkte bil hela kvällen med Robin och Lina, var ute mitt i skogen och kollade på läskiga hus och Lina skrämde skiten ur mig! Förmodligen föratt jag var den enda mesiga som är livrädd..

ÄHH, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för femtimmars jobb! Ta mig en värktablett sen är det bara att köra igång. HADE!

Fredag. -jobbarhelg

Nu är helgen här igen. Dock ingen ledighet för min del för jag jobbar ända tills på torsdag! Inget jag direkt ser fram emot.. Men det är somvanligt, man är jätteotaggad före helgen men sen när man väl kommit in i det så känns det sjukt skönt när det verkligen är över. Har dock dubbeldelade turer i helgen så jag befinner mig i Boliden tills på måndag, mindre kul..

Drar upp nästa veckas planer redan nu;
Måndag: 7-12
Tisdag: 16-21
Onsdag: 7-12, 16-21
Torsdag: 7-16
Fredag: fest?
Lördag: fest?
Söndag: Jessica fyller år

Torsdag.

Alltså jag var helt inställd igår på att det var fredag. Dricka mitt i veckan är inte riktigt vad jag sysslar med men så vart det iallafall. Stressande måttligt igår, hade ett core-pass klockan sju och robin skulle hämta mig halv 9 hos mig. Fick en kvart på mig att duscha och fixa mig men nooog hann jag minsann! :D Vi drog iaf till Fredde på torpet sen vidare på Allstar/Mollys. Mja, thats it. Sitter hos Jonatan just nu och vettefan vad jag ska göra.. Tror jag ska börja städa eller något, han är på jobbet och jag har ingen bil här så jag tar mig inte hem förrän någon kommer och hämtar mig, haha. Det är väl lika bra jag passar på när jag ändå inte är någon tvtittare och här orkar jag inte sitta hela dagen..

Så blir det! HAAAAAAAADE.

Onsdag.

Hallådääääärå.
Ledig idag och det känns väl,... rättså skönt! Lite långtråkigt kanske. Men jag behöver det nog, så jag ska försöka njuta. Har hittills idag inte gjort så mycket. Vaknade upp hos jonatan och sen for jag till mami en sväng. Är nu hemma och har duschat och ska strax tillbaka till mamma för o skjutsa henne till busstationen. Efter det blir det nå ärenden på stan och träna ikväll! Det är allt jag har planerat hittills iaf. :)

Har nu fått mig en resväska av min snälla moster och biljetterna har kommit så nu är det bara att tagga till. Min beställning från Nelly har även kommit så jag måste ta och prova det med. wieho!

Söndag.

Nu är även denna helg över.
Jag är så trött idag så jag vet varken ut eller in. Slumrade till nyss men måste verkligen försöka hålla mig vaken. Är sjukt sliten, inte bakis utan bara väldigt trött. Tyvärr blev det inget med vattenskotern osv, för dåligt väder.. Hoppas man får fler tillfällen! Dock börjar det ju dra ihop sig såsmåningom.. Jag har som redan alla helger uppbokade resten av den här månaden så det kan bli lite tajt.. Jobbar nu till helgen, födelsedagsfest helgen efter det sen drar jag ju iväg till turkiet efter det. Aja, det får lov att gå! Jag har ju inte direkt tråkiga planer ändå så. ;b
ähh, nu ska jag hoppa in i duschen sen bege mig vidare och umgås.. hörs!

Veckans planer:
Måndag: 12-21
Tisdag: 7-16, tvätta
Onsdag: Stan, träna
Torsdag: Träna
Fredag: 16-21
Lördag: 7-12, 16-21
Söndag: 7-12, 16-21

Lördag. -degerträsk

Godmorgon!
Steg upp för en timme sen och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för dagen. Får skynda mig lite för jag måste iväg på solbacken och handla lite grejer oxå innan jag beger mig till hamn. När alla vaknat drar vi vidare till Degerträsk och firar Robin. Sover över i stava till imorgon, hemma på kvällen nångång. Blir noooog bra. Dock är det bara jag och Camilla där som tjej så vi får väl kampa ihop ordentligt så inte killarna bestämmer allt för mycket, haha. Om vädret tillåter så blir det vattenskoter osv, hoppaaas!

Iaf, vet inte om jag sagt att jag bytt tillbaka till halebop nu? Isf vet ni det nu! Är riktigt arg över att telia inte informerat om att dom har ändrat villkoren så nu vart min senaste räkning på över 500 spänn, inte okej! Men nu är jag trogen halebop'are igen.

Mja, det var väl typ det... Nu blire duschen! Haaaaaaaaaaaaaade.


Hotellet i Alanya!
(dålig bild)

Fredag. -wieho!

