Söndag. (usch)

Ja herregud. Det blev inte alls att lägga sig framför tvn och sova inatt. eller jo, EN timme.. Jonatan ringer och säger att han inte tar sig hem och vill att vi ska dra till Gummark. Tröttare än tröttast så går jag med på saken och fick köra halvvägs dit. Var hos Olle till halv 7 på morgonen sen drog vi till stugan och slocknade direkt! For sedan ut och körde lite mer sen kom Matte och Linn förbi och då drog vi till skogen och kapade nå kvistar som var ivägen till Paintballen som dom börjat leka med.

Kom hem rätt nyligen från matfesten som Camilla drog med mig på. Tokmätt!, men gratis är ju alltid gott.
Nu snart ska jag väl samla kraft till att hoppa in i duschen och göra en rejäl skrubbning. Senare ska jag förhoppningsvis in till stan och sova hos min käre vän för tredje dagen nu, usch, vi måste sluta umgås så mycket, haha!
Men gullepojken är på "dejt" nu så Lycka till sötnos!, haha. För en gångs skull hoppas jag att det är en normal person. Det återstår att se när jag träffar honom senare hur det gick.

Asch, nu ska jag sluta nöta datorn. Vi hörs och ses! Somsagt, jobb imorgon........

-
Wie, Sara ringde nyss så jag ska få ut och köra lite till idag=D


Söndag.

Ta det lungt och sova mina tre lediga dagar? Skulle inte tro det. Jag har inte ro i kroppen att ta det lungt, haha.
Igårkväll vart det somsagt fest, och idag har det väl egentligen inte hänt speciellt mycket. Drog till Åbyn med Jonte, Linn och Matte för det skulle inhandlas paintball gevär osv, sen vart jag avdumpad hemma så jag fick mig lite sömn. Nu ikväll har jag bara varit ute med Camilla och småpojkarna och flängt runt hela stan. Sköööönt att vara nykter vill jag lova!

Annars händer det väl inte så mycket. Ska ut och övningsköra med Jonte imorn, måste verkligen lära mig att köra bil nu alltså. Åhh, ge mig körkort!!!
Drar till Boliden på måndag (imorgon egentligen) vid 6-snåret för att ännu en gång jobba. Dock slutar jag 12 så jag är tillbaka i stan lika fort som jag drar därifrån. ;)

Dax att hitta sig ett jobb i stan och lägenget, snaaarast!! och körkort då..

Nepp nu ska jag slänga mig i säng och titta på tv och förhoppningsvis somna om inte alltför många timmar.


Torsdag.

LEDIG I TRE DAGAR!!!!!!!!!!!! wonderful, hihi.
Nej men seriöst. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att för en gångs skull få vara ledig mer än en dag. Jag är så sjukt trött efter allt jobbande på senaste tid att det ska bli skönt att få vara hemma.
Ska mest ta det lungt och sova i helgen. Dock blir det full fart imorgon. Synundersökning kl 10 sen springa runt på stan och leta massa nya grejer som ska inhandlas. Efter det blir det räserfart hem och duscha osv sen bege sig till Nina där festen äger rum. Blir noog bra detdär! Men EFTER det ska jag ta det lung. ;) hehu

Nepp, man kanske skulle ta och lägga sig och försöka sova? Ska iallafall titta på tv en stund.
Hör av er!

Tisdag.

Blev inte riktigt som det var tänkt i söndags, skulle ju bara en snabbis till stan men det slutade med att jag sov där ( = ta 6-bussen på måndagmorgon ). Jag och Jonte somnade en perfekt tid så jag skulle få tillräckligt med sömn för att ta mig upp så tidigt på morgonen, men vad händer? Kim ringer Jonte och behöver hjälp så det vara bara att kliva upp tröttare än tröttast och dra sig ut. Trött och sur( jag iaf) kunde vi senare vandra hemmåt för lite mer sömn, usch.
När jag sen kommer till jobbet får jag veta att jag skulle jobba HELA dagen, 14 timmar. Droppen var nådd, haha. Min lediga tisdag försvann med, utan att jag själv fick välja tillslut. Så senare idag ska jag pallra mig till Boliden och jobba kväll + imorn och på torsdag då. SEN är jag äntligen ledig över helgen och jag ska njuuuta i sinne!!

