Tisdag. -trött

Duktigt att jag har gått runt i ett inochutvänt linne hela dagen som jag inte märkte förrän nu ikväll. Bevis på att jag var riktigt trött imorse, haha. Nu ligger jag dock i sängen redo för att sova! Det bästa vore ju om jag fick se ett bb-avsnitt innan jag somnar, men utorrent verkar inte vilja vara på min sida idag så jag antar att tvn får se till att uttråka mig istället. Förhoppningsvis sover jag "länge" imorgon så jag är utvilad för en veckas jobb. Önska mig lycka till för jag har blivit en morgonmänniska (bara för tillfället!).

Äsch, nu ska jag lägga ifrån mig datorn. Godnatt!

Tisdag.

Riskettan var riktigt lång och smådryg. Men nu är den gjord och jag ser fram emot när alla kurser är gjorda, vilket är snart. Måste bara försöka få ihop körlektioner tätt inpå. Efter riskettan pluggade jag somsagt med Jessica. Sen drog jag hem till mamsen och åt middag. Sen spenderades kvällen och natten med camilla (haha lät inte braa?!).

Idag har jag bara jobbat och haft teorikurs. Kom hem till en halft döendes camilla, men hon drog hem rätt fort. Har inte gjort något sen dess. Ska strax se Fångarna på fortet sen blir det nog inte så mycket mer. Plugga(?) sen sova, är riiiktigt trött! Behöver samla upp kraft nu inför sju dagars jobb.

Hörs sen!

Måndag.

Jobbhelgen är över och jag överlevde! Knappt men I did it. Och det blev att jag sov i boliden helt ensam. Men det överlevde jag ju oxå?! Duktigt. Nu är jag iallafall hemma i min älskade lägenhet och får sova hemma ända tills på fredag, wooonderful.
Har som inget att skriva. Ska strax torka håret och sätta på mig nå kläder. Klockan tolv har jag riskettan i tre timmar och efter det ska jag plugga med Jessica. Vad som händer sen får vi helt enkelt se. Hörs sen!

Veckans planer:
Måndag: Riskettan, plugg med Jessica osv
Tisdag: Jobb 7-15, teorikurs
Onsdag: Jobb 13-17
Torsdag: Ledig!! umgås, handla osv
Fredag: 12-21 (jobbarhelg som ni nog förstått)
Lördag: 16-21
Söndag: 7-17

Torsdag.

Gah så trött jag är. Har varit vaken sen kvart över 7, fråga mig inte varför! Men har jag tur så somnar jag tidigt ikväll, det kan verkligen behövas.. Monsterpass imorgon, dvs 7-21. På ett sätt känns det goode skönt att mitt schema snart är över (12 sept) men samtidigt inte. Skönt att få vara ledig, samtidigt som jag vill jobba så jag klarar mig. Rätt tungt att jobba sen dra på körskola direkt efter, men det är ju ett val jag har gjort.

Har spenderat dagen med Jenny, tanken var att plugga men det blev som inte av.. Om en timme kommer Camilla och socialiserar sig och kväll lär jag nog bara häcka framför tvn. Färga håret blir nog kanske oxå av..

Sover i Bjurvattnet i helgen så det blir inge datorsittande. Hörs efter helgen!

Onsdag. -mys

Uppskattar verkligen sånnahär kvällar. Egentligen ingenting utöver det vanliga. Men persienner nerdragna, fösterlamporna och stearinljus tända så känner jag hur skönt det är att vara helt ensam. Huuuh, sa JAG, caroline strömqvist just dedär? Hm ja. Men så är det ju låångt ifrån alla dagar, haha.
Dagen har iaf varit hektiskt. Haft larmtelefon stor del av dagen och det har ringt varannan sekund. Det var nog säkert bara föratt jag var så sjukt trött så allmänheten kände att jag borde hålla igång så jag skulle lyckas vara vaken hela dagen. ;b direkt efter jobbet vart det att sätta sig på en hård stol i 1,5 timme och lyssna på "trafiklektioner", dock givande och intressant!

tjattjattjat om körkort och min tråkiga vardag. Har inget roligt att komma med! Och helgen kommer bestå av jobb så där kan man inte förvänta sig någon "rolig" händelse heller. ;b pengarpengar?


Taget från google.
när jag skaffat en kamera
kommer jag med egna bilder!

