Tisdag. -(måndag)

Gokväll på er, eller egentligen ska jag väl säga godnatt eftersom klockan redan hunnit springa iväg och är kvart i 1 på natten. Vet inte varför men jag har blivit en nattuggla. Har svårt att somna om nätterna nuförtin, men det där går alltid i perioder så det lär gå över om någon dag eller vecka?
Dagen har iaf bestått av att vakna alldeles för sent, städat lägenheten och varit en sväng på gymmet sen umgåtts med Jenny. Benen höll på att vika sig några gånger, inte så konstigt med tanke på hur otränad jag är, haha. Men det är skönt att få röra på sig iallafall. Vill nog inte veta av träningsvärken imorgon, men just nu så känns det somatt jag kommer slippa den, men vi får väl se. ;b

Imorgon (eller ja, senare idag) kommer min efterlängtade Jonte och ska kika på mitt ljud som inte alls vill fungera med min "nya" dator. Haft så rätt länge nu och det är drygt att ha framme gamla datorn och sitta på youtube och ta fram alla låtar så jag hoppas verkligen att han lyckas fixa det där. Sen är det ju bara plus i kanten såklart att få träffa min gamle vän! Inte umgåtts med honom på två år kanske? Så det är verkligen på tiden att ändra på det. Vi var ju trotts allt i princip bästa vänner och umgicks jämt förr.

Nee, nu blir det lite tv sen försöka sova. Måste försöka få ordning på min dygnsrytm igen! Godnatt

Söndag. -jobb

Gör en snabb update om att jag lever och att jag bara har 5 timmar kvar av denna jobbarhelg, awsome! Överlevde även denna gång. Blev inte speciellt mycket sömn inatt och dessutom så vaknade jag före väckaren imorse så tröttheten kommer nog smygandes ikväll. Dock är jag ledig imorn så jag får passa på att sova då istället!


Nepp, dax att bege sig mot jobbet! Direkt efter det blir det bigbrother så inge mer skrivande ikväll iaf.. mest troligt!


Fredag. -ont.

Detta kan bli en riktigt lång dag......
Mina höfter och ben håller inte alls idag, vill bara lägga mig ner och gråta så ont det gör! men ska ta mig nå piller och hoppas på att det hjälper litegrann iaf. Och magen är inte alls som den ska. sjuk? hope not.

Har iaf planerat hela dagen. Ska hämta upp camilla, dumpa vatten hos mamma, skjutsa jenny till busstation sen ska jag och blondinen gå runt på stan en stund innan vi köper gymkort. Efter det blir det Boliden och jobb till nio ikväll. Osäkert om jag drar hem eller sover där, vi får se helt enkelt.

Drar mig för o göra allt idag.... men det sägs att det blir bättre om man rör på sig, så jag hoppas verkligen att det stämmer.

Tisdag.

Hejhejhallå.
Har ingenting att skriva utan tänkte väl bara mer berätta att jag lever, tro det eller ej. Ska dock bege mig till Boliden nu och arbeta. Hemma kring halv 10. inte föratt jag tror att jag kommer uppdatera då men, man vet aldrig! Hejs.

Lördag. -umeå

Det känns verkligen som att det är söndag idag, men icket! Mig kvittar det att det bara är lördag för jag börjar lix 7 imorgon. Långt ifrån taggad men förhoppningsvis går det bra ändå. Bara jag tar mig i säng tidigt så. Vaknade dock vid 11 idag så risken är inte så stor att jag somnar tidigt men..

Gårdagen var iaf riktigt trevlig! Grillning med massa folk sen inflyttningsfest hos Jennifer, Andreas och Linda som nu bor tillsammans. Vart senare en sväng på krogen men jag kan inte direkt påstå att det var en hitt. Drog redan vid halv 1 o käkade sen for vi hem. Jennifer, Jenny, Erik och Sandra fortsatt vidare på efterfest medans jag och Andreas sov så gott hemma istället. Orkade verkligen inte hålla upp ögonen så det var lika bra att lägga sig med tanke på att jag skulle köra idag. Tvärvaknade när Jenny kom och la sig på våran minimala madrass sen somnade jag om princip direkt igen. Vaknade då upp utan att vara bakis så hemfärden gick ju riktigt bra ändå.

Kvällens planer är väldigt lugna. Eller ah, ska förbi Ursviken där det förtärs alkohol o försöka vara lite smått social. Dock ska jag ju somsagt sova tidigt så min kväll blir rätt kort.

