Fredag.

Äntligen helg igen. Veckan har ju gått hur fort som helst, förmodligen föratt jag har legat en dag efter när måndagen var röd osv.. Dagens planer är inte många fler än att jag ska jobba ikväll, sen får vi se vad som händer. Ska nog försöka sova tidigt ikväll igen så man är utvilad imorgon.
Var riktigt skönt med en tidig ikväll igår, hade fullt upp hela dagen! Jobb till 12, hämta upp camilla och dra iväg på skohuset, sitta hos frissan i tre timmar sen ut på stan eftersom det var tjejkväll. Landade inte hemma förrän vid halv tio. Har äntligen en ny friss! Mycket möjligt att ni får se en bild efter helgen. Om det ens fastnar på kort, haha. Blev iaf mörkbrunt med "blonda" partier på ena sidan vid luggen osv..

Nepp, nu ska jag ta och ringa runt informationen jag just fick av Robin och planera litegrann. Hörs sen!

Onsdag.

Tjeeenaredå!
Blir gaaalen på bilprovningens hemsida. Satt både igår och suttit läänge idag med att försöka boka en besiktningstid. Sidan bara matar på med att den är överbelastad, kul...

höhö nu en halvtimme senare så har jag äntligen fått mig en tid och nu även betalat den. Skönt med ett problem mindre! Fick aldrig någon tid av dom och det beror säkert på ägarbytet så nu har jag iaf fixat mig en egen tid.. Nu hoppas jag bara på att det inte är alltför många fel..

Och nu medans jag kommer ihåg det så måste jag springa ut till bilen och fylla på glykol som den slukar jämt.. sen fortsätta att städa, har hittills inte kommit så långt tack vare dendär hemsidan som jag tjurat mig med, huhu.

Har inte tid med detta. Hör sen!

Tisdag.

Hallå!
Dålig uppdatering, kan bero på att jag har hållt mig på jobbet mest hela tiden. Lagomt less sådär och längtar verkligen efter ledighet. Men imorn är jag ledig hela dagen så då ska jag passa på att ordna upp lite sakor här.

Helgen bestod somsagt av jobb hela helgen. Fredagkväll var jag dock ledig så då blev det en sväng förbi Fredde på atorp o titta på där dem satt och drack. När dom drog ut på krogen så vart det hemgång o sova för min del!
Och gårdagen jobbade jag till tolv, drog till robin en sväng, tittade på emmas bebis och sen grillning på kvällen. Haha ja, det är vad som har hänt dom senaste dagarna.. Gissar att det lär bli rätt dålig uppdatering i veckan med, men jag ska försöka komma ihåg datorn!

Veckans planer:
Måndag: 7-12, ursviken, grillkväll
Tisdag: 16-21
Onsdag: Städa bla
Torsdag: 7-12, klipp/färg., tvätttid
Fredag: 16-21
Lördag: Fest!
Söndag: Slappa?

Onsdag.

Hejhejhallå!
Kom inte hem förns igårkväll för jag fick mig lite extra jobb i veckan. Vilket bara är bra för min del, tjänar mig lite extra slantar och slipper vara hemma med skitvattnet. Jag går all in på att inte använda vattnet. Ska duscha i Boliden har jag bestämt, när vi lix ska byta däck idag. Dock stör jag mig över hysterin om det där.

menmen, ska ta och fixa lite grejer nu sen invänta på att jenny ska bli klar nångång så vi kan dra vidare. även vänta på mamma tror jag? sen får vi se vad kvällen erbjuder. Möjligtvis grillning hos Fredde annars bara lugnt hemma om jag får bestämma, höhö.

Hörs sen!

Söndag.

Hallådär. Jahapp, söndag igen då. Min kväll kommer bestå av jobb som tidigare kvällar. Medans alla andra ligger och är bakis så gör jag någon nytta, haha eller? Tänkte vara jävlig och ringa och väcka alla som drack igår och berätta hur skönt det är att vara på topp idag, men det gick åt fan, alla hade redan hunnit sig upp ur sängen. :( pay back time..

Aja, ska snart börja bege mig mot Boliden och försöka påbörja mitt sommarschema innan arbetet startar igång. Vore bra om jag hann med litegrann idag så jag inte får stresslägga ett schema sista dagen.. Mycket mer än så lär nog inte hända idag faktiskt. Sover över i Boliden sen har jag delat imorgon så jag är inte hemma förns imornkväll nångång.  Puss och hej!

Veckans schema:
Måndag: 7-12, 16-21
Tisdag: Ledig!
Onsdag: Ledig!
Torsdag: 7-16
Fredag: 7-12
Lördag: 7-12, 16-21
Söndag: 7-21, 16-21

Söndag.

