Måndag.

Chenaredå!
Överlevde dagen, knappt but I did it! Sov endast 3 timmar inatt och jag kan nog med säkerhet säga att jag har feber. Nått fuffens ligger i kroppen, för som plus i kanten så har jag så otroligt sjukligt ont i axeln/armen oxå. Men det är ju nåt i stil med höften så jag behöver inte "oroa" mig iaf.. Kul äre inte! Tur jag är ledig imorgon så jag kan försöka vila upp mig. Synd bara att jag inte har någon hemma som tar hand om mig. ;)

Ne men jag ska försöka göra en rätt tidig ikväll idag. Morgondagen kommer att bestå av tvätt (tror jag?) och dra en sväng på stan med Jenny. Sen ska jag dra mig till Robin så han får kika på min förarstol, den sitter nämnligen inte fast, haha. Har vi tur så är det bara några skruvar som fattas, och i värsta fall så måste jag köpa ett fäste men det återstår att se imorgon!

Ska ta och spela lite sims och nöta lite låtar och invänta på att Peter ringer och fördriver min tid litegrann. Godnatt sen!

Söndag. -gonatt!

Uscha, klockan springer iväg så sjukt fort.. Klockan är redan halv 12 och det är verkligen sovdags för min del. Är inte trött men jag har som inte så mycket till val. Väckaren ringer om sex timmar så det är bara krypa ner. Ska se lite tv och hoppas på att sömnen inte är alltför långt bort.
Tråkigt nog ska jag köra finforden imorgon, huhu. Vill börja köra med goffen så jag lär mig hur den funkar. Är som så inkörd på min lilla fåård att jag känner mig sjukt ovan. Men eftersom jag inte fixat någon försäkring på golfen än så är det säkrast att ta forden. Ska fixa detdär imorgon om jag kommer ihåg det!

ähh, snackar bara massa strunt. Sängdax nu! Godnatt

Söndag.

Chenare då!
Blev somsagt inget jobb för mig i helgen utan istället lite halloween-firande. Men har tagit det riktigt lugnt ändå.. Har inte gjort ett skit idag men skönt det. Blir en tidig kväll för mig eftersom jag börjar 7 imorgon.
mjaa, tom i huvudet och vet inte vad jag ska skriva.. Slänger upp veckans planer nu istället sen bosätter jag mig i duschen resten av kvällen. Sounds good!

Veckans planer:
Måndag: 7-12, 16-21
Tisdag: Ledig!
Onsdag: 13-21
Torsdag: 12-21
Fredag: 7-15
Lördag: Ledig!
Söndag: 7-12, 16-21

Torsdag. -impulsköpt

Godmorgon. Har inte varit vaken mer än drygt en timme så jag tog en rejäl sovmorgon idag. Schööönt vare.
Dagen består inte så mycket mer av än att Jessica dyker upp snart. Måste förbi mamsen och hämta min bankdosa så jag kan betala räkningarna och sen blir det att fara och handla lite smått.

For ju iväg och kikade på golfen igår och det blev minsann ett köp. Dock ska jag inte hämta den förrän ikväll. Så nu har jag fått min efterlängtade bil även fast jag nu på senaste tid kunnat tänka mig en audi oxå. Så nu är jag jobbigt nog ägare till två bilar. Hoppas att fååården försvinner snabbt, vilket jag tvivlar på men vi får se!


Bild tagen från blocket..

Onsdag. -impuls

Chenaredå!
Dagen har rullat på riktigt fort faktiskt. Har hunnit tvätta idag och umgåtts med Jenny och sedan Camilla. Nu drog camilla iväg på ett möte så hon kommer tillbaka senare.

Ska impulskolla på en bil ikväll oxå. Andreas är följeslagare och håller nog i disskutionen i det där, haha. Så vi får väl se om det blir ett bilbyte eller ej!

Tisdag. -städ

Hejdär!
Tisdag idag och jag gör inte så mycket annat än att försöka städa, för det behövs verkligen. Och återigen blir jag påmind om min värdelösa dammsugare som jag ännu inte slängt i soporna. Varför köper jag inte en ny?!?!?!? varför får jag bara inte en i julklapp? :D haha. Har önskat mig en sån dom två (minst) senaste åren men icket! Aja, får nog lov och inhandla en ny istället för detta håller ju inte.
Har grejer överallt och vet inte riktigt vad jag ska göra av det. Inser nu hur mycket grejer jag hade i min byrå som jag slängde när jag köpte soffan. Nu har jag ingen aning om vart jag ska he allting. Menmen! Funderar på att dra förbi mamma idag och hämta nån flyttkartong så jag kan slänga ner lite grejer där som jag ska ha kvar till nästa lägenhet.

