Fredag.

WIIEHOOO, snart är min killer-week över!!! :D för jag börjar inte förns 16 på söndag, så man kan nog säga att den är över, Wonderful! Har dock dragit på mig mer jobb nästa vecka så jag är inte ledig så mycket som det är tänkt. Men vad gör det? PENGAR!!.. haha jag klagar inte när jag själv får bestämma när jag vill jobba. :)

AHh, nu fick jag fan brottomt alltså.. måste packa och slita ut alla kablar i huset..
Men ikväll verkar det vankas fest iaf... och tack till morfar! :D haha..

Nuuuuu ska jag skynda mig, ses och hörs och allt dedär..
(jag har damp)

Torsdag.

Nu sitter jag här igen.. ovanligt? Njaa.. haha, blir oftast att jag hamnar framför datorn när jag får tid. Finns inte så mycket annat att göra här i Boliden. Är hemma själv också vilket inte är så omtyckt, så jag ska snart slänga mig i soffan och tjollerprata med Emil tills det är sovdags, självklart med tvn på! måste ju ha något ljud här i huset...

Väckarklockan är inställd på kl 6 och jag känner på mig att jag kommer försova mig bara föratt jag är själv hemma... Måste ta mig upp!! så om någon vänlig själ är vaken vid 6 så väääck mig, haha! jobbar bara 7-12 imorgon, så jag drar hem redan vid ett-tiden och funderar på fest på kvällen? Ja, vi får se helt enkelt. Beror på om någon är sugen, Camilla kommer iallafall. :)

Nepp, nu ska jag gå och packa och försöka få mig att bli trött, ett måste! ska göra bort massa saker inför imorgon för de lär bli stressigt mellan jobbet och bussen hem.

Höööörs!...

Onsdag.

Nu har halva veckan gått. relativt fort med.. men slutade 12 idag så jag fick mig en liten tripp till stan en snabbis idag. :)
Nu återstår bara 2 dagars jobb innan jag får dra mig hem till min säääng!
Jobbar delad tur imorgon och alla här i huset drar till skogen långt åt fan vilket betyder att jag kommer sova i soffan med tvn på imorrnkväll, haha.

Helgen är oklar, känns somatt jag har tusen saker att välja bland fast det egentligen inte är så många planer? Ah, det är ju bara onsdag än så länge så vi får väl se. Har en tid hos frisören på lördag iaf! så långt har jag planerat..

Nepp, nu ska jag gå och sooova!... eller iaf lägga mig i sängen och somna om en timme eller två.
SMSA!......

Måndag.

Jag är fortfarande jätteseg sen pdol, varfööör?
Sov hur bra som helst inatt men endå är jag megatrött och har lyckats sova nån timme efter jobbet. jättejobbigt att man inte orkar göra något annat än att ligga och vara trött. Hoppas det går över snaart, men det måste det ju göra med tanke på att jag jobbar hela veckan. ;b

Tagga nu caroliiiineee!.............blöh

Söndag.

Rätt seg dag, precis som igår.. Kom mig inte upp ur sängen förrän vid fem-tiden igår. Kände mig helt slut och allt var allmänt jobbigt, men lyckades endå träna på vårat Wii, och det var sjukt jobbigt. Efter det kom Jonte hit och ville prata deep talks om allt och inget, så vi begav oss till Gummark. Vi tog det mest lungt där, tuktade volvo litesmått, och spelade "tecken" (jag och nicko äägde pojkarna!!).. trevligttrevligt!

Nu är ju megatrött och vill bara landa i soffan i Boliden så jag slipper anstränga mig, haha.. men innan dess måste jag vänta påatt mamma ska komma tillbaka och packa ner saker jag behöver, tex räkningar och massa annat;s, sen köpa massa godis på Coop sen bege oss till Boliden där det blir middag. Annars blire bara att ta det lungt resten av kvällen. börjar ju somsagt 7 imorgon.

Lördag.

Rätt länge sen jag skrev märkte jag just.. och det har väl hänt en hel del sen sist,
på både gott och ont.

Är rättså sliten idag för jag somnade inte förns 7 imorse av någon konstig anledning, sen vart jag väckt av jobbet vid 1 tiden. Fick erbjudandet att jobba delad tur imorgon men tackade nej. Känner att jag inte pallar jobba en hel vecka i sträck (och börja 7 VARJE morgon), men jag sa att om det blev kris imorgon så kan jag komma och jobba 16-21 iaf. Så vi får väl se, hoppas jag slipper...

