Lördag.

Just nu sitter jag hos Robin med bland annat Milla (och andra människor ofc), vet inte riktigt vad som händer senare men.. Det lär väl visa sig. :) Ska nog dra vidare på en stund iaf..

Har fortfarande inte fixat internet hemma i lägenheten. Ska fixas direkt jag får tid, dvs inte förrän på onsdag tyvärr!
Haha aja, har inte så mycket mer att säga. Ska fortsätta socialisera mig med dom andra mupparna. Hörs och ses!

Torsdag.

Idag
- Camilla
- Stan
- Telefonsamtal
- Gym
- Jobb 16-21


Så ser min dag ut. Drar somsagt till Boliden ikväll, kommer hem imorrn eftermiddag.
Hör av er!


Tisdag.

Fullt upp, hela tiden.
Varit en sväng förbi Finland, ikea, skopunkten och candyworld idag. Efter den långa bilresan är jag äntligen hemma, eller jag har varit det i en timme nu. Men trevligt var det och lite grejer fick jag med mig iallafall.
Har nyss betalat alla räkningar som skulle vara inne innan månaden är över, så nu är det äntligen bortgjort. Usch vad mycket pengar som har bränts idag. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och invänta Ante sen dra iväg och småhandla och tillsist landa i lägenheten. Blir nog en lugn filmkväll och ska nog även packa upp grejer. Det är katastrof i lägenheten just nu.

Uppdateringen kommer vara mycket sämre än tidigare för jag har inte hunnit fixa internet än. Så mig hittar ni bara på telefon nuförtin. Kan skriva om jag är hemma på atorp och lånar mamsens dator.

Söndag.

Downfall med stort D!
Nu skiter jag i vilket, allt går åt fan.
Hoj.

Lördag.

Hemma i stan igen. Har hunnit jobba sen kommit hit till stan och följt mamma till expert, en plattv rikare blev hon. Och jag fick med mig en datamus (1,5 år senare). Fick den extra billigt, nice! ;) Nu medans mamsen gör mat ska jag slänga ner allt i kartonger sen beger vi oss till lägenheten och dumpar allt där. Imorgon blir det småfix och lasta in säng/soffa/tvbord.
Ready to move in!

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt än. Ska iallafall vara med Milla. En vecka sen jag umgicks med någon sist, detta är illa, haha.

Nej nu har jag brottomt, måste slänga in allt i tvätten och packaaa! Hörs och ses.


Fredag.

Jahaapp, fredag idag vilket betyder att jag flyttar in imorgon. :D nice!
Nu ska vi alldeles strax förbi tusen olika affärer sen bege oss mot lägenheten och tapetsera klart hallen sen storstäda efter allt vi dammat ner under domhär dagarna. Fyfan så det ser ut där just nu alltså.

Ja, jag har väl inte så mycket att berätta. Drar till Boliden ikväll och sover där för imorgon jobbar jag 7-12 sen blir det att flytta alla grejor till lägenheten.
På tisdag blir det en tripp förbi Ikea oxå, kunde inte passa bättre än nu! :) Dock ska jag inte köpa så mycket, måste ju spara en massa pengar om jag ska kunna klara mig framöver, men något fynd ska jag nog lyckas få.

Nej, nu ska vi ut och göra affärer. Är riktigt sugen på en plattv (mamma kanske köper en idag), men det får lov att vänta, tyvärr. Men annat småfynd hittar jag nog. :)

Onsdag.

