Onsdag.

Tjeeeeeeeenaredå.
Axeln är mycket bättre idag, tummen upp på det! Tokskönt väder är det ute oxå, blir alltid på lika bra humör. Ska börja göra mig iordning för jobbet ikväll och dra iväg till mami med deklaritionspaprerna och göra bort det. wiiehehoho, me like! Måste bara grubbla lite till på om jag verkligen vill jobba hundra procent i sommar eller om jag ska gå ner liiiite grann. Ah, vi får se!

Hööööörs sen... lalalala. haha mupp

Tisdag. -pain.

Det är värre med armen/axeln idag än vad det var igår.. åhh jag orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Men jag ska försöka jobba iallafall sen får vi väl se. Går det inte så lär jag nog måsta sjukanmäla mig imorgon, men först ska jag ge det ett försök!

Måste hoppa in i duschen nu sen blir det väl att dra sig till Boliden efter det. 5 timmars pass sen hem och göra absolut ingenting. Japp, där har ni min dag. hejhej.

Måndag.

Hejhejhallå.
Kom hem från hamn för en stund sen. Sett film och allmänt myst bara, med camilla då. ;) Köra hem var inte speciellt ball, var tvungen att ringa Jenny och ha någon att prata med utifall att jag skulle bli riktigt groggy. Nämen så farligt var det inte men när jag tagit medicinen blir jag full i huvet. Tyvärr var jag tvugen att ta den ikväll, armen dödar mig. Och inte har det blivit nå bättre heller, så det lär bli rätt lite sömn inatt om dom inte börjar värka mer snart.. Får ta mig en till imornbitti när jag vaknar så jag kanske hinner bli normal innan jag ska iväg och jobba.

Njamen det blir nog att lägga sig i sängen nu iallafall. Fredde ringde och väckte mig kvart i sex imorse och jag ville bara dö.. Men upp och jobba duktig som jag är.. haha eller? Äh bara fem dagars jobb kvar på den här veckan.
Jobbar bara måndag och onsdag nästa vecka så då jäävlar ska det hittas på massa skoj! Självklart försöka få mer jobb men utöver det!=)

Nej, nu snackar jag bara massa strunt. Ska sätta in lite viktiga papper oså sen hoppa i säng o se tv i hopp om att kunna somna. Godnatt eller nått..


Söndag.

Hejdär.
Hemma från umeå nu, lika ball som vanligt! Träffade på en klasskompis från Arvidsjaur plus massa andra ajauare, hur roligt är inte det?! aja, skönt att mamma körde hem oss ikväll för fyfan vilket väder. Dock ville ingen av oss hem till tråkiga skell, menmen. Dax att återigen återgå till vardagen, dvs jobb. Har ett sexdagars pass i veckan, bara ledig på torsdag. Så då vet ni vart ni har mig! Förutom imorgon så jobbar jag kväll hela veckan. ah, jag slänger väl upp schemat här.. rätt skön vecka även fast jag gör bort massa timmar. :)

Veckans jobb:
Måndag: 7-16
Tisdag: 16-21
Onsdag: 16-21
Torsdag: Ledig!
Fredag: 12-21
Lördag: 16-21
Söndag: 16-21

Sådärja, måste hoppa isäng och sova nu på en gång om jag ska orka mig upp före sex imorgon. Lär nog måsta starta lite tidigare för väglaget lär ju inte vara den bästa. Kommer vara dödstrött, för jag är så långt ifrån trött nu så det lär dröja nån timme innan jag somnar.. Asch, vi hörs imorgon istället, GODNATT!

Lördag. -umeå

Hallådär!
Vi bestämde oss att dra till Umeå idag ändå! Nu ska Jenny bara få tummen ur och bli klar nångång så vi kan börja bege oss till systemet sen färden mot umeåstad. Kommer somsagt hem imorgon. Måste bara få tag på mamma så jag kan möta upp henne nånstans därborta så hon får ta bilen, jag behöver den ju knappast iaf.

Ja, då vet ni vart jag håller hus i helgen. Är ändå rättså pigg med tanke på när jag steg upp och la mig. Blev senare än tänkt igår. For förbi Sandra en snabbis efter jobbet sen drog vi till hamn och hämtade upp fyllisarna som skulle ut på krogen, bara det tog ju sin lilla tid. Men värt vart det. ;D

Dax att göra sig iordning och packa det lilla jag ska ha med mig. Höörs!