Nu måste jag bara få orken att dra mig till Coop och köpa massa onyttigheter som jag nästan alltid gör dagen-efter. ;) var ju på pdol igååår, och vi valde att ta nattbussen hem. så jag har då inte fått sova ut så mycket som jag vill än så länge, men jag är ju hemma själv så det finns inget som kan störa mig. :) förutom telefonen då...

Onsdaag.

WIIIEHOO, snart hemgång till stan, Wonderful! :)
Synd bara att jag inte hinner hämta ut mitt paket på OK, det får väl bli av imorgon istället. Hoppas att jag blir nöjd!

Ska alldeles strax dra mig mot busstationen även fast bussen inte går förrän halv 11, man får ju inte missa den. ;)
 heuhe, jag är på rättså bra humör för tillfället alltså. :D Betydligt bättre än i morse, och förmodligen bättre än hur det kommer kännas om en timme eller två. Men jag hoppas på det bästa och att allt ordnar sig. Men det gör det väl jämt i slutändan? Man ska ju försöka vara positiv iaf.

Måste börja tagga pdol nu alltså! är inte det minsta taggad, men det kommer väl. Det måste det göra. :)
Och nu går jag ju faktiskt in lagligt i öltälten, det har jag inte gjort tidigare och varit riktigt stolt över det, haha! tönt? EEHJA!

Nepp, ska kolla om jag packat klart min feta bag så jag kan dra mig mot busstation. Vi ses!

Onsdag.

Dagen jag väntat på är äntligen kommen. Jag kan fara hem till stan ikväll och stanna där tills på söndag. Big deal för mig. ;) Jag är snuskigt less Boliden nu alltså, ingen kan förstå hur illa det är.. men bara att kämpa!

Ska slänga i mig nå mat sen bege mig till jobbet o jobba 12-21. Efter det tar jag min rääsercykel hem och hämtar min feta väska som jag ska dras med till stan där jag förhoppningsvis blir upphämtad av Jonte som ska skjutsa hem mig. Blir ingen Gummark av olika anledningar, men det ska bli skönt att få komma hem och sova i sin egna säng.

-
En stor klump har satt sig i magen.
Jag vet inte om jag är stark nog att säga det till dig,
men förändringar kommer ske, Jag tänker inte se dig falla.
Jag ville hjälpa dig men du undviker sanningen,
Then its nothing to do about it.
Jag kommer alltid ställa upp för dig,
men det går inte när du inte låter mig göra det nu.
I will allways love you my friend!

Still monday

Sådärja, nu är jag äntligen hemma, eller jag har varit det i en timme redan..
Dödstrött på jobbet, jobbigt att vara ute och cykla i regnet till massa vårdtagare. Imorse när jag vaknade var min första tanke "Jag somnar fan om nu och vaknar upp när det är värt att stiga upp" Det spöregnade! Men det var bara dra sig upp ur sängen. Dock så kom morfar ner efter 6 snåret och ville vara snäll o skjutsa mig till jobbet. Guld värt (L) hehu..

Nee, nu ska jag gå och lägga mig i soffan och lyssna på lite musik, har en hel del sömn att ta igen. sen tror jag att jag ska kolla om jag hittar nån lämplig mobil att köpa eftersom min är helt fuckad, men det blir inte av förrän lönen rullat in.
Läääängtar tills jag kommer hem=D wieho!

Måndag.

Sådärja, nu är snart min måndag över. SKÖNT! mina 14 timmars jobb tog på krafterna, dock inte så mycket som jag trodde, men nog är jag slut och ska snart hoppa i säng eftersom jag ännu en gång måste stiga upp just före kl 6 imorgon.
Annars har jag väl inte så mycket att berätta, händer ju som inget annat än att sova och jobba, haha.

Veckans planer hittills iaf:
Måndag: Jobb 7-21
Tisdag: Jobb 7-12
Onsdag: Jobb 12-21, åker till Jontes stuga
Torsdag: Kmr hem från stugan
Fredag: PDOL, feeest!
Lördag: Hemgång nångång senare under dagen, kanske station
Söndag: Sooooova! buss till Boliden

Söndag.