Torsdag.

Tjenaredå.
Ah, var somsagt i bureå i måndags men inte vart det att någon av bilarna blev fixad, for istället dit och hämtade vatten och träffade Emil som jag inte träffat på fyra år! Kul var det iallafall. :) och grattis till han att han ska bli pappa?! haha tack för informationen som jag allt fick läsa på fb själv!

Igår blev det bio med Jessica, Jenny och Fredrik. Nyaste pirates filmen. Den var riktigt bra men ändå den sämsta av alla fyra, men somsagt, bra ändå! Nu har man fått prova på 3D iallafall.

Hursom, om ett tag ska jag bege mig mot Boliden. Fick mig nämligen jobb ikväll. Sover även över där till imorgon eftersom jag har ett 7-12 pass.
Besiktningen gick nästan över förväntan. Snubben som kollade igenom bilen var riktigt petig men fick ändå bara 2 tvåor, inte så farligt alltså. Hade förväntat mig ännu mer. Varav en grej var en skitsak som jag bara ska plocka bort. Den andra var krängingshämmar stag som måste fixas. Tur jag har mina kära garagevänner som får fixa det, haha.

Tisdag.

Hejhejhallå. Har just gett bort bilen till mami över någon timme. Jag är ändå bara hemma och tvättar och ska snart försöka städa lite smått, långt ifrån taggad men det ska ju göras nångång. Kvällen kommer bestå av att försöka hinna (eller vi måste hinna) se sista piratesfilmen eftersom vi ska se den nya imorgon på bio! Sen ska vi även förbi Bureå och fixa Ragnar och tingeling. Har ju besiktning på torsdag så jag måste snabbt kolla igenom om det viktigaste funkar, vilket det borde göra? Har då inte märkt nå annat..

Nepp, dax att sätta igång om jag ska bli klar i rimlig tid. Hörs sen!

Måndag.

Godmorgon!
Själv har jag bara varit vaken sen halv 10. Hade förmodligen utnyttjat min sovmorgon ännu mer om inte mobilen ringt och stört mig. Dock är det väl bra att jag vaknar i tid så jag får något vettigt gjort idag. Hela förra veckan utom onsdag bestod av jobb så jag har ju haft det jag gjort. Enda gången jag träffat lite folk var nog lördagskvällen när jag for förbi nina o sa hej.

Men nu är jag ledig tills på fredag och jag ska njuta till max. Om det kommer in nå mer jobb före dess så kommer jag ju självklart att ta det, men annars blir det att fixa och umgås på hemmaplan.

Veckans planer:

Måndag: småstäda, återse alla piratesfilmer inför onsdag
Tisdag: tvätta?
Onsdag: umgås med fredrik, bio
Torsdag: besiktning
Fredag: jobb 7-12, umeå> fest!
Lördag: hem till skell, sova tidigt
Söndag: jobb 7-12, 16-21

Måndag. -bilder från vårträffen

Slänger lite snabbt upp veckans planering och lägger upp bilder sen i lördags. Dock orkar jag nog inte lägga upp så många för det tar sjukligt lång tid att ladda upp dem här.

Veckans planer:
Måndag: jobb avlastn. 16-20
Tisdag: 7-17
Onsdag: Ledig! ?
Torsdag:Ledig! ?
Fredag: 13-21
Lördag: 7-12, 16-21
Söndag: 7-12, 16-21

Vårträff 110507

Bilderna kommer från Jessicas kamera

Söndag. -piteå

Då har vi återigen söndag. Jag är (tack och lov) inte lika bakis som förra helgen men tuff är jag då absolut inte idag, haha. Somnade och vaknade upp med dunkande huvudvärk men nu är den äntligen över efter lite mat ute tillsammans med stugvännerna i piteå. Vi hade faktiskt sjukt kul även om vi inte var på cruisingen och streetracet lades ner. Var mest i stugan och umgicks och lekte i lekparken som dom har på piteåhavsbad, haha! Alla var megabakis imorse så dom som var någorlunda hel fick köra hem. Självklart var Andreas och Robin mest död som hade med sig bilarna upp, så det blev jag och Fredrik som fick köra ner hem.

Har inte fått nå bilder från igår än men dem dyker väl upp så småningom! ska fortsätta dö i soffan ett tag innan Jenny plockar upp mig så vi kan köpa nå gosaker och allmänt slöa i soffan ikväll. hejs.