Fredag. -redan!!

ahh vad hände med att det redan är fredag?! Jag hade ju måndag igår. Aja, jag är ledig i helgen så jag antar att jag inte ska klaga. Har dock ett 12-21 pass ikväll. Ska alldeles strax bege mig till Boliden och käka vofflor och trycka ner en madrass i bagaget innan jag drar iväg till jobbet. Och efter jobbet blir det nog bara hoppa i säng och försöka sova, ids nog inte göra något vettigt.
Nu måste jag och Jenny bara bestämma oss för om vi orkar dra till Umeå imorgon eller inte. Hade varit sjuukt kul, men orkar man? ;b haha ja vi får se. Mamma drar dit redan idag så om vi far så behöver vi inte oroa oss över att vara körduglig på söndag iaf, det står mamma för. ;) aja, vi får se hur det blir! Vi bestämmer oss senast ikväll iaf..

Ahh, nu måste jag börja bege mig till Boliden. Hörs väl ikväll.

Tisdag. -godmorgon!

Godmorgon! Har nu varit duktig och varit vaken sedan strax efter 7 imorse även fast jag är ledig, bra gjort! Skulle skjutsa Jenny till jobbet, bara därför jag steg upp.. Nu gäller det bara att försöka hålla sig vaken tills ikväll så jag förhoppningsvis somnar tidigt. Börjar om att jobba igen.. Haft det huur bra som helst på mina lediga dagar och dom var verkligen välbehövliga, men nu är det dax att återgå till den vanliga vardagen!

Nee, nu blir det lite äggmackor och juice och fortsätta se nyheterna. Hörs! :)

Måndag.

Hallådär. Antar att dom flesta ligger och sover just nu.. Borde jag med göra men efter i helgen har jag som lyckats vända på dygnet. Konstigt att jag inte är svintrött egentligen, har fått minimal timmars sömn under helgen. Lätt bästa helgen på läänge. Hänt så sjukt mycket saker, haha.

Jenny har redan slocknat i soffan så nu sitter jag här själv framför datorn istället. Ska dock lägga mig efter att jag tvättat bort gårdagens smink osv.. Ett försök till att sova iallafall!

Bjuder på några bilder från gårkvällen (togs inga bilder i fredags:/)


(orkar inte lägga upp fler, datorn är för seg, men nu har ni några iaf)

Lördag.

Godmorgon världen.
Själv har jag varit vaken sen 10 imorse och verkligen inte fått många timmars sömn, somnade nog kring fem imorse. Gårkvällen var iaf riktigt trevlig. Drog till FreddeV och JensA i hamn och förfestade sen drog vi ut på Olles. Sen mat på frasses och Palle fick sen skjutsa hem jag och Jenny. Trevligt! Blev ett avsnitt av Bigbrother sen dök Fredde upp och skulle joina oss. Haha sen Jens, bara sjukt att han ens tog sig hit. Utan mobil och visste inte vart han var, men han gjorde det ju bra må jag säga. ;b

Aja, jag och jenny mår iaf bra och nu är det bara att tagga om igen. När Camilla kommer med bilen så måste vi dra iväg en sväng till solbacken och handla inför middagen sen blir det förfest hos mig.

Nepp, nu måste jag få liv i folket. Vi hörs!

Fredag. -äntligen!

Åhh snart har jag städat klart, äntligen! Bara skura golvet, byta sängkläder och plocka bort litegrann sen är allt klart. Ska även springa över till tvättstugan och hänga upp det sista i torkrummet sen är även den avklarad, förutom att plocka med mig tvätten men det är inte förrän vid fem. Såg förjävligt ut härhemma, men nu kanske man vågar få någon på besök. Jenny har redan levt i kaoset så hon skiter jag i, haha.

Fick en update om att hon inte var långt ifrån klar så hon lär väl dyka upp på ett tag.. Så det är nog bäst att jag gör ett sista ryck sen hoppa in i duschen så hon slipper vänta på mig. Men mest troligt så kommer hon tvinga mig att färga hennes hår så i slutändan är det nog jag som väntar ändå..

Ähh strunt. Kvällen är fortfarande oplanerad. Eller ah, dricka ska vi göra men vet inte riktigt vart och tjockisen ligger och sover så han får jag inte tag i.. Men det löser sig alltid! Ska vara här imorgon så jag försöker i mitt yttersta slippa vara här även ikväll.

Fredag. -städ&tvätt/fest.

Äntligen är helgen här. Ikväll står fest på schemat. Eller ja, dricka litegrann iallafall, blir nog rätt lugnt för min del. Jenny drog just iväg till frissan och blir borta nån timme så nu har jag tid över att städa och tvätta. Efter det blir det att hoppa in i duschen oså..
Jenny fick veta att folket hemma hos henne har magsjuka så nu ska hon bo hos mig i helgen. Var tvungen att fara dit och hämta nå grejer som hon behövde ha så nu har vi nog spritat ner hela våran kropp med handsprit. Ingen magsjuka här taack!

