Torsdag.

Hejhejhallå.
Lite snabb update. Är på benen, knappt men det går framåt iallafall. Det är huvudsaken! Mamma ordnade lite lunch åt mig och framåt middagen så lyckades jag iaf få orken till att laga pyttipanna. Fick mig även ipren som tyvärr inte funkar heller.

Har fått en akuttid på vårdcentralen halv 9 imorgon. Då hoppas jag innerligt att något händer. Jag må ha haft värk i fleera år, men just dom senaste dagarna har tagit alla medaljpriser som finns. Jag har noll förväntningar om att dom kommer att komma med något vettigt. Har alltid haft fördomar om läkare. Det händer inte ett skit helt enkelt. Men vi får se!

Sover hos mamma ikväll eftersom hon har min bil så jag får skjuts ditbort imorgon. Då får jag samtidigt sova på min gamla madrass som är lite bättre än den jag har härhemma.

Hörs troligtvis imorgon!

Torsdag.

Sådärja, då har man blivit sjuk igen. GREAT! åhh, ett skott i pannan tack.
Feber, förkylning och värk som kallas duga. Tyvärr måste jag dra till doktorn inom en snar framtid och fixa fram starkare värktabletter. Alvedon funkar verkligen inte på denna smärta. Sovit skitdåligt nu i två nätter.

Ligga gör ont för höfterna, är jag uppe och går så blir jag yr direkt, förmodligen av min 39 graders feber. Jag har det som lätt. ;b

Nej, närsomhelst dyker mamma upp och snor bilen av mig. Förhoppningsvis har hon nått smart tips att komma med för det här kommer inte hålla länge.

Nu kom hon, hörs sen!

Onsdag.

Hallådär!
Ingen toppendag idag direkt. Somnade med huvudvärk och har sovit riktigt dåligt inatt med tanke på att den fortsatte ända tills nu på morgonen. Camilla sov hos mig inatt så hon fick vara min betjänt och ge mig alvedon osv. Tog mig bara inte upp ur sängen. Men efter en halvtimmes sömn igen så är det mycket bättre. Både huvudvärken och illamåendet är borta. Usch vad less jag börjar bli på dethär, vem vill offra sig att dra ut mina osynliga knivar i höften? Pris utdelas..

Nej, slut på bubbelpratet. Ska strax bege mig till mami och ikväll blir det att umgås med Jessica eller bara ligga hemma och slappa framför alla avsnitt jag har missat förra veckan när jag jobbade. Igår var jag på topp, men nog kan det förändras fort, uppenbarligen.

Hörs senare..

Tisdag. -städ

Sådärja, nu är det färdigstädat. Har bara köket och toagolvet kvar men det får nog vänta tills imorgon. Blir alltid lika arg över min jävla dammsugare. Skulle garanterat bli bättre om jag gick och sopade alla golv istället, riktigt värdelös är den. Och soffan!?!. Haaaaaaaaaaaaata med stort H! usch, jag behöver verkligen köpa en ny. Många fäller säkert en tår för dendär skiten när jag slänger ut soffan. ;) haha. Nej men det verkar bara vara jag av mina kära vänner som inser hur hemsk den är. Den är ju inte ens skön längre!! Nepp, en ny soffa åt caroline dom närmsta månaderna, check!

Nu blir det att försöka få ordning på kuddarna i soffan (blööööööh, hata återigen), sen hoppa in i duschen. Ska försöka ha i hårinpackningen minst två timmar! Mitt hår är ju risigare än en risbuske..
Hej så länge!

Tisdag.

Godmorgon! eller det var för ca en timme sen för mig. Riktigt skönt med sovmorgon. Dock har jag bara hunnit  med en tio-minutare i solariumet sen legat och dragit mig i sängen..