Jag är helt inställd på att det är måndag idag, vilket är jävligt jobbigt. Mycket bättre om man är en dag seen ju, men aja. Inte hänt överdrivet mycket idag. Jontand ringde och väckte mig (din jävel!) så jag vart pigg, men efter mycket om och men så lyckades jag somna om. Vart senare väckt av väckarklockan, tröttare än tröttast! Men det vara bara stressa sig upp för att hinna med allt som skulle göras innan bussen gick, men jag hann då med den just och pass. Jobbat mitt pass 16-21, och somvanligt så gick det bra. ;b Hände ingenting anorlunda (somvanligt)

Men... imorgon... DÖDARPASSET, jag tror inte jag kommer komma levades ur mitt jobb. Jobbar 7-21.. 14 tímmar på jobbet, jag är fan nog trött dom få timmar jag är där, hur ska jag då klara detta? Det återstår att se imorgon, men leva lär jag ju inte göra iaf. Och inte tänka det minsta på pengarna som rullar in heller, usch.

Nepp, nu måste jag hoppa isäng och hoppas på att jag somnar snart, vilket inte kommer hända men vafan..

Lördag.

Åhhh, allt jag hade skrivit om gårkvällen försvann.. Så nu ids jag inte skriva om det. En kort sammanfatting: Vart INTE en sån tidig kväll som jag hade planerat igår. Var ute och flängde runt med Jocke osv. Kom hem vid halv 4 och somnade nån timme senare.
Pigg idag? Njae inte direkt, men 2 sms utav en person gjorde så jag  flög upp ur sängen och nu kan jag inte annat än att gå runt och ha ont i magen och vänta på att vi ska ses senare idag så jag får veta som riktigt pågår. jagvillinte..

Har iaf nyss varit på Elgiganten med mamma och köpt hennes efterlängtade Wii (som hon tjatat..), så för att underhålla mig lite så ska jag nog försöka sätta igång den. Sen kanske jag blir upphämtad av Jocke igen föratt kolla på en katt, men vi får se om jag orkar. Just nu är jag inte taggad på mycket, nojjar ju så jävulst, men det kommer gå bra, carro det kommer gå bra.. not. AHH, haha ne, vet att ni inte fattar så jag avslutar nog här, bäst så!

Klicka för att se nästa bild
Jockes tooksnygga bil!

Fredag.

Friday today!
Dagen har varit helt ok, tog mig upp just före klockan 6 imorse så jag är riktigt nöjd, trodde verkligen att jag inte skulle ta mig upp ur sängen. Däremot så var jag riktigt trött just efter lunch och låg och "sov" på en stol i personalrummet.
När jag hade slutat skyndade jag mig att byta om sen springa ut så jag hann med bussen. Träffade mamma i stan och gick runt och kollade lite innan vi for hem och lagade middag, tacos, muuumma!
Sen dess har jag inte gjort nått vettigt, tänkte kanske dra till Alle, men nja, det kändes långt bort senså jobbar Nina längre än vad hon trodde att hon skulle göra. Så nu sitter jag här och väntar påatt Jocke ska komma och hämta upp mig, blir väl att fördriva lite tid på stan med folk åså. Blir nog en rättså tidig kväll efter allt jobb osv idag.

Callme om det händer något roligt imorgon, har som inget planerat än. börjar inte jobba förrän 16.00 på söndag så :)

Hörs senare!

Torsdag.

Var duktig och tog mig upp imorse, dock helt död men det spelar ingen roll. Jag hann till bussen iaf, så nu sitter jag i Boliden och funderar på ifall det är värt att gå ochh lägga sig, är svintrött men måste isf upp om en halvtimme. Jag överväger nog att strunta i sovpausen.

Tanken på mina två killerweeks får mig att aldrig vilja stiga upp ur sängen. Jag ser verkligen inte fram emot dom, och dom jobbarveckorna startas redan på måndag..

Onsdag.

Är livrädd just nu. Har just sett the haunting in connecticut (stavning?) med Camilla, vilket är en skräckfilm baserad på en verklig händelse, fy och fan säger jag bara! Nog föratt jag kan tycka att det kanske inte var sådär jätteverklig men, ja, vissa grejer.. Men rädd är jag då! och hur ska jag klara av att sova själv inatt? Det återstår ju att se.