Måndag. -happy

Idag har jag äntligen tagit vara på dagen och inte slöat bort den.
Började med att jag ställde mig och diska bort all skit, sen i samma veva skura upp hela lägenheten och fyfan vad skönt det kändes efteråt. Var på mycket bättre humör! Äntligen är det någorlunda fräscht härhemma.. Camilla kom förbi och vi drog in till stan och mötte upp Sara. Dock hann jag inte vara där speciellt länge innan jag for till körskolan och mötte upp Jessica och Dennis för lite plugg. Drygt en timme senare fick jag bänka mig framför teorikursen i 1,5 timme. Tack och lov för motivationen jag faktiskt har just nu! ..fingret åt alla som inte tror att jag klarar det, I WILL!.. *bitch*

Ska nog dra fram böckerna och plugga lite innan Fångarna på fortet börjar. Sen tända nå ljus och bara gosa! Upp tidigt imorgon och jobba 7-15 sen direkt till körskolan. Fullbokad dag.


Tisdag.

Godmorgon!
Rätt nyligt klivit upp ur sängen och ska strax börja diska. Blev ju såklart inte av igår.. Sen måste jag hoppa in i duschen och bli människa igen, för camilla kommer vid halv 11 och gör mig sällskap och jag vill ju gärna inte skrämma bort henne, huhu.

Hörs sen!

Måndag.

Hemkommen från jobbet (två timmar sen) och har fått i mig den supergoda broccolisoppan. Mer än så har jag inte "hunnit" med. Ska dra igång peppmusik och ta tag i min takhöga disk, blöh. Efter det blir det ansiktsmask och hårinpackning medans jag sitter fastklistrad framför Fångarna på fortet. Hoppas bara att det är lika bra som när man var liten.

Ähh, nu ska jag sluta babbla och försöka få något gjort! Hörs sen.

Måndag. -tröttttt

Fryser ihjäl vilken sekund som helst. Det värsta är nog att jag just tagit på mig tjocksockar och att dom förmodligen kommer vara på fötterna hela dagen. och trött är jag!! Ser fram emot min lediga dag imooorgon, sooova! :) nog föratt jag vaknar tidigt ändå.
Nu hoppas jag på en lugn dag på jobbet. Men det är ju måndag, vad har jag att förvänta mig? gah..

Nepp, måste ut på på parkering nu och möta emma! hörs.

Söndag. -slappis

Seg men skön söndag.
Har verkligen inte gjort nånting idag. Det mest ansträngade jag har gjort var en sväng förbi solbacken med Sara. Annars har det inte hänt nånting. Måste hoppa i duschen men det kändes extremt jobbigt, så vi får se. ;b

Ska ligga här i soffan heeela kvällen (som jag iofs gjort hela dagen) och bara njuta. Ska kolla om jag hittar någon bra film att se sen försöka sova. Förhoppningsvis blir det en tidig kväll. Ska nog kolla igenom körskoleboken oxå. Går verkligen in för dethär nu! Som jag har lovat mig själv. 70 procent av tankarna går nog åt körkort, haha. Tragiskt men sant.

Veckans planer:
Måndag: Jobb 7-16
Tisdag: Teorikurs
Onsdag: Jobb 7-15, teorikurs
Torsdag: Klipptid
Fredag: Jobb 7-16
Lördag: Jobb 7-12 16-21
Söndag: Jobb 7-17

Söndag.

Död idag. eller inte riktigt.. men småbakis är jag.
Gårkvällen spenderades i ursviken hos Jessica. Blev upphämtad härhemma just efter sju och fick sitta i bagaget med robin, lagomt trångt! Men trevligt hade jag! Lite omväxling av min superroliga sommar (ironi?).

Känner mig riktigt fåordig idag. Skriver även fast jag inte har något vettigt att komma med. Men nu vet ni att jag lever iaf. Dagen kommer spenderas i soffan, troligtvis med massa film. Kom gärna hit med gosaker som man kan gotta sig till hela kvällen! alldeles för lat för o gå på affären.. Kanske lika bra det för tänderna har dött ut, som dom alltid gör när jag dricker cider. Förhoppningsvis kan jag äta normalt om några dagar.. usch.

nej, ska fortsätta sappa på tvn och tråka framför datorn. Hörs!

Onsdag. -jobb

Om ungefär en halvtimme beger jag och Emma oss till jobbet. 16-21 är det som gäller ikväll. Har inte bestämt mig om jag ska åka hem med henne eller om jag ska sova i boliden, det får vi se! Men verkar luta mot att sova hemma i min älskade säng.

Håll alla tummar för att jag ska få bort mitt jobbarpass på söndag. Känner att jag behöver komma ut och träffa folk. Så det vore perfekt om jag fick vara ledig på söndag så jag kan få umgås med folket i ursviken, hoppas! Ska kolla upp det ikväll..

Haha ja, som ni ser så har jag ingenting vettigt att komma med. Ska avsluta inlägget och börja platta håret och smörja in mitt extremt torra ansikte. :/ Hörs och ses!

Onsdag.

onsdag eller? dagavill, ohyes!

