Söndag.

Jajävlar vilken helg alltså.
Gårdagen spenderades hos Andreas precis som planerat. Kom lagomt till maten var klar så det var bara att sätta sig ner och börja äta. ;) Efter det satt vi bara ute och njöt innan vi begav oss in och spelade kort osv. Sen fick vi för oss att dra till beachpartyt i Lövånger. Sagt och gjort!.. Var riktigt mycket folk och alla var veeerkligen vitklädda som var temat, haha. Vi var nog dom enda som inte riktigt hade tagit in detdär.. Sen vart det bråk och vi valde att dra hem istället.
Vaknade upp bakis så idag har det inte blivit något annat än att ligga i soffan och feta oss. Kvällen blir lika lugn. Ska strax hämta upp Lina sen ska vi iväg till Jenny och snacka skit och allmänt mysa bara.
Så sjukt tråkigt bara när ens vänner går skilda vägar och att vi allihop inte kommer kunna umgås på samma sätt som tidigare. Så håller alla tummar på att dom löser problemet och iallafall blir vänner!

Nepp, nu ska jag leta åt en annan mobil att använda sen ska jag bege mig. Hörs!

Veckans planer:
Måndag: 7-17
Tisdag: 7-12, 18-21
Onsdag: 7-12
Torsdag: 12-21
Fredag: Ledig!, ?
Lördag: Fira Robin i degerträsk
Söndag: Vattenskoter osv

Lördag.

Men tjenaredå.
Utvilad vart jag då inte igår som jag skrev att jag skulle försöka vara. Somna tidigt gjorde vi, men jag vaknade redan vid sju på morgonen och kunde bara inte sova mer. Så igår när vi började dricka var jag dödstrött, hade ont i huvudet osv. Jag började dricka vid halv 3 men var ändå den enda som var nykter igår. Haha alkoholen tog inte i mig det minsta. Men skönt att vakna nu utvilad och inte det minsta bakis. Nu gäller det bara att få tummen ur och hoppa in i duschen och göra sig redo för o dra till hamn och grilla hos Andreas.
Lika bra o skaffa sig en lägenhet i hamn för jag är ju där jämt, haha. Jag har ju som bara Jonatan och Jenny kvar i stan och Jenny har redan tittat på en lägenhet i hamn så snart har alla lämnat mig kvar själv i stan, huhu..


Huhu nu ska jag försöka dra mig från
mitt mysig täcke och hoppa in i duschen
och göra mig klar! HAADE

Torsdag.

Men hallåja.
Då har vi snart helgen igen då. Verkar ju inte vara något annat än helg jämt, haha. Veckorna går hur fort som helst alltså. Men klagar jag? haha nja inte direkt, så länge jag är ledig på helgerna så är jag nöjd. ;) Chefen drog med mig på kontoret idag och jag trodde att hon skulle ha allvarligt snack med mig men det var då inte alls farligt, haha. Så nu vet hon om att jag kommer söka mig till stan senare och det lät som att hon skulle hjälpa mig. Men några perioder ville hon att jag skulle stanna, så vi får väl se hur allt slutar.

Annars då? Mja, händer väl inte speciellt mycket. Jobbar, umgås och sover. Intressant huh? nja inte direkt. Eller ja, har fått ett mindre roligt samtal i veckan som gör att jag ska på ett "möte" imorgon och resan är fortfarande inte bokad. Allt hänger på om Peters kompis lyckas få ledigt eller inte. Håller alla tummar!

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen så jag hinner bli klar innan Camillas träning slutar så vi kan bege oss till hamn. Ska hämta nå grejer där sen umgås med (en tydligen full?! PÅ EN TORSDAG!!) jonatan. Förhoppningsvis hittar vi på nå kul och inte bara sitter inne och ser film och snackar skit som vi gör allra bäst! höhö.
Blir att försöka sova tidigt ikväll så man tar sig upp imorgon pigg och utvilad. Nu har jag iallafall fått disskutera ut allt med Robert som förmodligen är den enda som alltid lyckas lösa eller lugna ner mina problem, haha.