Borde verkligen sova snart för väckaren står på 7.30 eftersom jag ska ta halv-nian till stan sen 9.00 bussen till Boliden. När jag kommit fram dit vet jag inte riktigt vad som händer, typ gå och lägga sig tills jag ska iväg och jobba? Ja, vi får väl se. Jag lär ju vara helt död imorn iaf.
Sköönt att jag kommer hem kring eftermiddagen på fredag iaf. Älskar att vara hemma i stan!

Ajaa, ska nog packa lite inför imorgon så jag slipper göra det när det väl är dax att dra sig till bussen, lär ju inte vara lättväckt direkt. Dööd åt mig om jag missar bussen! Vilket känns somatt det är en stor risk för det..
Godnatt?...


Tisdag.

Trodde aldrig att solen skulle vilja visa sig på min lediga tid (börjar ju inte förns kl sex). Hunnit lega ut o solat litegrann, men inte sådär jättemycket för jag pallar inte värmen i ansiktet, av någon skum anledning. Hade ju självklart glömt solbrillorna hemma oxå.
Annars händer det inte speciellt mycket, ska äta snart, sen blire att dra sig mot jobbet o göra nån nytta för gamlingarna! Efter det ska jag rääsercykla tillbaka hem där Sara hämtar mig och drar sedan hem till schtaaan, wonderful!

Ja, det var väl vad jag hade att berätta. intressant va? ;)

Måndag.

Veckans första dag, trevligt? Nja kanske inte. Det innebär att jag drar mig till Boliden ännu en gång.
Gör inte alltför mycket just nu, kom just ur duschen och håller påatt göra äggmackor nu, muums! Blir hämtad av mormor och morfar närsomhelst så det blir inte en långstund att vara hemma. Men jag kommer ju faktiskt hem imornkväll igen, Happyface!!

Veckans planer:
Måndag: Hem till Boliden, jobb 13-21
Tisdag: Stapla ved?, jobb 18-21, åker hem med sara
Onsdag: Arbetsförm, sen får vi se vad som händer
Torsdag: 9.00 bussen till Boliden, jobb 12-21
Fredag: jobb 7-16, hem och sen?
Lördag: Trästocks kanske? nånting iaf.
Söndag: Hem till Boliden igen, jobb 16-21

Fredag.

Heeeeeeelg, Wonderful! eller, efter 21 är det helg för min del iaf ;)
Satt nyss igång musik och vart råtaggad på.. haha jag vet inte, dagen? Morgondagen kanske!

Nu ska jag bara sitta hemma och vänta på att klockan slår efter 3 nångång så jag kan dra mig på Ica och inhandla lite nödvändiga saker sen dra mig till jobbet.. somvanligt så tar jag 22.30 bussen till stan, så va social! :)

Åhh, jag har ilandsproblem.. skor.. beslutsångest ;D men kanske kommer ett par med posten nästa vecka, I hope so! ;)
Nepp, jag svamlar bara en massa.. ska gå och hitta på något roligare än att sitta här.. osså ska jag nog ringa o väcka Jonte o berätta om den roliga nyheten=D hahaha puh!!

Torsdag.

Trodde aldrig dagen skulle ta slut, men det har den ju äntligen gjort!
Segat mig igenom hela jobbdagen, huur trött som helst, men det funkade.. Ska snart hoppa i säng så jag får mig nån sömn och orkar med jobbet imorn,  bussresan till stan och promenaden hem, haha.

Nae, jag har ingenting att berätta så jag avslutar nog här. Ska leta min hörlurar och stänga in mig i musik innan jag somnar. Godnatt!

håret

Sooooomvanligt så hatar jag mitt hår och nu vill jag göra något nytt (igen!!)..
Blir aldrig nöjd.. Men VAD finns det att göra? Vill på ett sätt, klippa det kort, men då vill jag att det ska vara långt dagen efter, så det utesluter jag. Färga håret? Det gör jag jämt, så isåfall, vilken färg och hur?

Åhh jag blir tokig.. Så jävla less påatt se likadan ut år in och år ut ;b riktigt tråkigt! vad kan jag annars göra?
HJÄLP MIG!..

Nepp, nu ska jag platta hårfan'et, sen cykla uppför den extremt jobbiga backen mitt i regnet, taggad! :)

Tisdag.