Hejhehallå. Kom just hem från schtäään. Snurrat runt stan med diverse folk och även hunnit en sväng på olles, usch för olles när man är nykter säger jag bara, haha. Var inte riktigt på samma nivå som resten av befolkningen där inne. Menmen, trevligt ändåååååå. Ska hoppa i säng direkt efter jag orkat göra listan nedan. baara föratt lixom.

NU:
Hur gammal är du? Tjuuuugo år
Vilken klass går du i? ähh, går inte skola längre!
Vad har du för hårfärg? Brunt för tillfället
Hur lång är du? mja, 164 kanske?
Vad brukar du göra på fritiden? Det dom flesta ungdommar gör

HAR DU..
Sovit brevid någon av samma kön? Ja
Svikit någon? Säkert?
Fuskat på prov/läxförhör? Ja
Blivit kallad Bögjävel? Nje?
Kallat någon Bögjävel? Nja?
Druckit alkohol? Ja

VEM:
Skrev du senast till på msn? ehm, jessica?
Kramade du senast? Fredrik
Sov du hos senast? mormor och morfar?
Kan du lita på till 100%? finns några FÅ.
Vill du vara med just nu? sängen
Ringde dig senast? Fredde eller stefan
Skickade du ett sms till senast? Robin

VAD:
Drack du senast? Mjölk sååklart!
Köpte du senast? Cola
Gjorde du igår? Jobbade!
Ska du göra imorgon? Jobba
Vill du göra just nu? Soooova
Åt du senast? Tacos
Är närmast dig som är rosa? hm, tröjan i garderoben I guess

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu Nope!
Du har sårat nån så de börjat gråta Jo
Nån har sårat dig så du börjat gråta Jo

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra vet inte?
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra ehjo
Jag har smygit ut utan lov Ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja
Jag har fuskat i ett spel Ja när man var mindre. hur kul är det att spela om man fuskar?
Jag har struntat i ett prov Ja

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol Ja.
Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden Ja
Jag har tagit mediciner mot depression Nej
Jag har anorexi och/eller bulimi Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det Nej
Jag har vaknat gråtande Ja
Jag har somnat gråtande Ja

DÖDEN
Jag hatar begravningar Vetinte? Bara varit på en i hela mitt liv. Men såklart, begravning, det säger väl en del?
Jag har sett någon dö Nej, och tack för det!
Någon nära till mig har försökt begå självmord Nej
Någon nära till mig har begått självmord Nej

Torsdag.

Gokväll.
Alldeles strax dax för att lägga sig o sova, försöka iallafall. Sover så sjukt dåligt nuförtin och jag har ingen aning om varför. :/ aja... kvällen har bestått av att umgås med Jenny. Haft på hockeyn i bakrunden och jag får väl gratta till silvret! Mycket mer än så har inte hänt..

Nepp, dax att ladda upp för en jobbarhelg. Dock bara 16-21 hela helgen, så lite fritid kommer jag att ha. Godnatt!

Torsdag.

Goddagens.
Vaknade på tok för sent idag men det blev en runda på stan ändå. Ett linne, halsband och ett par tunna byxor för ett väldigt billigt pris fick följa med mig hem. Håller just nu på med tvätten, sista maskinen är inne sen är jag klar för idag. Imellanåt så sitter jag ute och steker på balkongen, tokskönt!

Höörs sen.

Onsdag.

fanfanfan, jag är ju sämst! Och inte lär jag mig av misstagen heller, haha. Som hände senast igår. Efter maten gick jag och la mig för o sola precis som planerat, MEN, jag somnade......... haha åh, vaknade nångång efter halv åtta så tror ni att jag är trött nu eller? eh nej det är jag verkligen inte. Men jag ska lägga mig snart ändå och hoppas på att johnblund överfaller mig. troligtvis inte men..

Aja, annars har det varit en lugn kväll. Har mest bott i telefonen med Jenny varvat med Fredrik osså har jag även hunnit baka mig en kaka. Var så himla sugen, men när den väl var gjord så kände jag inte suget lägre, haha.

åhh, jag orkar egentligen inte ens lägga mig och försöka sova det är inte lönt. Men.. vad ska jag annars göra? Alla andra har ju ett jobb att sköta så folk ligger ju och sover.. förutom jag! Dessutom är tanken att jag ska vara i stan vid tio imorgon men det lär nog inte hända. Guu see duktig jag är! nat.

ÄHH, GODNATT ! :) kan slänga upp några få bilder från i lördags istället.