Fredag. -seg

Chenaredå.
Snart läggdax för min del. Måste bara hoppa in i duschen först. Sen är det sängen som gäller, förhoppningsvis somnar jag fortare än.. ja fortast. Har segat på hela dagen och inte gjort ett skit av det jag skulle hunnit att göra, jo handlat har jag gjort men inte mer än så. Ska göra ett ryck nu sen ta resten imorgon. Blir ingen uppdatering imorgon om jag inte har tid över innan Robin hämtar upp mig, annars blir det säkert en bildbomb i nästa inlägg, om jag ids dvs.

GODNATT PÅER!! Och festa med förstånd gott folk, för det ska minsann vi göra! haha, eller jag får nog tala för mig själv denhär gången.

Fredag.

Tjenaredå.
Magen är återställd men absolut inte halsen. Blir att dricka massa honungste innan denhär dagen är över. För jag ska vara i bra skick imorgon, så är det bara. ;D Har sett fram emot morgondagen i flera veckor och nu är den äntligen här. Nu gäller det bara att vara frisk. Tror att Piteå kommer leverera minst lika bra som förra året, om inte bättre. Skillnaden gentemot förra året är att vi iår ska sova på pitehavsbad istället för o dra hem på natten. Och att det inte blir något i fällfors, men mig gör det ingenting!

Dagens planer blir att ta det så lungt som möjligt. Måste handla lite saker inför imorgon och sen blir det att umgås med mami resten av dagen. Sova tidigt eftersom vi drar jävligt tidigt imorgon!

dax att styra upp saker på en gång. Hörs!

Torsdag. -sjuk?

Inte en bra dag idag. Var somsagt med Fredde igår och redan då började jag få lite ont i halsen men tänkte inte mer på det.. Sen när jag kom hem och skulle sova så fuckade magen ur totalt, och halsen ännu mer. Sprungit fram och tillbak på toan hela natten och fått upp nåt slemliknande, fast ändå inte. Har ingen aning om vad det kan vara. Halsbränna fast ändå inte, förkylningsont fast ändå inte, magkramp fast ändå bubblande. Åhh, orkar inte. Det känns som att det ska komma upp hela tiden iaf fast det inte gör det. Konstigt nog så låg jag i fleecetröja och duntofflor hela natten men frös ändå ihjäl. Hade bara 35 i temp, dock tror jag inte på detdär.. menmen!

Jag får bara inte vara sjuk på lördag så jag måste snabbt komma på en lösning på vad det kan vara så jag vet vad jag ska dricka förnått. Ska nog börja med en slemlösande tablett och se om det har någon effekt. Sen är det väl en fördel om jag börjar med mina allergitabletter som jag inte ens börjat äta för detta år!

ähh, hörs sen. Ska rota i medicinskåpet och kolla om jag hittar nått passande.

Onsdag. -valborgsbilder

Hejhejhallå!
Nu är det dax för lite lunch sen ska jag bege mig till Boliden för ett 4 timmars personalmöte, wiiiiiiiie! eller?.... Jag kommer vara en 100 årig gammal kärring när jag går därifrån, sitta på domdär hårda stolarna i flera timmar är inte okej..
Hursom, efter jobbet blir det nog hemgång direkt och försöka få i sig någon middag sen bege sig till hamn och umgås med fredrik. Blir en tidig kväll eftersom jag börjar sju imorgon. Tack och lov slutar jag tolv (förhoppningsvis?), blev längre än till 12 igår...

Aja, slänger upp några få bilder från i lördags.. (ja, ni ser ju vilket tillstånd jag var i den kvällen, men jag bjuder på det)

Söndag.

Ahh den här dagen har verkligen varit riktigt seg. Jag har varit seg, död, megabakis. Allt tack vare att jag inte haft nåt vatten hemma, bara därför......... höhö. Nemen jag mår som jag förtjänar. Gårdagen var riktigt trevlig alltså! Underbart folk osv..

Har slappat på anderstorp mest hela dagen. Palle och Jenny skjutsade mig till mamsen så jag fick mig nå vatten sen begav jag mig till Jenny och gjorde ingenting. Är nu hemma och just sett bigbrother. Sen blir det att försöka sova så jag tar mig upp imorgon. Jobbar, lååååååångt ifrån taggad..

Veckans planer:
Måndag: 7-12, 18-21
Tisdag: 7-12
Onsdag: 13-17 personalmöte
Torsdag: 7-12
Fredag: Umgås
Lördag: Vårträff i Piteå FEEST!
Söndag: dö.

RSS 2.0