Ännu en dag med dåligt väder, och det är kallt som fan!! fryser ihjäl..
Har ingenting vettigt att skriva, dagarna rullar på som vanligt. Ska snart hoppa in i duschen sen vänta tills jag kan börja dra mig mot jobbet. (16-21)

Haha alltså igår.. Vi var bara vikarier som jobbade igår och vi skrattade tamefan ihjäl oss (kanske föratt alla var jättetrötta?).
Vi slängde ner Maja i en liten kartong och bar runt henne överallt. Först tänkte vi lägga hon i socialrummet (där alla gamlingar satt o såg tv), men kom på att dom kommer ju dö av hjärtinfarkt om hon hoppar upp ur lådan, haha så vi lät den idén vara och satt hon på diskbänken istället.

Jätteroligt ellerhur? NOOOT. men ni skulle vart där och sett, haha fyfan...

Nee, nu ska jag hoppa i duscheen och försöka få lite värme!

Söndag.

Nu är äntligen/tyvärr helgen över, vet inte riktigt vad jag tycker?
Hade iaf treevligt igår. Har inte haft så stora förväntingar på stadsfesten, har aldrig riktigt varit megakul där, men det funkade helt klart. Betalade bara 240 kr för inträdet igår så det var ju väärt. :)
Trodde att jag hade tagit med mig kameran igår, men det gjorde jag tydligen inte så det blir inga bilder.. som vanligt ;)

Idag händer det väl inte sådär jättemycket. Är trött och orkar inte anstränga mig.. Men jag ska iaf till Elin och tjockaa, sen umgås med Jonte tills min buss går hem imorgon vid 12.15..
Börjar jobba vid 1, inte taggad, men det är ju pengar! :D Är oftast rånegg just innan jag drar till jobbet, men när jag väl är där så går det hur bra som helst.

Veckans planer:
Måndag: Buss hem till Boliden 12.15, jobbar 13-21 (sara fyller år oxå;) )
Tisdag: Jobb 16-21
Onsdag: Jobb 7-12
Torsdag: Jobb 12-21
Fredag: 16-21, buss hem till stan 22.30
Lördag: Fira Saara
Söndag: ?

Friday.

Just hoppat ut ur duschen, tröttare än tröttast!!
Direkt efter jag kom hem från jobbet så slängde jag i mig nå mat och slockade dirr efter det. En timme senare så ringde väckarklockan och jag ville bara slänga telen åt fan, haha! sjukt dåligt humör både igårkväll och idag.. Hur ska detta sluta?
Bara dra på ett fakesmile på jobbet och låtsas somatt jag vill vara där medans alla är i stan o har skoj. Fast egentligen är jag inte avundsjuk, jag vill faktiskt bara hem just nu. ;s Hem och umgås med mamsen, haha inte ofta jag vill det, men så är det!

Inte spec taggad inför imorn heller, men det kommer väl hoppas jag.
Tar en dag i taget just nu, och allt jag vill är att klockan ska bli halv 11 för då sitter jag på bussen påväg in till stan. Grejen är att jag tror att jag har skaffat mig ett problem. Min cykel är mest troligt inne på området, och vad kommer då hända med den? FÖRSTÖRD! med min tur så går allt.. bara det, betyder att jag måste hem. "Hej, jag ska bara hämta min cykel här inne, det är OK va?" noot.

Asch, nu ska jag platta håret o försöka få i mig en frukt till middag, vilket inte kommer bli av, sen draa till jobbet. Skicka iväg ett sms, lovar att det kommer uppskattas! ses...

Fredag.

Den här veckan har ju gått riktigt fort, jag hänger inte riktigt med, men det är nästan bra!

Just slängt i mig nå frukost och ska dra om sisådär 5-10min mot jobbet. Ser inte riktigt fram mot morgonpasset med tanke på vad jag ska göra, men det får lov att funka endå.
Jobbar 7-12, 16-21 idag.
 
Sov i soffan inatt för jag fick för mig att jag verkligen inte kunde sova i sängen när hela huset är tomt. Så jag la mig i soffan med tvn på så jag hörde något ljud iaf. Men spec mkt sömn fick jag då inte. Hoppas att jag kommer somna nån timme innan nästa pass så jag orkar med denhär dagen. Känner på mig att den kommer bli lååång!

Nepp, nu ska jag slänga på mig nån varm tröja sen ta cykeln o bege mig till jobbet, wich me luck!

RSS 2.0