Tisdag.

Chenaredå!
Ser nu att jag blir sämre o sämre på att uppdatera. Meen, jag skriver ju aldrig något intressant och jag kan knappast tänka mig att någon bryr sig om vad jag gör på dagarna, haha. Menmen. Nu blir det en sån uppdatering ändå.
Hittills går dagen som planerat. Har hunnit stöka bort litegrann men lägenheten ser fortfarande ut som skit, varit på Balder med Jessica och gjort nå ärenden osv.
På en stund kommer mami hit och ska käka middag med mig sen blir det väl o sätta upp nå tavlor osv här. Och ikväll är det tvättstugan som gäller!

Förövrigt ringde chefen idag och sa "vet inte om du glömt att du blir inpoolad imorgon blabla ;)" NEHEERU, finally! Tiden går så sjuuuukt fort. Känns nyss somatt jag blev inlasad! Men nu minsann går det framåt iallafall. Nu gäller det bara att jag får tag i min utbildning så kanske jag tillslut kan få en egen tjänst? Komiskt egentligen hur lite jag trott på mig själv/inte vetat blabla.. Gick ju bättre än vad jag trodde inom vården. Började som ett sommarjobb men är kvar nu efter snart 3 år och jag trivs! Gäller bara att jag kommer in till stan så man slipper pendla. ;b

Mja, mycket mer än så har jag inte att skriva just nu. Ska ta fram boken Rivet skinn som jag började läsa igår så jag kommer in i boken, spännande!

Söndag.

Veckans planer:
Måndag: 7-12, 16-21
Tisdag: Städa/tvätta, ärenden
Onsdag: personalmöte 13-17, bilfix
Torsdag: 7-12, lyftteknik 13-17
Fredag: 7-12, födelsedagsfest
Lördag: ?
Söndag: ?

Måndag.

Halloj!
Jenny drog just efter ett Jersey shore marathon sen klockan 1 idag, hehu. Vi hann nästan se klart hela säsong 4.. ojoj, inte många avsnitt kvar! Ögonen börjar faktiskt kännas rätt tung men det kanske inte är så konstigt? Har ju varit vaken ett bra tag eftersom jag jobbat idag osv. Har även varit förbi Peter och hämtat ut min skiva som han bränt ut åt mig så nu har jag äntligen lite ny musik att lyssna på. Även Jessica ska fixa en ny skiva åt mig så det blir perfekt. ;)

Planerna innan läggdax är att slänga sig isäng och sola en stund medans jag skitsnackar med Jessica sen ringer väl Peter så småningom och pratar mig till sömns, haha.

Yep, thats it for now. Haa'de!

Torsdag.

Chenaredå!
Nu har både Jenny och Camilla lämnat mig ensam hära så jag passar väl på att skriva ett inlägg i brist på annat att göra. Jag och Camilla var då riktigt duktiga idag och möblerade om i tvrummet precis som planerat, så äntligen är det gjort! Även klockan kom upp på väggen. Nu skulle jag bara haft mig något mer i tvrummet så inte ena väggen ser så ensam ut. ;b

Meenmen, efter vi gjort klart här så slängde vi i oss nå mat och såg Paranormal activity 3. En av dom få skräckisar som jag faktiskt är dörädd för, haha. Usch, jag skrek till och med.. Menmen, synd för mig att det kommer ut en fjärde i slutet av året då, haha.
Bar även över mitt gamla tvrumsbord till Jenny och hjälpte henne få in hennes nya soffa. Hurtigt idag! Funderar nu på ifall jag ska lägga mig o sola en stund eller om jag ska ta och fixa något annat, förmodligen blir det de sistnämnda.

Jobbar ju somsagt i helgen så om det inte blir någon uppdatering innan jag drar iväg på jobbet imorgon så vet ni vart jag håller hus i helgen iaf. ;)

Torsdag. -möblera

Godmorgon!
Blev inte alls en sån tidig kväll igår som jag hade tänkt mig. Kom mig nog inte isäng förrän vid ett tror jag. Vaknade för en timme sen och det konstiga var att när jag kollade på telefonen så hade jag ett missat samtal från jobbet? Brukar alltid vakna av att telefonen ringer (även om jag kanske vaknar för sent för o hinna svara). Sms må vara, finns inte på kartan att man vaknar av det, men att det ringer. Dax att fixa sig en ny ringsignal tror jag. ;b

Nu är det färdigslappat för min del! Ska slå igång peppmusik och börja städa undan i tvrummet så det finns plats till att möblera om, weeheyieiheihe! =D

Onsdag.

