Lördag. -sorry

Dagen har varit allt förutom bra. Jag känner mig jättekonstig och kan inte kontrollera känslorna idag, konstigt nog. Vet inte ens vad det är för känslor?! Men positivt är det iallafall inte. Och höften tar dööd på mig. Jag orkar verkligen inte få tillbaka smärtan jag bärt på under massa år. Det går alltid i perioder och nu verkar det ha kommit tillbaka, great!

Vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske hoppa i duschen, kanske ta sig en macka så man får sig något i magen? Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova bort massor med timmar. orken finns inte.

Såg att Project Runway börjar på tvn alldeles strax så då blir jag bänkad framför tvn I guess. då försvinner åtminstone en timme. Ska försöka tagga upp mig och bli på bättre humör, komigen!

-
Förlåt för att jag har bettet mig skumt hela morgonen, gårdagen och i allmänhet.
Jag menar allt, samtidigt ingenting.
Confused.

Fredag. -party

Graaattis till mamsen som fyller år idag! ;)
Blir snart upphämtad av mamma för att bli bjuden på mat hos henne med blandannat min morbror som kommit hit och Jenny. Eftersom jag var på ett försenat afmöte (som förövrigt var riktigt väärt) och sprang på stan och solbacken så hinner jag inte duscha hemma. Har iaf hunnit packa ner allt som behövs så jag får fixa resten hemma hos mamsen. Drar sedan till Robin på fest ikväll, inte igår må jag säga!

Nja, mer än så har jag inte att berätta. Hoppas på en trevlig kväll iallafall :) hörs!

Fredag.

Gårdagen jobb gick faktiskt riktigt bra. Kändes somatt jag hade glömt bort i princip allt men när jag väl var där insåg jag att det inte var såå längesen jag jobbade så att jag skulle ha glömt bort alltihop. ;) Jag somnade redan vid 9 igårkväll och steg upp just efter nio idag. Hela 12 timmars sömn satt riktigt bra i min kropp! Äntligen utvilad.

På en stund ska jag traska iväg till Af och ha ett möte med min handläggare, jobbigt men sant. Förhoppningsvis får jag ut något värt utav mötet. Det känns omöjligt (det är ju AF vi pratar om!) but I will try!

Onsdag. -Godnatt!

Nu är det snart dax att soooooova. För vad händer imorgon? Hör och häpna, JOBB! Första gången den här månaden, förutom 3 timmar i början av februari men..

Haha mer än så orkar jag inte skriva, sitter och gör massa annat medans. Nu äre faktiskt sängdax. Väckarn är ställd på 05.40. Kan behöva ett Lyckatill!

Godnatt!

Onsdag. -finally

Åh, äntligen snart klar! Blev tillslut hela sex tvättar och städningen är i princip klar. Drog med mig allt jag kunde hitta. Filt, överdrag till madrasserna och allt såntdär som man i vanliga fall inte tvättar varje gång man bokat tid. Men nu är det bortgjort och det känns riktigt skönt. Inte suttit still en enda gång sen jag skrev sist. Pedantcarro kom fram idag, men det kan vara bra ibland! Nu är då soffan riiiiktigt ren från allt skräp som samlas under kuddarna och sängen är renare än nånsin, great. =)
Nu ska jag sitta bänkad framför tvn en halvtimme och se de gamla avsnittet av Top Model sen måste jag springa till tvättstugan en sista gång och hämta det som finns kvar där innan min tid är ute.

Dusch och en god middag väntar, cant wait! efterlängtattttttt....!!

Onsdag. -tvätt/städardag!

Idag är det tvätt och städdag! Välbehövligt må jag säga.
Och musiknörd som jag är så får vi se hur jag kommer klara att städa i tystnad. Eller just nu dunkar jag musik med världens sämsta mobilljud, men jag antar att det är bättre än ingenting. Andreas omformaterade både sin egna och min dator igår. Men eftersom klockan vart "mycket" igårkväll så hann han inte göra klart allt. Vilket betyder att båda datorerna är inställd på engelska, finns absolut inget ljud och mitt understräck på datorn funkar inte så nu måste jag använda hans dator för att ta mig in någonstans (min hotmail har ett understräck).

Men det kanske är bra att jag inte har så stor tillgång till datorer idag, jag har ju en hel del saker att ta tag i idag. Har iallfall börjat med att springa över till tvättstugan och satt igång två tvättar, nu är det bara 2-3 stycken som återstår! Medans jag väntar på att det ska bli klart så ska jag städa lägenheten.

Kommer förmodligen mer ovärda uppdateringar under dagen! Lite tråkig datortid hade jag ändå tänkt ha, i det lilla utbud jag kan använda här.