Hursom.. Vaknade tidigare än skrutt. Men har fortfarande inte fått något gjort. Skulle behöva färga håret men tror jag sparar det till senare och hoppar i duschen bara. Sen överväger jag att städa oxå. Skulle verkligen behövas! Börjar ju inte förrän fyra idag så jag har gott om tid egentligen. Ska bara få orken först, höhö.

Ja, vad mer att säga? Vetinte. Kommer kanske upp nå mer tråkiga inlägg under dagen. Hörs!


Tisdag.

Tisdag idag och min enda lediga dag på hela veckan!
Ska strax börja bege mig in mot stan. Jag är måttligt nervös, men det kommer gå bra.
Idag blir det iaf att umgås med milla, vad vi hittar på är det ingen som vet....

haha fåordigt. men. vi hörs!

Söndag. -schema

Nästa vecka

Måndag:
7-12, 16-21
Tisdag: Körlektion, camilla
Onsdag: 16-21
Torsdag:7-12, 16-21
Fredag: 7-12
Lördag: 7-17
Söndag: 7-12, 16-21

(påminelse till mig själv)

Söndag.

Somsagt, lite skrivet nu på senaste tid. Sitter inte spec mycket vid datorn när jag är här i Boliden. Men på måndag/tisdag kommer jag iaf hem så då kanske det blir bättre uppdatering, iofs är jag bara hemma en dag men..

Tog mig en sovmorgon till kl 9 imorse, tokskönt!! Hoppat in i duschen och nu slöar jag här. Ska nog snart ut och köra med Marianne sen får vi se vad som händer, förmodligen inte mycket.. Hörs och ses!

-
Tur att jag inte är ensam om den saken.

Måndag. -pms

Mitt humör gick från förvånadsvärt bra till sämst. Jag är negativ mot precis allt, jävla pms! Och hur ska jag nu kunna sova? Inte det minsta trött. Ska upp tidigare än fanet själv och förmodligen cykla i regnet till stan, great. Somsagt, ni märker ju..

Borde redan ha somnat om jag ska vara utvilad. Men ska ta och lägga ifrån mig datorn och sen ge john blund ett försök. Hoppas innerligt på bättre humör imorgon! Lär inte bli mycket skrivet här eftersom jag kommer spendera min vecka i Boliden. Kommer mest troligt hem nästa tisdag.

Till mina kära grannar; snälla sluta spika i väggarna den här tiden, sänk musiken och gå in om ni ska prata i telefon?! tack.

Måndag.

Helt sjukt att jag inte är på sämst humör. Sov nog ungefär två timmar inatt, sammanlagt. Och då brukar jag alltid bli tjurig! Var vresig imorse när jag vart väckt men såfort jag kom till jobbet och skulle fejka ett leende så gick det över till att vara påriktigt, good! Förhoppningsvis somnar jag mycket tidigare än vad jag gjorde igår..

Nu ska jag smälta broccolisoppan och sen förmodligen hoppa i duschen, se film och sova. Sounds great!

Några få bilder från i fredags (snodd av camilla och elin)

Mys vid elden


"tuffa pojkar"


Minns inte dethär? haha


Minns inte den här heller..

Men kul som fan var det ;)

Söndag. -tankeställare

Efter att ha läst en massa intressanta saker har jag nu insett en hel del om mig själv. Jag lever i förnekelse för att slippa ta tag i saker? bra caroline. Jag har tusen gånger tidigare sagt att jag ska ta tag i problem som dyker upp och bli "en bättre människa", för mig själv alltså. Jag lär ju säga det några gånger till framöver eftersom jag fortfarande inte har gjort det. Problemen är nästan alltid skitsaker som jag ändå tillslut kommer över. Men äh, varför lägger jag ner tid på såntdär egentligen?

Har oxå suttit och funderat på varför många (mest killar) tycker att jag är dryg? Jag är inte det minsta dryg egentligen. Försvarsmekanism. Jag litar inte på någon och vill inte släppa in folk i mitt liv åt höger och vänster. Blir jag dryg för det? Jag pratar gärna men såfort någon blir närgången blir jag "dryg" för att slippa obehaget. Konstigt? ja kanske.

Ähh, nu ska jag gå över till tvättstugan och styra upp mina kläder.
hoj

Söndag.

Idag är en sån dag då jag inte orkar göra nånting, men samtidigt så vill jag absolut inte vara ensam. Kom och joina mig? Jag är verkligen otaggad på resterande av den här månaden. Vill inte..

Veckans jobb:
Måndag: 7-12
Tisdag: 7-16
Onsdag: 7-12, 16-21
Torsdag: 7-12
Fredag: 7-12, 16-21
Lördag: 7-21
Söndag: Ledig

Lördag.