Halloj!
Kommit hem från jobbet för drygt en timme sen. Har bara hunnit få i mig kvällsfika och kikat runt här lite. Blir nog snart sängen för min del så jag inte sover bort hela morgondagen. Camilla ska komma hit och umgås litegrann på min lediga dag! Planerna för imorgon är att vi (iaf jag) ska möblera om i vardagsrummet. Känner mig inte nöjd med hur jag har det nu så ska prova ha det på ett annat sätt o se om det blir bättre. Sen får Camilla i projekt att sätta upp min klocka på väggen, hehu. Men hon har just gjort det hos henne själv så det kommer nog gå bra. ;) Är jag riktigt ambitiös så kanske det kommer upp några bilder på lägenheten så ni får se hur jag har det. Är ju inget speciellt och dom flesta vet väl som hur det ser ut här, men tack och lov är det skillnad för gamla lägenheten iallafall, nya möbler osv! Nu är det bara en säng, byrå och köksbord/stolar som jag skulle behöva!

Någon som vet om "piercing-julia" fortfarande håller igång? Skulle verkligen behöva få tag i henne men vet inte om hon arbetar med sånt fortfarande. Märkte idag efter jag kom ut ur duschen att min ena "plopp" (hehe fina namn) till pieringen har sprungit iväg och förmodligen hamnat i avloppet, buhuhehu :( Lösningen på det blev att använda en tungpiercingskula som är tusen gånger större, haha. Ser sjukt ut men nu sitter den iaf! Ilandsproblem egentligen..... Skrotnisse är mitt andranamn, JAPP!

Onsdag. -jobb.

Hallådär!
Onsdag idag och här sitter jag och gör ingenting.. Har just diskat och nu sitter jag och väntar på bättre tider, typ haha. Lite drygt att börja jobba klockan fyra, man sitter som bara och väntar..
Funderar mer och mer på jobb i stan, har nu gått in på en hemsida där man kan ansöka och det enda som fattas för mig att göra är att trycka på "skicka", frågan är bara om jag gör det, haha. MEN, jag måste om jag nångång ska ta mig till stan. Problemet nu är att jag är mest inställd på att få jobba natt, vilket jag kan glömma framtill jag har mig en utbildning. Men chefen har lagt mig som intresse för kursen så finns det plats så kommer jag börjar plugga. Det är minst sagt på tiden att det händer någonting.

Nee, nu orkar jag inte skriva mer. Hörs sen!

Tisdag.

Hallådär! Vaknade kring 11 idag och ska bara slappa hela dagen tror jag framtills jag ska iväg till Boliden och jobba..

Helgen då? I fredags hade jag hur kul som helst, haha. Tappade bort rösten påvägen hem och i lördags fick jag stå ut med att låta som en hemsk hes anka. Jag och Jenny tog det iaf väldigt lungt och körde bara fyllisar på kvällen och såg på Jersey shore. På söndagen hade jag äntligen fått tillbaka min röst och även då blev det väldigt lugnt.

Mja, det var väl typ det. Nu är det ju jobb hela veckan så lär inte hända så mycket spännande, hehu.

Fredag.

Chenaredå!
Gjorde visst en luring när jag skrev ut hur jag jobbade idag. Var bombsäker på att jag skulle sluta tolv men ack så fel jag hade! Mormor fick mig visst o inse att jag skulle jobba till fyra och inget annat, haha fan. Menmen nu är det gjort. ;) Nu gäller det bara att få tummen ur och hoppa in i duschen, vilket jag har bestämt mig för o göra direkt efter jag skrivit klart detta. Ikväll vankas det fest på anderstorp hos Fredrik och sen blir det ungång!
Drar även upp nästa veckans jobb när jag lix har schemat här liggandes brevid och att jag knappast kommer orka göra det senare i helgen!