Måndag. -tjockis

Ännu en lugn dag. Tittat på tv, spelat kort och diskat mest hela dagen tror jag. ;b Andreas och Ante N kom förbi med mjölk så jag äntligen kunde göra min efterlängtade kladdkaka (ett MÅSTE att ha mjölk till). Så nu ska jag sitta här och se tv medans jag gottar i mig det. Måste även ta tag i alla räkningar och kolla igenom dom, sen även skicka mail till min handläggare på af. Taggad? Nej! Vill verkligen ha jobb nu, och särskillt i stan. Dax att göra klart mitt cv och söka på vartenda ställe som finns.
Har inte så mycket mer att skriva. Händer ju verkligen ingenting i mitt liv just nu så därför blir det enbart ointressanta inlägg.

Söndag.

Jag lever, tro det eller ej!
Har inte gjort något annat än att lega i sängen idag i princip. Efter all "alkoholånger" som Andreas stank ur sig så vart jag typ full själv? Haha nja, kanske inte riktigt men. Känns nästan somatt man drack igår iallafall. ;)
Ante kom hit för ett tag sen och Sara drog för bara en liten stund sen. Blir en vääldigt lung kväll ikväll om jag får bestämma. Ska dra iväg och köpa mat på Max nu (JA, idag ska jag vara fet för ovanlighetens skull?! lier) sen blire nog hem och ta världens skönaste dusch hade jag tänkt. Film och sova tidigt hade jag oxå tänkt pressa in i mitt enormt packade schema, not.
Ironi på hög nivå. Godnatt :) snart!

Lördag. - galen

Blev en filmkväll hemma hos mig med Camilla och Oskar. Rätt skönt att inte göra speciellt mycket, åtminstone att slippa vara ensam.
Just nu sitter jag och väntar på att Robin ska plocka upp mig. Andreas är nog fullast i stan och behöver nu skjuts, grattis. Hur kan man ens bli så full som vissa blir? Den nivån kan jag aldrig nå även om jag skulle vilja, konstigt nog. ;s Menja, har en tendes att bli riktigt arg över folk som inte lyssnar (FULLA människor), så får vi inte med muppen(arna) i bilen kommer jag bli galen.
Nu måste jag skynda mig! Han står nog här utanför.. Vi hörs! förhoppningsvis ;) haha.

Lördag.

Jag måste verkligen skaffa mig något att göra på dagarna. Det här håller inte.

Lisa ville att jag skulle komma till Byske, vilket jag också ville. men somvanligt blir man starkt påmind om körkortet som jag verkligen vill ha, ÅHH GE MIG PENGAR?!?!? Busstider måste vara det sämsta som gjorts. Sen har ingen varken tid eller ork att komma och hämta mig en lördagkväll, inte så konstigt men ändå. ;b
Nu blir det hursomhelst att umgås med Camilla och Oskar på en stund, vad vi hittar på är det ingen som vet. Sålänge jag slipper sitta och ruttna i min lägenhet är jag nöjd med vadsomhelst. ;) -hejberoendecarroavmänniskorruntommighelatiden-. Jag måste försöka lära mig att faktiskt kunna vara själv nångång, men asch, det blir ett senare problem! typ imorgon? (har ju lyckats vara själv sen imorse, great huh? kanske inte)
Nej, jag har faktiskt ingenting intressant att skriva som ni ser, så jag avslutar här! kanske kommer in ett inlägg till när jag kommer hem, annars blir det en annan dag. :)

Onsdag.

Herregud vad less jag är just nu alltså. "Arbetslös" är verkligen ingenting för mig. Har inte jobbat på hur länge som helst och min framtid ser inte så ljus ut just nu med tanke på hur lite jag jobbar. Idag har vi ännu en dag med att vara allmänt negativ, pmspms. Hate it.
Men jag ska försöka att hitta på något. Kan ju börja med att springa över till tvättstugan och boka tid. tar ju ändå flera  veckor innan det finns en ledig tid... Sen försöka städa undan här litegrann. Har knappt varit själv på två veckor och mest hållit mig hemma så det hinner ju bli stökigt över en dag utan problem. Dax att ta tag i det man bara gjorde för någon dag sen, enformigt. ;b
Sen? har jag ingen aning. Det problemet ska jag lägga över till en annan mupp så jag inte går och surar resten av dagen. sooooooorry, hehe.
Nu> Tvättstugan!

Lördag.

Gårkvällen vart inte alls som planerad. Var meningen att vi skulle dricka sen dra iväg till Nocks. Inget utav det vart av. Började dricka ett glas härhemma sen ringer Oskar och säger att vi ska dra till nocks. Segade på ett tag sen fick jag veta att det var fullt (klockan var ju ingenting!?). Så det sket sig, körde runt i stan sen for jag hem och sov, värt.
Wtr, just nu väntar jag på att min moster ska komma hit. Vi ska till solbacken en sväng och inhandla några grejer sen hem till min lägenhet och sätta upp fläkten i taket. Efter det vet jag faktiskt inte vad som händer.. Förmodligen ta det lungt tills födelsedagsfesten till Elin börjarrrr. ;) Dock är jag inte taggad, men jag gör allt i min makt för att tagga igång för kvällen! Sålänge min oroliga mage slutar så ska det nog gå. :)
Hörs senare!