Finns orken där så blir det att städa idag, och tvätta extensionen som jag ska ha på fredag.
Gee mig pengar så jag kan dra till stan och shoppa lös, vill verkligen och det var riktigt länge sedan nu. Menmen, lönen rullar ju iallafall in på torsdag, då jävlar!

Söndag.

Sådärja, nyss jobbat klart och hemkommen. Nu väntar jag bara på Mariann som hämtar upp mig närsomhelst. Blir stan en sväng när jag likast inte har något att göra, sen såklart hem till Boliden igen!
Ses!

Lördag.

Hemkommen från jobbet för en stund sen. Tur jag har grymt snälla grannar som jag får skjuts av, både imorse, sen tillbaka till jobbet sen hem igen. Bor nämligen granne med min jobbarkompis så. Sjukt drygt att gå till jobbet där vid halv 7 snåret, väldigt jobbigt! Annars rullar väl allt på som vanligt.. Jobb, jobb och sen lite mer jobb. ;)
Kommer hem till stan efter jobbet på måndag, sååå skönt! Åker dock tillbaka på onsdag. Men lite ledighet får jag ju iallafall. Så nästa vecka består väl av att jobba, umgås lite dom få dagarna jag är ledig och inflyttningsfest på fredag, nice!

Nu ska jag värma mig nå oboy eftesom det inte är direkt någon värme i dehär huset, sen ska jag slänga mig framför tvn och antingen invänta fyllosarna som ska sova här eller försöka sova. Känner jag mig själv rätt så lär jag vara vaken ett tag till... Not good, börjar 7 imorgon..

Kanske blir en sväng förbi stan imorgon nu när jag tänker efter.. :D  haha asch skitsamma, jag skriver inget vettigt!
God natt? Vi hörs!


Tisdag. ( sjuk? )

Min första dag som arbetslös började igår, vad hände? Chefen ringde tre gånger och även idag! Så nu jobbar jag halva veckan endå.. Onsdag, fre-söndag. Tredje helgen på rad, great. Fast mig gör det ingenting, jag märker ingen skillnad på helg och vardag. Men att vara själv i Boliden är inget jag föredrar.

Hursom, jag ska snart hoppa i duschen och hoppas på att få lite värme i kroppen. Dom senaste dagarna har jag konstant frusit och varit lite illamående från och till. Jag börjar väl endå inte bli sjuk?  :/ Caroline är aldrig sjuk ju!

Ajaa, ska senare ta bussen in till stan föratt sova där. Min buss går nämnligen 06.10 till Boliden imorgon, inte det minsta taggad men what to do. Hoppas jag får en extremt lung kväll för mitt illamående är inte att leka med just nu, kramp i magen, någon sorts mjälltugg som rör sig mot ryggen och somsagt, illamående ska vi inte ens tala om.. Film och mys har jag bestämt att det ska bli för min del!
Tur jag har världens bästa (nästan) vän som ställer upp för mig, så jag får nog som jag vill.

Ska röra mig mot duschen nu. Vi hörs!

lördag. (mot boliden!)

Måste göra nånting utav rubrikerna? Finns ju ingenting att skriva där.

Nu snart ska jag ta min räsercykel till stan och ta bussen till Boliden för 3 timmars jobb. Drygt, men what to do. Jag har iallafall turen att få besök av Camilla som kommer till Boliden imorgon och fördriver lite tid med mig. ;) Jobbar ju dock 18-21 imorgon oxå. Sen hem till stan, möjligtvis för evigt? Vi får väl se!

Nepp, nu ska jag slänga i mig en macka till middag sen bege mig till busstation. Uppdaterar säkert senare ikväll. ( är hemma själv )......

Btw, vart en ny mobil, så nu har jag inga nummer igen. Släng iväg ett sms åt mig!

Lördag

Sådärja, inte vart det många timmars sömn. Vaknade alldeles för tidigt, men av någon konstig anledning så kan jag inte sova länge längre.