Nepp, nu måst jag verkligen springa över till tvättstugan och fixa allt. Hörs!

Torsdag. -mys

Okej, jag failade på det mesta och råkade somna i en timme istället.. Och vad händer nu då? Jo jag är svintrött och vill mer än allt fortsätta sova. Jag har blivit terrad på allt ifrån sms, msn och ringningar. Aja, nu är jag vid liv igen. När som helst dyker Jenny upp och är jag inte någorlunda pigg till dess vet man aldrig vad hon hittar på med mig. Kvällens planer är inte många iaf, sola och förmodligen bara ta det lungt. Sounds good to me.

Ähh, orkar inte. Vi hörs väl imorgon. Godnatt eller något, haha.


Torsdag. -pigg

Hallådär!
Var somsagt uppe med tuppen imorse. Tio över fem faktiskt. Jag som varit hur morgontrött som helst och bara velat sätta ett skott i pannan var nu hur pigg som helst imorse. Skönt! Brukar oftast ha en personlig väckare via telefon men nu när jag inte hade det imorse var jag livrädd att försova mig, men icket! Dock har jag bara försovit mig en gång på snart 2 år, bra gjort. ;)

Aja, har inte gjort så mycket sen jag slutade jobba. Ska ta tag i disken sen rota lite i frysen och fundera på vad jag ska lyckas med till middag. Sen plocka undan lite härhemma. Planerna för imorgon är städ och tvätt så det vore ju bra om jag kunde stöka undan lite redan nu så jag inte har sparat allt skitjobb till imorgon.

Hörs sen!

Torsdag. -godmorgon!

Godmorgon!
Redan torsdag och jag ska nu göra mitt sista 7-12 pass för veckan. Sköööönt!
Flög upp ur sängen imorse och håller mig förhoppningsvis pigg tills jag kommer hem igen.. Dax att bege sig ut till bilen. Alla bilar som jag ser från fönstret ser ut att behöva få skrapade rutor så det är nog bäst att jag pallrar mig utåt nu..

Hörs!

Tisdag.

Tisdag idag. Veckan går inte speciellt fort må jag säga, men det blir väl bättre när man klarat av onsdagen iaf. Dagens planer är iaf att få i sig någon lunch nu sen hoppa in i duschen och försöka bli människa igen. Sen blir det att hämta upp mami och dra iväg till Boliden. Hon ska till mor/far och jag måste iväg och jobba.. Men jag får ju iaf sällskap dit och hem. :) Efter det blir det hem och umgås med jensan, höhö. Yes, nu har jag hela dagen planerad, vilket jag iofs alltid börjar ha nuförtin.. HÖRS!


Måndag.

Måndag igen och jag har överlevt!
Slutade jobba vid fyra idag så hittills har jag inte hunnit så mycket mer än att jobba.. Ska äta min älskade broccolisoppa nu och slappa lite framför tvn innan jag hoppar in i duschen och hämtar upp Jessica. Blir myskväll med henne. Ska även hinna se dom två missade avsnitten av BigBrother som jag har missat..

Snabb update. Hörs sen!

Söndag. -lista

VART BOR DU? Skellefteå

TRIVS DU DÄR? Hm ja, och nej. men jo

HAR DU KÖRKORT? Jajemän!!

FAVVORITDJUR? Hundar helt klart!

VAD SPENDERAR DU DINA PENGAR PÅ? Jadu, det vanliga man köper.

FESTAR DU MYCKET? På senaste tid har det väl blivit en del.. men man är ju inte ung förevigt. måste passa på!

SPRIT, CIDER, VIN ELLER ÖL? Allt utom vin

BRUKAR DU BLI FÖR FULL? Händer väl, men jag har alltid koll på mig själv!

ANTAL KUDDAR I SÄNGEN? Två

ÄTER DU FRUKOST? Dålig på det, men jag försöker.

KAN DU BAKA BULLAR? Nog kan jag säkert, gör det bara inte..

HAR DU VARIT MED I SCOUTERNA? Noope

BLÄCK ELLER BLYERTS? Blyerts

VAD HAR DU FÖR MOBILOPERATÖR? Telia max 25

MC DONALD'S ELLER BURGER KING? Men inget av det, usch.

ÄR DU ALLERGISK MOT NÅGOT? orkar inte skriva upp det ens..

MÜSLI ELLER CORN FLAKES? Müsli

ÄGER DU ETT BUSSKORT? Ja, men oanvänt nuförtin..