Onsdag. -underbart!

uuuuuuuuuuunderbart väder!!!! lovin it.
När det känns som att det är sommar får man verkligen hur mycket ork som helst så jag har då hittills hunnit med att jobba, tvätta/städa bilen som blev såå fin så. och även småhandlat och nu håller jag på att göra mig min favvomiddag. Känner mig skitduktig fast jag egentligen inte gjort supermycket, haha. Men bilen såg verkligen ut som skit så äntligen är det projektet över. Tror att en hel katt hamnade i dammsugaren, hela bilen var full med katthår.
Efter maten blir det att sola en stund och gå ner till källaren. Dum som jag var igår så la jag mig i sängen och vart såklart trött så jag bar aldrig ner vintergrejerna. Men nu ska jag inte sätta mig ner och ta det lungt förrän jag gjort allt jag har tänkt hinna med idag!
Kvällen är ännu oplanerad men alltid hittar man på nånting. Antingen blir det väl att umgås eller rensa upp härhemma, vilket som blir då bra för mig. Är ledig imorgon så då hinner jag ju massor, om orken finns dvs, värken i kroppen och vitaminbristen sätter lite stopp för mig. Men jag ska bättra mig!

Tisdag.

Hejdär, såg just att det var rätt länge sen jag skrev. Men datorn har väl inte riktigt varit prio ett dom senaste dagarna. Helgen bestod av fest (ovanligt?). Fredagen började vi hos Fredde i hamn sen ut på Allstar och lördagen blev hos Robin i ursviken sen ut på Olles, trevligttrevligt!
Gårdagen blev ett jobbarpass på 7-21 så jag hann som bara komma hem och se bigbrother sen slocknade jag direkt. Dock styrde jag upp mitt nuvarande schema med chefen igår och fyfan vad bra det vart! Tidigare skulle jag ju jobba 5 av 6 helger men nu ska jag istället jobba påskhelgen(stor ob!!) som egentligen var min enda lediga helg sen fick jag byta bort två helger, självklart bytte jag bort vårträffen och valborgs!! Så nu slipper jag försöka hitta någon att byta med eller ta semester när vårträffen äntligen börjar närma sig, riiiktigt skönt. Måste snåla in mina semesterdagar så mycket som det bara går. Faktiskt över sommaren oxå, för tanken är ju att jag ska ta mig utomlands så då kan jag behöva domdär dagarna, men det får vi somsagt se senare.

Nu är det dax för mig att springa ner i källaren och kolla över min cykel och hämta upp sommargrejerna, och självfallet ner med nästan alla vintergrejer, skööönt! Dock får min trogna parkasjacka hänga med ett tag till.
Uppdaterar senare när jag är klar.

Torsdag.

Godmorgon. Ja, jag steg upp för en stund sen.
Jag har verkligen vänt på dygnen, igår somnade jag vid två och vaknade strax före elva. Vaknade lite snabbt imorse när Jennys väckare ringde sen somnade jag om direkt igen efter det. Totalt missat att hon for till jobbet osv, vilket annars aldrig händer!

aja, Camilla dyker upp på en stund och verkar ska titta på medans jag städar, haha. När jag fått ordning härhemma ska vi förbi solbacken en sväng och handla. Ikväll blir det hockey och bigbrother sen sova för jag fick mig ett jobbarpass imorgon, weehey!

Onsdag.

Har ju nu avreagerat mig så nu kan jag skriva om dagen istället, vilket inte har varit speciell nånstans men ändå.
Började med att väckarn ringde 05.50, dödstrött steg jag upp ur sängen med några få timmars sömn. Fem minuter senare ringer min trogna väckare fredde, haha. Skitväder att köra i, men det fick gå ändå. Rätt lugn dag på jobbet, men tre timmars personalmöte på en hård liten stol har tagit hårt på min gammelkropp och huvudet dunkar. Men ska ta mig en alvedon och naproxen så jag inte ligger och tjurar hela kvällen.
Nu hämtar Jenny upp mig och då blir det direkt iväg till solariumet, sen funderar jag på att dra hem till mami en snabbsväng och sen blir det väl bara hem och mysa med Jenny. Ta det lugnt ska vi aboslut göra iallafall. Höörs sen!

Onsdag. -blöh.

