Fredag. (kaninte)

Jag kan inte sova. inte ens i närheten, snart, någonsin känns det som.
Näämen, då ligger jag väl kvar här i sängen och stirrar upp i taket ett tag till då. great!
Jag vill ha tillbaks min dygnsrytm. JohnBlund, kom och ta mig, huhu.
Jag ska faktiskt upp "tidigt" imorgon.. Hur ska detta sluta?

Torsdag.

Blir galen på internet som är segast i världen. Och comhem påstår att det ska gå supersnabbt ( har bredband large), my ass, det stämmer inte alls! Usch, comhem är sämst. Men äntligen har jag bytt internet, hade Firefox tidigare och då dog internet jämt och ständigt. Nu är det safari som gäller.
Aja, kom hem från stan med catrin för en stund sen. Vi som trodde att alla butiker skulle ha öppet ikväll, vi hade riktigt fel. Bara Gina som var öppet men jag fick mig en promenad iallafall. ;b
Som alla andra kvällar så är jag nu riktigt pigg och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att hoppa in i duschen även fast jag duschade imorse, haha. Men först och främst ska jag kolla om det går något sevärt på tv, förmodligen inte!

Onsdag.

Telefonen har terrat mig hela morgonen, inte kul! Och jag har bara orkat svara när chefen ringt. Konstigt samtal dedär, verkar bara somatt jag ska jobba mornar på lördag och söndag, vad är det för skit? Jag hade mycket mer timmar än så i helgen. Aja, jag hoppas hon ringer upp sen som hon sa att hon skulle göra så jag får veta hur jag riktigt ska jobba i helgen. Jobba 7-12 både lördag och söndag känns ju helt ovärt, ge mig mer timmar!
Jaja, nog om jobb. Just nu sitter jag i Byske och gör ingenting alls. Ska snart väcka mupparna i detta hus, åtminstone en så jag har någon att sociala med nu när jag inte är trött. Frågan är hur jag ska väcka? Jag överväger att hoppa i sängen, det kan bli riktigt jobbigt och bra, bara det inte blir vakna-upp-på-fel-sida för då är jag körd resten av dagen, haha. Ja vi får se vad jag lyckas hitta på.
Nej, nu ska jag bannemig väcka muppen, vi hörs!

Tisdag. (seg)

Usch vad seg jag är. Har inte fått mycket gjort sen jag skrev sist. Duschat och diska kan jag bocka av på min att-göra-lista. Har kommit på vilken skillnad det är mellan att bo hemma och att bo i egen lägenhet. Mer frihet till saker och betydligt mindre jobbigt att diska när ingen tjatar på en att man ska göra det. Disken är den jag alltid hatat att utföra, medans nu gör jag det utan problem. Det går så mycket bättre när man själv får bestämma när och vad man ska göra.

Men somsagt, har inte städat än så det är precis vad jag ska göra nu! Sen kommer Sara förbi ikväll. Blir mest att ta det lungt, eller vi ska förbi Maxi så jag kan handla lite, sen blir det tjockiskväll och förhoppningsvis sova tidigt. :)

Tisdag.

Jag har blivit helt dagavill. Var tvungen att kolla upp om det verkligen var tisdag idag, inte bra.
Vaknade upp imorse av att jag hade riktigt ont i axeln och det har fortfarande inte gått över, vad är de riktigt för fel? jobbigt...
Igår hade jag bestämt mig för o städa och fixa undan massa viktiga saker men idag är jag inte lika taggad. Städa kändes riktigt jobbigt, men ska nog städa undan lite iallafall så blir det inte lika mycket att göra senare. Måste iallafall förbi mamma (har internetdosan där) med alla dessa räkningar och betala undan dom, usch. Jag kommer bli jättefattig. Tur att lönen rullar in på fredag, men jag lär inte bli positivt överraskad dock. Hatar när posten trillar ner i postluckan och jag ser att det är brev till mig, haha. Dom flesta blir glad av att få brev men jag vet att de innebär en räkning oftast, huhu.