Ska slänga i mig lite gröt till "frukost" sen ta tag i städningen härhemma. Ska även hem till mami en sväng eftersom hon ville storhandla. Sen får vi se om jag orkar och hinner ta bakningen idag eller om jag sparar det till imorgon, är ju faktiskt ledig då oxå så jag har ju tid över.

Hörs senare!

Måndag.

Ny vecka, nya möjligheter. Eller?
Hursom, måndagar är alltid en plåga. Iallafall efter att man har jobbat helgen. Blev mycket mer jobb än vad jag hade på schemat men jag klagar inte! Dock så börjar min helg nu, ledig i två (!!!) dagar, minst sagt goode skönt! Ska se till att få egentid och fixa massa nödvändiga saker. Städa, baka, ringa och styra upp sakor och ting, fixa viktiga papper osv. ah, det roliga man gärna gör varje dag.. Annars blir det väl som lugnt antar jag.

Veckans schema:
Måndag: 7-12
Tisdag: Leeeeeeedig!
Onsdag: Leedig!
Torsdag: 7-12
Fredag: 12-21
Lördag: 16-21
Söndag: Ledig!

Inte alls tokigt schema i veckan. ;) Dock hoppas jag på mer jobb, särskilt i helgen!

Lördag.

Tjeeeeeeeeeeenaredå.
Vaknade upp av att solen lyste rakt i ögonen på mig. Huuuuuuuur skönt?! aja, riktigt fint väder verkar det vara iallfall, dock är det nog garanterat svinkallt ute. Jag ska strax bege mig ut och sätta i motorvärmaren så bilen är någorlunda okej när jag ska iväg till jobbet.
Kommer sova i Boliden tills på måndag sen är jag ledig i heela två dagar! Jobbar 16-21 ikväll, 7-21 på söndag och delat på måndag. Hoppas jag överlever, har åkt på förkylning. :(

haha jaja, bara massa skitsnack. vi hörs!

Tisdag.

Hallådär!
Ingenting spännande har hänt idag. Jobbat, for hem en sväng till mor/far och sov, sen hem till lägenheten bara. Har så fruktansvärt ont, verkligen jätteont. Värken tar död på mig när som helst. Höfterna må vara, det är standard. Men vad hände med min axel/arm? Jag döööööööööööör. Sen har jag träningvärk i benen med, vart kom det ens ifrån? Haha.
Tror att jag ska smörja axeln med andreas häxblandning som han har lämnat här, förhoppningsvis hjälper det lite iallafall.

Alla hjärtans dag igår. Jag är väl en av dom få som faktiskt inte bryr mig speciellt mycket om att vara ensam. Det är ju oftast skönt?! inte alltid, men ofta. Jag åt iaf gomiddag med Sandra och Jenny på norrböle. Och när vi väl skulle bege oss hemåt så började oljelampan på bilen lysa. Och som man har lärt sig, stäng direkt av bilen och gå ut och kolla oljan. Sagt och gjort! Grejen var bara att det var så jävla kallt att mitt centrallås på bilen kråglar och alla dörrar låste sig! Fuuun, där står jag på sidan av vägen och blir ägd av min egna bil!! Aja, omständigt vart det. Hem till mamma och hämta min hemnyckel sen hem till mig och hämta reservnyckeln till bilen..

Nog om det! Ska ringa jenny nu och beklaga mig sen fortsätta att dö i soffan. Känner mig verkligen inte kry ikväll.

Söndag/Måndag.

Herregud, jag borde ha lagt mig för längesen. Dock är jag inte det minsta trött, kan bero på att jag steg upp rätt sent idag och inte gjort ett skit. Umgåtts med Jimmy annars bara suttit framför denhär dumburken. eller okej, även fått tillbaka min bil och lämnat av robin. Mhm, där har ni hela min dag.

Hittade massa gamla låtar från en konstig tid. Så nu ska jag faktiskt tvätta av mig sminket och gå o lägga mig och fundera över saker och ting. Det kan garanterat behövas. Godnatt.

Söndag.