Veckans jobb:
Måndag: 7-17, lönesamtal
Tisdag: 16-21
Onsdag: 16-21
Torsdag: Ledig!
Fredag: 12-21
Lördag: 06.45-17
Söndag: 7-12, 16-21

Onsdag.

Haaalloj!
Vaknade upp och inser att halsonten bara blir värre och värre. Andas genom näsan är omöjligt och huvudvärken tränger sig på mer och mer, ball! Men nu är det färdigklagat. ;)
Ska börja med att plocka undan lite härhemma sen slänga mig i duschen och sedan hämta upp Jenny för o fara förbi Fredrik och lämna min dator och sedan göra nå ärenden. Senare blir det nog att umgås med Jessica innan jag kastar in handduken och säger godnatt. Måste försöka sova tidigt ikväll eftersom jag jobbar delat imorgon.

Resterande av veckans planer:
Onsdag: Fixa datorn, ärenden, jessica
Torsdag: 7-12, 16-21
Fredag: 7-12, fest
Lördag: Jersy shore-marathon! sen ?
Söndag: ?

Tisdag. -tvätt

Hallådär.
Som jag trodde så tog jag mig inte upp imorse. Men jag hade inte ställt någon väckare och Peter ringde inte förrän nio så jag skyller på honom. ;) Nu består dagen av att tvätta till klockan fem sen bjuda på middag och sen Jersy Shore ikväll! Första gången jag sprang över till tvättstugan så var den en gubbe/tant som var där och var hur trevligt som helst som skojade och var hjälpsamma (första gången jag tvättar där och det är nya maskiner) och nu andra gången jag var där så var det en virrig tjej som inte riktigt verkar ha koll på något, haha. Blir spännande o se vem som är där nästa gång jag går dit..

Ska ta tag i den lilla disken jag har nu och sen dra med mig soporna i samma veva när jag går till tvättstugan. Sen ska jag hämta upp Camilla så vi kan fara iväg o göra ett ärende (åhh, allt tack vare ett onödigt samtal) sen hem o fortsätta med tvätten...

Måndag.

Gokväll.
Har inte gjort ett skit idag förutom att jobba och städa litegrann så jag tror att jag kastar in handduken och går och lägger mig strax istället. Hör och häpna nu!... Jag har bett Peter ringa och väcka mig när han går och lägger sig (han jobbar natt) föratt jag ska pallra mig upp och gå ut och gå imornbitti. Deeeeeeetni. Haha själv tror jag inte att jag kommer orka stiga upp så tidigt för att gå ut och gå men det återstå att se imorgon. ;)

Ja, mycket mer än så har jag inte att skriva. Så vi säger väl Godnatt nu då!


Måndag. -piggelin

Goddagens.
Jag känner mig piggare än nånsin och det beror säkert på att jag fick alldeles förlite sömn inatt så jag är väl förmodligen övertrött, haha. Gick och la mig vid 10 igår men sist jag kollade på klockan var den halv 3 och jag låg och vred på mig precis hela natten, så många timmar blev det icket. Men ska passa på och dra nytta utav att jag är såhär pigg och börja städa. Eller åtminstone städa ur badkaret som ser förjävligt ut. Bara det lär ta några timmar.

neeeeepp, ska ringa ett samtal sen sätta igång medans man orkar. ;) Haa'de!

Söndag.

Hallådär.
Blev ingen bowling igår så jag Camilla och Jessica tog det lugnt hemma hos mig istället. Kom isäng alldeles försent ändå så jag sov till ett idag. Lär få alldeles för lite timmars sömn inatt men det är bara härda ut mina 5 timmar på jobbet imorgon. Måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet nu alltså..
Idag har det då inte hänt ett skit och det är väl så dagen kommer sluta med. Ska väl förbi Peter senare och bränna ut en ny skiva till bilen och Fredrik ska kanske orka fixa min dator idag.. That's it.

Fortsatte på mitt prank igår mot Fredde och det roligast av allt var att jag fick höra att det var det enda han snackade om på festen hemma hos honom igår, HAHA! Har inte fått den effekt jag ville på Peter så han har jag nu lagt ner och fortsätter jävlas med Fredde istället. ;b

Nepp, dax att fortsätta göra ingenting............. hade!