Nu snart ska jag iväg till Elgiganten och köpa mig en ny mobiltelefon. Eller det beror väl lite på, men mest troligt så kommer jag hem med en ny.. Varför vill jag alltid ha billiga skräptelefoner? Jag förstår inte.. Det är typ föratt jag endå jämt tappar bort alla mina telefoner eller lyckas he sönder dom på något sätt, haha..

Ne, nu ska jag kila iväg dit och fixa dedär så jag får det bortgjort.
Senare idag blir jag förhoppningsvis upphämtad av Jonte som dumpar av mig i Boliden sedan hämtar mig när jag slutat jobba. Haha, japp, vårat fajtande går alltid över väldigt fort så nu är allt lungt igen.
Annars blire väl en jobbig bussresa dit. ;b

Lördag.

Just nu är jag bara arg... och man borde väl kanske inte skriva i fyllan? Men jag gör det iallafall.. har nyktert huvud men full kropp, brukar oftast vara så för min del.. Fingrarna och resten av kroppen hänger inte riktigt med. Tur jag har huvudet på plats iallafall!
I övrigt så har väl kvällen varit helt OK, var hos Robin en stund och kläckte väl ur mig lite för mycket och delade med mig för mycket av min telefon till en viss persons vän, men jag antar att jag bjuder på den.

Sen finns det ju folk som är helt ooooooootroligt äckliga och dumma i huvudet. JAPP, just du, du vet vem. Usch och fyfan. Det skjuts för lite!...

Aja, ska ligga och vänta påatt Sara ringer mig när hon kommit hem... sen försöka sova så jag får mig nå sömn så jag är pigg inför helgens jobbande.. Ska även ringa Jonatand imorgon och "skälla ut" honom och ställa honom några enkla frågor ( enligt mig! )...

Aja, somsagt... "carrowfaace" som jag och Milla så fint kom på ikväll!

Peace, alla dumhuven :( huuuhu...

Onsdag.

Har väl egentligen ingenting intressant att berätta men för att fördriva tiden så sitter jag här.
Ska snart iväg till arbetsförmedlingen och göra massa vuxna saker som angår jobb framöver, sen har jag även en synundersökning till lämpen som ska göras idag.. ( kooomsi körkort!! ).... och klipptid senare. Ska klippa in håret, slänger väl in en bild senare på förändringen.

Efter jag klippt mig drar jag iväg till boliden eftersom jag börjar jobba tidigt imorgon. (7-12), sen hem till stan ännu en gång och umgås med Jonatan, sedan får vi se vad som händer. Ledig på fredag och är småsugen på att dricka, men vi får väl se hur det blir. :)

Nepp, nu ska jag gå o fixa nå småsaker sen göra mina ärenden.
Hörs!.

Lördag.

Underbaart väder! Första gången på länge jag har hunnit med att steka lite i solen och hunnit få lite färg på den lilla stund jag var ute.. Blir att steka imorgon med för då slutar jag jobba 12! =D
Nu ska jag iallafall gå och fixa mig någon mat sen dra mig till jobbet och tjäna in lite pengar. Första lördagen jag jobbar på hela sommarn faktiskt, konstigt nog..

Nepp, kanske skriver något senare om jag ids, annars blir det väl imorgon. ;)

Torsdag.

Är nu hemma i stan och har just städat klart. For faktiskt hem bara föratt städa mitt äckliga rum. Så nu är det gjort! Ska dock städa det "extra" noga när jag kommer hem nästa vecka. Har redan städat 2 lägenheter +1 hus på jobbet, så det var rätt drygt att städa härhemma oxå.

Annars har jag väl inte så mycket att berätta.. Fick veta att det blir att jag jobbar hela helgen trots allt, så jag drar tillbaka till Boliden imorgon igen, och före det ska jag på stan med Camilla.

Nepp, somsagt. Ingenting att berätta. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men det blir väl att försöka sova på en stund, Ja, vi får se!

-
Haha snälla, gör mig en tjänst och sluta hör av dig?
Jag är spyless den uppmärksamhet du söker för det är faktiskt bara pinsamt.
Du har gjort bort dig way to many times, och man får inte hur många chanser som helst.
Inte av mig iallafall! :)

Tack och hej.