Ne, nu  ska jag försöka ta tag i lägenheten och städa undan lite, sen hoppa i duschen och samla kraft att gå till Anderstorp. ;) Vad som händer senare idag vet jag inte riktigt än..

Måndag.

Ny vecka, nya möjligheter. (verkar somatt några fraser från skoltiden fortfarande sitter kvar, haha)
Fast nya möjligheter vet jag väl inte riktigt. Önskade att chefen kunde ringa och be mig komma och jobba. Saknar det faktiskt. I övrigt så rullar mina "arbetslösa" dagar på rätt bra. Blev en sväng förbi stan. ochja, jag var tvungen att shoppa in lite grejer, dvs en tröja, klänning och ett par skor. Men skorna vet jag inte riktigt hur jag ska göra med ännu, dom är helt galna enligt mig. Men jag antar att Camillas röst går hem. kanske sparar dom ändå.
Nu ikväll for jag hem till Camilla i hamn. Tog en promenad förbi ursviken sen tillbaka och såg tv, trevligt. :)

Ne, nu ska jag forsätta kika lite på datorn sen ska jag lägga mig och sova, godnatt!

Söndag.

Tråkiga söndag idag. Alltid lika händelselös som vanligt. ;b men jag klagar nog inte..
Idag blir det då att bara ta det lugnt, möjligtvis umgås med någon, vi får se. Hittills har jag bara suttit vid datorn och sett tv, ids inte göra något annat, hehe. Men maten jag gjorde satt riiktigt bra i magen, mums!

Gårkvällen var riktigt trevlig. Började hos Antenr2 med trevliga människor sen begav vi oss mot Olles där det var en hel del folk. Efter Olles tog jag en sväng i Roséns bil sen vidare till Atorp där jag och Ante skjutsade Jenny och Robin en snabbis till stan för att slutligen fara till Kåge och göra nå grejer. Landade hemma i sängen rätt sent. Just när jag somnat så ringer Ante och ville prata i telefon så han inte skulle somna framför ratten, blöh. Tröttare än tröttast idag!

Nu ska jag fortsätta se Mammas pojkar sen ringa några samtal. Sen får vi se hur kvällen slutar.
skriver nog mer senare idag..

Lördag.

Lördag idag. Trött som ett as så ska jag nu iväg till Antenr2 och dricka. Men eftersom segAnte (haha förvirrande, men det är 2 olika Ante) aldrig får tummen ur och beger sig från Byske så ska jag försöka hitta mig något att göra medans jag väntar. Bäst för honom att han skyndar sig!

Annars händer det inte speciellt mycket. Såg Paranormal activity igår (imorse) och den filmen är inte att rekomendera. Ellerja, inte för sånna som mig som tror på såndär skit. Jag var livrädd och kunde inte alls sova speciellt bra. Dock har jag bestämt mig för o se den en gång till eftersom jag somnade i början av filmen. Och då ska jag se till att ha ett sällskap jag kan krypa mig bakom när det blir äckligt farligt, haha.

Nej, nu ska jag ringa Palle och höra vart muppen har tagit vägen. Åhhhhh segfanskap. (han är värre än alla flickor tsm i denna stad!!).

Förhoppningsvis har någon en kamera ikväll så jag kan lägga upp bilder här, det var ett tag sen nu..

Onsdag.

Ligger och funderar på vad jag riktigt ska hitta på idag. Städa i garderoberna, diska, färga håret? Ja, jag vet inte riktigt. Vädret är sämst så jag har då inte så stor lust att gå ut heller, blir att sitta inne mest hela dagen.

Har absolut ingenting att skriva eftersom jag lix inte gör något speciellt om dagarna.
Frågan är ju vad som händer i helgen? You tell me!
jobbar två helger efter denna..