DRICKER DU GUL, BLÅ, GRÖN, RÖD ELLER BRUN MJÖLK? Arla laktosfria grön. röd mjölk annars ( jaa jag vet, jag dricker VIT mjölk, "haha" tråkig nu!! )

VAD ÅT DU TILL FRUKOST IDAG? eehm, pizza till frukost/lunch/middag. Söndagar är aldrig bra matdagar

NÄSTA MÅL I DITT LIV? Jadu, bra fråga...

HUR SVARAR DU I MOBILEN? Det beror på vem som ringer ;)

VEM RINGDE DU SENAST? Jenny

VAD SA DEN SENASTE DU PRATADE MED? Att bigbrother börjar, luren lades på direkt.

ANTAL SÖMN TIMMAR I NATT? hmm, 6 kanske?

SOV DU ENSAM? Nej, med min trogna vapendragare jenny!

VAD INNEHÅLLER DIN FAVORITMACKA? Sallad, smör, skinka, gurka

BRUKAR DU KOMMA I TID? Om det är viktigt så Ja!

HAR DU BRA KONDITION? Hahahahaha. gissa?

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST? Igår

HUR KÄNNER DU DIG NU? slö men ändå pigg tyvärr

VAD PLUGGAR DU? Ingenting

ÄR DU SMART? är DU smart?

BLIR DU BRA PÅ KORT? Haha nej.

VAR DU AKTIV I SKOLAN? inte direkt..

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST? hm, minns inte när det var?

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET? Nej, jag minns ju ändå inte när/varför

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? OOOOOOOM jag hade!

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN? Vatten

RAKAR DU BENA? Ja?

ÄR DU NYTTIG? Verkligen inte, men jag jobbar på saken! snart..

NÄR BRUKAR DU GÅ OCH LÄGGA DIG? Tidigt när jag jobbar.. oftast iaf

VAD BORDE DU GÖRA? Sova

VAD VILL DU GÖRA NU? Somna direkt jag lägger mig

JAY LENO SHOW? Nej tack

ÄR DU BLYG? Jodå, men betydligt mindre än förr

ÄR DU POLITISKT AKTIV? Nej

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG? Vet ej, 10, 11 kanske?

VILKA INSTRUMENT KAN DU SPELA? Inget nuförtin..

VILKEN IDROTT SYSSLAR DU/HAR DU SYSSLAT MED? Basket och innebandy

VILKET DATOR(tv-spel)SPEL SPELADE DU SENAST? Mario broos!

VILKET DATOR(tv-spel)SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL? Mario helt klart.

VILL DU HELLRE HA MAIL ÄN VANLIGA BREV? Brev

HAR DU HAFT SEX MED NÅGON SOM VAR DUBBELT SÅ GAMMAL SOM DIG SJÄLV? verkligen inte

ÄR DU BISEXUELL? Nej

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Väldigt olika!

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT? jo när man var mindre har det väl hänt..

HAR DU STJÄRNOR OCH KAJAL? Haha nej

BRUKAR DU SMINKA DIG? Endast när det är fest nuförtin. tråkig, jag vet!

HAR DU STADIGT SÄLLSKAP? Nej

VAD VILL DU JOBBA MED? Bra fråga.. men sugen på att testa det jag faktiskt gick inom på gymnasiumet.

Söndag. -helgen

Haaaaaaaallådär!
Hemma efter en helg i Umeå. eller ja, jag har varit hemma i nån timme nu men.. Helgen var iaf aaaaaaawsome. Umeå är klockrent helt enkelt. Mer än så orkar jag inte säga, haha. Kung iaf. Dock glömde jag kameran hemma så tyvärr blir det inga bilder.. några få kan jag väl bjuda på men..

Nu ligger jag och fetar mig i soffan bara.. Ser bigbrother och efter det måste jag försöka sova, lycka till, till mig. Ska upp halv 6 imorn så jag behöver verkligen somna tidigt men..

Veckans planer:
Måndag: Jobb 7-16
Tisdag: 16-21
Onsdag: Ledig!
Torsdag: 7-12
Fredag: Fest
Lördag: Fest?
Söndag: ?

Luugn vecka eller vad? naaaaaaaaaaajs.

Onsdag.

Godmorgon! Själv har jag varit vaken sedan sju imorse, ovanligt för att vara mig på en ledig dag! Rena kaoset är vad det är.. Skulle egentligen jobba idag men sen ringde chefen och sa att det inte behövdes längre, men hon måste ha glömt bort att säga det till dom andra så nu ringde dom ju såklart på morgonen o frågade vart jag höll hus. ingen ordning alltså..