Onsdag.

Hmm, jag tror fortfarande att det är tisdag, vilket jag har tyckt att det är i typ 3 dagar nu? Skumt.
Men somsagt, bättre att vara en dag sen än en dag förtidigt. Nog för att jag jobbar i helgen så jag har egentligen ingenting att se fram emot. Längtar redan tills nästa gång jag får vara ledig och komma hem till stan.

Vet inte varför jag skriver för jag har då ingenting nytt att berätta. Har en skitskum känsla i magen som iiinte är omtyckt! Vet inte riktigt vad det beror på.. får klura på dedär..

Ska snart dra mig in till stan trorja, och leta en telefonjävel som inte är alltför dyr, orkar inte med min mobil längre. Sen ska jag ju ta bussen till Boliden för ännu ett jobbpass.

Onsdag: Stan, 13.30 bussen till stan, Jobb 16-21
Torsdag: Jobb 7-17
Fredag: Kanske jobba, annars stan
Lördag: Jobb 16-21
Söndag: Kanske jobba, annars stan

Somsagt, mitt liv är inte det minsta intressant, men jobbar jag inte på fredag så försök styra ihop något kul=)

Tisdag.

Har njutit av varje sekund av  min lediga dag.
Vaknade vid 11 och drog mig senare in till stan för o följa Camilla på arbetsförmedlingen. Jonatan stog utanför och tjura om att han ville till Gummark fort eftersom jag tvingat upp honom så tidigt, så det vara bara att dra sig dit innan han skulle "sura" ihop totalt, haha ;)

Har även övningskört idag (!!!!) :D Först med Jonte sen med Olle. måste säga att första gången gick bäst, och ingen motorstopp heller, grattis till mig! I mötande trafik var jag säker på att döden var framme, tur att Jonte hade övertalningsförmågan att hålla mig på vägen och att vi skulle överleva, haha. Tönt? Jepp! enligt han gjorde jag bara ett fel och det var att backa ner i diket? Inte föratt jag har nån aning om det själv men, okej ;b

Nepp, nu ska jag faktiskt ta och sova. Lång dag med massa bilfixande hit och dit. Det tar på krafterna vill jag lova.
Imorgon vankas det Boliden och jobb, ovanligt va? ;)

Måndag.

What to say? jag vet inte, haha..
Har för mig att det är tisdag idag, varför vet jag inte..

Om 45 minuter befinner jag mig på bussen mot stan! Ska bli riktigt skönt.. Åker tillbaka till Boliden på onsdag för ännu mer jobb.. Har egentligen bara schemalagt Lördag, men tagit på mig maaassor med jobb i veckan. Tror faktiskt att jag bara är ledig imorgon, men pengarna rullar ju in och jag har valt det själv. Verkar somatt jag kanske får fortsätta jobba där med, menja, vi får se hur mycket jag jobbar där. Ska söka jobb i stan...

Plaaaner, massor med planer. Skaffa sig ett stabilt jobb, fixa lägenhet och körkort! Nu måste det faktiskt börja hända grejer, jag har kastats ut i vuxenvärlden och kan ju inte bara stå och titta på?
Jag och mamma stog lite snabbt utanför mitt jobb och pratade om ifall jag verkligen ska följa till Umeå, vill jag verkligen det, Lämna allt och alla här hemma i Skellefteå? För visso är jag van vid att alltid lämna alla eftersom jag flyttat så många gånger i mitt liv, men det har aldrig varit lätt.
Så jag kanske borde satsa på att hitta mig ett stadigt jobb och en lägenhet jag kan betala och samtidigt kunna leva, och bara hälsa på mamma i Umeå? Somsagt, vi får se. :)

Långt inlägg och jag förstår att det är jobbigt att läsa mina ointressanta tankar. ;)
Ska packa ihop lite grejer härhemma i Boliden sen bege mig mot bussen.

Förövrigt, Elin Andersson, bäääääst! vi pratade om allt,
och... vinglade igenom skell som aldrig förr, haha!


RSS 2.0