Förkyld har jag blivit också. Pratade med Robert i telefonen tidigare idag och han satt bara och skrattade åt mig hela tiden eftersom det låter som att jag kommit in i målbrottet eller något, haha. Men än så länge är jag då rätt pigg iaf!

Meen, skulle bara snabbt uppdatera så nu ska jag fortsätta städa sen kanske det kommer in ett till inlägg. Haade!


Söndag.

Sådärja nu var denna vecka avklarad. Har varken tid eller ork att skriva om den just nu. Ska se film med Jensan nu sen är det sovdax för min del. Spännande o se hur jag ska ta mig upp för när mamma plingande på dörren vid halv 2 idag så låg jag fortfarande o sov, iiiiiiiillla!!

Veckans planer:

Måndag: 7-12, 17-20
Tisdag: Städa!
Onsdag: Tvätta
Torsdag: Ledig
Fredag: 12-21
Lördag: 06.45-17
Söndag: 7-12, 16-21

Noll planer i veckan men det kanske är skönt?! Vi får väl se. Hoppas att det kommer in massor med jobb!

Tisdag -mys.

Haft en mysig hemmakväll med mig själv. Väldigt skönt må jag säga dom få gånger jag tillbringar tid med mig själv. Har fortfarande inte tagit mig in i duschen men jag har iallafall fixat ögonbrynen och färgat dom, och trixat till naglarna litegrann.
Äntligen hittat lite ny musik att nöta sönder oxå. Att jag aldrig kommer lära mig att sluta lyssna på en låt på repeat, det går bara inte, haha. Lyssnar säkert på samma låt 30 gånger om dagen, om det mer ;D

Klockan tickar och det är dax för mig att hoppa in i duschen, seg som vanligt. Sova lär jag inte göra förrän om några timmar. Känns som att min "kvällssjuka" blir bara senare och senare. Tur att jag tar mig upp när jag måste iaf.
men Godnatt till er andra som förmodligen lägger sig snart.

Tisdag.

Chenaredå.
Sitter hemma i läggan just nu. Råkade somna i sängen i dryga timmen sen dess har jag bara suttit här. Men ska nog ta tag i mitt liv och slänga på mig en ansiktsmask och hårinpackning osv.. Sköönt! Har inte gjort nå vettigt alls idag förutom att byta däck på bilen. Annars har det varit serier osv som roat mig idag..
Helgen gick igenom smärtfritt iaf, haha. Nämen det var väl rätt lugnt på jobbet. Alltid mer att göra än på veckorna men ändå. Fick mig även i säng i tid i lördags vilket jag annars aldrig brukar lyckas med, härligt!
Tog på mig lite extra jobb igårkväll så jag var dödstrött igår när jag kom till stan men lyckades ändå somna sent som vanligt, ujuj. ;s

Nepp, dax att börja göra något :) Tjiiing!

Torsdag. -dyrt

Uschha, inte billigt med bil och allt vad det innebär. Tur att jag har världens bästa mamma som erbjuder julklappar i förväg. Så nu har jag fått mig både vinterdäck och en kupévärmare idag i julklapp. Senare kommer extraljus till bilen oxå. Precis vad jag behöver dessutom! Känns riktigt bra, fick en kamera tidigare innan jag drog utomlands så jag har bara fått värda saker detta år.
Tycker att det är lika bra o få sånt när man väl behöver det istället för o få allt på en o samma dig i slutet på december när det lix är för sent med sånnadär vintergrejer.

Har just slängt in tvätten i torktumlaren och ska dammsugarn nått varv genom lägenheten innan jag ger upp för idag. Blir nog en rätt tidig kväll för mig skulle jag tro. Ska nog mest bara slappa ikväll! "taggar upp inför helgen". ;)

Torsdag.

Hallåja.
Torsdag idag och min sista lediga dag framtill tisdag. Har inte så mycket planerat förutom att jag ska iväg till mamma vid 2 sen ska vi dra och köpa nya vinterdäck till min bil. Gick rätt dåligt för mig i tisdags när jag for till Bureå och skulle byta. Hittade inte åt mina bultar och ett däck hade punka, wiiehoo. Sen är dom riktigt värdelösa dom jag har nu. Har knappt nå dubbar och är alltmänt slitna så jag behöver verkligen nya. Så det är väl vad jag ska roa mig med idag, håller även på att tvätta sen ska jag väl kanske försöka städa litegrann. Vi får see..