(kul att ingenting har något sammanhang, haha)

Måndag.

Hallådär! Blir en liten snabb update om vart jag håller hus i veckan bara. Sitter just nu i hamn själv men ska bege mig till stan för o fixa ett pass innan jag beger mig till Boliden och jobbar!
Är inneboende i hamn fram till helgen nångång!

Veckans planer:
Måndag: fixa pass, 12-21, jonte
Tisdag: Hamn, träna
Onsdag: 7-12, 16-21
Torsdag: 7-15
Fredag: fest?
Lördag: fest?
Söndag: sova.

Helt okej jobbarvecka nu när jag bytt bort två dagar och endast jobbar tre den här veckan!!=D

Lördag.

Hejdär!
Mår finfint efter gårkvällens bravader. Höhö kan nog bero på att jag var den enda "nyktra" av umgänget. Hann knappt dricka något innan vi drog ut på Trästocks som är lika dåligt varje år. Men jag köpte mig faktiskt en langos för första gången i mitt liv! höhö inte alls efter... Nä men det vart en rätt tidig kväll. Var nog hemma strax efter 1 igår skulle jag tro. Lika bra var det för nu är jag pigg och utvilad idag istället. :)

När som helst kommer Camilla hit med min bil och då ska vi förbi solbacken en sväng o göra nå ärenden och sen ska jag och jenny boka resan! Efter det blir det tillbaka till hamn och börja dricka igen. Haade!

Tisdag.

Kom hem med två baslinnen, en tröja och mindre slitna hårtoppar från stan, haha. Syns knappt att jag klippt mig, men det är då mycket fräschare nu iallafall. Sen även lite mer information om resor. Lutar mest åt Bulgarien tror jag, men inget är säkert än så länge. Allt kommer att bero på min chef som förhoppningsvis ger mig en veckas semester. Tro mig, det kan jag verkligen behöva. I måndags kom massa arbetskompisar tillbaka från semestern pigga och glada och själv ser man ut som man just vaknat upp från dem döda. Ungefär så känns det, haha. Så semester välkomnas väldigt mycket!

Nu strax ska jag bege mig till Jonatan och sen ska vi vidare till Jenny och hämta min laddare och sen förbi Fredrik och hämta mina skor. uschja, jag har spritt ut grejer lite här o var men nu ska jag hämta hem allt igen! Efter det vet jag inte riktigt vad det blir. Förmodligen hjälpa honom med nå hyllor osv sen kanske vi hittar på något med Robin om orken finns. :) Vi får somsagt se!

Tisdag. -impuls

Chenare då!
Vi drog ut ett gäng och impulsfiskade inatt i brist på sömn. Ingen av oss var speciellt trötta så vi passade på att dra ut istället. Tyvärr blev det ingen fisk, eller jo, en liiiiiiiten för Jessica haha. Resten var bara arg föratt det vakade överallt men inget napp. Vid halv 3 drog vi hem när det började regna som mest. Somnade nog faktiskt före fyra ändå så det var ju bättre än förväntat!
Bokade även in en klipptid bara sådär igårkväll så nu ska jag bege mig ner på stan och köpa tråkiga saker men som man ändå använder dagligen innan klipptiden börjar. Efter det ska jag till Anderstorp och hämta upp Jenny och sen tillbaka till stan och gå in på resebyråer.

Haaadee!

Måndag.

åhh vad värdelöst! Slocknade vid fyra och vaknade nu vid åtta...... Vart liiiite för lång tupplur. Hur ska jag nu kunna somna ikväll? haha kommer bli omöjligt. Tur jag är ledig i två dagar så jag hinner nog inte ändra på dygnsrytmen så mycket.