Kom hem rätt nyligen. Idag har jag jävlat säkert spenderat hela min dag i lägenheten. Mamma väckte mig just före åtta, tur att jag somnade tidigt igårkväll! Nu i slutet på kvällen var det riktigt segt och ville bara hem (haha ja, på atorp alltså). Men nu är en del tapeter uppe iallafall. Hoppas på att vi hinner sätta upp resten imorgon. Måste även förbi Jula och köpa en del grejer. Sorry till alla som ringt, varken haft tid eller ork till att prata.
Började sura riktigt mycket där ett tag idag, just när Camilla och Jenny kommer in genom dörren, haha sorry! Just efter dom for la jag mig ner på hallgolvet och somnade, haha? ;o Asch, jag sover alltid efter jag surat så jag vaknade ju iaf upp på bättre humör. Senare på kvällen kom även Nina förbi, trevligt! Tur att jag inte bor helt "ensam" på min gata. Har ju Nina om det skulle krisa sig om socialitet. ;)

Nu borde jag egentligen sooova om jag ska orka med morgondagen. Jobbar oxå, joobbigt! dock bara 17.30-21 så det ska nog gå bra. :) Lite drygt bara att jag måste ta bussen fram och tillbaka. Men chefen bjuder på pizza så, inte föratt jag är spec sugen..

Ne, nu ska jag kika vidare här sen försöka sova. Godnatt!

Tisdag.

Just nu ligger jag i sängen och har svårt att bestämma mig. Ska jag sova eller ska jag se Ice Age 3 som jag bestämde mig för att se tidigare idag? Jag vet inte.. Vill ju se den men ögonlocken har börjat väga ett par kilo så det lutar mot att sova istället.
Har spenderat hela min dag i lägenheten med mamma och mormor. Slipat väggarna, spacklat och målat taket och även lite hyllor. Imorgon väntas det tapetsering, äntligen! + en massa annat. Jag börjar se ett litet ljus i den långa tunneln om att det strax kommer vara klart att flytta in, great. :) Förhoppningsvis kommer mina halltapeter också. Det är bara hallen som är långt ifrån klar. Och jag har just insett hur mycket grejer jag behöver som måste köpas in. Jag har redan hunnit få min andra räkning på hyran som jag tänkt betala snarast! och teliaräkningen, usch..

Ne, nu ska jag nog trotts allt sova. Får ta och se filmen en annan dag. Man kan ju inte se ice age sovandes (!!!). Blir en tidigt morgon imorgon. Så vi hörs när jag har tid till det. :)
Lovar att ta bilder senare när allt börjar falla på plats, vart ju inga "förebilder"..


Måndag.

Nu har jag äntligen landat hemma i lägenheten på atorp. Har spenderat dagen i min lägenhet med att riva tapeter så nu är dom äntligen borta. Har även hämtat ut all spackel, lim, målarfärg, tapeter osv.. Dock får jag halltapeterna imorgon förhoppningsvis. Är riktigt sliten, mår illa och allmänt trött i huvudet.
Aja, vi får väl se vad kvällen har att erbjuda, någonting lungt iallafall. Mamma sover i Boliden ikväll så jag är själv ännu en natt.

Imorgon är det fullt upp som vanligt. Slipa väggarna och måla taket och maaaaaaassa skit! haha.. Det gäller att ligga i nu när jag är ledig tills på torsdag. Hoppas att mycket blir gjort.

Söndag.

Sitter i Boliden och ruttnar som vanligt. Jag vill hem.. Trött, sur, irriterad och allmänt leeess!! usch.
Har haft fullt upp i helgen med att jobba. Nu är det kvällens jobb kvar och morgondagen sen åker jag hem till lägenheten. Just nu känns det somatt den aldrig kommer bli klar med tanke på att jag hela jävla tiden måste spendera min tid här. nu är jag less.

Nej, nu ska jag gå ifrån datorn och vänta påatt dra iväg till jobbet eller nåt.. Får väl se när jag har tid att sitta vid datorn nästa gång. Hoj.


Fredag.

Usch vad jag vill soooooova! Steg upp fem imorse, och jag har verkligen inte sovit bra inatt, inte många timmar heller för den delen. Tur att ante terroriserade mig så jag vaknade. Nu strax kommer Amanda och plockar upp mig. Inte taggad på jobb menja.. Slutar dock 12, sköönt! Smsa gäääärna ikväll för jag kommer sitta och ruttna i Boliden.

Godnatt..... Nej! Godmorgon.

Onsdag.