Gah, jag har gått och blivit en gammal mes! ;)
Nämen förr sa jag alltid
" bakis är för mesar " eftersom jag aldrig blev det själv. Men nu på senaste så blir jag det nästan jämt dagen efter.  Så jag tar nog tillbaka det där ;)

Är riktigt seg idag och vet inte riktigt hur jag hade tänkt orka med kvällen, haha. Somnade kring halv 3 inatt och vaknade halv 9 och kunde såklart inte somna om. Men jag har inte gjort något annat än att lega i sängen och soffan hela dagen, och duschat.. Suttit länge nu och försökt ta mig upp så jag ta mig en alvedon, finns orken? haha nej. Magen mår skit, blöh! Men det tar jag, var ju inte en "bortkastad" kväll igår iallafall. :) Även om vissa behöver tagga ner och sluta tro så förbannat mycket! Men jag låter dom tönta sig=) Im in the game!

Nääää, nu måste jag fan stiga upp! Kanske leta sig nå kläder att ha på sig ikväll och försöka ta bort emosminket som jag lyckats skaffa mig under natten. Att jag aldrig orkar tvätta bort det direkt istället..

Kvällen kommer spenderas hos Nina, sen får vi väl se om vi drar vidare. Det blir då bra vilket som. Jag är taggad även fast jag är död. ALL IN.

Onsdag.

Vilken dag! Att det aldrig tog slut på regn? Jag och Camilla har sprungit runt på stan ända tills det stängde typ, -i regnet. Skulle in på banken och göra ett ärende men neeeeeeeee, mitt leg hade gått ut och dom var kräsna på att hjälpa mig. Seriöst, det hade gått en vecka sen skiten gick ut, men okej! Sprang till polisstation. Inte heller nån framgång. Var tvungen att dra mamma in till stan så hon fick legitimera mig. TACK MAMMI!!!! Så nu är det ett nytt legg på g, fulare än nånsin vart jag oxå, haha! och förresten.. 400 kr för ett legitimation?!?!?!?! usch.

Hursom, kom hem riktigt blöta. Hann bara slänga på oss nya kläder innan andreas kom och hämtade upp oss inför en snabbsväng på solbacken. Sen dess har det inte hänt så mycket. Satt och redigerade nå fina bilder oså ;) höhö.

Nu är det iallafall dax att sova. Är inte spec trött men ska upp vid 8 imorgon och dra till Boliden. Stackars caroline kommer ha ett helt hus för sig själv därborta.. Men kommer hem på fredag igen så jag ska nog överleva! :)
Godnatt!



Tisdag.

Tröööött och värk i kroppen!
Dagen har bestått av jobb, snabbsväng på stan sen hem och slöa. Ska lägga ifrån mig datorn och se klart filmen på tvn och sen sova. Om jag ens lyckas hålla mig vaken hela filmen, vi får se. höhö

Imorn blir det att umgås med favvomilla! Stan, bankärenden osvosv! Hörs seeen.
Godnatt!


Söndag. -trött

Söndagar är verkligen hur tråkig som helst. Har inte fått nånting vettigt gjort idag som jag kanske borde. Men städa får jag ta senare i veckan när jag kommer hem. Det enda jag har gjort är att sitta och ruttna här, äta och måla alla 20 naglar. Creds till mig som aldrig orkar göra det.
Slängde på lite svart färg på tånaglarna och skulle egentligen göra det på fingrarna oxå. Men eftersom jag jobbar så kommer alla gamlingar kommentera det så jag sparar mig till helgen istället, då hinner det inte bli fult till dess heller. Ah, det där lät helt fel men jag orkar inte ha svart nagellack som samtalsämne när det rätta är "fina" färger som tex rött. Haha, nu talar jag för dom äldre och ingen annan!

Ähh, har ingen aning om vad jag nyss skrev. Hursom! Sara kommer snart hit och byter några ord med mig. Halv 9 går bussen till Boliden så det är där jag håller hus tills på tisdag.


Gammal bild, i mitt gamla rum på anderstorp. mhm

Söndag.

Gah så sämst jag är! Var helt säker på att bussen gick 14.30 till Boliden idag. Jag hade visst fel, den gick en timme tidigare så nu måste jag vänta till halv 9 innan jag kan ta mig dit.n Men då hinner jag göra min efterlängtade lax till middag, plugga och boka tvättid. Jag minns inte sist jag tvättade och det märks i byrån. Helt tomt med underkläder och andra viktiga saker. Hoppas bara att det finns en ledig tid nu till veckan när jag är ledig annars får jag problem.

Veckans planer:
Måndag: Jobb 7-16
Tisdag: Jobb 7-12
Onsdag: Ledig, städa, tvätta?
Torsdag: Jobb 12-21
Fredag: Jobb 7-12, Födelsedagsfest
Lördag: "avskeds"fest
Söndag: Sova

Lär nog komma mer planer..

RSS 2.0