Mina uppdateringar är verkligen sämst just nu. Men jag skriver ju sällan nåt vettigt ändå så det gör ingenting!

Helgen då? I fredags jobbade jag kväll sen drog jag hem och gjorde, ingenting. Vid tolvsnåret drog jag och camilla till olles med nå fulla pojkar. Har aldrig varit med om dess like, så sjukt mycket folk det var! Rätt jobbigt när man går runt där nykter och alla knuffar sig fram osv. menmen, det var trevligt ändå!
Igår vart det smådrickande hemma hos Andreas i hamn. Efter det drog jag och stefan ut på olles där det enbart var gamlingar. Dock så kom det folk i våran ålder lite senare. Hittade åt favoritjessica och tappade bort stefan. Efter krogen drog jag och Jimmy till frasses o käkade ( tack för maten;) ) och sen ge sig på ett avsnitt av solsidan som jag förövrigt aldrig sett förr, sen sova! Haha ja, typ det. intressant? inte direkt.

Åter en påminnelse till mig själv om vad jag har att vänta mig i veckan:

Måndag: Möte på af
Tisdag: Jobb 7-12, lönesamtal
Onsdag: 16-21
Torsdag: 16-21
Fredag: Fixa bilen?
Lördag: 16-21
Söndag: 16-21

Måndag.

Då har vi måndag igen, dock är det snart slut tack och lov! Har varit riktigt seg idag, och segt på jobbet. Men nu är den snart över iallafall! Ska sätta mig i soffan och slå igång tvplay med lite cola och chips. ;) dock tar en chipspåse över två veckor att äta upp så det börjar bli dax att käka den redan nu. Mycket mer än så händer inte ikväll. Sängen ropar, men ska hinna se ett avsnitt av Sveriges värsta bilförare innan jag hoppar isäng.
Min lediga dag imorgon är mer än efterlängtad. Ska sova så länge jag bara kan, och göra absolut ingenting (vi får väl se hur det går med det) sen kommer Camilla och flyttar in i två dagar, tummen upp!

Nej, dax att sätta igång avsnittet så jag får lägga mig nångång. Godnatt!

Söndag.

Jahapp, nu är klockan tre och det betyder att jag måste börja bege mig till bilen för o dra till Boliden.  Verkligen inte sugen på att jobba ikväll, men vad gör man. Jag var ju ledig förra lördagskvällen så nu måste jag jobba igen mitt pass, vilket blev ikväll. Kommer att sova där eftersom jag börjar redan kl 7 imorgon så det är som onödigt att dra hem..

Menmen, gårkvällen? Ja, den var helt okej! tack till alla som medverkade.

Veckans planer(jobb):
Måndag: 7-12, 16-21
Tisdag: Leedig. Försöka omformatera gamla datorn osv
Onsdag: 7-12
Torsdag: 7-16
Fredag: 12-21
Lördag: Ledig. ?
Söndag: Ledig. ?

Haha sjukt ovärt inlägg. Men nu ska jag bege mig. Hörs sen!

Lördag.

Hallådär!
Såg att det var en vecka sen jag skrev sist. Och jag kan meddela att det faktiskt vart ett bilköp för mig! Ford mondeo för dom som bryr sig. Man får världens frihet nu när man har bil, jag tar mig vart jag vill, när jag vill! Minst sagt väldigt skönt.

Annars då? Håller på att städa för fullt och ska bara invänta camilla så vi kan dra en sväng på solbacken och fara hem till mamma och hämta min tvätt som jag var tvungen att starta hos henne igårkväll. Var i Piteå igår så all stress får jag på mig idag istället. Men det ska nog gå ändå.

Nej, nu måste jag fan sätta igång. Fram med dammsugaren sen hoppa in i duschen om jag hinner det innan camilla dyker upp. Tjejfest står på schemat för ikväll. toppen!

Hörs senareeeee. Ska försöka uppdatera bättre!


RSS 2.0