Nu har jag varit duktig och packat ner grejer till flytten. Litegrann iaf, haha. Ligger grejer ÖVERALLT. Men jag har iaf lyckats rensa bort en hel del. Ska fortsätta imorgon om jag har orken till det. Blir att diska och städa undan åtminstone. Sen dra mig till lägenheten och få nyckeln och ta med nå lådor och möjligtvis börja riva tapeter. Har som mål att hinna klart till nästa helg så man kan chilldricka hemma hos mig. Så på tisdag vill jag att det ska tapetseras, hooppas!
Känner mig ändå inte så exalterad runt lägenheten, tror folk runtomkring är mer taggad än jag själv. Men såklart kommer det bli jävligt skönt! ;) 

Sara drog just så nu ska jag invänta Ante och höra om han ids följa mig till macken (om jag själv orkar) höhö.. Skriver mer imorgon om lägenheten och kanske lägger in nå bilder så ni får se hur den ser ut när den är tom och med dom fula tapeterna. Kanske före och efterbilder? :)

Tisdag.

Nu ska snart jag och Amanda bege oss till jobbet. Dagens pass är 11-21 bara vikarier today. Sen drar vi hem till schtaaaan, ohyes!
Höhö, vi hörs och ses senare.

Måndag.

Dagen började inte alls bra. Kom till jobbet helt utmattad. Sjukling? Times will tell. Chefen har försökt övertala mig om att lägga mig på rasterna osv. Konstigt? Det är ju svinsnuva, men nej, det har inte jag!
I övrigt har jag varit på rätt bra humör, dock inte nu ikväll. Tankar flyger hit och dit och jag blir långt ifrån klokare.
Hade snart tänkt lägga mig i sängen och fortsätta smsa med min trogne vän, haha! ;) Börjar inte jobba förrän 11 imorgon, skönt! Sen efter jobbet drar jag hem med Amandaa till stan, thanks!
Hörs och ses!,

-
Vad hände? Varför övergav du allt som existerade?
Ingen orkar bryr sig om det längre.
Inte ens jag. JAG? Jag brydde mig ju alltid.
Time changes. Get over it. I will someday- very soon.
Have a good life little boy.

Söndag (negg)

Nu har jag skrivit många inlägg på koort tid. Och har bara blivit mer negg för varje timme som passerat. USCH och fyfan vad jag vill vara hemma. Just ikväll vill jag verkligen vara arbetslös, skita i att jobba och bara leva för en gångs skull. Jag vet att dom flesta ungdommar går runt i paniken över att dom inte har jobb, tro mig, jag förstår er! Jag skulle aldrig orka gå runt hemma heldagarna, dag in, dag ut.Men just nu.......... Jag orkar inte! Ge mig ledig en månad iallafall så jag kanske får orken att dra mig och jobba?
Meen, jag har ju inget val. Lägenheten blir min och jag måste jobba allt jag kan om jag ska få ihop det. Dock jobbar jag sjukt lite den här månaden så jag kommer ändå inte klara mig. Blir irriterad att jag bara jobbar halvdagar (7-12 eller 16-21). Det ger ingentiing, är jag lix i Boliden vill jag jobba allt jag kan! Så onödigt att gå runt i huset och vänta på nästa dag man ska börja jobba.

Nej, nu har jag klagat tillräckligt. Har inte tid heller, haha. För nu ska jag in till stan och ta bussen til Boliden. Chockerande huh? Mycket.
Hoj.


Söndag.

blablablablaa... Har inte ett skit att skriva. men vill skriva hur mycket som helst? Jaasi..
Just nu väntar jag bara på att tiden ska gå fortare så jag får sätta mig på bussen mot Boliden. Är hur trött som helst och orkar inte röra mig från soffan. Men jag får inte somna förrän jag kommer till Boliden! Måste upp just före 6 imorrn så jag får inte sova nu för då är jag körd ikväll.
Pratade just med Amanda och om hon ska hem imorgon så följer jag förmodligen med. Börjar dock jobba 11 på tisdag, men jag ooooorkar inte vara i Boliden, mest troligt blir det att jag stannar där ändå, det visar sig imorgon!
Vill vara hemma i stan och umgås..