Söndag. (vill inte)

Har inte fått mycket gjort sen sist jag skrev. Eller två saker kan jag iallafall bocka av. Varit hos grannen och tog tag i samtalet jag egentligen inte ville ta upp men var tvungen att göra ändå. Det sistnämnda var nog det viktigaste, åh. Men nu är det iallafall lite mer klarhet för min stackars tröga hjärna.
Jag har fortfarande inte städat, vilket veeeerkligen behövs. Mormor och morfar kommer ju hit imorgon och hjälper mig med att göra klart det sista. Dom lär väl få en chock över bombnedslaget här.. Får ta tag i det imorgon helt enkelt. Ingen energi till det nu iallafall.
På ungefär en halvtimme ska jag bege mig mot stan för att sätta mig på en buss i 30 min mot boliden, kul. Jag är så långt ifrån taggad som man bara kan bli. Måste även försöka sova tidigt ikväll eftersom väckarn är ställd på 06.00. Hur jag ska lyckas ta mig upp kan bli intressant. Har verkligen kommit in i "arbetslöstiderna" dvs, sova länge på mornarna och vara uppe sent på kvällarna, inte bra. Vad ska jag göra av mitt liv riktigt?

Söndag.

Värdelösa söndag idag. Sitter just nu i lägenheten och gör absolut ingenting. Längtar tills min käre granne kommer hem, om hon nu ska stanna hemma så jag har någon att prata med. Var riktigt duktig igår som sov här hemma i lägenheten. Brukar inte vilja sova "själv" när jag har druckit men igår kände jag att det var precis vad jag behövde. Fick skjuts hem av Kim, men till helt fel ställe, dvs Atorp. Insåg att jag ville hem till lägenheten så då fick jag som tur var skjuts av Ante hem. Och äntligen har jag fått tillbaka all musik och bilderna jag sparade innan jag omformaterade datorn. Nu ska jag bara fixa serier till datorn så jag har något att göra i framtiden!

Förlåt till alla som fick ta del av mitt sura humör igår. Har tänkt styra upp saker och ting idag så jag får lite ordning och förståelse. För just nu är jag riiktigt förvirrad. Vad som än händer, så slutar det nog bra. Om kontakter sägs upp så är det nog meningen. Det finns kanske en mening med allt? Who knows. Det återstår att se.

Nu ska jag sitta här och samla kraft till att städa undan lite, lycka till Caroline! ser förjävligt ut här..

-
confused, is the word today.

Lördag.

Usch, vaknade för ett tag sen för att Palle ringde och väckte mig, onödigt. Vill man fråga något ovärt, skicka sms! I dont care where he is.. Okej, nu ska jag inte vara sån.

Hursomhelst, har hunnit babbla på i telefon ett bra tag nu. Lyckades bli på lite bättre humör, men såfort jag får tag i en mupp blir det utskällning, höhö. Nu ska jag försöka komma fram till hur jag ska göra idag. Måste till mamma och hämta nå kläder och min dricka, kändes väldigt låångt borta. När jag nu ska orka göra det..

Ne, nu har jag inget mer att skriva.. Ska fortsätta sitta och fundera på dagen, sen göra nånting åt det med. Vi hörs

Torsdag. (Café World)

Blev en hemmakväll, och som alla andra gånger får jag "panik" i början av kvällen av att jag måste hitta på något. Tills jag tillslut inser att det är rätt skönt att få vara ensam ibland, tro det eller ej. Det var nog välbehövligt oxå med tanke på att jag varit borta hos folk mest hela veckan.
Det jag har roat mig med ikväll är Café World, haha ja, Caroline Strömqvist har spelat ett facebookspel. När jag väl ger det en chans så är det faktiskt riktigt skoj. Som med allt annat så är jag rädd att bli beroende av att måsta spela sånnadär spel eller se ett visst tvprogram en speciell dag, en speciell tid. Just därför tar jag mig inte den tiden att ens försöka börja. Konstig, I know. ;) Men eftersom man måste sköta om maten så lär jag ju bli beroende, ser redan fram emot att kalkonen ska bli klar om 23 timmar, haha.
Asch, nu tjollrar jag iväg på massa ointressant läsande. Hursomhelst, ska snart hoppa i säng i hopp om att somna snart. Mormor och morfar kommer hit tidigt imorgon. Vi ska äntligen tapetsera klart hallen. Och om jag hinner så måste jag köpa en klähylla (efterlängtat!!!!). Så sjukt less på att man måste slänga alla jackor runtom i lägenheten. Men vi får se om jag hinner, ska ju jobba imorgon oxå (16-21). äntligen, jag har saknat jobbet!