Mitt soffletande går inte alls bra.. Har kollat på blocket, ikea och lite här o var på möbelaffärer. Hittade ju en på Mio men den fanns inte i lager så den får dom inte hem förrän om typ 7 veckor.. Iofs har jag ju inte direkt brottomt med en soffan men jag vill ha den nu!! blöh, ja vi får se hur jag gör med detta. Hittade även en skitbra säng på jysk med "billigt" pris, men det kan jag glömma för jag har alldeles förliten lägenhet för o köpa en större säng. huhu.

ähh, nu ska jag hoppa in i duschen och myser ner i onepiece'en och spela lite wii i inväntan på att Jessica ska höra av sig. Hoj!

Måndag. -döslut

ääääääääääääääntligen!!! HELG! för min del iallafall. Tankeverksamheten har totalkraschat. Kroppen, mja, ont lite här o där men den går framåt iallafall, haha. Vilken helg alltså. Jag är döslut så nu tackar jag Jessica som fixat så jag får vara ledig två dagar.. Jag ska njuta till max vill jag lova. Ännu bättre är att jag är ledig 3 helger innan jag jobbar nästa så det är ju perfekt!

Mycket mer än så har jag inte att säga, ska bara lata mig resten av dagen. Se lite tv, sitta lite här, spela wii osv.. Ja ni förstår! Hööööööres.

Veckans planer:
Måndag: 7-12
Tisdag: Stan, kolla resor
Onsdag: städa, träna?
Torsdag: 12-21
Fredag: 7-15
Lördag: fest?
Söndag: sova!

höhö, rätt chill vecka må jag säga. ;)

Torsdag.

Hallådär. Slödag idag måste jag säga.. Men snart ska jag göra ett ryck och försöka städa litegrann som jag lovat mig själv i tisdags. Slutförde ju inte allt sist så..
Ligger just nu i sängen och lyssnar på gammal musik och har det allmänt gött. Dock vill inget vara på min sida idag. Internet har gett upp flera gånger, jag kan inte spela på wiiet för jag har slut batteri och hittar inte några nya härhemma osv.. Menmen, det funkar ändå! Kom på att jag har webcam på datorn så jag har suttit och fulat mig i den en stund, haha. Men lägger bara upp en slapparbild som visar hela min dag i stort sett...


Tisdag.

Hejhej!
Som jag skrev tidigare så är inte min dag mer intressant än att jag städar och tvättar. Men fuskar lite på städet för jag är så sjukt trött så golven och disken tar jag nog på torsdag istället. Men fyfan vilken svinstia det varit här, nu ser det iaf någorlunda bra ut. Har även hunnit förbi OnOff med jonatan eftersom vi tänkte att det kanske skulle vara megabilligt nu när dom går i kk, men icket. Måste köpa mig en ny hdmi-kabel och lite ljud mellan tvn och datorn men det får jag väl spara till senare då. Hade ju tänkt köpa mig en ny soffa nästa vecka så vi får väl se..

Och äntligen har skitvädret kommit!! Jag har väntat sen i fredags men det kommer inte regn förrän nu.. Håller allla tummar på att det är skitväder i helgen så man inte behöver ha någon ångest över att man befinner sig på jobbet. ;) Dödligt varmt att jobba när det är sol och tusen grader. Så regna och lagomt kallt i helgen tack!

Nee, nu är det dax att hoppa in i duschen sen ta tag i tvättstugan en sista gång sen fara till mami och käka vofflor. ;) efter det blir det att hämta lite grejer hos Fredrik och sen får vi se vad det blir, haha.


Måndag.

Chenaredå!
Äntligen jobbat klart "helgen", dock vid fyra idag men fyfan vad segt timmarna gick efter lunchen. Var dödstrött och hade nog lätt somnat ståendes. Men jag lyckades hålla mig vaken och jag har faktiskt inte ens vilat ännu! For till mamsen och åt smörgåstårta direkt efter jobbet  men var osocial och for hem efter det eftersom jag annars hade somnat.