-
om du bara kunde prata med mig,
så skulle jag förstå mycket bättre,
varför saker och ting blir som det blir.
jag har snart gett upp och för en gångs skull,
är det inte mitt fel. but still, no hard feelings.

Lördag. -lurendrejerier

Chenaredå!
Nu är jag äntligen tillbaka på topp igen, nästan iallafall. Har bara lite huvudvärk. Dagen och helgen hittills har iaf varit riktigt lugn. Blir en lugn kväll ikväll med bowling osv.
Just kommit ur duschen så nu ska jag ta och ringa Fredrik o höra vart han håller hus så jag kan komma med gammdatorn så han kan omformatera den.

Förövrigt så kom jag på ett skitbra praaank igår mot Fredde och Peter. HAHHAHA så jävla roligt. Trodde faktiskt inte att dem skulle tro att det var jag som gjort det men Fredde ringde senare på natten och frågade och självklart blånekade jag till alltihop. Dock verkar dom nästan ha gått på det eftersom Fredde skulle till Peter idag och kolla upp grejen med varann. ;) Hehehehe. Nu får vi bara se hur länge det håller.. Hoppas iaf inte att dom får veta vem som ligger bakom det, men med min dåliga ljugningsteknik så lär jag faila rätt fort.. Aja, kul är det iallafall! =D

Nepp, dax att slänga på sig nå kläder och ringa några samtal och göra sig redo med någon middag osv. Sen blir det somsagt discobowling ikväll!

Onsdag.

Hallådär.
Ligger nu i soffan med paltkoma. Åt nog lite för mycket, hehu. Risken är väldigt stor att jag somnar oxå.. Somnade kring 5 imorse, iiiiiiiiinte bra!
Blev väldigt lite bus igår, haha. Gick inte så bra för oss att hitta något att åka med så när Johan hade plockat upp mig så for vi bara ut o körde bil istället. Fredde gav upp först sen börja vi andra ge vika oxå så vi drog hem och såg film istället. Och som vanligt så börjar jag och Peter prata som mest när man lagt sig för o sova så det blev på tok för sent inatt och upp rätt tidigt. Så jag kommer nog ta en liiiten tupplur.
Drar upp veckans planer även fast halva veckan har gått och jag knappt har några planer alls, haha!

Veckans planer:
Måndag: 7-12, lappvattnet
Tisdag: 7-12, 16-21, umgåtts med pojkarna
Onsdag: Peter, slappa, Jenny
Torsdag: 7-12, 16-21
Fredag: 7-12
Lördag: ?
Söndag: ?

Tisdag.

Cheenaredå. Inte bästa uppdateringen från min sida men vaf*n..
Har väl inte hänt speciellt mycket sen sist jag skrev.. Har jobbat och varit i Lappvattnet och fixat bilen. ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! Stort plus på Fredrik och Peter som fixade min bil. Nu har jag inte ett enda fel, dom körde alla 3 "problemen" i samma veva, precis så som det ska vara! Så nu funkar rääsern igen, hehu.

Min dygnsrytm är helt åt skoogen och jag har väl knappast tänkt göra det bättre nu när jag är ledig imorgon. Blir strax upphämtad för o fara ut på bus med Fredrik och Peter, möjligtvis någon till. :) Har letat fram täckbyxorna så jag är laddad för o inte frysa, haha. Får se om vi drar förbi vitberget o åker lite eller vad vi riktigt ska hitta på, det är tal om det iallafall.

Nepp, ska nog ut närsomhelst. Hörs!

Söndag. -1 januari

Godmorgon världen må jag väl säga nu eftersom det inte alls var längesen jag vaknade. Tack och lov inte lika bakis som jag trodde att jag skulle vara idag! Men helt på topp är man ju verkligen inte. Fattas bara att någon kommer hit med nå gomat ;)

Dagen lär då bli väldigt lugn idag. Håkan och Robin skulle fixa min bil idag var det prat om i fredags så jag hoppas verkligen att det blir av! Annars så blir det nog inte så mycket mer än så..

nepp, dax att slöa framför tvn. Glömde kameran hemma igår så måste vänta tills jag får Camilla och Jessicas bilder, sen kanske dom kommer upp här.

RSS 2.0