Torsdag.

Fullt upp i veckan. Inte av någon vettig anledning, har bara umgåtts helt enkelt så datorn har inte varit prio ett direkt.
Nu har jag iallafall internet i lägenheten, wonderful! :D så nu lär det bli bättre uppdatering. Och ääntligen kan jag se vad som finns på tv (kan inte få fram texttv). Har insett hur mycket man använder internet, typ till allt!

Menmen, sitter just nu i lägenheten och har just ätit fiskpinnar, potatis och remouladsås, muums! Ska alldeles strax in till stan och möta Camilla och Catrin. Måste även fixa en klipptid. Hade bokat en tid halv 10 imorse men vad händer? Jag soooover, grattis Caroline, grattis! Vart så sjukt trött efter att elektrikern var här och skulle fixa nåt (som förövrigt ändå inte blev av), så jag gick och la mig igen, vilket jag inte borde ha gjort! Så förhoppningsvis måste jag inte betala för att jag inte kom till frissan. Någon som vet om man måste det?

Ja, det var väl vad jag hade att berätta. Måste dra på mig varma kläder och bege mig till stan strax, sen blir det nog att umgås med Kim ikväll. Vi hörs!

Torsdag.

Fullt upp i veckan. Inte av någon vettig anledning, har bara umgåtts helt enkelt så datorn har inte varit prio ett direkt.
Nu har jag iallafall internet i lägenheten, wonderful! :D så nu lär det bli bättre uppdatering. Och ääntligen kan jag se vad som finns på tv (kan inte få fram texttv). Har insett hur mycket man använder internet, typ till allt!

Menmen, sitter just nu i lägenheten och har just ätit fiskpinnar, potatis och remouladsås, muums! Ska alldeles strax in till stan och möta Camilla och Catrin. Måste även fixa en klipptid. Hade bokat en tid halv 10 imorse men vad händer? Jag soooover, grattis Caroline, grattis! Vart så sjukt trött efter att elektrikern var här och skulle fixa nåt (som förövrigt ändå inte blev av), så jag gick och la mig igen, vilket jag inte borde ha gjort! Så förhoppningsvis måste jag inte betala för att jag inte kom till frissan. Någon som vet om man måste det?

Ja, det var väl vad jag hade att berätta. Måste dra på mig varma kläder och bege mig till stan strax, sen blir det nog att umgås med Kim ikväll. Vi hörs!

Torsdag.

Fullt upp i veckan. Inte av någon vettig anledning, har bara umgåtts helt enkelt så datorn har inte varit prio ett direkt.
Nu har jag iallafall internet i lägenheten, wonderful (taack jonte, hade aldrig lyckats fixa internet på egen hand)! Nu lär det bli bättre uppdatering. Och ääntligen kan jag se vad som finns på tv (kan inte få fram texttv). Har insett hur mycket man använder internet, typ till allt!

Menmen, sitter just nu i lägenheten och har just ätit fiskpinnar, potatis och remouladsås, muums! Ska alldeles strax in till stan och möta Camilla och Catrin. Måste även fixa en klipptid. Hade bokat en tid halv 10 imorse men vad händer? Jag soooover, grattis Caroline, grattis! Vart så sjukt trött efter att elektrikern var här och skulle fixa nåt (som förövrigt ändå inte blev av), så jag gick och la mig igen, vilket jag inte borde ha gjort! Så förhoppningsvis måste jag inte betala för att jag inte komm till frissan. Någon som vet om man måste det?

Ja, det var väl vad jag hade att berätta. Måste dra på mig varma kläder och bege mig till stan strax, sen blir det nog att umgås med Kim ikväll. Vi hörs!

Måndag.