Ännu mer ointressant skrivande. Förvånas inte om jag skriver ännu en gång innan jag far in mot stan. Jag ÄR uttråkad!
Mycket tänkande, lite förstått. I dont get it, hehu.

Söndag.

Ännu en söndag kommen. Lika tråkigt varje gång. hate it!
Har typ just kommit hem, skönt! Vart ju somsagt fest igår. Började lite smått hos mig (jag, camilla och jenny) sen bar det iväg till Robin. Drog sedan till nån Anton? Det var iaf ingen hitt så vi gick på Olles istället. Inte heller så speciellt, inga kändisar. ;b När vi skulle få skjuts hem sen så pressa vi in oss sex stycken i baksätet. När vi just trängt ihop oss så säger killen som kör att han kör två vänder istället för han inte tar in så många i bilen.. BRA, det kunde han ha sagt tidigare! haha åh ;s Jag och Ante blev avsläppta i Freddes lägenhet och kort därefter kom Jenny, Palle och Stoor oxå. Tjockisarna vart hungrig så dom drog på macken, Ante slockna i soffan och jag gick o la mig i sängen. Lika svårt att somna som vanligt.

Nuu är jag iallafall hemma och pressar choklad och cola, mums! Ska ta det lugnt ända tills min buss går till Boliden (20.30), kanske träffa Jonte en sväng innan jag drar iväg oxå. Han åker ju tillbaka till Gbg och jobbar imorgon.

Nepp, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting :)

Lördag. (sömn?)

Jag förstår verkligen inte vad som har hänt. Såfort jag sover härhemma i stan nu så lyckas jag aldrig somna före 5-6, why? Ante kom förbi mig och vi slocknade i soffan runt halv 8 imorse av massa snack och tvtittande. Vaknade vid halv 11 och kunde tyvärr inte sova mer. Har legat och degat i soffan sedan dess. Ska snart hoppa in i duschen och försöka bli människa igen. Sen kommer Camilla, Jenny och Sandra förbi här. Vad resten av kvällen har att erbjuda vet jag faktiskt inte. Vill ut på Olles iallafall! Men nått ska vi nog komma på. :)

Lördag.

Förvirrad är ordet! ;) Jag jobbade visst ikväll. Aja, nu är det bortgjort och Sara var snäll och skjutsade hem mig efter bussresan till stan, thanx. Nu gör jag inte mycket alls, såg dom sista minutrerna av Breaking Bad nu på tv. Jag brukar inte alls se serier, men Jonte lyckades faktiskt få mig att fastna för dendär, tokbra! Nu väntar jag bara på att tredje säsongen ska komma ut, segt..

Annars då? Hade tänkt försöka sova snart, men det lär inte bli av. Är låångt ifrån trött så vi får se vad jag hittar på. Väntar på att Ante ska dra sig från Olles så vi kan prata massa strunt. Imorgon vankas det städ med allt vad det innebär. Packa MÅSTE jag göra, herregud, det är bara fem dagar kvar innan jag äger lägenheten och jag har inte ens börjat packa litegrann. Dock går det fort att packa ner allt i lådor, så mycket grejer har jag faktiskt inte. Ska slänga en massa! Hursom.. sen måste jag iväg till Ante och domdär mupparna och hämta dricka. Kvällen spenderas med Camilla och Jenny och säkert en massa mer trevliga muppar! :)

Skriver förmodligen senare idag, annars imorgon! Hörs.


Torsdag (nu>Boliden)

Om 10 minuter ska jag dra mig in mot stan och möta upp Amanda. Ska åka med henne till jobbet. Riktigt skönt att åka bil istället för att ta bussen jämt. Så nu har jag äntligen skjuts varje gång vi jobbar samtidigt. Kommer iallafall hem redan imorgon vid 2. Trodde att jag skulle jobba kväll imorgon men icket. Jag är förvirrad!