GAMMAL bild!

Onsdag.

Hade ju en riktigt neggdag igår, låg i sängen från att jag skrev inlägget igår tills runt 7-tiden när Andreas kom inflygandes och vägrade låta mig ligga kvar och tjura. Blev massa skjutsningar igår sen hem för o äta "middag" sen soova. Värd dag, huh? :)

Idag är jag då på bättre humör! Hittills har dagen enbart bestått av städning. Är äntligen klar! ellerja, jag har badrummet kvar. På tal om!!!!!!!!, jag gjorde nog det vidrigaste idag. Har blivit härdad sen jag började som vårdbiträde (man gör ju verkligen allt). Rengöra avlopp var ju inte så farligt som jag trodde. Hemma hos mamma har jag alltid stenvägrat att rengöra detdär. TILLS idag. Hade märkt att det började bli stopp i avloppet i duschen så nu bannemig skulle jag ta tag i skiten som ändå inte var så farligt! Ehm, det var det äckligaste jag varit med om!!!!!!!! luktade jävel ochja...... hår överallt. Mys. Nej. Finner inga ord. Haha. Anteckna gärna, var bara tvungen att skriva av mig det ;) haha.
Slutpratat  om avlopp. Ska kolla runt lite på internet nu om min telefon som jag ska köpa. Problemet är att jag har så mycket som jag skulle behöva köpa att jag inte vet vad jag ska prioritera först.
Här är den iallafall, Samsung 5230


Tisdag.

Händelselös dag, riktigt tråkig, riktigt negg.

Vaknade vid 6 imorse och kunde omöjligt somna om. Slog på tvn och såg The voice tills jag somnade om där vid halv 9. Minns när jag alltid såg det programmet (om jag hann) när jag gick skola, underhållande! Vaknade iallafall vid 12 och sen dess har jag verkligen inte gjort någonting. Dra fram dammsugaren och städa ids jag inte heller göra, blir nog att lägga sig i sängen och fundera på annat, kanske läsa en bok, kanske sova? Mh, vi får se. Förhoppningsvis blir kvällen mer underhållade....... Hör av er?

Åh, jag vill jobba! hatar att inte göra något vettigt på dagarna. Såklart är det skönt ibland, men inte i längden.

Söndag.

Den tråkiga, men väldigt sköna söndagen är här. Idag klagar jag faktiskt inte, fint väder och ännu en gång slipper jag sitta ensam en hel dag. Haft riktigt tur hela veckan av allt sällskap jag har haft, skönt! (alla som känner mig vet att jag inte tycker om att vara själv)

Har hittills inte hunnit göra så mycket idag. Tog tag i min högvisa disk i köket och plockade bort lite i lägenheten sen kom mormor och morfar förbi och socialade en stund. Dom for för en stund sedan och jag vart helt plötsligt trött. Kan ju bero på att jag somnade kring halv 7. Mycket intressant prat imorse men ögonen lyckades inte hålla sig uppe ändå. Tack för att du råkar vara bäst just nu, ställer upp i alla lägen, tack!

Ikväll blir det tjockiskväll hos Catrin, lätta hjärtat lite och allmänt umgås, wonderful!
Mycket mer än så har jag inte att berätta. Hörs och ses!


Bilden har ingenting med inlägget att göra men..
GE MIG SOMMAR!! hittade ingen riktigt sommarbild ;)

Torsdag.

Hunnit varit duktig idag, städat och allt möjligt. Dock inte tagit fram dammsugaren för tjockisen ligger fortfarande och sover. Är galet pigg idag, kan ju bero på att jag somnade klockan sju igårkväll, haha. Var meningen att jag skulle "vila" en stund men vaknade istället upp halv 1 och insåg att jag sovit bort hela kvällen. Stängde av tvn, hämtade vatten och snörde av mig kläderna och fortsatt att sova. Dock ringde Andreas vid fyra och ville komma förbi. Vart nå mackor och kortspel sen sova direkt igen. Måååååånga timmars sömn och jag är riktigt utvilad! :D

Frågan är ju vad man riktigt skulle ta och hitta på idag? Måste iallafall handla, funderar på vofflor till middag, mums! Men vi fårse.. Nåt blir det nog :)
Nej, nu ska jag försöka få liv i hösäcken så jag har något att göra. Börjar bli less på att bara gå runt i lägenheten eller titta på tv. Hörs och ses.

Tisdag.

Att jag aldrig lär mig att jag inte ska äta fil på morgonen, åh magknip x1000! Min mage tål bara mjölkprodukter vissa tider på dygnet, skumt jagvet! :/
Hursomhelst, ska börja leta mig nå sköna kläder att ha på mig idag sen bege mig in mot stan med Camilla och Sara. Ska uträtta några små ärenden så dom är bortgjorda för i veckan. Jobbar nämnligen bara TRE timmar denna vecka, vad jag vet just nu alltså. buhu!
Aja, jag har inte tid att sitta här om jag ska hinna. Men vi hörs!

RSS 2.0