Hejdär.
Gör en goode snabb update nu. Ska dra mig till Piteå nu en snabbis sen blir det direkt hem och sova. Börjar redan bli trött men jag får väl sova i bilen om inte annat. ;b hann iaf göra allt som jag skulle göra idag förutom att tvätta hos mamma. :/ aja, får försöka lösa det på något vis.
Nu är iaf resan bokad och betald. ALANYA 26 AUGUSTI, FIIIIIINNALLY!

Fredag.

Godmorgon.
Har just o pass varit vaken en timme. Var väl kanske tur att mormor ringde annars hade jag nog sovit ett par timmar till. Känns som att jag är bakis idag, haha! Är skitslö i kroppen och huvudet känns tungt, men jag var helt nykter igår. Efter jobbet for jag och Jenny förbi mamma och lämnade vatten, sen begav vi oss direkt och hämtade upp Patrik i ursviken och sedan vidare till Byske för o grilla och umgås med Robin och Fredrik. Ja, det var väl det.. Kom hem vid 2 och pratade sen alldeles för länge i telefon så slocknade rätt sent imorse..

Menmen, nu är jag nästan på benen iaf. Har massor att göra idag! Eller egentligen inte, men det känns mycket iaf. ;b ska försöka få tummen ur o dra mig till mamma och börja tvätta en massa kläder, sen in till stan o betala resan, handla med dom vi ska till deger med imorgon plus systemet, sen gymma och städa bilen och efter det blir det väl att köra alkolisterna ikväll. Japp, där har ni hela min dag/kväll.

Torsdag. -less

Hejhej.
Måste bege mig till Boliden nu strax. Usch, jag vill inte! Men jag får ju helg om 10 timmar så jag borde väl egentligen inte klaga, men jag är sååå less.. Skönt med semester om tre veckor, även om den bara är en vecka lång ska jag njuta till max.

Aja, nu ska jag faktiskt dra mig.  Hörs säkert ikväll!

Onsdag. -trött

Är helt slut i både huvet och kroppen så det blir alldeles strax sängen. For iväg på gymmet, och fyfan vad jobbigt det var! Men jag överlevde iallafall. Sen bjöd Jonatan över på en väldigt sen middag och nu sitter jag bara hemma, eller jag har väl varit hemma i drygt en timme redan. Och resan vart äntligen bokad, eller vi har inte betalat den än så än så länge tänker jag inte vara överlycklig. Det får jag se till och bli på fredag istället när det verkligen är gjort. ;b

Men nu blir det sängen och ligga och spela på telefonen (höhö blivit spelberoende igen, måste nog byta tillbaka telefon snart) sen blir det somsagt att sova. Godnatt med er! Jobb imorgon 12-21 sen HELG!

Onsdag. -äckelspindel

Halloj!
Nyss hemkommen från Boliden. ( haha höll på att skriva örebro, wtf?!)
Fick inte världens bästa uppvaknande imorse. Ellerja, jag tog mig upp ur sängen trött och jävlig som vanligt, och när jag gick in på toan så inser jag att jag har vääärldens jävla spindel på axeln. Får panik och försöker skaka av mig den och inser snabbt att jag kan inte skrika för då väcker jag hela huset. Från att vara dödstrött till att bli super"pigg" på en halv sekund. Ja, att det ska behövas en spindel för o vakna till.... haha! Jag försov mig ju iallafall inte. ;)

Aja, nu är det disken jag måste ta tag i sen ska jag väl........ göra ingenting. Jenny hämtar upp mig om drygt en timme och då ska vi tillbaka till Resia och förhoppningsvis boka resan. HERREGUD vad tid och tjoller det tar. Men nu hoppas jag verkligen att det blir av. Sen blir det att umgås med henne resten av kvällen och gymma med Camilla därimellan!


Tisdag.

Halloj!
Jag måste ha hamnat i någon sovmani eller något. Slockade 8 igårkväll och vaknade fem minuter i sju imorse. Alltså försov jag mig från jobbet. Herregud. Men jag lyckades vara där halv 8 iallafall så jag hann göra allt utan stress tack och lov. Slutade 12 idag och har hunnit sova två timmar nu med. oooohshit.
Aja, gör bara en snabb update. Ska strax bege mig till jobbet igen och försöka vara duktig o jobba. Är mest bara less men som tur är så slutar jag tolv imorgon sen har jag bara torsdagen kvar finally! sover i boliden.... hade!

Måndag.

Måtte den här veckan gå fort! Eller vid torsdag får de gärna stoppa lite, för då är jag nämligen ledig resten av veckan. huhu sjukt otaggad på att jobba. Men duktig har jag varit som jobbat på min "lediga" dag så nu är det bortgjort..
Har inte hunnit göra så mycket mer än middag och stökat bort litegrann härhemma sen jag slutade jobba. Nu ska jag lägga mig o pressa i solariumet. Jag är väl förmodligen den enda som ser ut som ett spöke, usch!

Har inga planer alls ikväll, SKÖNT! Förhoppningsvis blir den lugn och jag ska då allt sova tidigt ikväll. haAde.

RSS 2.0