Underbart att bli väckt av chefen nu såhär på en måndagmorgon. Mitt jobb är kvar, good! Njamen.. Jag fick iaf en kvällstur på fredag och delad tur på måndag. Bättre än ingenting ju. :)

Nu ska jag bara hitta mig något att göra idag, har massa bra förslag enligt mig, nu gäller det bara att någon annan vill det med. (jag har inget liv) höhö..

Veckans planer:
Måndag: färga håret? stan?
Tisdag: Piteå med Fredde & Ante (tattoo)
Onsdag: Elektriker mellan 12-14 hos mig
Torsdag: KLIPPTID hos frissan!!!
Fredag: Jobb 16-21
Lördag: ?
Söndag: Boliden på kvällen

Söndag.

Min första dag som arbetslös. Hur känns det? Förjävligt. Nejmen, arbetslös är jag väl inte riktigt.. Mitt schema gick ut igår så nu springvikkar jag istället. Förhoppningsvis får jag jobba lite då och då endå! Annars kommer jag bli tokig. Men just nu känns det jävligt skönt att få vara ledig och göra vad jag vill.

Vad dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt. Ska nog gå och lägga mig snart igen och försöka bli pigg. Har inte sovit skönt inatt direkt. Delat på världens minsta soffa hela natten, tills jag insåg nu på morgonen att ingen ligger i sängen så jag skyndade mig dit och fick några timmars sömn iallafall.

Ja, jag har väl inte så mycket mer ointressant att berätta. Kommer väl kanske en uppdatering senare om jag fortfarande har internet, beroende på vart jag håller hus.
På onsdag kommer en elektriker till lägenheten och ska fixa internet, så till veckan lär jag väl bli en datanörd igen. ;)

Lördag. (trött)

Gick somsagt och la mig i sängen och slocknade ganska direkt och vaknade nyss. Tooktrött, vet inte varför. Mamma har oxå legat o sovit hela dagen, skumt. Och magen verkar inte ta emot mat för såfort jag stoppar i mig något börjar jag må illa. Ska göra ett nytt försök innan jag börjar vandra in mot stan.
Hoppas verkligen inte att det är lika mycket snö i Boliden! Det är så sjukt jobbigt att jobba när det är en massa snö ute. Men att den har kommit till stan klagar jag inte alls på, love it. ;)

Jadu, väldigt ovärd dag. Vet inte vad jag ska hitta på. Vill gå och lägga mig igen men då somnar jag direkt och det får jag inte göra. Kan inte sätta mig o se tv för mamma har brett ut sig över hela soffan och sover, så isf får jag sätta mig på golvet. Har inte kvar mina saker här heller så jag har ingenting att underhålla mig med tills bussen går, haha illa.

Ne, jag ska nog hoppa i duschen och göra mig "klar" inför jobbet och försöka hitta nå vettiga kläder att ha på mig (sjukhuskläderna är i lgh och jag orkar INTE hämta dom). Världens bästa Andreas kommer och hämtar mig klockan nio när jag slutar, wonderful! =)
Långt och ointressant inlägg, jag avslutar här, haha.

Lördag.

Ingen bra uppdatering, jag vet! Men jag har inte haft tid till att sitta vid mammas dator..
Just nu är jag allt annat än pigg. Börjar jobba om mindre än 7 timmar, tur att det inte är snart! Steg upp kring halv 8 igår eftersom jag skulle följa Ante och Fredde till Piteå (tattoo), men icket. När vi kommer till Byske så säger hon att hon är sjuk så då var det bara att vända om. Dumpa av Erik och Fredde sen for vi hem till mig och gjorde absolut ingenting. Fantasin suger. Åt mat sen drog vi till Fredde och satt och gjorde lika lite. For ut och åkte bil resten av kvällen, trevligt.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och invänta att Ante vaknar så han kan ringa och berätta om han kan hämta mig i Boliden ikväll. Hoooppas! Vill verkligen inte sova i Boliden själv ikväll, och det går ingen buss så jag måste få hämtning. ;s

Onsdag.