Blir tyvärr inga bilder från i helgen för det tar så sjukligt lång tid att ladda upp dom så det har jag inte riktigt tid eller ork med..

drar upp nästa veckas jobb redan nu för jag gissar att det inte blir mycket datorsittande resten av veckan..

Vecka 42
Måndag: 7-12, födelsedagsfika hos jonte
Tisdag: möbelaffärer med jenny, tvättid
Onsdag: 16-21
Torsdag: 12-21
Fredag: 7-16
Lördag: ?
Söndag: ?

Måndag.

Hallåja, då har vi måndag och ny vecka. Har inga planer alls förutom att jobba. Har kommit in i en sovar-period så det är väl det jag ska göra i veckan, haha.

Helgen då? Fredagen blev väldigt lugn. Jobb till 12 sen hem till stan och umgås med Jonatan. Vid 6 drog vi på bio med Dennis och såg Johnny English, väldigt bra faktiskt! Efter det for vi hem till Dennis o fortsatte att se film. Kring 10 skulle Dennis skjutsa nå fyllisar så jag och Jonte bestämde oss för o dra hem till han o se true talent istället.
Lördagen bestod av jobb mellan 7-17 och sen fort hem och slänga sig i duschen för o sedan dra till hamn på födelsedagsfest x2, och efter det olles.
Yep, det var min helg. Gårdagen finns det inget o säga om. Sov, såg film, sov lite till, jontes mamma kom och hälsade på sen sov jag lite mer haha! Slänger kanske upp bilder sen.. Har inte själv tittat på den eftersom kameran är hos jessica men..

Nu strax ska jag iaf bege mig till Boliden och försöka arbeta litegrann. Förmodligen det enda värda jag kommer att göra, tjiing!

Veckans planer:
Måndag: 16-21
Tisdag: 16-21
Onsdag: Ledig!
Torsdag: Ledig!
Fredag: 12-21
Lördag: 06.45-17
Söndag: 7-12, 16-21

Torsdag.

Är inte alls sugen på att kliva upp inför denna dag, men nu är det redan gjort. Har hunnit slänga mig i duschen och nu sitter jag här och "väntar" på att dra till Boliden. Har medarbetarsamtal i 1,5 timme med chefen som inte alls kändes speciellt peppande. Men det måste bli gjort nångång så..

Händer nog inte så mycket mer idag, jobbar till 9 ikväll sen ska jag sova i Boliden eftersom jag börjar tidigt imorgon.

Glömde att publicera inlägget.. Nu drar jag!

Onsdag.

hejhejhallå.
Min "helg" börjar gå mot sitt slut, tack och lov börjar jag inte förrän vid 12 så jag har iaf sovmorgon imorgon. Är nu hemma i lägenheten själv dessutom, wooow. Känns konstigt må jag säga, haha. Sitter bara och grubblar över min nya lägenhet såfort jag kommer hit. Rätt dåligt tecken va? Tur att det bara är 2 månader kvar tills jag flyttar då! Och för dom som missat eller bryr sig så blir det Jenny som flyttar in i min lilla lägga, haha. Kommer säkert kännas som att man kommer hem till sig själv nu när man faktiskt bott här i lite över två år.

Har redan hunnit bli galen över att inte ha några pengar på telefonen. Fick slut på dom i lördags och sedan dess har jag inte fyllt på och kan inte göra det heller. Om man åtminstone hade gratis sms, men icket. ;b haha. Nu vet ni iaf varför jag inte svarar, det beror inte på att jag dissar iaf. ;)

Nee nu ska jag fortsätta vara duktig o småstäda litegrann. Haaaade!

Måndag.

Hejhej hallå.
Har inte riktigt haft tid att uppdatera här så det lite dåligt om sånt.
Sitter iaf hos Jonatan nu ensam och vet inte riktigt vart han har tagit vägen, men han for tidigt imorse så förmodligen på nått möte eller så. Och jag ska börja bege mig till Boliden och försöka vara duktig. ;b har megaont i höften och pillrerna har jag hemma så dom kan inte hjälpa mig lite på traven heller..
NEPP, nu drar jag!

Veckans planer:
Måndag: 12-21. jenny fyller år
Tisdag: camilla fyller år
Onsdag: ärenden
Torsdag: 12-21
Fredag: 7-12
Lördag: 7-17, födelsedagsfest x2
Söndag: slappa!

skönt med en rätt oplanerad vecka! förövrigt sista gången jag dricker på lördag på ett bra tag. toppen ;)

RSS 2.0