Haha alltså den här veckan är ju som gjord för o jävlas med mig. heeelt sjukt. tur att jag är alldeles för trött för o ens orka bli förbannad. Men ett klagoinlägg måste jag bara få in.. nånstans o kasta skiten. ;b

Biiiiiiiiiiiljääääääääääääveeeeeeeeeln (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kommer rasa ihop vilken dag som helst. typ. Tempmätarn står på max (fast det är nog inte så farligt som det låter) och nu har min kära bilstereo slutat fungera. Och jo, vad hände för någon dag sen? Min kabel mellan förstärkaren och datorn har gått sönder så nu har jag även ingen musik hemma i lägenheten. Ni kan ju bara tänka er, musikberoende och inget ljud. Bra kombination där! Datorljud och mobilljud är det sämsta som finns, så nej tack. haha underbart alltihop. Nepp, bilen ska bort direkt jag besiktat och skattat skiten. och kabeln härhemma då? Njaa, funderar på att skicka över arbetet på Fredde och hoppas på att han kan lösa skiten, annars får någon annan vänlig själ fixa det för jag överlever inte länge till. Och jag som har tvätt och städ inplanerat imorgon, waaah, lycka till att fixa det utan musik. JA, så viktigt är det för mig. går ej att överleva.

Sådärja, nu har jag kastat lite skit. :) Är inte surare än vad jag låter. När det blir kaka på kaka orkar jag inget annat än att skratta, vad annars ska man göra? NEE just det:) höhö. hejdå.

Tisdag.

ojoj, min kära bil alltså. Någon som vill ha den? Billigt!! Nee inte riktigt, men usch vad jag vill  ha en golf istället. Min mår verkligen inte bra och jag vettefan vad jag ska göra. Jo, byta tempmätare men min käre vän påstår att det är skitjobbigt så han vill inte göra jobbet. Får nog muta honom med nåt så han ändrar sig, huhu.

Aaaaaja, nu har jag äntligen gjort bort nå ärenden och även sprungit lite på stan. Duktiga caroline köpte iiingenting även fast jag var riktigt sugen. Jessica däremot köpte nog upp hela stan tror jag. ;b Ska vänta tills att det känns mer aktuellt, vilket det inte gör just nu. Nåt som däremot var på tiden var att fixa tid hos elin. Gahh vad jag längtar. Men långt bort är det. Mitt hår behöver en rejäl omgång. Innan dess ska jag ha hunnit styra upp lite andra grejer oxå. ;)

nepp, nu ska jag tvätta ansiktet och sen lägga mig under solariumet och försöka bygga på brännan lite, kan inte forstätta gå runt och vara såhär blek!

Tisdag.

Dagens planer blir att åka ner till stan och boka en klipptid, gå in på aqua spa, sola och sen handla maat. Det är vad jag vet att jag ska göra hittills iaf, men det duger gott åt mig! Jobbar ju imorgon så jag måste försöka få mig isäng tidigt ikväll, lycka till, till mig.....

Men nu blir det duschen och hitta nå bekväma kläder, hörs sen!

Måndag.

Hejdär.
Hemma återigen, skööööööönt! Usch, ville ha ett skott i pannan imorse, men än så lever jag ju. ;) Hela dagen har som gått trögt, trött och less på att jobba men nu känns det bara konstigt att vara hemma igen, haha. Är ju ledig imorn tillochmed så då ska jag försöka få nå vettiga saker gjorda.

Har jag tid och lust ska jag bege mig till frissan imorgon och boka tid eftersom det inte gick göra på internet, osmidigt där. Fixa viktiga papper oså ska väl oxå göras.. Sen i veckan blir det städ och tvätt och även försöka mig på en dejt mellan andreas och min bil, haha vi får se hur det går med den saken!

Söndag.

Hallådär.
Sov alldeles för länge idag men jag lär säkert kunna somna tidigt ikväll ändå. :) somsagt så består kvällen av arbete, även imorgon, fast till klockan fyra. Nu när jag är hemma så blir jag alltid lika otaggad och känner hur jobbigt det är.. Men när man väl landat i Boliden så går det ju bra!

aja, gårkvällen vart väl inte riktigt så lugn som jag hade planerat.. Vart fyllechaffis istället. Tror hela stan drack igår faktiskt, galet mycket folk var ute och korsade gågatorna..

Nu blir det att diska och plocka bort litegrann här sen bara slappa i soffan en timme till innan jag beger mig till Boliden. Haaaaaaaaaade!

Lördag.

Gokväll alla alkisar. Antar att en hel del dricker ikväll? inteee jag :D höheuhe.
Jag är duktig och har jobbarhelg istället. Dock börjar jag inte förns fyra imorgon. Men jag har ju betat av ett tiotimmars pass idag så..

Kom just ut ur duschen och närsomhelst kommer Jessica hit och myser med mig. Vet dock inte vad jag orkar göra, förmodligen ingenting. Förhoppningsvis har hon inte sett gårdagens bb-avsnitt för då hinner vi se det. :)

Hm ja, det var allt jag hade och komma med. Åter på måndagkväll nångång! (HÖHÖ jobbar bara måndag och onsdaag nästa vecka!!!!)

RSS 2.0