Vart bjuden på mat här hos mamma med mormor och morfar som grattis i förskott på fars dag för honom. + en tårta som dom sitter och äter nu, själv tycker jag att tårta är sliskigt och inte alls gott så jag hamnade här istället. ;)

Varit och stökat på i lägenheten lite smått, ska dit på en stund och fortsätta. Blir nog även en promenix med min käre granne Nina om jag hinner. Sen ikväll kommer Ante förbi. Vad vi ska hitta på vet vi inte än, men vi måste iaf förbi Emma en snabbis sen även lämna tillbaka Jontes tröja som jag har haft i år och dar nu. Kanske tar med mig andra kläder och lämnar tillbak till folk när jag lix är igång? Haha jag har fan huuur mycket kläder som helst som inte ens är mina!

Justfan, glömde bort clipsen, dax att gå och tvätta dom nu så håret är rent och fint innan jag far härifrån! Skriver senare när jag har tillgång till internet.

Vet att inläggen är riktigt tråkiga utan bilder, men det finns inga på denhär datorn.


Tisdag.

Ja, jag har egentligen ingenting intressant att skriva. Luleå var trevligt, men jag och Sara gick runt och irriterade oss på att vi inte hittade något "wow", haha. Blev ett par jeans och underkläder på Gina, som jag lika gärna kunde ha köpt i stan. Köpte även en stav som jag har tänkt pressa in i läppen. Om det går får vi väl se, har ju inte haft någon piercing under några veckor nu, så det kan bli intressant.

Nu ska jag slänga ner nå kläder i en påse sen bege mig till Coop och möta Sara. Blir myskväll hos Nina sen ska jag faktiskt sova i lägenheten ikväll, duktigt. ;)

Tisdag (trött)

Inte kul att stiga upp imorse. Sov inge bra inatt så det har inte blivit mycket sömn. Armen och nacken är fortfarande inte okej, och jag lyckades he sönder min favvomobil! Grattis Caroline.. dock var jag för trött för o bli arg på mig själv så jag gick bara och hämtade min andra mobil och fortsatte att sova.
Nu hoppas jag på en bra dag på stan i Luleå istället så de inte händer nå mer skit.

Ojoj, klockan börjar bli mycket. Ska gå och platta håret sen vänta på att Sara hör av sig och säger att hon är redo. Vi hörs

Tisdag. (5 min efter)

Hemma i schtaaan! Eller jag har varit det i en halvtimme. Sover hos mamsen inatt för alla mina kläder är här.. Ska somsagt till Luleå imorgon och spana in vad dom har att erbjuda, förmodligen ingenting åt kräsna caroline, haha. :(

Må ju då säga att min arm är inte helt ok alltså! Jag kan ju inte lyfta den, staaaackars mig! Chefen ryckte mig under armen och förde mig till rummet där alla spruträdda människor försökte hålla sig bort ifrån, haha(?). Hon fick som hon ville iallafall. Sagt och gjort så är jag nu vaccinerad. Hade inte tänkt göra det när dom skjöt upp det i flera veckor, menja, nu är det gjort! Och min arm är död. Vore ju kul om jag fick tillbaka funktionen snart, hehuehuheeeeeeee.. blä

Nej dethär går ju inte! Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på bättre tider (dvs väckarklockan som kommer ringa före sju!). trött är jag då inte, men det ordnar sig. :)

Måndag.

Jobb hela dagen, förutom nu när jag har rast i fyra timmar. Men det känns somatt jag jobbar hela dagen iaf. Så idag hinner det inte hända något vettigt, ska hem till schtaaan ikväll vid 11 när jag slutat jobba och när bussen går. Mycket mer än så har jag inte att berätta, haha. ;b

Resten av veckan består av ledighet, nice! Imorgon drar jag till Luleå med Sara. Sen blire väl massa andra grejer jag måste styra upp som jag inte har gjort tidigare. Annars är det lungt.

Nej nu ska jag fortsätta sitta framför tvn, sovandes! Förhoppningsvis..

RSS 2.0