Nej, nu måste jag packa ihop mina grejer sen springa iväg till lokalbussen så jag hinner i tid.


Onsdag. (otursdag!!!!)

Den här dagen har gått åt allt annat än rätt håll. Helt jävla otroligt hur otur jag har haft? Sinnesjukt.
Tog mig somsagt upp imorse (goode trött dock) och hoppade in i duschen efter Camilla farit till skolan. Tog sedan bussen in till stan för jag orkade verkligen inte gå. Kommer snart kapa av mig benen om dom inte slutar värka snart. Och vad ska jag göra föratt bli av med illamåendet? ;s blir att pressa alvedon helt enkelt, kommer inte på något annat att göra. Hursomhelst.... Jag skulle ju till Boliden och jobba. Det började med att det är jättemycket snö i Boliden så bussen körde jättesakta vilket resulterade i att jag kom försent, paaanik.
När jag väl kommer till jobbet, JA, vad händer då? Jag inser att jag inte finns med på schemat. Jag går och stör min chef i ett jättestort möte där verkligen ALLA satt. Hon säger att jag inte jobbar idag (jävligt bra informerat, NEJ, eftersom det står på schemat att jag ska jobba). Jag blir galen och sätter mig på nästa buss hem.
Trött, sur, irriterad och allmänt less, (äckelpms). Men jag verkar ju iallafall överlevt dagen? Haft mer otur men jag ids inte ens berätta. Haha vem bryr sig ens? Ingen ;)

Ännu ett plus i kanten är att jag tror datorn kommer pajja snart? Den är jätteseg och ljudet har blivit helt särt. Ja jag vet inte..........
Nu ska jag fortsätta se tv och hoppas på att inget mer händer ikväll.
TackochHej!

Onsdag. (trött)

Jag är långt ifrån taggad att fara till Boliden om två timmar. Jobbar 13-17 idag, hoppas att det är riktigt lungt på jobbet idag. Personalen har pträff så nu är det bara vi vikarier som jobbar.
Har fortfarande ingenting speciellt att berätta. Ska hoppa in i duschen nu sen packa ner lite grejer.

Resten av veckans planer:
Onsdag: Buss 12.15, sen jobb 13-17, fira mormor
Torsdag: Jobb 16-21 (en vecka kvar till eget place, höhö)
Fredag: Delad tur (7-12, 16-21) sen hem till stan
Lördag: Fest?
Söndag: Buss till Boliden

Grattis till mormor som fyller år idag, och har namnsdag! :)

Onsdag.

Nu ligger jag och Camilla i soffan och småsnackar om lite allt möjligt. Väntar på att segAnte ska dra sig hit en snabbis så vi kan få ro att soova snart. Är inte jättetrött, men Camilla har skola imorgon och jag ska iväg till Boliden och jobba, dock vid 12-tiden men ändå!

Asch, vet inte vad jag ska skriva.. skriver mer när jag kommer till Boliden!


Tisdag.

Kvällen har spenderats med Sara. Vi hade bestämt att vi skulle se film, men vad hände med det? Vi fick upp ögonen för mitt WiiFit här hemma så nu har vi nött det HELA kvällen, haha! Sjukt roligt. Nu har ju något att göra domhär två veckorna när jag är hemma själv. Good! ett plus i kanten är ju att man tränar oxå, hehe.

Borde egentligen ta och sova snart men är inte trött. Ska sätta på en film om en stund i hopp om att bli trött. Imorgon måste jag städa och packa ner grejer i lådor, ut och gå med Sara och sen kommer Camilla och sover över. :) På onsdag drar jag tyvärr iväg till Boliden och jobbar i tre dagar, tråkigt!

Förövrigt, Grattis till min barndomsvän som fyller 23 idag, gammkärring ;) haha.

Måndag.