Nu har jag duschat och dragit på mig min mysiga onepiece och ska iväg och titta på bb nu. Blir att sova rätt tidigt ikväll för imorgon är hela dagen uppbokad med tvätt och städ för min del. Ser förjävligt ut här hemma så jag måste verkligen ta tag i det nu när jag är ledig. Vila får jag väl göra på torsdag istället när jag är ledig nästa gång innan jobbarhelgen startar igen, haha. Nepp, dax att dra sig från datorn. Tråkig update imorgon istället. Hörs!

och Jocke............ sänk volymen!!! hela området hör dig.

Söndag.

Söndag idag och snart är helgen avklarad, bara fem timmar kvar för min del. Dock jobbar jag imorgon oxå så än kan jag inte slappna av.
Har hunnit käka, vattna blommorna och plockat jordgubbar sen jag fick rast så nu ska jag slänga mig på soffan och försöka sova lite så jag orkar med ikväll. Har sovit så dåligt dom tre senaste nätterna för det har varit sjukt varmt så nu ska jag ta igen mig lite.

Veckans planer:
Måndag: 7-16
Tisdag: Tvätt/städ
Onsdag: 16-21
Torsdag: Ledig!
Fredag: 12-21
Lördag: 6.45-17
Söndag: 7-12, 16-21

Fredag.

Hallådär.
Sitter just nu helt ensam i Boliden, inte så kul dvs. Jobbar hela helgen så jag vet ju vad jag har att göra... usch! Längtar mer än mest till semester, har jag någon? NOPE! åååhhhh idiot jag är.

Aja, ska lägga mig på soffan nu och slötitta på tv. Oroligt osådär som vanligt då. Måste försöka vara någorlunda utvilad imorgon så jag orkar hålla mig på benen. Inte bästa tiden just nu! uvi, allergi, pms, yrsel och ont i kroppen, haha yeeey.

positivt inlägg ;) ska fortsätta tycka synd om mig själv att jag är ensam och längta tills på måndag kl 4 så jag slipper vara sjelw. :( Godnatt!

Onsdag.

Hallådär.
Sitter hos jonatan helt ensam eftersom han är på jobbet. Kom hit igår för o komma ikapp på breaking bad så nu är vi iaf på andra säsongen. Var för trött för o fara hem så jag slocknade här istället. Han befinner sig på jobbbet och jag har just legat ute på taket och solat, dock alldeles för varmt. Har typ bränt sönder fötterna. Sen vet jag inte om det är så bra o ligga ute och steka när man är sjuk? Ska roa mig med att diska snart sen vet jag inte riktigt, typ lägga mig igen.. Inte det minsta kry.. Nyser var fjärde minut, ögon och näsa rinner och jag skulle gissa på att jag har feber, känns så!

Helt klart dagens låt.
Chris Medina - What are words

Måndag.

Måndag och ny vecka igen. Jag känner mig inte alls kry men det är bara att bita ihop och alldeles strax bege sig till jobbet. Sover även över i Boliden så jag är inte hemma förrän vid femtiden imorgon.

yep, det var allt för mig. hade!

Söndag.

Gokväll. Här är det lugna gatan. Har sovit från och till mest hela dagen egentligen. Mamsen hämtade upp mig så vi for och köpte pizza på Dallas sen halvsov jag i soffan tills jag begav mig hem igen. Så nu slösitter jag här och ska väl alldeles strax försöka hitta mig någon ork att ta mig in i duschen och bli människa igen.

Helgen har varit awsome. I fredags var vi hos Patrik i ursviken och sen for vi in till stan en sväng och sen tillbaka för o slumra till någon timme. Lördagen bestod av middag hos mami sen iväg till Fredrik på atorp för o dricka. Velade om att dra in på området eller inte, men slutade med att vi bara åkte karusellerna innan jag, Andreas och Lina gick hemåt till Getberget och Morön för o sova. Kort sagt..

Nu gäller det att ladda upp för en låååååååång vecka med massa jobb.
Veckans planer:
Måndag: 12-21
Tisdag: 7-16
Onsdag: LEDIG! träna..
Torsdag: 7-16, 18-21
Fredag: 12-21
Lördag: 7-17
Söndag: 7-12, 16-21

RSS 2.0