Hursom, då kanske jag får saker gjorda istället. Ska försöka få tummen ur och ringa lönemonica, eller jag SKA ringa! Sen ska jag väl packa lite grejer och försöka få något i magen. Ska till mamsen och sätta igång en tvätt. Har ett linne och byxor som måste tvättas inför Umeå i helgen men självklart är det fullt upp i tvättstugan till nästa vecka och jag är en dålig planerare. Aja, tur att mamma har en maskin iaf, onödigt men jag måste..

Hörs sen! Måste ta tag i ringandet nu på en gång..

Måndag. -hårfärg

Gokväll! Sitter och väntar på att få hoppa in i duschen och tvätta ur hårfärgen jag har i just nu.. Hade en katastrofal utväxt alltså. Som tur är så har den inte synts så mycket nu när jag har brunt hår. Får nästan dåligt samvete över att färga håret. Har ju gjort det alldeles för många gånger och nu har jag ju faktiskt klarat mig rätt länge utan det.. Men det var verkligen på tiden, jag var tvungen.. Dock vill jag ju ha svart hår igen (jaaaaaaaaaa, jag veeeeeeet!!) men vi får se när det blir. Ska prata med elin (frissan) först innan jag gör något. Måste fixa mig en ny frisyr alltså, så sjukt less på mitt tråkiga hår! Någon som har förslag?

Blir även att se bigbrother sen sova. inte mycket mer än så.. Godnatt!


Måndag.

Hallådär!
Tog mig en rejäl sovmorgon imorse. Vaknade kring 8 och var pigg men kände att det var för tidigt, så nu blev det kring 11 istället, skönt!
Och helgen överlevde jag. Var så sjukt otaggad på jobbarhelgen, men vi överlevde! Varken jag eller Linda så ljuset i tunneln på lördagmorgon, men nu är det äntligen måndag, haha.
Ska försöka städa undan litegrann sen kanske fara förbi mamma om jag hinner och sen umgås med Camilla. Ja.... vi hörs!

Veckans planer:
Måndag: Städa, umgås med camilla
Tisdag: Jobb 16-21
Onsdag: 7-12, Umgås med jessica
Torsdag: 7-12, 16-21
Fredag: 7-15, UMEÅ, fest!!
Lördag: umeå
Söndag: umeå

Fredag.

Haha alltså vafan hände nyss?! Jag satt i soffan med datorn i knät. Sen av en ren slump började jag tänka på en grej och fastnade med blicken på byrån som jag har vid sängen.. och vad händer?!? "statyhanden" som jag har på byrån ramlar och drar med sig mitt fulla vattenglas ner över sängen och golvet. Vad är chansen att nåt jag tittar på som är på andra sidan av rummet ramlar ner och går sönder? jaja, jag fick skura upp en hel del iallafall. sjukt var det.

jaja, skitsamma. Sitter och funderar på om jag ska orka bege mig in till stan. Förutom snabbisen tidigare i veckan så har jag inte varit där på över en månad. Minst sagt skönt. Far bara dit om jag har nå ärenden nuförtin, såå drygt att bara tralla runt. Stan levererar ju inte ens!

Ne, dax att göra något. Hörs!

Torsdag.

Ska på några minuter gå ut till bilen och bege mig till jobbet. ett 13-21 pass står på schemat idag. Har ont i huvudet men det ska nog gå! Tokskönt att det är härligt väder ute, det behövs verkligen. Inatt trodde jag däremot att jag skulle blåsa bort.

nej, jag har ingenting vettigt att komma med.. går ut till bilen istället. Hörs!

Tisdag.

Haallådär!
Jag är uttråkad till max. Jag blir bokstavligt talat dum i huvet av att inte göra någonting. Huvudet håller på sprängas av att inte få göra något, medans kroppen bara vill ligga och dö i sängen. Men NEJ, jag är sååååååååååå less. Jag längtar verkligen tills jag börjar om att jobba, dvs imorgon. Kommer förmodligen bli skitjobbigt för jag har fortfarande ingen ork i kroppen och förkylningen vill verkligen inte ge sig men det spelar ingen roll. Jag måste få röra på mig, gööra någonting!

Hur skulle det gå för mig om jag skulle vara arbetslös? jag vill inte ens tänka tanken. Jag skulle bli galen. Inlåst på psyket eller nåt, haha.

Jag har två valmöjligheter. Dra till camillas pappa och sitta där eller fara hem till mamma och tvinga henne att göra något. Nått utav det måste de bli iallafall. Dock borde jag ta det väldigt lugnt. Var i stan igår, knappt en timme, och jag var död redan efter en kvart kanske? inte bra.

Äsch, nu drar jag och hittar på något. Hörs sen!

RSS 2.0