Ny vecka, nya möjligheter. Eller? Haha fast detdär var ju fel.. Hursomhelst så är det måndag idag. Jag lyckades vakna rätt sent idag (runt 10), mycket bra!
Dagens planer är att springa runt på stan med Sara och Camilla, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Något måste hända iallafall, hade nog världens tråkigaste dag igår. Usch, låt mig slippa det. Och nu har mamsen dragit till Umeå för att jobba i två veckor så nu är jag själv härhemma i en (förmig) stor 3a. Kom gärna hit!! Men jag måste ju lära mig att vara själv, men det är ritkigt jobbigt.. Får lägenheten redan nästa vecka och då blir det en massa fix. Dock kan jag roa mig med att packa ner massa grejer i lådor om jag får lite att göra.

Jag måste sluta känna mig ensammast i världen bara föratt jag är hemma själv! höhö huhu hjälp........

Söndag. (trååk&bakis)

Usch, jag är faktiskt bakis idag. Inte alls kul, men jag överlever ju. Och dethär måste nog ha varit den tråkigaste dagen på vääldigt länge utan att överdriva. Jag behöver någon som räddar min kväll. Dock är jag väldigt kräsen, haha. Är för trött för att ens orka röra på mig och tänker absolut inte hitta på något ansträngande. Synd att Camilla är i haaamn! Hon är säkert på samma nivå som mig idag, haha.

Nej, nu ska jag slå igång låten jag lyssnat på hela dagen (tack ante!) och fortsätta klaga över hur tråkig dag det är. :)

-
mitt huvud hänger inte riktigt med verkligheten, vad är det jag tänker på?
Stop it!

Söndag. (blä)

Allt jag hade skrivit försvann så nu orkar jag inte lägga ner energi på att skriva om allt igen. Korta sammanfattningar får duga.

Riktigt kul igår faktiskt. Vart dock ingen utgång för min del. Tog ett tag för mig att inse att det bara var jag, robin, ante och palle kvar i huset tillslut. Palle drog ut nånstans och vi andra gick o la oss och snackade massa skit i flera timmar, haha. Efter fyratiden bestämde jag mig för o traska hemmåt. Robin var snäll och följde mig en lång bit så jag slapp gå själv, medans Ante hade däckat i sängen, haha.

Så såg kvällen ut för min del.
och Grattis på Camilla som fyller år idag. Du är bäst!!


Söndag.

Nu ska jag försöka soova.
Tack för ikväll allihopa!

-
Förlåt till dom som jag inte hann träffa ikväll!
och ett extra förlåt till dig..


Lördag. (grattis)

Lördag idag, vilket betyder att Jenny fyller år idag, Camilla imorgon och Merli i övermorgon.. Sen har jag folk som fyller år efter det med, men orkar inte rabbla upp alla här, haha. Grattis iallafall!

Vaknade vid 8 och har hunnit vara ganska hurtig redan. Snart ska jag slänga i mig nått att äta sen dra mig in mot stan. Jag och mams ska kolla på tapeter sen ska jag köpa lite grejer.

Ikväll blir det somsagt födelsedagsfest x2!
Men vi hörs senare, ska gå och käka nu.

Fredag.

Hemmakväll, sagt och gjort. Nyss gjort en peeling i ansiktet och nu har jag smetat på brunutansol i hopp om att få lite färg? Men tråkigt nog blir det rätt ofta orange, hoppas jag slipper det denhär gången. Har tänkt göra nå mer småfix senare, måste bara komma på vad, haha. Men fötterna behöver iaf akuthjälp, sen kanske jag tar tag i mina förskräckliga ögonbryn, ja, vi får se!
Jag är då bänkad vid tvn vid 21 för då är det minnsan mr.Bean. ;) haha jag kommer aldrig växa ifrån alla hans dåliga ideer! Försöker hålla mig borta från filmer där han är med, för.. då är han ju tråkig och inte sig "själv" hehe.. Nepp, jag håller fast vid den tokiga, dumma mr.bean!

Ne, nu ska jag gå och tvätta clipsen (haha hur länge har jag inte sagt det egentligen?!?!), och det ska faktiskt bli av den här gången!

RSS 2.0